Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

merhaba canım hayırlı olsun bebegınız.ılk bbekmı olacak.yaşınız kac

Merhaba,ben biraz geriden takip edebiliyorum forumu o yüzden cevaplarımda gecikmeli oluyor :)
Yaşım 41,bebeğim ise Allah nasip ederse kaybettiğim ikizlerimden sonra 3.olacak,dolayısıyla hamilelik konusunda tecrubeliyim,ama bebek konusunda değilim,bakalım inşallah alnımızın akıyla büyütebiliriz çocuğumuzu,hayırlı bir evlat yetiştiririz.
Diyecem şu ki her hamilelik farklı geçiyor,o yüzden korkma derim,daha öncekilerin sıkıntılı geçmiş olması hiç mi hiç seni korkutmasın.Hakkında hayırlısını diliyorum.
Sevgiler...

Bu bugra hocayi arkadasima almanyadaki doktor onermis bebek tutunamama sebeblerine cozum olarak... Tabi ki her sey allahtan ama biz de tedbirimizi almaliyiz... Ve 11 denemesini bugra hocanin bu test sonuclarina tum dr lar normal derken bu senin icin degil sonuclar kanser hastalari icin normal demesi kafasini karistirmis... Uygulanacak tedavide igneler de sanirim toplam 5000 civari tutmus bi de genetik testte sorun yok demis diger doktorlar o burda bir gen tasiyici heterozigor deyip pihtilasma normal diyen dr lara karsin kleksan da baslamis veeee sonuc positiiiif.... Belki bize de olur.. Ama tatlim tekrar ediyorum iyice arastir bu benim arastirmam ve benim kararim asla yanlis yonlendirmek istemem

ismini sevsinler kuccuk prensesin. iyi olduguna sevindim nevsercim. vallahi aklimdaydin. kiz artik otur evinde dogumdan sonra enerjiye cooookkkk ihtiyacin olcak soyleyim. bol bol dinlen sen doguma kadar.

Canımsınnn :))
Oturcam söz,yarın son bi gideyim dükkanıma,yarım kalan işlerimi halledeyim,arkadaşlara devredilcekleri devredeyim sonra hem kızımın eksiklerini tamamlamak için hemde biraz dinlenmek için 3-5 gün evde kalırım,sonrasındada doğum tarihim gelmiş olacak...Gelsin uykusuz geceler :))

Sağol teyzesi,inşallah tüm dileklerin gerçekleşsin,çok mutlu ettiniz beni,kızımı kucağıma almışım gibi heyecanlandım mesajlarınızdan sonra.
Evet koşturmadan mecalim kalmayabilir,ama biz bunları göze alarak çıktık bu yola,arada itiraf etmem gerekirse özgürlüğüm kısıtlanacak diye de korkuyorum tabi,ama n'apalım bizde planımızı programımızı kızımıza göre yapacaz :)) Hadi şu senin projeyi tez zamanda gerçekleştir ki arada yavrumu hem sevdiği teyzesinin yanına,hem doğal ortama bırakma şansımız olsun :))
Çooook öpüyoruz seni...

Sağol Canım inşallah...
Bizim memleket yolları senin oralardan geçiyor,birgün çat kapı gelirsem şaşırma :))
Kendine dikkat et herşeyi bilen kadın :))
Öpüyoruz seni çooook...

Canımsın, dondurulmuşların varsa neden almıyorsun? Onlar seni beklemez mi?
kizlar cok sagolun cok moral oldunuz benim derdim burdaki doktorlar yastan dolayi acaip ilgisizler dondurulmuslar var ama adam bir tahlili bile ben deyince yapuyo ne desem kanutlanmamis sen istersen yapilir diyo ocakta gitmistim sözde bu adetle basluyacaktik ocak 21 ordaydim cikarken bütün hormon dererlerime bakin dedim oda iyi öyle yapalim dedi yazdi cizdi komifen recete verdi sözde tahlil icin ariyacakti yine unutu co culturu sordum labaratuara sormam lazim yapuyomzyuz deyince icimden yuh dedim bilmiyor bile yaa son tedavimi hipertroud oldugunu bile bile yapip lades detirdi aslinda yapmamaluydim birsiru masraf ilgi yok oyüzden caresizim türkuyeye gelip tedavi olmakta zaman istiyo
Ben hepinize cok Tesekür ederim moral verdiniz sagolun canlarim hepinizi kucakliyorum acele yazdim hatalarim icin kusura bakmayin kocam evde olunca böyle oluyo

Acmilacigim haklısın bende bunlardan muzdaripim.

Evet biliyorum TSH yüksek olduğu için tutmamış ve Yüzsüz Yüzsüz biliyorduk demişlerdi sana.. Haklısın.. Keşke oradaki dondirikleri buraya getirme şansı olsa. Onların yaşadığını düşünüyorum ben :)

Cok tesekur ederım rabbım sag salım bebegını kucagına almayı nasıp etsın canım.sanada amnıyosentez yapıldımı ıkılı üçlü testlerın nasıl çıktı bunlarda benı cok korkutuyor

Tamam o zaman ilk acmila olsun.. Cansınız ya
Canim ben adetliyim hemen bana olmasada olur kudduse yada isteyen birine basliyalim ben tedaviye start verince istiycem sizden yinede aslinda sana bana yok hepimizin niyeti ayni aslinda bence karar verilsin de buran önce basliyalim
ay benim dandiriklerim yaa onu bile unutmustu doktorum sahi ikisini dondurduk ama olsun clomifeni sen yinede al dedimsti yoo bu sefer iyi bir doktor önce rahim filmi sonra sz lenfosid olayini arastirayim dondurulmuslar belki sonra

Tamam canim ben arastircam zaten bir doktorla görüşürüm zaten anlasilir ilk görüsnede Ankarada olmasi iyi cünkü benim icin rahat olacak Ankara memorial demistim ama tanidik doktor daha iyi tanidik diyorumda canim kizma sana iyi geldi bana da iyi gelcek diye birsey yok sadece bu lenfosit olayida yati jafama ayy sagol yinede nerden nereye bugünki en güzel haber bu oldu bana

Merhaba, ankara memoriel'in profunu tv de izlemiştim, tutunma için ilave yapılan işlemleri açıklamıştı, şansın bol olsun.

Sağol Canım inşallah...
Bizim memleket yolları senin oralardan geçiyor,birgün çat kapı gelirsem şaşırma :))
Kendine dikkat et herşeyi bilen kadın :))
Öpüyoruz seni çooook...
Nevser canim Allah saglikli kucagina almayi nasip etsin canim cogu giti azi kaldi bende bir fistik vardi simdi iki olcak gelsin hayirlusiyla teyzeleride bekliyo onu kizlar erkekler oh masallah topik bu yilin sonuna kadar patlama yasayalim insallah sende bizlere dua et canim Allah yardimcin olsun

ayyy ne kizmasi canimmmm ne haddime severim anca yawwwwwww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…