- Konu Sahibi akideciknane
-
- #34.621
Canim bu Doktor Ankaradami Almabyadaki hic bie doktora güvenim kalmadi ben marta Ankaradayim rahim filmi icin istanbula gecicem gecmuskende Semra Karamanla görüsmek istedim aslinda Ankarada bir doktir bulsam hic gitmem istanbula Ankara benim icin daha rahat ve bu lenfositi bir arastirayim Arkadasina nasil bir igne yapildi ki kortuzonmuydu ayy cok sagol ya cevabina inaki neşelendim yok umudumum hep var cikip bir yerden gelcek insallah Allah hepimize yardim etsinkiyamam sana ya... kuzum ben de 41... hayirlisi ya... tatlim bir arastirma icindeyim bagişiklik sisteminin tutunmaya etkisi dr um turkiyedeki 3 isimden biri immünolog ama tup bebek tedavisi yonetmeni .... kan degerleriyle ilgili olarak anne olan bir arkadasim tavsiye etti bana doktorumu... almanya dahil bir cok yere gidio sonuc alamiyor sonra almanyadaki doktor dr ve ekibi anlatiyor ona o da ankarada zaten... burnunun dibinde olan yere gidiyor ve 11. deneme pozitif... her şey aynı ama ümmünolog diyor ki lenfosit subset sonucuna göre anne olmazsın bu şekilde ve ona normal tüp bebek protokolu devam ederken ayrıca bir iğne tedavisi uyguluyor ve şimdi bebeği 4 yaşında...ben de bu klinikte de test yaptırdım yeni... benim değerler normal aralığa göre harika ama bu aralık zaten tüp bebek için değil kanser hastaları için normal aralıkmış.. referans değerleri yani... şimdi ben de dün gittim görüşemedim bugün aradı ve konuştum kafama çok yattı anlattığı haftaya ya da diğer hafta gideceğim yüz yüze konuşacağım ve ilginç olan dün doktoru beklerken benim yaşımda ve benim değerlerimle ümmünologun başlattığı tedavide hamile kalan bayanla karşılaştım orda ve bana anlattı ayrıca yaşadıklarını... valla bir umut bakalım ne olacak yani umut çoooook sakın üzülme...
Adetim bitince haber vercem bende varim tabikiTefriciyeyi 10gunde bir bir arkadas icin okumak istryenler
1) ben
2) portakales
3) acmilla
4) kuddus
5) yase07
6) eua
7) sub
Canim donmusun varmis daha once hic dondurulmus denedinmi. Bazi vuucutlar sadece dondurulmus kabul ediyormus internettede okumustum . Ben mesela 6 kez tup denedim sadece 2kez tuttu ikiside dondurulmustu. Birini ilaclari kullanmadigim icin jel falan dustu. Sonraki dogdu sukur. Sonra yine denedim 7. Tupu kardes olsun diye kaliteli 8 hucreli 2 emriyo tranfer oldu ama tutmadi keske dondursaydim bir iki ay sonra deneseydim simdi donmusum yok.Sagol canim yazman bile yeti inaki adet oldum bitsin insallah bu durumdan kurtulurum simdi bir acayip korku sardi beni Turkiyedeki doktirlarda ilgilenmez senle diyorum icimden burda dondurulmuslar var ama yapasim yok ayyy ne bu halim yaa sasirdim kaldim Allah yardim etsin hepimize öptüm canim cok sagol okuyalim vallahi hep beraber iyi gelir mutlaka
Eline saglik masallah hamaratsin canim immm nefis görünüyor Afiyet olsunda niye Anbene , Kaynanana götürüyosun yaaa bize bisey kalmicak
evet canim ankarada ankalife tup bebek merkezinde tabiki sen de iyice arastir ve karar ver canimmm allah buyukturCanim bu Doktor Ankaradami Almabyadaki hic bie doktora güvenim kalmadi ben marta Ankaradayim rahim filmi icin istanbula gecicem gecmuskende Semra Karamanla görüsmek istedim aslinda Ankarada bir doktir bulsam hic gitmem istanbula Ankara benim icin daha rahat ve bu lenfositi bir arastirayim Arkadasina nasil bir igne yapildi ki kortuzonmuydu ayy cok sagol ya cevabina inaki neşelendim yok umudumum hep var cikip bir yerden gelcek insallah Allah hepimize yardim etsin
Sevgili acmila,Sagol cevabin icin canim hic merak retme Allah sana evladini kucagina almayi nasip etsin canim bebde 43 oldum ama bitim artik cok yorudum doktordan tedaviden menopoza girme korkusundan Marta Türkiyede birkere daha Semra hanimla konusucam bana yok derse baska careler aricam zaman okadar acimasiz ki suan moralim cok bozuk napcam bende bilmiyorum cevap icin cok cok cok tesekür ederim canim cok sagol
Kız ne güzel yemekler yapıyorsunuz ...pazar yemegim hazir kizlar, firinda sebzeli kofte..
kayinpederime ve annemlere goturecegim..
saracigimm seninde yemek resimlerini ozledikkk
Canım ne olur Sıkma canını.. Allah büyük elbet verecektir sana da muradını inşallah.. Ya da daha iyisini.. Yazın yüreğime dokundu.. Sakın kendini Çaresiz hissetme.. Allah'a sığınalım.. Bize bir sürü, sayısız nimet vermiş.. ÖpüyorumSagol cevabin icin canim hic merak retme Allah sana evladini kucagina almayi nasip etsin canim bebde 43 oldum ama bitim artik cok yorudum doktordan tedaviden menopoza girme korkusundan Marta Türkiyede birkere daha Semra hanimla konusucam bana yok derse baska careler aricam zaman okadar acimasiz ki suan moralim cok bozuk napcam bende bilmiyorum cevap icin cok cok cok tesekür ederim canim cok sagol
Canımsın, dondurulmuşların varsa neden almıyorsun? Onlar seni beklemez mi?Sagol canim yazman bile yeti inaki adet oldum bitsin insallah bu durumdan kurtulurum simdi bir acayip korku sardi beni Turkiyedeki doktirlarda ilgilenmez senle diyorum icimden burda dondurulmuslar var ama yapasim yok ayyy ne bu halim yaa sasirdim kaldim Allah yardim etsin hepimize öptüm canim cok sagol okuyalim vallahi hep beraber iyi gelir mutlaka
Çok iyi ya.. Ne testi bu canım ya burada biz de yaptırsak?kiyamam sana ya... kuzum ben de 41... hayirlisi ya... tatlim bir arastirma icindeyim bagişiklik sisteminin tutunmaya etkisi dr um turkiyedeki 3 isimden biri immünolog ama tup bebek tedavisi yonetmeni .... kan degerleriyle ilgili olarak anne olan bir arkadasim tavsiye etti bana doktorumu... almanya dahil bir cok yere gidio sonuc alamiyor sonra almanyadaki doktor dr ve ekibi anlatiyor ona o da ankarada zaten... burnunun dibinde olan yere gidiyor ve 11. deneme pozitif... her şey aynı ama ümmünolog diyor ki lenfosit subset sonucuna göre anne olmazsın bu şekilde ve ona normal tüp bebek protokolu devam ederken ayrıca bir iğne tedavisi uyguluyor ve şimdi bebeği 4 yaşında...ben de bu klinikte de test yaptırdım yeni... benim değerler normal aralığa göre harika ama bu aralık zaten tüp bebek için değil kanser hastaları için normal aralıkmış.. referans değerleri yani... şimdi ben de dün gittim görüşemedim bugün aradı ve konuştum kafama çok yattı anlattığı haftaya ya da diğer hafta gideceğim yüz yüze konuşacağım ve ilginç olan dün doktoru beklerken benim yaşımda ve benim değerlerimle ümmünologun başlattığı tedavide hamile kalan bayanla karşılaştım orda ve bana anlattı ayrıca yaşadıklarını... valla bir umut bakalım ne olacak yani umut çoooook sakın üzülme...
Evet ben VarımTefriciyeyi 10gunde bir bir arkadas icin okumak istryenler
1) ben
2) portakales
3) acmilla
4) kuddus
5) yase07
6) eua
7) sub
Sevgili acmila,
Bende 43 yaşındayım, 3 negatif sonucu normal yolla hamile kaldım... Ne olur umudunu kaybetmeee... Korkularını bırak, biliyorum çok zor adetim gecikince bende menapoza girdim sandım ama meğer mucizem gelmiş:))
Semra hoca iyidir, 2 kez onunla denedim. Herşeyi didikler, havuz yöntemi yapmaz. Son deneme havuz yapmak istediğim için onunla devam etmedim. Mucizem gelmeseydi yine ona gidecektim.
Moral çok önemli, bebeğim bana gelecek sadece zamanı var de bunu gerçekten inanarak düşün , hisset....üstümüzdeki zaman baskısı korkunç biliyorum, şuna bak hamile kalmış ahkam kesiyor demeyin ne olur, öyle çok yakın hissediyorum ki sizleri kendime, en çaresiz zamanlarımda buraya sığındım ben, şimdi de umut olmak istiyorum:)
Sevgiler,
Hayırlı olsun, Hoşgeldin arkadaşım..Merhaba arkadaşlar. Ben de 43 yaşına gireceğim. 4,5-5 yıllık evliyim. Bugüne kadar korunmadık ama hamile de kalmadım. Benim de ilk tüp bebek denemem bu. Transferim 9 şubatta yapıldı. 2 yumurta transfer edildi ama beklemek çok zormuş
Rabbim bi avazda kurtarsın,sağlıkla hayırla gelsin Beren.
canim lenfosit subset testin adiÇok iyi ya.. Ne testi bu canım ya burada biz de yaptırsak?
balimmm ben daha sonraya kalabilirim... sorun olmaz bebisim hatta en son da olabilirim canimsin bebegimsiiiin...
canimm dr cihangir cakici ama bu tutunma arastirmasini DR BUGRA BUYRUKCU yapiyor ikisi beraber... Bugra hocaya once gorunmelisin kuzum Ankara ANKALİFE de. Tel unternette var ben de seviyoreeeeee... Ama tabi ki sen once hocayla konus danismani var orda mehtap metin... Onunla konus istersen bugra hocaya yonlendirsin cihangir hocam da son dokunudlar olur insallah bebis oncesi. Valla umut kuzum... Ben iki ya da uc ay sinra insallah gidiyorum once yumurtalatimi guclendirmeliyim ari sutu vs arastiriyorumDR.Cihangir Cakici Ankaradaayyy cok mutluyum simdi yaa Kuddus seni seviyorummmm canim ne moral oldun bilemezsin Allah razi olsun tavsiye edermisin doktorunu azicikin anlat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?