- 19 Haziran 2011
- 1.170
- 1.290
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #34.661
lanet olsun o canavara... ya ne olur yanlis anlamayin beni ama kusasa kisas istiyorum ya boyle olunc... gozum donuyoooor !Özgecan, ismi bile sevgiyi, itinayı, ihtimamı hatırlatıyor, ailesine, annesine Allah sabır versin. Kadını cinsel varlıkla eş tutan, dekolte giyen kadın tacizi hak ediyor diyen, hamile kadının sokakta yürümesinden rahatsız olan zihniyetin ürünleri bu sapık caniler.
Söyleyecek söz yok/çok..Özgecan, ismi bile sevgiyi, itinayı, ihtimamı hatırlatıyor, ailesine, annesine Allah sabır versin. Kadını cinsel varlıkla eş tutan, dekolte giyen kadın tacizi hak ediyor diyen, hamile kadının sokakta yürümesinden rahatsız olan zihniyetin ürünleri bu sapık caniler.
Ben de kısasa kısas istiyorum.. Yani öyle kolay idam falan değil, işkence edilsin, öldürün beni diye yalvarsın..lanet olsun o canavara... ya ne olur yanlis anlamayin beni ama kusasa kisas istiyorum ya boyle olunc... gozum donuyoooor !
aminnBen de kısasa kısas istiyorum.. Yani öyle kolay idam falan değil, işkence edilsin, öldürün beni diye yalvarsın..
Özgecan nasıl acı çektiyse, nasıl ağladıysa, nasıl yalvardıysa bin beteri yaşatılsın.. Nitekim cezaevinde öyle olacağını yazıyorlar bilenler..
Allah sapmışların şerrinden korusun bizi ve sevdiklerimizi, bizi ve sevdiklerimizi de sapkınlıktan, sapmışlıktan, Şeytana uymaktan korusun..
Merhaba canım .. Özledim kız seniMerhaba kızlar
tatlim zaten normal de benim degerlerde normsl gorunuyor mesela normal kabul edilrn aralik 5-22 benimki de 14... yani normal gorunuyor... ama bu tup bebek tutunamama arligi benim hocama gore yuksek demek cunku 5-22 kanser hastalarina gore irdelenen bir sonuc kabul ediliyor.. ha baska dr lara gore de normal denen bir deger bu... ama bugra bey kendi tedavi yontemiyle dedigim gibi ulkedeki 3 dr dan biriymis... ben biraz daha arastiracagim ama kafam yatti doyle ki hastalariyla karsilastim konustuk paylastik yasananlari ve pozitif sonuc beni duygulandirdi... neden ben de denemeyeyim dedirtti. aekadadim 10 negatiften sonra bu hocayla uyguladigi tedavi ile hamis oldu... yine orda tanistim benim yasimmda bir bayan ve 4 negatiften sonra ve dusuk de vardi simdi 7 aylik hamis...Canim sana katiliyorum cezalar caydirici olmali yoksa he r manyak kendinde guc bulur.
Canim sana bir sey sorabilir miyim bu lenfosit subset sadece tup bebekte tutunamama sebebi icin mi yoksa benim gibi surekli dusuk yapanlar icin mi. Birde benim doktor um sizin ivin herseyi yaptirdim diyor immunolojide de kan verdim ama bir sey cikmadi acaba benim icinde doktor una sorabilir misin uygulanir mi bu test .
Merhaba kızlar
tatlim zaten normal de benim degerlerde normsl gorunuyor mesela normal kabul edilrn aralik 5-22 benimki de 14... yani normal gorunuyor... ama bu tup bebek tutunamama arligi benim hocama gore yuksek demek cunku 5-22 kanser hastalarina gore irdelenen bir sonuc kabul ediliyor.. ha baska dr lara gore de normal denen bir deger bu... ama bugra bey kendi tedavi yontemiyle dedigim gibi ulkedeki 3 dr dan biriymis... ben biraz daha arastiracagim ama kafam yatti doyle ki hastalariyla karsilastim konustuk paylastik yasananlari ve pozitif sonuc beni duygulandirdi... neden ben de denemeyeyim dedirtti. aekadadim 10 negatiften sonra bu hocayla uyguladigi tedavi ile hamis oldu... yine orda tanistim benim yasimmda bir bayan ve 4 negatiften sonra ve dusuk de vardi simdi 7 aylik hamis...
insallah kuzum insallahHim
Hımm ...dusundurucu
.
Sagol cevabin icin ..benim cocuklarin kromozom yapısı hep normal çıkıyor hep moralimi sagliksiz gebelik diye bozuyorlat sonra kendileride şaşırıyor bende artik rahmimin bir sekilde kabul etmeme durumu aklima geldi ama iste doktor herseyi yaptirdik diyor benim yasta martta 42olacak neyse allah diledikten sonra her yasta olur dualaridayaptik olcak zaten
Bu sapıkları hepsi zihniyet ürünü, müslümanız, müslümanız diye basbas bağıranlar cezalarını bulacaktan başka birşey diyor mu? Her gün kadına karşı şiddet uygulanıyor, peki kim yapıyor bunları, çocuklara dini nikah kıyıp ölüme gönderenler kim? Camide hocalar şiddete karşı ne diyorlar, siyasetçiye göre kadın erkek eşit olamazmış, özel sektörde merdiven altı kullanılsın, kamuda yönetime numunelikleri getirsinler, doğumundan, korunmasından, çocuk saısına kadar her şeyine karışsınlar, türbanından nemalasınlar, dul, bakım ücreti, makarna, kömür ile kandırılsın, kandırmacaları saymakla bitmez, sapıklıkta en büyük vebal onlarındır.Ben de kısasa kısas istiyorum.. Yani öyle kolay idam falan değil, işkence edilsin, öldürün beni diye yalvarsın..
Özgecan nasıl acı çektiyse, nasıl ağladıysa, nasıl yalvardıysa bin beteri yaşatılsın.. Nitekim cezaevinde öyle olacağını yazıyorlar bilenler..
Allah sapmışların şerrinden korusun bizi ve sevdiklerimizi, bizi ve sevdiklerimizi de sapkınlıktan, sapmışlıktan, Şeytana uymaktan korusun..
Canım merhaba bende okuyabilirim. Ne kadar okuyacağım söyleyin yeter
Allah ikinizi de sağlıkla kurtarsın ve Güzelce büyütüp iyi Günlerini görün Beren hanımın ailecek
Cok tesekur ederım rabbım sag salım bebegını kucagına almayı nasıp etsın canım.sanada amnıyosentez yapıldımı ıkılı üçlü testlerın nasıl çıktı bunlarda benı cok korkutuyor
aminnn canim amin...Âmin...
Dualarım sizlerle,en kısa zamanda bu heyecanları yaşamanız dileğimle...
Nevser canim Allah saglikli kucagina almayi nasip etsin canim cogu giti azi kaldi bende bir fistik vardi simdi iki olcak gelsin hayirlusiyla teyzeleride bekliyo onu kizlar erkekler oh masallah topik bu yilin sonuna kadar patlama yasayalim insallah sende bizlere dua et canim Allah yardimcin olsun
Allah anali babali buyutur insallah. Tebrik ederim.Kızlar az önce ilker bebeği kucagimiza. Aldik
Kız ne güzel yemekler yapıyorsunuz ...
Ben de yemek bilirim, iyi yaparım diye övünürsem bi daha.. Maşallah diyeyim..
Ben de bi pazar kahvaltısı yaptım ki, (ben hazırlamadım, yedim) 3 yemek yemesem acıkmam, üstüne gram kilo vermem
Özgecan, ismi bile sevgiyi, itinayı, ihtimamı hatırlatıyor, ailesine, annesine Allah sabır versin. Kadını cinsel varlıkla eş tutan, dekolte giyen kadın tacizi hak ediyor diyen, hamile kadının sokakta yürümesinden rahatsız olan zihniyetin ürünleri bu sapık caniler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?