- Konu Sahibi akideciknane
-
- #34.601
Amin43. Yaşimdayım ama Semra Hanım aksi bişey söylemedi hiç. AMH iyi durumundan dolayı, şükür 5.güne kadar gittiler. Dondurulmuşta var. Bu tedavide kür mür yapmadım.Bıktıydım. Ama Akupunturu, özelikle çocuk isteğine yönelik,çok tavsiye ederim.Rahimin kan dolaşımını sağlıyor.Nasip kısmet bakalım. Çok sevinmekte istemiyorum, daha çok korkuyorum şimdi.İnşallah devam eder, herkese nasip etsin allah.
amin bitanem... Rabbim korusun tummm hamisleri...43. Yaşimdayım ama Semra Hanım aksi bişey söylemedi hiç. AMH iyi durumundan dolayı, şükür 5.güne kadar gittiler. Dondurulmuşta var. Bu tedavide kür mür yapmadım.Bıktıydım. Ama Akupunturu, özelikle çocuk isteğine yönelik,çok tavsiye ederim.Rahimin kan dolaşımını sağlıyor.Nasip kısmet bakalım. Çok sevinmekte istemiyorum, daha çok korkuyorum şimdi.İnşallah devam eder, herkese nasip etsin allah.
canimmm hadi hayirli olsun innsallah mutlulukla al kucagina ve hayirlarla gelsininsallahslm canlar uzun zamandan beri işlerin yoğunluğunda gelemedim fırsat bulabilirsem geçmişi okuycam inş bende adet oldum tedavime start verdik yine.. bir yumoşum varr risk alarak yine tedavimize başladık Rabim kan can versin minişime inş..hepsinizi kocaman öpüyorum..sevgililer gününz kutlu olsun canlar..
KUDDUS Canim hemen heycan yapma sebebini bilirsen ttatlimm tesekkur ederim ayynen ya.. Rabbim buyuk.. Zaten gorusemedim de bir kac hafta sonraya biraktim ufff yorulmusum ya... Kalp yorulmus ama gececek.... Aedaviye dogru yol alnis olursun en basiti kirtizon tedavisi yaparlar canim yani caresi var yarin icin bol şans
Kedi geldi, doğum bitti çok şükür
Bu kadar üstüste gelmese daha önce bitti aslında. Bugün de dkişlerim atılmış oldu. Artık gerisi Allah Kerim...
@dnzdry can arkadaşım.. Bu foto tanımadığım, internetten bir çocuk.. Ama duruşundaki ve bakışındaki kararlılık.. Hayata karşı dik ve kararlı duruşumu temsil ediyor..
@WishhDuygu m harika Şeyler yapmışsın.. Nasıl bir kadınsın sen ya..
@2220 tahmin ediyordum okuduğunu.. Aynı ben insanların içinde ama duvarlar duvarlar içinde kalırım ben de zaman zaman.. Çevremdekiler bilir o huyumu ve bana ilişmezler ben Dünya'ya dönene kadar.. Buraya Yazmış olman doğum sancısının başladığını gösteriyor. Allah bir avazda kurtarsın arkadasım, senin deyimiylehoşgeldin arkadaşım özlemiştik, bir yanımız boştu yokluğunda...
kuddus üm canım arjadaşım, bozma moralini.. Aslında tutunmama nedeni bulunmuş.. Ee tedaviside varsa ))))))tadından yenmez.. Sen yine de bir iki doktora daha danış.. Hiç moralini bozma.. Derdi veren dermanını da versin ki dermanı bulma yolunda finale yaklaştın ve mutlu son çok yakın.. Öpüyorum
@WishhDuygu sana dönüyorum tekrar.. Senin harika kadın oluşunu ifade etmemle farkettim ki..; benim jenerasyonum kadınların büyük çoğunluğu harika kadınlar.. Benim fiziksel çevremde böyleydi ama ben belli bir kesimde yaşıyorum ve böyle olması gerekiyor diyordum.. Hayır öyle değilmiş, biz 40 YAŞ civarı kadınlar hepimiz inatcıyız.. Illa kafamıza taktığımızı yapacağız.. Biz Öğrenmeye duyamıyoruz.. Hep gelişim içinde..
Ve bit Sürü iyi özellik... Tabii bunların dezavantajları da var.. Mesela bu öğrenme hevesi çok bilmeye, etrafta Göze batmaya başlayabiliyor.. Ben çok seviyorum hepinizi, inadınızı
Sevginizi, öfkenizi, acınızı, sevincinizi, azminizi ve en çok da paylaşımcılığınızı ve destek hattımızı..
Bana bunları tekrar hatırlattın sevgili @WishhDuygu
Böyle günlere hiç ehemmiyet vermem, tüketim çılgınlığı derim hep.. Ama sen ete kemiğe büründürdün ve bu güne maneviyat kazandırdın. Sevgililer günün kutlu olsun..
KIZLAR, GÜZELLER,
SEVGILILER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN, SAĞLIKLI VE MUTLU OLUN SEVDIKLERINIZLE... Sarılalım birbirimize de
Not ; çoştum yine dalgalanıyoruz ben, yeni yeni sevdalanıyorum ben..(taze gelin sendromu)
Not2; Evlenip mutlu olmak isteyen bütün arkadaş ve akrabalarıma da tez zamanda sevip-sevildikleri mutlu yuvalar diliyorum...
bal olsun fistikim ellerine saglik.pazar yemegim hazir kizlar, firinda sebzeli kofte..
kayinpederime ve annemlere goturecegim..
saracigimm seninde yemek resimlerini ozledikkk
Eline saglik masallah hamaratsin canim immm nefis görünüyor Afiyet olsunda niye Anbene , Kaynanana götürüyosun yaaa bize bisey kalmicakpazar yemegim hazir kizlar, firinda sebzeli kofte..
kayinpederime ve annemlere goturecegim..
saracigimm seninde yemek resimlerini ozledikkk
Sagol cevabin icin canim hic merak retme Allah sana evladini kucagina almayi nasip etsin canim bebde 43 oldum ama bitim artik cok yorudum doktordan tedaviden menopoza girme korkusundan Marta Türkiyede birkere daha Semra hanimla konusucam bana yok derse baska careler aricam zaman okadar acimasiz ki suan moralim cok bozuk napcam bende bilmiyorum cevap icin cok cok cok tesekür ederim canim cok sagol43. Yaşimdayım ama Semra Hanım aksi bişey söylemedi hiç. AMH iyi durumundan dolayı, şükür 5.güne kadar gittiler. Dondurulmuşta var. Bu tedavide kür mür yapmadım.Bıktıydım. Ama Akupunturu, özelikle çocuk isteğine yönelik,çok tavsiye ederim.Rahimin kan dolaşımını sağlıyor.Nasip kısmet bakalım. Çok sevinmekte istemiyorum, daha çok korkuyorum şimdi.İnşallah devam eder, herkese nasip etsin allah.
aCmilla tefriciyeyi sana okuyalim o zaman canım tam bittim dedigin anda her sey değişir umudini kAybetmeacmila .!.:Sagol cevabin icin canim hic merak retme Allah sana evladini kucagina almayi nasip etsin canim bebde 43 oldum ama bitim artik cok yorudum doktordan tedaviden menopoza girme korkusundan Marta Türkiyede birkere daha Semra hanimla konusucam bana yok derse baska careler aricam zaman okadar acimasiz ki suan moralim cok bozuk napcam bende bilmiyorum cevap icin cok cok cok tesekür ederim canim cok sagol
Sagol canim yazman bile yeti inaki adet oldum bitsin insallah bu durumdan kurtulurum simdi bir acayip korku sardi beni Turkiyedeki doktirlarda ilgilenmez senle diyorum icimden burda dondurulmuslar var ama yapasim yok ayyy ne bu halim yaa sasirdim kaldim Allah yardim etsin hepimize öptüm canim cok sagol okuyalim vallahi hep beraber iyi gelir mutlakaO z
aCmilla tefriciyeyi sana okuyalim o zaman canım tam bittim dedigin anda her sey değişir umudini kAybetme
kiyamam sana ya... kuzum ben de 41... hayirlisi ya... tatlim bir arastirma icindeyim bagişiklik sisteminin tutunmaya etkisi dr um turkiyedeki 3 isimden biri immünolog ama tup bebek tedavisi yonetmeni .... kan degerleriyle ilgili olarak anne olan bir arkadasim tavsiye etti bana doktorumu... almanya dahil bir cok yere gidio sonuc alamiyor sonra almanyadaki doktor dr ve ekibi anlatiyor ona o da ankarada zaten... burnunun dibinde olan yere gidiyor ve 11. deneme pozitif... her şey aynı ama ümmünolog diyor ki lenfosit subset sonucuna göre anne olmazsın bu şekilde ve ona normal tüp bebek protokolu devam ederken ayrıca bir iğne tedavisi uyguluyor ve şimdi bebeği 4 yaşında...ben de bu klinikte de test yaptırdım yeni... benim değerler normal aralığa göre harika ama bu aralık zaten tüp bebek için değil kanser hastaları için normal aralıkmış.. referans değerleri yani... şimdi ben de dün gittim görüşemedim bugün aradı ve konuştum kafama çok yattı anlattığı haftaya ya da diğer hafta gideceğim yüz yüze konuşacağım ve ilginç olan dün doktoru beklerken benim yaşımda ve benim değerlerimle ümmünologun başlattığı tedavide hamile kalan bayanla karşılaştım orda ve bana anlattı ayrıca yaşadıklarını... valla bir umut bakalım ne olacak yani umut çoooook sakın üzülme...Sagol cevabin icin canim hic merak retme Allah sana evladini kucagina almayi nasip etsin canim bebde 43 oldum ama bitim artik cok yorudum doktordan tedaviden menopoza girme korkusundan Marta Türkiyede birkere daha Semra hanimla konusucam bana yok derse baska careler aricam zaman okadar acimasiz ki suan moralim cok bozuk napcam bende bilmiyorum cevap icin cok cok cok tesekür ederim canim cok sagol
Evelallah olacak moralini bozmalenfosit subset testim de normal aralılara göre değerlerim normal... ama bu testdeki referans aralıkları kanser hastalığı için normal aralıklarmış... bizim gibi negatif çoklu sonuçlarda ümmünoloğum çok güzel sonuçlar almış uyguladığı tedavi ile türkiyedeki 3 isimden biriymiş... başka ümmünoloji uzmanlarına da baktıracağım tabi ama kızlar kendim gibi hastalarla ve güzel sonuçlarıyla karşılaşında umut işte.... hayırlısı sanırım bu tedaviyi kabul edeceğim... Ankalife de benim tüp bebek hocam cihangir çakıcı ki ona ve insanlığına zerafetine hayranımdır... bu doktorum ise aynı yerde çalışan ümmünolog Buğra Adil Buyrukçu.... sadece paylaşmak istedim... o çooook detaylı anlattı telefonda ama 2 hafta içinde başka testlerde sonuçlanınca gideceğim ve kalbim isinda... bakalım... belki 3 ay içinde yeni deneme olabilir zaten uyguladığı tedavi 2 şekilde ve benim içime sinen de normal tüp bebek protokolu devam ederken 10 günlük bir iğne süreci ve gebelik olursa da kese görünene kadar devam ediyor... Allahım büyük hayırlısı....
Evelallah olacak moralini bozmaSagol canim yazman bile yeti inaki adet oldum bitsin insallah bu durumdan kurtulurum simdi bir acayip korku sardi beni Turkiyedeki doktirlarda ilgilenmez senle diyorum icimden burda dondurulmuslar var ama yapasim yok ayyy ne bu halim yaa sasirdim kaldim Allah yardim etsin hepimize öptüm canim cok sagol okuyalim vallahi hep beraber iyi gelir mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?