- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #34.541
eCanım Tüpdaşlarım;-))moral kaynaklarım;-)şu arısütü,bal,polen karışımını deniyim diyorum bende ,yumurta kalitesinimi artırıyor ,sayıyı mı?benim 1 tane inşallah yarın 2.gün oluyo dondurulcak ,ilk adetimde tekrar gitçem yine tedavi görcem(havuz yöntemi diyor doktorum rezerv az ya bende)diyorum hazır şu anda adete kadar ilaç-iğne almıcakken şu karışımı denesem bir sonraki opuya yarasa diyorum ama bilgim yok işte,alerji filan diyorlar ,nasıl anlıcam bunu?bşrde bu üçü karışım olacakmış ,ayrı ayrı mı alınıyor?kullananlar hangi marka ve nerden temin etti,yoksa çörek otu,bal,tarçınmı yapsam,boş oturmayayım o zamana kadar dedim.
kıslaar canım sıkkın... vücudumdaki natural killer yuksek çıktı dr CD56 testi vs... yaptı 14 çıkmış b hücrelerim çokmuş. bu doğal katil hücreler embrioyu yabancı madde görüp tutunnmalarını önlüyormuş... offf. tedavi olacağım ıg-vena diye bir ilaç ismi söyledi telefonda... yarın gideceğim detaylar için... ya baktım ilacın kutusu 1116 tl... puffff bir milyardan fazla... kaç kutu gider vs hiiiç bişey bilmiyorum... Aallahım lütfen yanımızda kal... bu arada bu testleri yaptıran var mı içinizde... bilgisi olan.... bağısıklık sistemi testleri olarak da geçiyor...
Canim yumurta kalitesi icin çörek otu bal (bulabilirsen kestabe bali organik) tarcin bunlari hep taze hazirlayip sabah aksan bir tatli kasigi ye çörek otu havanda bir dk dov ve tarcin bali karistir, dovup bekletirsen icibdeki yararli yaglar ucuar istersen neten arastir yada en kolayi Ensu nun tavsiyesi Egricayir karisim olarak hazir satiliyo ensu daha fazla bilgi verir sana Allah yardimcin olsunCanım Tüpdaşlarım;-))moral kaynaklarım;-)şu arısütü,bal,polen karışımını deniyim diyorum bende ,yumurta kalitesinimi artırıyor ,sayıyı mı?benim 1 tane inşallah yarın 2.gün oluyo dondurulcak ,ilk adetimde tekrar gitçem yine tedavi görcem(havuz yöntemi diyor doktorum rezerv az ya bende)diyorum hazır şu anda adete kadar ilaç-iğne almıcakken şu karışımı denesem bir sonraki opuya yarasa diyorum ama bilgim yok işte,alerji filan diyorlar ,nasıl anlıcam bunu?bşrde bu üçü karışım olacakmış ,ayrı ayrı mı alınıyor?kullananlar hangi marka ve nerden temin etti,yoksa çörek otu,bal,tarçınmı yapsam,boş oturmayayım o zamana kadar dedim.
Arkadasim hos geldin gel gel bir sarilayim uzn zaman oldu yoksun canim hayat mücadelesiyle ugrasmak ugrasmanin hic eksikolmadigi bir dünyada nakadar dinlene bildiysen ehhh yarasin diyorum canim bizler biraktigin gibiyiz iste bir iki lakirdiyla stres atigimizi saniyoruz ki bana yariyo buraya yazip dökmek her nekadar koca baskisi cekiyo olsamda burdan kopamuyorum Neyse canim ara sira ugra kedilerinin en sevinlisini yarin benim icin sev nolurr yaa en minik olani
Canim ya cevap kusmin bende heo kapali senin mesajlar bende hep kapali niyee benlen konusmak istemiyonmu
Canim hosgeldin...
Demek kafanda Tweetyler uçuyor:))
Her sey duzene girecek merak etme canım. Tatili bosver sen dusunceleri olumlastir bu aralar her yer tatil olur elbet.soyle bi duş yap sicacık hatta bi kutu boya al saclarinin rengini degistir ya da git sacini kestir. Bi aynanin karsisina gec azicik gör kendini:)
Sonra git kocaman sarıl kocana gecmisi dusunme bi süre sasirsin gerrkirse napiyosun diye... Bosver sen senin icin yap bunu... benki her sey degisir..
Bildigim tek gercek sen degisirsen her sey degisir...
Sonra atla gel bi ara.bulusalim gene hep beraber...
WishhDuygu m harika Şeyler yapmışsın.. Nasıl bir kadınsın sen ya..
2220 tahmin ediyordum okuduğunu.. Aynı ben insanların içinde ama duvarlar duvarlar içinde kalırım ben de zaman zaman.. Çevremdekiler bilir o huyumu ve bana ilişmezler ben Dünya'ya dönene kadar.. Buraya Yazmış olman doğum sancısının başladığını gösteriyor. Allah bir avazda kurtarsın arkadasım, senin deyimiyle hoşgeldin arkadaşım özlemiştik, bir yanımız boştu yokluğunda...
kuddus üm canım arjadaşım, bozma moralini.. Aslında tutunmama nedeni bulunmuş.. Ee tedaviside varsa tadından yenmez.. Sen yine de bir iki doktora daha danış.. Hiç moralini bozma.. Derdi veren dermanını da versin ki dermanı bulma yolunda finale yaklaştın ve mutlu son çok yakın.. Öpüyorum
WishhDuygu sana dönüyorum tekrar.. Senin harika kadın oluşunu ifade etmemle farkettim ki..; benim jenerasyonum kadınların büyük çoğunluğu harika kadınlar.. Benim fiziksel çevremde böyleydi ama ben belli bir kesimde yaşıyorum ve böyle olması gerekiyor diyordum.. Hayır öyle değilmiş, biz 40 YAŞ civarı kadınlar hepimiz inatcıyız.. Illa kafamıza taktığımızı yapacağız.. Biz Öğrenmeye duyamıyoruz.. Hep gelişim içinde..
Ve bit Sürü iyi özellik... Tabii bunların dezavantajları da var.. Mesela bu öğrenme hevesi çok bilmeye, etrafta Göze batmaya başlayabiliyor.. Ben çok seviyorum hepinizi, inadınızı
Sevginizi, öfkenizi, acınızı, sevincinizi, azminizi ve en çok da paylaşımcılığınızı ve destek hattımızı..
Bana bunları tekrar hatırlattın sevgiliWishhDuygu
Böyle günlere hiç ehemmiyet vermem, tüketim çılgınlığı derim hep.. Ama sen ete kemiğe büründürdün ve bu güne maneviyat kazandırdın. Sevgililer günün kutlu olsun..
KIZLAR, GÜZELLER,
SEVGILILER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN, SAĞLIKLI VE MUTLU OLUN SEVDIKLERINIZLE... Sarılalım birbirimize de
Not ; çoştum yine dalgalanıyoruz ben, yeni yeni sevdalanıyorum ben..(taze gelin sendromu)
Not2; Evlenip mutlu olmak isteyen bütün arkadaş ve akrabalarıma da tez zamanda sevip-sevildikleri mutlu yuvalar diliyorum...
Allah razı olsun ne guzel seyler yazmıssın cok tesekkur ederım çok ferahladım ben panıkatak hastasıyım oda benı bıraz rahatsız edıyorHoşgeldin... Allah bağışlasın çocuklarını.
Sıkıntısız yeni hamilelikler dilerim. Yaşında ne varmış korkma hiç.
Daha önce hamileliğin olduğu için oldukça şanslısın yeniden hamile kalmak için.
Dilerim gönlüne göre olur.
Akranın olup, senin gibi yeniden evlat sahibi olmak isteyen, hamilelik yaşamak isteyen, çocuğuna kardeş isteyen de var, henüz ilk hamileliğini yaşamak isteyenlerde...
İstiyorsan vazgeçme, yaşa takılanlara sen takılma...
Gönlünden geçirdiğinin peşinden git.
Şansın bol, yolun açık olsun :)
Günaydın, 365 günden biri olan günümüz kutlu olsun, resimdeki çocuğa bayıldım, tespitindeki gibi karakterini yüzüne yansıtmış. Sevgiler.
Cok tesekkur ederım canım.ben ılk hamılelıgımde 21 yasındaydım çok cahıldım hiçbirşey bılmıyordum hamılelık ve dogum hakkında cok dukur bır sıkıntı yasamadım hamılelıgımde ozaman.sadece normal dogum yapamadım sezeryan yaptılar.sonra eşime yalvardım ıkıncıı cocuk olsun dıye ama eşim bır ınat ettı ıstememde ıstemem dıye.sonra oglum ılkokula basladı babamı kaybettık ben uzuntuden panıkatak hastası oldum ve altı sene ılac kullandım ve bebek hayalım suya düşmüştü.yaş geldi 34 oldu sonra ben esıme cok baskı yapınca kabul ettı ıkıncı bebegı ve ben doktorlara karşı çıkıp panıkatak ilaçlarımı bıraktım ve ıkı ay sonra hamıle kaldım.hamılelıgımde ıkılı test sonucunda sorunvardı ve amnıyosentez oldum.o dönem cok kötuydu sonuc beklemek cok zordu bayagı sıkıntılar yasadık cok defa hastanede yattım yani psıkolojık olarak zor gectı.2011 de kuzım dogdu.Canıımmmm.. Hoş geldin. Aramızda senin gibi olan da var, başka başka sorunları olan da var.. Aramızda 4. kerz anne olmaya çalışan da var, şu anneliği bir kez bi tadayım diyen de var. Hamileliğin çok mu sorunlu geçmişti? Sorunlu derken bulantı kusmalar mı, yoksa bebeklerin gelişimi ile ilgili sorunlar mı? Eğer hamile kalmayı çok istiyorsan olmaması için bir sebeb yok canım. Aramızda bir sürü hamile kalan var doktorların yaş yaş demesine rağmen.. Bence pozitif bakmaya çalış.
Evet cok guzelmiş buradı hepımızın bırbırımızden ögrenecegı çok sey var gercektenDorti hosgeldin masallah 2evladin var bizim topik senin yaslarda arkadaslarimiz var kimi ikinciyi ister kimi benim gibi bir evlat icin cabalar bizim topikde özel bir topik girdikce sende mubtelasi olursun kuzum
Günaydın, hoş geldin arkadaşım. Her halinle (gülüyorum-başka çağrışımlara açık bir kelime oldu) bizi mutlu ediyorsun, sorun-sıkıntılar da hayatın bir parçası, içinde sevgi olduktan sonra her şey yoluna girer. Özlemiştik, sevgiler gönderiyorum.Kedi geldi, doğum bitti çok şükür
Bu kadar üstüste gelmese daha önce bitti aslında. Bugün de dkişlerim atılmış oldu. Artık gerisi Allah Kerim...
Günaydın, ellerine, emeğine sağlık, çok güzel olmuş. Duygulandım iyi ki varsın. Evren lütfen arkadaşımıza bir bebiş hediye edermisin? Pembemize de asil şifalar.
Canim ya benmi bir yanlislik yaptim senin mesajlar kapali ve "bu kulanicinin icerigini görmezden geliyosunuz "yaziyo yukarda seninkiler hep kapali yaa anlamadimkiAma açmıştım o ayarları. Niye kapalı ki?
Herkese GünaydinCanim ya benmi bir yanlislik yaptim senin mesajlar kapali ve "bu kulanicinin icerigini görmezden geliyosunuz "yaziyo yukarda seninkiler hep kapali yaa anlamadimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?