- 29 Ocak 2013
- 315
- 151
- 133
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #34.641
merhaba canım hayırlı olsun bebegınız.ılk bbekmı olacak.yaşınız kac
ismini sevsinler kuccuk prensesin. iyi olduguna sevindim nevsercim. vallahi aklimdaydin. kiz artik otur evinde dogumdan sonra enerjiye cooookkkk ihtiyacin olcak soyleyim. bol bol dinlen sen doguma kadar.
Minik Beren sağlıkla, sıhhatle gelsin, bahtı hep açık olsun...
Kolayca doğsun, kollarınızda mutluluktan ağlatsın sizi e mi.
Bir sürü teyzesi olacak :)
İşler, değişimler derken ne çabuk geçti gerçekten... İçindeyken evet bir sürü endişe, korkular vardı, kucağına alınca da bitmeyecek ama olsun Anne olma gücüyle hepsinin üstesinden geleceksiniz ki :)
Hep mutlu haberleriniz olsun. Şimdi dinlen dinlen ki sonra koşturmacadan mecalin kalmayacak.
Bol uyku bol süt olsun :)
Merhaba kızlar. Haklısınız, zaman zaman gelip okuyorum. Yazamıyorum... içimden gelse de elimden gelmiyor. Bu sabah kedilerimin getirdiği arkadaşlarından birisi eve girdi. Yemeklerine ortak olmaya çalışınca hır çıktı tabi. O hengamede yavrulardan birisi kayboldu. Onu arıyorum... Tam "iyiyim, her şey yoluna giriyor artık" dediğimde bir şey çıkmak zorunda sanki.
Bu arada Ali ismini oldum olası çok severim. Kardeşimin adını ben koydum. Ona istemiştim Ali ismini. Çok sevdiğim bir abla Aydın diye ısrar edince kıramadım. Ali isminde sevgili de bulamadım. Oğluma koyarım diyordum o da olmadı. Neyse ilk erkek kedimin adı Aliş oldu. İçimde kalacağına dilimde kalsın di mi?
Beren' e de şimdiden hayırlı, sağlıklı, uzun ve mutlu bir ömür dilerim. Rabbim analı babalı büyütsün...
Sabanur tebrik ederim hamileliğini. Kayınvalideni benimkiyle tanıştıralım mı? Pek iyi anlaşırlar kesin. Seninki kadar olmasa da benim eşim de genç. Anneleri de aynıymış. Al birini, vur birine. Dertsiz başımıza dert almışız.
Tek tek yazmak istedim hepinize ama kafam darmadağınık yine. Kusura bakmayın ne olur. Buralardayım. Günlük okumaya çalışıyorum. Merak etmeyin. Hepiniz gönlümdesiniz. Hepinizi çok seviyorum. Burada olduğunuzu bilmek güven veriyor...
canım annem hasta kaç haftadır, ben ilgileniyorum genelde..
kaynanam vefat etti.. kayınpederim yanlızda evde yaptıklatımdan çok yapıp genelde götürüyorum ne yaparsam..
nasılsın canım konuşamadık kaç günlerdir, iyisin dimi..
Sevgili acmila,
Bende 43 yaşındayım, 3 negatif sonucu normal yolla hamile kaldım... Ne olur umudunu kaybetmeee... Korkularını bırak, biliyorum çok zor adetim gecikince bende menapoza girdim sandım ama meğer mucizem gelmiş:))
Semra hoca iyidir, 2 kez onunla denedim. Herşeyi didikler, havuz yöntemi yapmaz. Son deneme havuz yapmak istediğim için onunla devam etmedim. Mucizem gelmeseydi yine ona gidecektim.
Moral çok önemli, bebeğim bana gelecek sadece zamanı var de bunu gerçekten inanarak düşün , hisset....üstümüzdeki zaman baskısı korkunç biliyorum, şuna bak hamile kalmış ahkam kesiyor demeyin ne olur, öyle çok yakın hissediyorum ki sizleri kendime, en çaresiz zamanlarımda buraya sığındım ben, şimdi de umut olmak istiyorum:)
Sevgiler,
Canım ne olur Sıkma canını.. Allah büyük elbet verecektir sana da muradını inşallah.. Ya da daha iyisini.. Yazın yüreğime dokundu.. Sakın kendini Çaresiz hissetme.. Allah'a sığınalım.. Bize bir sürü, sayısız nimet vermiş.. Öpüyorum
Inşallah çok güzel bir evladın olsun..
kizlar cok sagolun cok moral oldunuz benim derdim burdaki doktorlar yastan dolayi acaip ilgisizler dondurulmuslar var ama adam bir tahlili bile ben deyince yapuyo ne desem kanutlanmamis sen istersen yapilir diyo ocakta gitmistim sözde bu adetle basluyacaktik ocak 21 ordaydim cikarken bütün hormon dererlerime bakin dedim oda iyi öyle yapalim dedi yazdi cizdi komifen recete verdi sözde tahlil icin ariyacakti yine unutu co culturu sordum labaratuara sormam lazim yapuyomzyuz deyince icimden yuh dedim bilmiyor bile yaa son tedavimi hipertroud oldugunu bile bile yapip lades detirdi aslinda yapmamaluydim birsiru masraf ilgi yok oyüzden caresizim türkuyeye gelip tedavi olmakta zaman istiyoCanımsın, dondurulmuşların varsa neden almıyorsun? Onlar seni beklemez mi?
Acmilacigim haklısın bende bunlardan muzdaripim.kizlar cok sagolun cok moral oldunuz benim derdim burdaki doktorlar yastan dolayi acaip ilgisizler dondurulmuslar var ama adam bir tahlili bile ben deyince yapuyo ne desem kanutlanmamis sen istersen yapilir diyo ocakta gitmistim sözde bu adetle basluyacaktik ocak 21 ordaydim cikarken bütün hormon dererlerime bakin dedim oda iyi öyle yapalim dedi yazdi cizdi komifen recete verdi sözde tahlil icin ariyacakti yine unutu co culturu sordum labaratuara sormam lazim yapuyomzyuz deyince icimden yuh dedim bilmiyor bile yaa son tedavimi hipertroud oldugunu bile bile yapip lades detirdi aslinda yapmamaluydim birsiru masraf ilgi yok oyüzden caresizim türkuyeye gelip tedavi olmakta zaman istiyo
Ben hepinize cok Tesekür ederim moral verdiniz sagolun canlarim hepinizi kucakliyorum acele yazdim hatalarim icin kusura bakmayin kocam evde olunca böyle oluyo
Allah ikinizi de sağlıkla kurtarsın ve Güzelce büyütüp iyi Günlerini görün Beren hanımın ailecekAminnn...Allah sağlıkla kucağıma aldığım günleri de göstersin.Darısı isteyen herkesin başına...
Ben hala doktora gitmedimcanim lenfosit subset testin adi
Tamam o zaman ilkbalimmm ben daha sonraya kalabilirim... sorun olmaz bebisim hatta en son da olabilirim canimsin bebegimsiiiin...
Evet biliyorum TSH yüksek olduğu için tutmamış ve Yüzsüz Yüzsüz biliyorduk demişlerdi sana.. Haklısın.. Keşke oradaki dondirikleri buraya getirme şansı olsa. Onların yaşadığını düşünüyorum ben :)kizlar cok sagolun cok moral oldunuz benim derdim burdaki doktorlar yastan dolayi acaip ilgisizler dondurulmuslar var ama adam bir tahlili bile ben deyince yapuyo ne desem kanutlanmamis sen istersen yapilir diyo ocakta gitmistim sözde bu adetle basluyacaktik ocak 21 ordaydim cikarken bütün hormon dererlerime bakin dedim oda iyi öyle yapalim dedi yazdi cizdi komifen recete verdi sözde tahlil icin ariyacakti yine unutu co culturu sordum labaratuara sormam lazim yapuyomzyuz deyince icimden yuh dedim bilmiyor bile yaa son tedavimi hipertroud oldugunu bile bile yapip lades detirdi aslinda yapmamaluydim birsiru masraf ilgi yok oyüzden caresizim türkuyeye gelip tedavi olmakta zaman istiyo
Ben hepinize cok Tesekür ederim moral verdiniz sagolun canlarim hepinizi kucakliyorum acele yazdim hatalarim icin kusura bakmayin kocam evde olunca böyle oluyo
Farketmez hangisi olursa
Cok tesekur ederım rabbım sag salım bebegını kucagına almayı nasıp etsın canım.sanada amnıyosentez yapıldımı ıkılı üçlü testlerın nasıl çıktı bunlarda benı cok korkutuyorMerhaba,ben biraz geriden takip edebiliyorum forumu o yüzden cevaplarımda gecikmeli oluyor :)
Yaşım 41,bebeğim ise Allah nasip ederse kaybettiğim ikizlerimden sonra 3.olacak,dolayısıyla hamilelik konusunda tecrubeliyim,ama bebek konusunda değilim,bakalım inşallah alnımızın akıyla büyütebiliriz çocuğumuzu,hayırlı bir evlat yetiştiririz.
Diyecem şu ki her hamilelik farklı geçiyor,o yüzden korkma derim,daha öncekilerin sıkıntılı geçmiş olması hiç mi hiç seni korkutmasın.Hakkında hayırlısını diliyorum.
Sevgiler...
Canim ben adetliyim hemen bana olmasada olur kudduse yada isteyen birine basliyalim ben tedaviye start verince istiycem sizden yinede aslinda sana bana yok hepimizin niyeti ayni aslinda bence karar verilsin de buran önce basliyalim
ay benim dandiriklerim yaa onu bile unutmustu doktorum sahi ikisini dondurduk ama olsun clomifeni sen yinede al dedimsti yoo bu sefer iyi bir doktor önce rahim filmi sonra sz lenfosid olayini arastirayim dondurulmuslar belki sonraEvet biliyorum TSH yüksek olduğu için tutmamış ve Yüzsüz Yüzsüz biliyorduk demişlerdi sana.. Haklısın.. Keşke oradaki dondirikleri buraya getirme şansı olsa. Onların yaşadığını düşünüyorum ben :)
Tamam canim ben arastircam zaten bir doktorla görüşürüm zaten anlasilir ilk görüsnede Ankarada olmasi iyi cünkü benim icin rahat olacak Ankara memorial demistim ama tanidik doktor daha iyi tanidik diyorumda canim kizma sana iyi geldi bana da iyi gelcek diye birsey yok sadece bu lenfosit olayida yati jafama ayy sagol yinede nerden nereye bugünki en güzel haber bu oldu banacanimm dr cihangir cakici ama bu tutunma arastirmasini DR BUGRA BUYRUKCU yapiyor ikisi beraber... Bugra hocaya once gorunmelisin kuzum Ankara ANKALİFE de. Tel unternette var ben de seviyoreeeeee... Ama tabi ki sen once hocayla konus danismani var orda mehtap metin... Onunla konus istersen bugra hocaya yonlendirsin cihangir hocam da son dokunudlar olur insallah bebis oncesi. Valla umut kuzum... Ben iki ya da uc ay sinra insallah gidiyorum once yumurtalatimi guclendirmeliyim ari sutu vs arastiriyorum
Merhaba, ankara memoriel'in profunu tv de izlemiştim, tutunma için ilave yapılan işlemleri açıklamıştı, şansın bol olsun.Tamam canim ben arastircam zaten bir doktorla görüşürüm zaten anlasilir ilk görüsnede Ankarada olmasi iyi cünkü benim icin rahat olacak Ankara memorial demistim ama tanidik doktor daha iyi tanidik diyorumda canim kizma sana iyi geldi bana da iyi gelcek diye birsey yok sadece bu lenfosit olayida yati jafama ayy sagol yinede nerden nereye bugünki en güzel haber bu oldu bana
Nevser canim Allah saglikli kucagina almayi nasip etsin canim cogu giti azi kaldi bende bir fistik vardi simdi iki olcak gelsin hayirlusiyla teyzeleride bekliyo onu kizlar erkekler oh masallah topik bu yilin sonuna kadar patlama yasayalim insallah sende bizlere dua et canim Allah yardimcin olsunSağol Canım inşallah...
Bizim memleket yolları senin oralardan geçiyor,birgün çat kapı gelirsem şaşırma :))
Kendine dikkat et herşeyi bilen kadın :))
Öpüyoruz seni çooook...
ayyy ne kizmasi canimmmm ne haddime severim anca yawwwwwwwTamam canim ben arastircam zaten bir doktorla görüşürüm zaten anlasilir ilk görüsnede Ankarada olmasi iyi cünkü benim icin rahat olacak Ankara memorial demistim ama tanidik doktor daha iyi tanidik diyorumda canim kizma sana iyi geldi bana da iyi gelcek diye birsey yok sadece bu lenfosit olayida yati jafama ayy sagol yinede nerden nereye bugünki en güzel haber bu oldu bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?