Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Amin

amin bitanem... Rabbim korusun tummm hamisleri...

canimmm hadi hayirli olsun innsallah mutlulukla al kucagina ve hayirlarla gelsininsallah

tatli cicegim canimsinnn dogru sonuca bir kac baska dr a da bakarak ulasacagim insallah... Gorusrmedim. Henuz... Q
Canolar ben yatarrr tek göz kaldım gene telefonda ahahaha
kuddus canim aklim sende kaldi. Insallah hayirli haberler alacagiz yarin.
@yase07 kuzucum iyigeceler operimmmm
Duayi yarin halledwriz :)

Allahim bu tammm bir kucuk adam! Eua sen benim canimsinnn nsallah rabbim hepimizi erdirsin muradimiza... Ayyy cok tatli cok
@dnzdry can arkadaşım.. Bu foto tanımadığım, internetten bir çocuk.. Ama duruşundaki ve bakışındaki kararlılık.. Hayata karşı dik ve kararlı duruşumu temsil ediyor..

İnsallah halledecehim. Benden kacmazzzzz

Sagol cevabin icin canim hic merak retme Allah sana evladini kucagina almayi nasip etsin canim bebde 43 oldum ama bitim artik cok yorudum doktordan tedaviden menopoza girme korkusundan Marta Türkiyede birkere daha Semra hanimla konusucam bana yok derse baska careler aricam zaman okadar acimasiz ki suan moralim cok bozuk napcam bende bilmiyorum cevap icin cok cok cok tesekür ederim canim cok sagol

O z
aCmilla tefriciyeyi sana okuyalim o zaman canım tam bittim dedigin anda her sey değişir umudini kAybetme

O z

aCmilla tefriciyeyi sana okuyalim o zaman canım tam bittim dedigin anda her sey değişir umudini kAybetme
Sagol canim yazman bile yeti inaki adet oldum bitsin insallah bu durumdan kurtulurum simdi bir acayip korku sardi beni Turkiyedeki doktirlarda ilgilenmez senle diyorum icimden burda dondurulmuslar var ama yapasim yok ayyy ne bu halim yaa sasirdim kaldim Allah yardim etsin hepimize öptüm canim cok sagol okuyalim vallahi hep beraber iyi gelir mutlaka

kiyamam sana ya... kuzum ben de 41... hayirlisi ya... tatlim bir arastirma icindeyim bagişiklik sisteminin tutunmaya etkisi dr um turkiyedeki 3 isimden biri immünolog ama tup bebek tedavisi yonetmeni .... kan degerleriyle ilgili olarak anne olan bir arkadasim tavsiye etti bana doktorumu... almanya dahil bir cok yere gidio sonuc alamiyor sonra almanyadaki doktor dr ve ekibi anlatiyor ona o da ankarada zaten... burnunun dibinde olan yere gidiyor ve 11. deneme pozitif... her şey aynı ama ümmünolog diyor ki lenfosit subset sonucuna göre anne olmazsın bu şekilde ve ona normal tüp bebek protokolu devam ederken ayrıca bir iğne tedavisi uyguluyor ve şimdi bebeği 4 yaşında...ben de bu klinikte de test yaptırdım yeni... benim değerler normal aralığa göre harika ama bu aralık zaten tüp bebek için değil kanser hastaları için normal aralıkmış.. referans değerleri yani... şimdi ben de dün gittim görüşemedim bugün aradı ve konuştum kafama çok yattı anlattığı haftaya ya da diğer hafta gideceğim yüz yüze konuşacağım ve ilginç olan dün doktoru beklerken benim yaşımda ve benim değerlerimle ümmünologun başlattığı tedavide hamile kalan bayanla karşılaştım orda ve bana anlattı ayrıca yaşadıklarını... valla bir umut bakalım ne olacak yani umut çoooook sakın üzülme...

lenfosit subset testim de normal aralılara göre değerlerim normal... ama bu testdeki referans aralıkları kanser hastalığı için normal aralıklarmış... bizim gibi negatif çoklu sonuçlarda ümmünoloğum çok güzel sonuçlar almış uyguladığı tedavi ile türkiyedeki 3 isimden biriymiş... başka ümmünoloji uzmanlarına da baktıracağım tabi ama kızlar kendim gibi hastalarla ve güzel sonuçlarıyla karşılaşında umut işte.... hayırlısı sanırım bu tedaviyi kabul edeceğim... Ankalife de benim tüp bebek hocam cihangir çakıcı ki ona ve insanlığına zerafetine hayranımdır... bu doktorum ise aynı yerde çalışan ümmünolog Buğra Adil Buyrukçu.... sadece paylaşmak istedim... o çooook detaylı anlattı telefonda ama 2 hafta içinde başka testlerde sonuçlanınca gideceğim ve kalbim isinda... bakalım... belki 3 ay içinde yeni deneme olabilir zaten uyguladığı tedavi 2 şekilde ve benim içime sinen de normal tüp bebek protokolu devam ederken 10 günlük bir iğne süreci ve gebelik olursa da kese görünene kadar devam ediyor... Allahım büyük hayırlısı....

39443060, member: 300793"]kiyamam sana ya... kuzum ben de 41... hayirlisi ya... tatlim bir arastirma icindeyim bagişiklik sisteminin tutunmaya etkisi dr um turkiyedeki 3 isimden biri immünolog ama tup bebek tedavisi yonetmeni .... kan degerleriyle ilgili olarak anne olan bir arkadasim tavsiye etti bana doktorumu... almanya dahil bir cok yere gidio sonuc alamiyor sonra almanyadaki doktor dr ve ekibi anlatiyor ona o da ankarada zaten... burnunun dibinde olan yere gidiyor ve 11. deneme pozitif... her şey aynı ama ümmünolog diyor ki lenfosit subset sonucuna göre anne olmazsın bu şekilde ve ona normal tüp bebek protokolu devam ederken ayrıca bir iğne tedavisi uyguluyor ve şimdi bebeği 4 yaşında...ben de bu klinikte de test yaptırdım yeni... benim değerler normal aralığa göre harika ama bu aralık zaten tüp bebek için değil kanser hastaları için normal aralıkmış.. referans değerleri yani... şimdi ben de dün gittim görüşemedim bugün aradı ve konuştum kafama çok yattı anlattığı haftaya ya da diğer hafta gideceğim yüz yüze konuşacağım ve ilginç olan dün doktoru beklerken benim yaşımda ve benim değerlerimle ümmünologun başlattığı tedavide hamile kalan bayanla karşılaştım orda ve bana anlattı ayrıca yaşadıklarını... valla bir umut bakalım ne olacak yani umut çoooook sakın üzülme...[/QUOTE]
Canim bende surekli dusuk yapiyorum immmunolojiyede sanırım doktorum gonderdi kan verdim ama emon degilim hangi degere bakmam lazim .vallaha doktorlarin ne dedigi onemli degil allahin dedigi oluyor kadin dogum bir muamma
Senin durumunda olup cocuk sahibi olanlar var internette okumustum

Evelallah olacak moralini bozma

Evelallah olacak moralini bozma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…