Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bugun transfer sonrası 9. Gunum . 3.gunde ıkı embryo transfer edilmişti. Merak ettim. predictor early ile test yaptım, negatif. Aynı günlerde evde test yapan var mı?deneyimlerinşzi paylasrmısınız?://

Çok güzel bir bekleyiş idrar testi hemen cikmaya biliyor kanada ne zaman yaptiracaksin umarim bebis gelir
Bugun transfer sonrası 9. Gunum . 3.gunde ıkı embryo transfer edilmişti. Merak ettim. predictor early ile test yaptım, negatif. Aynı günlerde evde test yapan var mı?deneyimlerinşzi paylasrmısınız?://

Klinikten haber geldi, 2. Gun embriyosu 1 tane. Dondurdular. 4 e bolunlisimi iyi kalitesi iyi dediler. Gebe lik olma ihtimali yüksek embriyo dediler. Inşallah bundan sonrakilerde de kaliteliembriyom olur. Adeti beklicem şimdi
Beslenmene dikkat et protein agirlikli beslen omega3 balik kuruyemis kabak cekirdegi ye kan icin pekmez iyi gelir moralini yüksek tut hep ikiz gelir bellimi olur kuzum

Çok güzel bir bekleyiş idrar testi hemen cikmaya biliyor kanada ne zaman yaptiracaksin umarim bebis gelir
Guzel ve biraz da sabirsiz bir bekleyis carsamba gunu. Kan testim ve bu saba erken gebelik testiyleyaptim negatifti...

Hayırlı sonu bebisli olsun inşallah

aysegurses .!.:
Guzel ve biraz da sabirsiz bir bekleyis carsamba gunu. Kan testim ve bu saba erken gebelik testiyleyaptim negatifti...
Kendini hamile farzedip gününe kadar bekle dikkat et ani hareket yapma yediklerine dikkat et zamaninda tahlilde güzel güzel çıkacak sonu bebisli olsun misssss gibi inşallah

Kan testinde once dayanamayip erken gebelik testi yapan var mi benim gibi?

Guzellerim dr acil ameliyat cikmis gorusemedim... Haftaya falan giderim artik aman her seyin hayirlisi hepinizi cok sevdi yuregim... Ara ara girebiliyorum canimsiniz ya...

Ben test günü yani 15. Gün yapmıştım pozitif aldıktan sonra. O zaman bile çok silik çıkmıştı. 9. Gün erken olmuş. Hiç takılma negatife bence.
Yaa gercekten mi.. Oh rahatladim biraz. 15gun de bile silik gosterdi demek. Yalanci idrar testleri :))

Slm canim seni ve minik bebegini kucakluyorum doktorun Semra Karamandi galuba nasil bir tedavi uyguladi biraz anlatirmisin birde yas kac Semra hanim da yas siniri varmi acaba yatarsan cokkk sevinirim öptüm
43. Yaşimdayım ama Semra Hanım aksi bişey söylemedi hiç. AMH iyi durumundan dolayı, şükür 5.güne kadar gittiler. Dondurulmuşta var. Bu tedavide kür mür yapmadım.Bıktıydım. Ama Akupunturu, özelikle çocuk isteğine yönelik,çok tavsiye ederim.Rahimin kan dolaşımını sağlıyor.Nasip kısmet bakalım. Çok sevinmekte istemiyorum, daha çok korkuyorum şimdi.İnşallah devam eder, herkese nasip etsin allah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…