Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Sapik zihniyetli insanlar kizin mezhebini ne yapacaksiniz? mezhebi sizin mezhepten degilse, saldiriyi, tacizi hakmi ediyor? öyle düsüneler az empati yapsinlarda, acaba benim kizimin, annemin, esimin veya bir yakinimin basina gelirmi diye düsünsünler. Acik giyinmekte tacizi hak ettigi anlamina gelmez, sapik ruhlu insan acik olmayanida taciz eder. bu tür olaylari kadinlar olarak hepimiz kinamaliyiz. bugün özgecan'in basina gelenler yarin bizim basimiza gelebilir unutmayalim.

ne sinir bozucu seyler insan dusundukce delirecek gibi oluyor.. Allah hepsini tez zamanda bildigi gibi yapsin.. tecavuz suclari dna ile veya kesin kanitlarla kanitlandigi durumlarda mutlaka idam olmali..

Benim hiç kilo sorunum olmadı.. Birden bire Alınca ne yapacağımı şaşırdım.. Kısamıyorum da boğazı .. Bakalım nolcek

cahilik diz boyu bune zihniyet ya bu insanlari siddetle kiniyorum kac kisinin hayati mahvoldu bir 5dk lik sapiklik neye maloldu Bir baba bir oğul böyle bir canavarlik yapiyo

Canim Basin sagolsun Allah Rahmet eylesin ay fedakar arkadasim Allah razi olsun senden canim cok güzel hayir yapiyosun masallah arkadasima ben bugün dibe vurmuştum sagolsun kizlar tutu cikardi Ankarada doktor buldum cok sevindim yani suan iyiyim yarin be olur bilmem

Lenfosit ile ilgili bir röportaj..

http://www.posta.com.tr/saglik/kadi...-dusuklere-lenfosit-asisi.htm?ArticleID=35041

Bir de bu var;

http://www.fertijin.com.tr/?p=main&s=29

Günaydin kizlarr.

Hepinize hayırli bereketli bi hafta diliyorum.haftasonu uzak kaldım şu özgecanın olümü beni cok etkiledi hiç tadım tuzum yok

Hala yoldayim ise gidemedim.. donünce gecmis yazilarla ilgilenecegim.. simsilik operim

bu aralar çok yoğun olduğum için sık sık elemiyorum aslında hepinizi merak ediyorum ama bir iki gün kadar daha yoğun olacam sonra normale dönerim inşallah

Sen de bi sürü badire atlatmışsın, hepimiz gibi.. Çok çok geçmiş olsun. 3. bebeğe karar vermişsiniz anladığım kadarıyla da yaş dolayısıyla riskimiz yüksek çıkabilir yine, amniyo sentez yine önerilebilir, aklının bir köşesinde sürekli acaba sorusu yine kalabilir, biliyorsun değil mi? Bunlara psikolojik olarak kendini hazırladın mı?

oncelikle gunaydin iyi bir hafta olsun insallah mutlu huzurlu saglikli bebisli ve kadin cinayetlerini artik duymuyacagimiz bi hafta olsun.

oncelikle ozgecan icin yazmak istiyorum. ensu ve M Mutlu -duava arkadaslarim bu konuda yazmislar.
ne demek ya yok mezhebinden yok mini eteginden yok bakti yok tahrik etti ne demek.
isterse ciplak gezsin isterse ateist olsun KIME NE!!! nasil bi toplum bu. nasil bi ziyniyet. Allahim cildircam.
hollanda da kizlar cuma cumartesi gece cikiyorlar sabaha karsi eve bisikletlerle geliyorlar. yazlari minicik etekleriyle sortlariyla bikini ustleriyle bisiklet biniyorlar kimsede donup bakmiyor. ama size sunuda soyleyim turk heryerde turk. egerki bunu bir turk kizi yapsa veya az kisa etekle gezse veya bisikletle kullansa sanki uzaydan gelmis gibi bakiyor turk erkekleri. tabiiki hepsi degil ama cogu boyle. bazen turklugumden utaniyorum inaninki.

Günaydın arkadaşlar iyi haftalar diliyorum herkese zor günler geçiriyor birileri taciz tecavüz dayak cinayet ...rabbim herkesten uzak tutsun erkek evlat yetiştirmek burda önem kazanıyor.ve kadının adı hep değişiyorda cezalar değişmiyor idamin gelmesi gerek, gerekte onun icin imz kampanyası ve kamuoyu ne bileyim birseyler yapmak gerek...kadına adını vermek gerek

Canim ya oradada vardir eminim bu bir hasta zihniyeti zaten

CAnımm çok geçmiş olsun.. Başın sağolsun . Allah kolaylık versin ..
Bi ihtiyacın olursa lütfen
DR.Cihangir Cakici Ankarada ayyy cok mutluyum simdi yaa Kuddus seni seviyorummmm canim ne moral oldun bilemezsin Allah razi olsun tavsiye edermisin doktorunu azicikin anlat

Canım sen moralini niye bozdun şimdi..
Allah varsa umutta vardır ya elbet..
Bol bol dua canım.. Allah elbet bir yol bi vesile kılacaktır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…