Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canim bu Doktor Ankaradami Almabyadaki hic bie doktora güvenim kalmadi ben marta Ankaradayim rahim filmi icin istanbula gecicem gecmuskende Semra Karamanla görüsmek istedim aslinda Ankarada bir doktir bulsam hic gitmem istanbula Ankara benim icin daha rahat ve bu lenfositi bir arastirayim Arkadasina nasil bir igne yapildi ki kortuzonmuydu ayy cok sagol ya cevabina inaki neşelendim yok umudumum hep var cikip bir yerden gelcek insallah Allah hepimize yardim etsin

Reactions: Eua
Canim donmusun varmis daha once hic dondurulmus denedinmi. Bazi vuucutlar sadece dondurulmus kabul ediyormus internettede okumustum . Ben mesela 6 kez tup denedim sadece 2kez tuttu ikiside dondurulmustu. Birini ilaclari kullanmadigim icin jel falan dustu. Sonraki dogdu sukur. Sonra yine denedim 7. Tupu kardes olsun diye kaliteli 8 hucreli 2 emriyo tranfer oldu ama tutmadi keske dondursaydim bir iki ay sonra deneseydim simdi donmusum yok.

Eline saglik masallah hamaratsin canim immm nefis görünüyor Afiyet olsunda niye Anbene , Kaynanana götürüyosun yaaa bize bisey kalmicak

canım annem hasta kaç haftadır, ben ilgileniyorum genelde..
kaynanam vefat etti.. kayınpederim yanlızda evde yaptıklatımdan çok yapıp genelde götürüyorum ne yaparsam..
nasılsın canım konuşamadık kaç günlerdir, iyisin dimi..

evet canim ankarada ankalife tup bebek merkezinde tabiki sen de iyice arastir ve karar ver canimmm allah buyuktur

Sevgili acmila,

Bende 43 yaşındayım, 3 negatif sonucu normal yolla hamile kaldım... Ne olur umudunu kaybetmeee... Korkularını bırak, biliyorum çok zor adetim gecikince bende menapoza girdim sandım ama meğer mucizem gelmiş:))

Semra hoca iyidir, 2 kez onunla denedim. Herşeyi didikler, havuz yöntemi yapmaz. Son deneme havuz yapmak istediğim için onunla devam etmedim. Mucizem gelmeseydi yine ona gidecektim.

Moral çok önemli, bebeğim bana gelecek sadece zamanı var de bunu gerçekten inanarak düşün , hisset....üstümüzdeki zaman baskısı korkunç biliyorum, şuna bak hamile kalmış ahkam kesiyor demeyin ne olur, öyle çok yakın hissediyorum ki sizleri kendime, en çaresiz zamanlarımda buraya sığındım ben, şimdi de umut olmak istiyorum:)

Sevgiler,

pazar yemegim hazir kizlar, firinda sebzeli kofte..
kayinpederime ve annemlere goturecegim..
saracigimm seninde yemek resimlerini ozledikkk
Kız ne güzel yemekler yapıyorsunuz ...
Ben de yemek bilirim, iyi yaparım diye övünürsem bi daha.. Maşallah diyeyim..
Ben de bi pazar kahvaltısı yaptım ki, (ben hazırlamadım, yedim) 3 yemek yemesem acıkmam, üstüne gram kilo vermem

Canım ne olur Sıkma canını.. Allah büyük elbet verecektir sana da muradını inşallah.. Ya da daha iyisini.. Yazın yüreğime dokundu.. Sakın kendini Çaresiz hissetme.. Allah'a sığınalım.. Bize bir sürü, sayısız nimet vermiş.. Öpüyorum
Inşallah çok güzel bir evladın olsun..

Merhaba arkadaşlar. Ben de 43 yaşına gireceğim. 4,5-5 yıllık evliyim. Bugüne kadar korunmadık ama hamile de kalmadım. Benim de ilk tüp bebek denemem bu. Transferim 9 şubatta yapıldı. 2 yumurta transfer edildi ama beklemek çok zormuş

Canımsın, dondurulmuşların varsa neden almıyorsun? Onlar seni beklemez mi?

Çok iyi ya.. Ne testi bu canım ya burada biz de yaptırsak?

Sevgiler sana da.. Ne güzel yazmışsın..
Buradaki hamileler bana umut oluyor ve çok şey öğreniyorum burada yazan herkesten..

DR.Cihangir Cakici Ankarada ayyy cok mutluyum simdi yaa Kuddus seni seviyorummmm canim ne moral oldun bilemezsin Allah razi olsun tavsiye edermisin doktorunu azicikin anlat

Reactions: Eua
Hayırlı olsun, Hoşgeldin arkadaşım..
Pozitif sonuç alırsın inşallah..
Benim doğum günümde transfer olmuş minnaklar, inşallah uğurlu gelir

DR.Cihangir Cakici Ankarada ayyy cok mutluyum simdi yaa Kuddus seni seviyorummmm canim ne moral oldun bilemezsin Allah razi olsun tavsiye edermisin doktorunu azicikin anlat
canimm dr cihangir cakici ama bu tutunma arastirmasini DR BUGRA BUYRUKCU yapiyor ikisi beraber... Bugra hocaya once gorunmelisin kuzum Ankara ANKALİFE de. Tel unternette var ben de seviyoreeeeee... Ama tabi ki sen once hocayla konus danismani var orda mehtap metin... Onunla konus istersen bugra hocaya yonlendirsin cihangir hocam da son dokunudlar olur insallah bebis oncesi. Valla umut kuzum... Ben iki ya da uc ay sinra insallah gidiyorum once yumurtalatimi guclendirmeliyim ari sutu vs arastiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…