- 8 Eylül 2014
- 1.685
- 1.866
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #34.561
Günaydın, gözünüz aydın, sağlık sıhhatli, analı babalı büyüsün, bahtı açık olsun, kendine, çevresine yararlı birey olsun, çevresine umut olsun, başka da bissürü güzelliklere vesile olsun....olsun...olsun....bizim yerimize de kokla teyzesi.Kızlar az önce ilker bebeği kucagimiza. Aldik
değerlerinde iyiymiş cnm, yarın güzell haberlerinn gelsin hayatım..
Ensu cum şu arısütü,bal,polen karışımını deniyim diyorum bende ,yumurta kalitesinimi artırıyor ,sayıyı mı?benim 1 tane inşallah yarın 2.gün oluyo dondurulcak ,ilk adetimde tekrar gitçem yine tedavi görcem(havuz yöntemi diyor doktorum rezerv az ya bende)diyorum hazır şu anda adete kadar ilaç-iğne almıcakken şu karışımı denesem bir sonraki opuya yarasa diyorum ama bilgim yok işte,alerji filan diyorlar ,nasıl anlıcam bunu?bşrde bu üçü karışım olacakmış ,ayrı ayrı mı alınıyor?kullananlar hangi marka ve nerden temin etti,yoksa çörek otu,bal,tarçınmı yapsam,boş oturmayayım o zamana kadar dedim.senin bilgin varmış eğriçayır karışımı kullanıyormuşun ben istanbulda satış Mağazası'ndan alıcam ama oradan mı alayım Saracoğlu'mu?bide polene alerji si olan diyorlar ben bilmiyorum var mı yokmu nasıl anlıcamki.bide adetlemi başlamak lazım ki.ufak bi şişe 85 tl filan 225 gr.,yoksa aktarlardan alıp karıştırmamı mantıklı etki açısından.ne dersin
Kızlar az önce ilker bebeği kucagimiza. Aldik
Günaydın, hoş geldin arkadaşım. Her halinle (gülüyorum-başka çağrışımlara açık bir kelime oldu) bizi mutlu ediyorsun, sorun-sıkıntılar da hayatın bir parçası, içinde sevgi olduktan sonra her şey yoluna girer. Özlemiştik, sevgiler gönderiyorum.
Canim ya benmi bir yanlislik yaptim senin mesajlar kapali ve "bu kulanicinin icerigini görmezden geliyosunuz "yaziyo yukarda seninkiler hep kapali yaa anlamadimki
Kızlar az önce ilker bebeği kucagimiza. Aldik
Bildiğim bu alerjim yok polen e. Normalde bal filan yerim bişey olNaz. Sebebini bilmiyorum ama dilim sisiyo baklagilyeyince. Sen nerden anladın alerjin olduğunu.Benim gibi alerji varsa polenden uzakdur zira az bi tedavideyken denedim zararinida gordum en iyisi corekotu
e
Klinikten haber geldi, 2. Gun embriyosu 1 tane. Dondurdular. 4 e bolunmus gelisimi iyi kalitesi iyi dediler. Gebe lik olma ihtimali yüksek embriyo dediler. Inşallah bundan sonrakilerde de kaliteliembriyom olur. Adeti beklicem şimdiCanım imsiyle sperm seçip, mikroenjeksiyon yapıyorlar. Artık sormadan herkese yapıyorlar. Laboraturaları çok iyi. Emin olmadıkları embriyoları dondurmuyorlar. Çok takılma kaça bölündüğüne falan. 1-2 güne güzel haberlerini alırsın inşallah.
Hoşgelmiş sefalar getirmiş.. Ömrü uzun bahtı açık olsun..Kızlar az önce ilker bebeği kucagimiza. Aldik
Çok sevindim, gözün aydın:)Klinikten haber geldi, 2. Gun embriyosu 1 tane. Dondurdular. 4 e bolunmus gelisimi iyi kalitesi iyi dediler. Gebe lik olma ihtimali yüksek embriyo dediler. Inşallah bundan sonrakilerde de kaliteliembriyom olur. Adeti beklicem şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?