- 30 Ağustos 2014
- 2.719
- 3.782
- 198
- 48
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #34.581
Canım tebrikler yeğen gelmiş, hoşgelmiş. Sağlıkla, mutlulukla ailesiyle güzel bir Ömür sürsün inşallah.Kızlar sağolsun allah razı olsun dardı sizlere olsun inş
Bugun transfer sonrası 9. Gunum . 3.gunde ıkı embryo transfer edilmişti. Merak ettim. predictor early ile test yaptım, negatif. Aynı günlerde evde test yapan var mı?deneyimlerinşzi paylasrmısınız?://
Beslenmene dikkat et protein agirlikli beslen omega3 balik kuruyemis kabak cekirdegi ye kan icin pekmez iyi gelir moralini yüksek tut hep ikiz gelir bellimi olur kuzumKlinikten haber geldi, 2. Gun embriyosu 1 tane. Dondurdular. 4 e bolunlisimi iyi kalitesi iyi dediler. Gebe lik olma ihtimali yüksek embriyo dediler. Inşallah bundan sonrakilerde de kaliteliembriyom olur. Adeti beklicem şimdi
Guzel ve biraz da sabirsiz bir bekleyis carsamba gunu. Kan testim ve bu saba erken gebelik testiyleyaptim negatifti...Çok güzel bir bekleyiş idrar testi hemen cikmaya biliyor kanada ne zaman yaptiracaksin umarim bebis gelir
slm canlar uzun zamandan beri işlerin yoğunluğunda gelemedim fırsat bulabilirsem geçmişi okuycam inş bende adet oldum tedavime start verdik yine.. bir yumoşum varr risk alarak yine tedavimize başladık Rabim kan can versin minişime inş..hepsinizi kocaman öpüyorum..sevgililer gününz kutlu olsun canlar..
Kendini hamile farzedip gününe kadar bekle dikkat et ani hareket yapma yediklerine dikkat et zamaninda tahlilde güzel güzel çıkacak sonu bebisli olsun misssss gibi inşallahaysegurses .!.:Guzel ve biraz da sabirsiz bir bekleyis carsamba gunu. Kan testim ve bu saba erken gebelik testiyleyaptim negatifti...
tatlim gozunuz aydiiiin sahane haber... Kokla misss misKızlar az önce ilker bebeği kucagimiza. Aldik
Ben test günü yani 15. Gün yapmıştım pozitif aldıktan sonra. O zaman bile çok silik çıkmıştı. 9. Gün erken olmuş. Hiç takılma negatife bence.Kan testinde once dayanamayip erken gebelik testi yapan var mi benim gibi?
Âmin canım, maşallah İlker e. Fotograf bekliyoruz ufaklıktan:)Kızlar sagolun şahane bir şey muhteşem küçücük bir adam kolarimda Rabbim hepimize yasatsin inş
Yaa gercekten mi.. Oh rahatladim biraz. 15gun de bile silik gosterdi demek. Yalanci idrar testleri :))Ben test günü yani 15. Gün yapmıştım pozitif aldıktan sonra. O zaman bile çok silik çıkmıştı. 9. Gün erken olmuş. Hiç takılma negatife bence.
canım sağol inşşş atacağım fotoÂmin canım, maşallah İlker e. Fotograf bekliyoruz ufaklıktan:)
FarkediliyorKedi geldi, doğum bitti çok şükür
Bu kadar üstüste gelmese daha önce bitti aslında. Bugün de dkişlerim atılmış oldu. Artık gerisi Allah Kerim...
Gozunuz aydin ALlah anneli babali buyutsun hep mutlu olsun mutlu etsin insallhcanım sağol inşşş atacağım foto
Göbek eriten yoğurt kürü tarifi
Göbek eriten yoğurt kürü tarifi Göbek bölgesindeki fazla kilolarınızdan bir türlü kurtulamıyorsanız yoğurt ve limon kürünü deneyebilirsiniz.
Yoğurt limon kürünü denemeden önce bilmeniz gereken en az iki hafta devam etmeniz gerektiğidir. Birkaç gün denedikten sonra işe yaramadığını düşünüp bırakmayın. Kolayca hazırlayabileceğiniz bu tarif sayesinde göbek bölgenizdeki yağlardan kurtulacaksınız...
Malzemeler:
3 yemek kaşığı yarım yağlı yoğurt
yarım limon suyu
1 çay kaşığı kırmızı pul biber
Yapılışı:
3 malzemeyi verilen ölçülerle karıştırın ve gece yatmadan yarım saat önce yiyin. Bu küre en az iki hafta boyunca devam edin. Sonrasında farkı göreceksiniz.
43. Yaşimdayım ama Semra Hanım aksi bişey söylemedi hiç. AMH iyi durumundan dolayı, şükür 5.güne kadar gittiler. Dondurulmuşta var. Bu tedavide kür mür yapmadım.Bıktıydım. Ama Akupunturu, özelikle çocuk isteğine yönelik,çok tavsiye ederim.Rahimin kan dolaşımını sağlıyor.Nasip kısmet bakalım. Çok sevinmekte istemiyorum, daha çok korkuyorum şimdi.İnşallah devam eder, herkese nasip etsin allah.Slm canim seni ve minik bebegini kucakluyorum doktorun Semra Karamandi galuba nasil bir tedavi uyguladi biraz anlatirmisin birde yas kac Semra hanim da yas siniri varmi acaba yatarsan cokkk sevinirim öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?