Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

lanet olsun o canavara... ya ne olur yanlis anlamayin beni ama kusasa kisas istiyorum ya boyle olunc... gozum donuyoooor !

Canim sana katiliyorum cezalar caydirici olmali yoksa he r manyak kendinde guc bulur.
Canim sana bir sey sorabilir miyim bu lenfosit subset sadece tup bebekte tutunamama sebebi icin mi yoksa benim gibi surekli dusuk yapanlar icin mi. Birde benim doktor um sizin ivin herseyi yaptirdim diyor immunolojide de kan verdim ama bir sey cikmadi acaba benim icinde doktor una sorabilir misin uygulanir mi bu test .

Söyleyecek söz yok/çok..

lanet olsun o canavara... ya ne olur yanlis anlamayin beni ama kusasa kisas istiyorum ya boyle olunc... gozum donuyoooor !
Ben de kısasa kısas istiyorum.. Yani öyle kolay idam falan değil, işkence edilsin, öldürün beni diye yalvarsın..
Özgecan nasıl acı çektiyse, nasıl ağladıysa, nasıl yalvardıysa bin beteri yaşatılsın.. Nitekim cezaevinde öyle olacağını yazıyorlar bilenler..
Allah sapmışların şerrinden korusun bizi ve sevdiklerimizi, bizi ve sevdiklerimizi de sapkınlıktan, sapmışlıktan, Şeytana uymaktan korusun..

aminn

tatlim zaten normal de benim degerlerde normsl gorunuyor mesela normal kabul edilrn aralik 5-22 benimki de 14... yani normal gorunuyor... ama bu tup bebek tutunamama arligi benim hocama gore yuksek demek cunku 5-22 kanser hastalarina gore irdelenen bir sonuc kabul ediliyor.. ha baska dr lara gore de normal denen bir deger bu... ama bugra bey kendi tedavi yontemiyle dedigim gibi ulkedeki 3 dr dan biriymis... ben biraz daha arastiracagim ama kafam yatti doyle ki hastalariyla karsilastim konustuk paylastik yasananlari ve pozitif sonuc beni duygulandirdi... neden ben de denemeyeyim dedirtti. aekadadim 10 negatiften sonra bu hocayla uyguladigi tedavi ile hamis oldu... yine orda tanistim benim yasimmda bir bayan ve 4 negatiften sonra ve dusuk de vardi simdi 7 aylik hamis...

Him

Hımm ...dusundurucu
.
Sagol cevabin icin ..benim cocuklarin kromozom yapısı hep normal çıkıyor hep moralimi sagliksiz gebelik diye bozuyorlat sonra kendileride şaşırıyor bende artik rahmimin bir sekilde kabul etmeme durumu aklima geldi ama iste doktor herseyi yaptirdik diyor benim yasta martta 42olacak neyse allah diledikten sonra her yasta olur dualaridayaptik olcak zaten

insallah kuzum insallah

Bu sapıkları hepsi zihniyet ürünü, müslümanız, müslümanız diye basbas bağıranlar cezalarını bulacaktan başka birşey diyor mu? Her gün kadına karşı şiddet uygulanıyor, peki kim yapıyor bunları, çocuklara dini nikah kıyıp ölüme gönderenler kim? Camide hocalar şiddete karşı ne diyorlar, siyasetçiye göre kadın erkek eşit olamazmış, özel sektörde merdiven altı kullanılsın, kamuda yönetime numunelikleri getirsinler, doğumundan, korunmasından, çocuk saısına kadar her şeyine karışsınlar, türbanından nemalasınlar, dul, bakım ücreti, makarna, kömür ile kandırılsın, kandırmacaları saymakla bitmez, sapıklıkta en büyük vebal onlarındır.

Cok tesekur ederım rabbım sag salım bebegını kucagına almayı nasıp etsın canım.sanada amnıyosentez yapıldımı ıkılı üçlü testlerın nasıl çıktı bunlarda benı cok korkutuyor

Korkuları uzaklaştır kafandan arkadaşım,doktorlar tabi ki amniosentezi öneriyorlar yaş faktöründen dolayı,ama ben yaptırmak istemedim ve me mutlu ki şimdi ona alternatif kan testleri var,biraz pahalı olmasına rağmen biz onu tercih ettik ve şükürler olsun 2'li ve 3'lü testimiz gibi o da güzel çıktı.

Aminnnn...
Etmezmiyim canım,her duamda sizde varsınız...

sende çok hamarat gibisin canım:))
ben hiç hamarat değilim aslında.. bekarken ne yemek yaptım, ne ev temizledim, ne toz aldım.. eve dair hiçbirşey yapmadan sadece okula, işe, gezmeye ve odama kapanıp ağlamaya endexli (abus subuk ilişkilerden dolayı) geçti hayatım:))
evlendim bi baktım aslında herşeyi biliyormuşum farkında değilmişim:))
bende çok kilo almışım canımm uff dikkat etmeliyim artık yaz geliyor.

benimde 2-3 gündür sinirlerim bozuldu, mekanı cennet olsun, ışıklar içinde yatsın özgecan..
Aile sosyal politikalar bakanı, kızlarınızı tecavüzden kurtarmak için onlara çığlık atmayı öğretin gibi abuk bi açıklama yapmıştı bir dönemler.. bazı konularda çok daha sıkı önlemler alınmazsa bu tarz şeylerin arkası kesilmeyecek ne yazıkki..
çoğu kişide kızın saçlarının açık olduğu, teşhirci giyinmiş olabileceği, mezhebi, nereli olduğu, neden sprey taşıdığı gibi konuların peşine düşüp acaba tecavüze ortammı yarattı gibi konular açmaya çalıştı.. zihniyeti bozuk, sapık ruhlu nekadar çok insan var çevremizde..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…