Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Günaydınnnnn benim gibi erkenciler, Günaydın yorganin altindaki ,üstündeki ,Günaydın tooopppiiikk ooooffff offf Üşüyorum a dostlar bugün güzelliği evinize dolsun.Ben sevgililer günü hergün diyenlerdenim günlere takilmam zaten böyle bir günde benim koca olsa olsa babasına götürür benim icin önemi sadece evlenme teklif ettigi yil dönümü, anlamı bu ama, alisiyor insan zaman la arada kutlar bir kac yil idare edenlerdenim yani

Eua harbi çok tadlu oglis daha once gördüm senin gücünü ifade ediyo bencede, citir gelin hahah sevgililer gününü özellikle Kutlarım canım ask çocuğu gelsin hadeeee

Kızlar az önce ilker bebeği kucagimiza. Aldik
Günaydın, gözünüz aydın, sağlık sıhhatli, analı babalı büyüsün, bahtı açık olsun, kendine, çevresine yararlı birey olsun, çevresine umut olsun, başka da bissürü güzelliklere vesile olsun....olsun...olsun....bizim yerimize de kokla teyzesi.

[QUOTeeer, post: 39428752, member: 102829"]Kızlar az önce ilker bebeği kucagimiza. Aldik[/QUOTE]
Ooyy maşallah tu tu rabbim analı babalı buyuttursun tabi senin gibi teyzede bulunmaz ama darısı senin başına olsun kuzum

değerlerinde iyiymiş cnm, yarın güzell haberlerinn gelsin hayatım..

Ensu cum şu arısütü,bal,polen karışımını deniyim diyorum bende ,yumurta kalitesinimi artırıyor ,sayıyı mı?benim 1 tane inşallah yarın 2.gün oluyo dondurulcak ,ilk adetimde tekrar gitçem yine tedavi görcem(havuz yöntemi diyor doktorum rezerv az ya bende)diyorum hazır şu anda adete kadar ilaç-iğne almıcakken şu karışımı denesem bir sonraki opuya yarasa diyorum ama bilgim yok işte,alerji filan diyorlar ,nasıl anlıcam bunu?bşrde bu üçü karışım olacakmış ,ayrı ayrı mı alınıyor?kullananlar hangi marka ve nerden temin etti,yoksa çörek otu,bal,tarçınmı yapsam,boş oturmayayım o zamana kadar dedim.senin bilgin varmış eğriçayır karışımı kullanıyormuşun ben istanbulda satış Mağazası'ndan alıcam ama oradan mı alayım Saracoğlu'mu?bide polene alerji si olan diyorlar ben bilmiyorum var mı yokmu nasıl anlıcamki.bide adetlemi başlamak lazım ki.ufak bi şişe 85 tl filan 225 gr.,yoksa aktarlardan alıp karıştırmamı mantıklı etki açısından.ne dersin

Göbek eriten yoğurt kürü tarifi

Göbek eriten yoğurt kürü tarifi Göbek bölgesindeki fazla kilolarınızdan bir türlü kurtulamıyorsanız yoğurt ve limon kürünü deneyebilirsiniz.

Yoğurt limon kürünü denemeden önce bilmeniz gereken en az iki hafta devam etmeniz gerektiğidir. Birkaç gün denedikten sonra işe yaramadığını düşünüp bırakmayın. Kolayca hazırlayabileceğiniz bu tarif sayesinde göbek bölgenizdeki yağlardan kurtulacaksınız...

Malzemeler:

3 yemek kaşığı yarım yağlı yoğurt

yarım limon suyu

1 çay kaşığı kırmızı pul biber

Yapılışı:

3 malzemeyi verilen ölçülerle karıştırın ve gece yatmadan yarım saat önce yiyin. Bu küre en az iki hafta boyunca devam edin. Sonrasında farkı göreceksiniz.

canım ben arı sütünü ayrı kullanıyorum çünkü saf olan daha etkili oluyor gibi geldi bana.. Eğriçayır Üsküdar şubesinde Sultan Hn ilgileniyor cebide bu cnm: 0549 553 41 41, telefonla aradığında evine kadar aras kargo ile gönderiyor.. ödemeyide kapıda kartla yada nakit olarak ürünü teslim alınca yapıyorsun kargo parasıda ödemiyorsun.. benim kullandığım 40 gr Saf Arı Sütü Eğriçayır 120 TL,
aynı markanın apiteralarıda var onlardanda istersen alabilirsin, istersende eczanelerdeki bal parmak apiteralarından da alabilirsin.. okadar çok alternatif varki cnm,..
ben sabahları arı sütü yemeğe başladım yine, gün içindede saf bal, tarçın, çörek otu yağını anlık olarak bi tabakta karıştırıp yiyorum.. bende babam hobi olarak yazları 2 kovan arıcılık yaptığı için bal var o yüzden bu işimede geliyor.. ama saf balın yoksa bu karışımı yapmakla uğraşmak yerine birde saf bala tonla para vermektense yerine gün içinde yemek için ayrıca apitera alman daha uygun cnm..
sabah arı sütü, gün içindede iki kez apitera aç karnına.. ben kronik alerjiğim arı sütünün hiç yan etkisi olmadı, apitera biraz hapşırtıyor ama çok etkilemiyor..
yanındada folbiol içiyorum, arada bi kaç damla devit oral damla damlatıyorum ağzıma.. her sabahta suda pişmiş iki yumurta ye canım.. kahve ve çay içme.. çaya dayanamıyorsan çok açık bol limonlu iç.. yüzlerce şey varda ben yıllardır birçoğunu yaptım çoğundanda bıktım aslında.. ama hep faydalarını gördüm..

slm canlar uzun zamandan beri işlerin yoğunluğunda gelemedim fırsat bulabilirsem geçmişi okuycam inş bende adet oldum tedavime start verdik yine.. bir yumoşum varr risk alarak yine tedavimize başladık Rabim kan can versin minişime inş..hepsinizi kocaman öpüyorum..sevgililer gününz kutlu olsun canlar..

Benim gibi alerji varsa polenden uzakdur zira az bi tedavideyken denedim zararinida gordum en iyisi corekotu

e
Bildiğim bu alerjim yok polen e. Normalde bal filan yerim bişey olNaz. Sebebini bilmiyorum ama dilim sisiyo baklagilyeyince. Sen nerden anladın alerjin olduğunu.

[QU="kelebek7977, post: 39432474, member: 486884"]Bildiğim bu alerjim yok polen e. Normalde bal filan yerim bişey olNaz. Sebebini bilmiyorum ama dil
im sisiyo baklagilyeyince. Sen nerden anladın alerjin olduğunu.[/QUOTE]

Benim çocukluktan beri polenlere alerjim var yüzüm kızarır ağzım içi şişer penisilin olamam mesela polene toza vb ..test yaptirdim baska seylerede çıktı arada kasinti olunca ilacta alıyorum

Klinikten haber geldi, 2. Gun embriyosu 1 tane. Dondurdular. 4 e bolunmus gelisimi iyi kalitesi iyi dediler. Gebe lik olma ihtimali yüksek embriyo dediler. Inşallah bundan sonrakilerde de kaliteli embriyom olur. Adeti beklicem şimdi

Klinikten haber geldi, 2. Gun embriyosu 1 tane. Dondurdular. 4 e bolunmus gelisimi iyi kalitesi iyi dediler. Gebe lik olma ihtimali yüksek embriyo dediler. Inşallah bundan sonrakilerde de kaliteliembriyom olur. Adeti beklicem şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…