- Konu Sahibi akideciknane
-
- #34.681
benimde 2-3 gündür sinirlerim bozuldu, mekanı cennet olsun, ışıklar içinde yatsın özgecan..
Aile sosyal politikalar bakanı, kızlarınızı tecavüzden kurtarmak için onlara çığlık atmayı öğretin gibi abuk bi açıklama yapmıştı bir dönemler.. bazı konularda çok daha sıkı önlemler alınmazsa bu tarz şeylerin arkası kesilmeyecek ne yazıkki..
çoğu kişide kızın saçlarının açık olduğu, teşhirci giyinmiş olabileceği, mezhebi, nereli olduğu, neden sprey taşıdığı gibi konuların peşine düşüp acaba tecavüze ortammı yarattı gibi konular açmaya çalıştı.. zihniyeti bozuk, sapık ruhlu nekadar çok insan var çevremizde..
ne sinir bozucu seyler insan dusundukce delirecek gibi oluyor.. Allah hepsini tez zamanda bildigi gibi yapsin.. tecavuz suclari dna ile veya kesin kanitlarla kanitlandigi durumlarda mutlaka idam olmali..Sapik zihniyetli insanlar kizin mezhebini ne yapacaksiniz? mezhebi sizin mezhepten degilse, saldiriyi, tacizi hakmi ediyor? öyle düsüneler az empati yapsinlarda, acaba benim kizimin, annemin, esimin veya bir yakinimin basina gelirmi diye düsünsünler. Acik giyinmekte tacizi hak ettigi anlamina gelmez, sapik ruhlu insan acik olmayanida taciz eder. bu tür olaylari kadinlar olarak hepimiz kinamaliyiz. bugün özgecan'in basina gelenler yarin bizim basimiza gelebilir unutmayalim.
Benim hiç kilo sorunum olmadı.. Birden bire Alınca ne yapacağımı şaşırdım.. Kısamıyorum da boğazı .. Bakalım nolceksende çok hamarat gibisin canım:))
ben hiç hamarat değilim aslında.. bekarken ne yemek yaptım, ne ev temizledim, ne toz aldım.. eve dair hiçbirşey yapmadan sadece okula, işe, gezmeye ve odama kapanıp ağlamaya endexli (abus subuk ilişkilerden dolayı) geçti hayatım:))
evlendim bi baktım aslında herşeyi biliyormuşum farkında değilmişim:))
bende çok kilo almışım canımm uff dikkat etmeliyim artık yaz geliyor.
benimde 2-3 gündür sinirlerim bozuldu, mekanı cennet olsun, ışıklar içinde yatsın özgecan..
Aile sosyal politikalar bakanı, kızlarınızı tecavüzden kurtarmak için onlara çığlık atmayı öğretin gibi abuk bi açıklama yapmıştı bir dönemler.. bazı konularda çok daha sıkı önlemler alınmazsa bu tarz şeylerin arkası kesilmeyecek ne yazıkki..
çoğu kişide kızın saçlarının açık olduğu, teşhirci giyinmiş olabileceği, mezhebi, nereli olduğu, neden sprey taşıdığı gibi konuların peşine düşüp acaba tecavüze ortammı yarattı gibi konular açmaya çalıştı.. zihniyeti bozuk, sapık ruhlu nekadar çok insan var çevremizde..
cahilik diz boyu bune zihniyet ya bu insanlari siddetle kiniyorum kac kisinin hayati mahvoldu bir 5dk lik sapiklik neye malolduSapik zihniyetli insanlar kizin mezhebini ne yapacaksiniz? mezhebi sizin mezhepten degilse, saldiriyi, tacizi hakmi ediyor? öyle düsüneler az empati yapsinlarda, acaba benim kizimin, annemin, esimin veya bir yakinimin basina gelirmi diye düsünsünler. Acik giyinmekte tacizi hak ettigi anlamina gelmez, sapik ruhlu insan acik olmayanida taciz eder. bu tür olaylari kadinlar olarak hepimiz kinamaliyiz. bugün özgecan'in basina gelenler yarin bizim basimiza gelebilir unutmayalim.
Amin ...ne sinir bozucu seyler insan dusundukce delirecek gibi oluyor.. Allah hepsini tez zamanda bildigi gibi yapsin.. tecavuz suclari
Canim Basin sagolsun Allah Rahmet eylesin ay fedakar arkadasim Allah razi olsun senden canim cok güzel hayir yapiyosun masallah arkadasima ben bugün dibe vurmuştum sagolsun kizlar tutu cikardi Ankarada doktor buldum cok sevindim yani suan iyiyim yarin be olur bilmemcanım annem hasta kaç haftadır, ben ilgileniyorum genelde..
kaynanam vefat etti.. kayınpederim yanlızda evde yaptıklatımdan çok yapıp genelde götürüyorum ne yaparsam..
nasılsın canım konuşamadık kaç günlerdir, iyisin dimi..
tatlim zaten normal de benim degerlerde normsl gorunuyor mesela normal kabul edilrn aralik 5-22 benimki de 14... yani normal gorunuyor... ama bu tup bebek tutunamama arligi benim hocama gore yuksek demek cunku 5-22 kanser hastalarina gore irdelenen bir sonuc kabul ediliyor.. ha baska dr lara gore de normal denen bir deger bu... ama bugra bey kendi tedavi yontemiyle dedigim gibi ulkedeki 3 dr dan biriymis... ben biraz daha arastiracagim ama kafam yatti doyle ki hastalariyla karsilastim konustuk paylastik yasananlari ve pozitif sonuc beni duygulandirdi... neden ben de denemeyeyim dedirtti. aekadadim 10 negatiften sonra bu hocayla uyguladigi tedavi ile hamis oldu... yine orda tanistim benim yasimmda bir bayan ve 4 negatiften sonra ve dusuk de vardi simdi 7 aylik hamis...
Him
Hımm ...dusundurucu
.
Sagol cevabin icin ..benim cocuklarin kromozom yapısı hep normal çıkıyor hep moralimi sagliksiz gebelik diye bozuyorlat sonra kendileride şaşırıyor bende artik rahmimin bir sekilde kabul etmeme durumu aklima geldi ama iste doktor herseyi yaptirdik diyor benim yasta martta 42olacak neyse allah diledikten sonra her yasta olur dualaridayaptik olcak zaten
Sagol canimLenfosit ile ilgili bir röportaj..
http://www.posta.com.tr/saglik/kadi...-dusuklere-lenfosit-asisi.htm?ArticleID=35041
Bir de bu var;
http://www.fertijin.com.tr/?p=main&s=29
Sen de bi sürü badire atlatmışsın, hepimiz gibi.. Çok çok geçmiş olsun. 3. bebeğe karar vermişsiniz anladığım kadarıyla da yaş dolayısıyla riskimiz yüksek çıkabilir yine, amniyo sentez yine önerilebilir, aklının bir köşesinde sürekli acaba sorusu yine kalabilir, biliyorsun değil mi? Bunlara psikolojik olarak kendini hazırladın mı?Cok tesekkur ederım canım.ben ılk hamılelıgımde 21 yasındaydım çok cahıldım hiçbirşey bılmıyordum hamılelık ve dogum hakkında cok dukur bır sıkıntı yasamadım hamılelıgımde ozaman.sadece normal dogum yapamadım sezeryan yaptılar.sonra eşime yalvardım ıkıncıı cocuk olsun dıye ama eşim bır ınat ettı ıstememde ıstemem dıye.sonra oglum ılkokula basladı babamı kaybettık ben uzuntuden panıkatak hastası oldum ve altı sene ılac kullandım ve bebek hayalım suya düşmüştü.yaş geldi 34 oldu sonra ben esıme cok baskı yapınca kabul ettı ıkıncı bebegı ve ben doktorlara karşı çıkıp panıkatak ilaçlarımı bıraktım ve ıkı ay sonra hamıle kaldım.hamılelıgımde ıkılı test sonucunda sorunvardı ve amnıyosentez oldum.o dönem cok kötuydu sonuc beklemek cok zordu bayagı sıkıntılar yasadık cok defa hastanede yattım yani psıkolojık olarak zor gectı.2011 de kuzım dogdu.
Canim ya oradada vardir eminim bu bir hasta zihniyeti zatenoncelikle gunaydin iyi bir hafta olsun insallah mutlu huzurlu saglikli bebisli ve kadin cinayetlerini artik duymuyacagimiz bi hafta olsun.
oncelikle ozgecan icin yazmak istiyorum.ensu ve M Mutlu -duava arkadaslarim bu konuda yazmislar.
ne demek ya yok mezhebinden yok mini eteginden yok bakti yok tahrik etti ne demek.
isterse ciplak gezsin isterse ateist olsun KIME NE!!! nasil bi toplum bu. nasil bi ziyniyet. Allahim cildircam.
hollanda da kizlar cuma cumartesi gece cikiyorlar sabaha karsi eve bisikletlerle geliyorlar. yazlari minicik etekleriyle sortlariyla bikini ustleriyle bisiklet biniyorlar kimsede donup bakmiyor. ama size sunuda soyleyim turk heryerde turk. egerki bunu bir turk kizi yapsa veya az kisa etekle gezse veya bisikletle kullansa sanki uzaydan gelmis gibi bakiyor turk erkekleri. tabiiki hepsi degil ama cogu boyle. bazen turklugumden utaniyorum inaninki.
canım annem hasta kaç haftadır, ben ilgileniyorum genelde..
kaynanam vefat etti.. kayınpederim yanlızda evde yaptıklatımdan çok yapıp genelde götürüyorum ne yaparsam..
nasılsın canım konuşamadık kaç günlerdir, iyisin dimi..
DR.Cihangir Cakici Ankaradaayyy cok mutluyum simdi yaa Kuddus seni seviyorummmm canim ne moral oldun bilemezsin Allah razi olsun tavsiye edermisin doktorunu azicikin anlat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?