Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canim ya oradada vardir eminim bu bir hasta zihniyeti zaten

sana sunu soyleyim canim. dun oglumun yanina gittik ziyarete gelin hollandali.
annesi babasi zamaninda ayrilmislar. aksam ustu onlarda geldiler. vallahi gayet medeni sekilde kizlarinin evinde birlikte sohpet ettiler kahvelerini ictiler sonra herkes kendi evine gitti. benim kocacigim tabii saskin bi sekilde izledi sonrada diyoki bunlar da biraz fazla genis.
bence normali bu. bende sokakta bicaklanmasindan binkat daha iyi dedim.

Bakara 178;
"Ey İnananlar! Öldürülenler hakkında size kısas farz kılındı: Hür ile hür insan, köle ile köle ve kadın ile kadın. Öldüren, ölenin kardeşi tarafından bağışlanmışsa, kendisine örfe uymak ve bağışlayana güzellikle diyet ödemek gerekir. Bu, Rabbiniz'den bir hafifletme ve rahmettir.
Bundan sonra tecavüzde bulunana elem verici azab vardır."

arkadaslar cuma oglen doktorum(aile hekimi) aradi. amh testini arastirmis sozunde durmus.
jinekologla iletisime gecmis. amh testi istisnai durumlar haricinde hollanda da tavsiye edilmiyormus cunku cikan sonuc aslinda pek bisey ifade etmiyormus. yani eger ki cok dusuk cikarsa bu hamile kalinamayacagini veya sonuc iyi cikarsa daha kolay hamile kalinabilcegini asla ifade etmiyormus.
sonucu iyi cikan bi kadin 6 ay icerisinde menepoza girebilirmis. fiyatida 100 euro yani fazla pahali bi test degilmis.
jinekolog demiski. ama eger hastanizin kafasi rahatliycak bilmek istiyorsa yaptirabilir demis. bi cocugu olmus zaten bu yasta napcakmis cocugu dememis yani

haHAHAHA Aferin doktora :)
Katılıyorum canım testler her zaman her şey demek değildir..
O yüzden moral bozmayalım :))

Olacaksa, olcaga variyor zaten amac ici rahatlatmak bende yaptiracagim bi beklemedeyiz bakalim

aynen oyle. benim babamda rahmetli hep boyle derdi. hersey olacagina variyor diye.

bende yaptirmayi dusunuyorum meraktan catliycam yoksa.
Çıkan sonuç pek de bir şey ifade etmiyor aslına bakarsan.. Ben yaptırdım, 0,73 çıktı. internette bir kadın-doğumcu 0,7-1 aralığındakiler hiç zaman kaybetmeden tüp bebek tedavisine yönlendirilmeli, kendi kendine hamile kalma olasılığı oldukça düşmüştür çünkü ama tüpte başarı şansı iyidir yazıyordu. ben o amh sonucunu öğrendikten sonraki 4 ay içinde 2 kez hamile kaldım. merak ediyorsanız yaptırın ama doktorun dediğine çok da kulak asmayın derim.

Olacaksa, olcaga variyor zaten amac ici rahatlatmak bende yaptiracagim bi beklemedeyiz bakalim

evet canim sirf meraktan yaptirmayi dusunuyorum bende. ama anlamadigim madem bu test pek bisey ifadet etmiyorsa neden turkiyedeki doktorlar bu testi istiyorlar.

Bu liste uzar gider arkadaşım.. yazık.!!
iki kızım var; minicikler daha. Onları ne bekliyor bu ülkede?? korkuyorum!!
ve; bütün gün simsiyah giysekte o annenin acısı geçmez..acımız geçmez!!

ah canim ben turkiyede yasamiyorum ama beni de cok korkutuyor bu olanlar. dunyalar guzeli b yigenim var. genc kiz. hersabah toplu tasima araciyla ise gidiyor geliyor. bi yigenim daha var 12 yasinda. kardesime soyledim sabah. aman dikkat et biyerlere tek basina yollama diye.

evet canim sirf meraktan yaptirmayi dusunuyorum bende. ama anlamadigim madem bu test pek bisey ifadet etmiyorsa neden turkiyedeki doktorlar bu testi istiyorlar.
Bence negatif sonuca alıştırmak amaçlı.. Bak, rezervin azalmış, kalitesi de düşmüş bla bla muhabbetinden. Benim doktorum çok kötü değil ama rezervin azalmış demişti. Yaşına göre normal dediydi. Doktorum istedi benimkisini de.. Belki 1'den yüksek olsa tüp bebek tedavisini hemen önermeyecekti, bilemiyorum. Yalnız şunu da unutmamak gerek ki biz sadece duyduklarımızdan, yaşadıklarımızdan bu sonuca varıyoruz. Doktorların vaka tecrübesi daha fazla tabii ki.. Bilimsel bir temeli de vardır muhakkak, bilemiyorum. Ama bak Hollandadakiler öyle dememişler. Buradaki doktorların genel eğilimi bu yönde belki de..

Zaten kuzum saldim cayira mevlam kayira gibiyim bekleme kafana takmama testi her dr onemli demiyor zaten, bildigin gibi yasa iste sendeki sonuc yani

Yabancı kaynaklardan da okudum biraz AMH ile ilgili şimdi.. Bizimkilerin dediğinin aynısını diyorlar.. AMH yumurta rezervini Gösteren şimdilik en iyi ve kolay Tanı yöntemi. Doğumdan beri taşıdığımız en küçük, mikroskobik foliküllerin salgıladığı proteini ölçüyormuş. Hatta yabancı kaynaklara göre ultrason görüntüsünden çok daha net bilgi veriyor. İsmail Çepni'ye muayene olduğumda, AMH yaptırayım mı demiştim;

Ne Gereği var ben ultrasonda görüyorum zaten, bosuna test yapmanın anlamı yok, Demişti.

Oluşacak yumurtaların kalitesi hakkında bilgi vermediği için yazıların sonunda AMH Değeri yüksek diye kolay hamile kalır denemez, diyor. Ihtiyaç 1 yumurta+1 sperm sonuçta..
Bir Sürü yumurta ancak tüp bebek tedavisinde iyi bişey..

nefretlik bi adam, twiterden bende nihata bişeyler yazdım, kendisi tamamen gereksiz bi kişilik..
acun iyi yapmış..

içimi kirletiyor bu ve bunun gibi tipler..
Allah ıslah etsin hepsini..
Bebeklere çocuklarına tecavüz ediyor adamlar.. Napalım işid gibi kara çarşafa mı bürüyelim çocukları..
Bir erkek nefsine hakim olamıyor diye neden kadınlar ceza çeksin.
Bunlar ne maneviyatlarını ne dünya görüşlerini geliştirmişler.. Ne okul okumuş, ne terbiye görmüşler. Şeytan üremişte üremiş içlerinde..
Yazın tatilde bazen görüyorum. Karısını cocuklarını alıp mavi tura çıkanlar var.. Gün boyu kadın şarşafın içinde kızıyla birlikte, kocasının ve oğlunun denizde ki mutlu anlarını izliyor. Kimin suçu bu.. Kadın denize girse Allah niye onu cezalandırsın mesela değil mi?
Madem karşısın otur evinde sende başka kadınları görme öyle!...
Kimsenin dinine karşı değilim. Hatta bi hristiyanın bazen bizden daha müslüman olduğunu düşünüyorum..
Çünkü biz hep cahiliz hep cahill..
Bak sinirim geçmedii halaa yaaa

arkadaşlar Eğriçayır marka arı sütü+bal+polen karışımı aldım,(rezerv az,yumurta kalitesi ve sayısına iyi gelir diye)buna adet oluncamı başlamam lazım,benim bu ay iğne ilaç tedavim bitti 1 dondurulmuşum var,ilk adetle yine başlıcaz tedaviye,ozamana kadar kullanayım diyorum ama,belki ğnelerle kullanılması uygun değildir diye.

AMH Testi için arkadaşlar da bilgi vermiş ama ben başka birşey eklemek istiyorum. AMH, FSH gibi testler test yapıldığı andaki durumu gösteriyor. Bu ay test yaptırıp 2 ay sonra tedaviye başlamanın anlamı yok yani. Ayrıca eğer kan, testin yapıldığı merkezde alınmadıysa nakil sırasında değerler değişebiliyor. Türkiye' de her laboratuar yapmıyor bu testi. Ayrıca aynı merkezde test yapılsa bile test yöntemleri değişebiliyor. Bu durumda test yöntemiyle doktorun değerleme bilgisinin aynı olması gerekir. A yöntemiyle yapılmış test, B yöntemine göre yorumlandığında yine anlamsız oluyor. Diyeceğim, takma kafana o testleri. Keyfini yüksek tut, kadın olmanın tadını çıkar, korkularından, endişelerinden arın... O zaman bedenin de sana uyum sağlayacak...

Heyttttt noktayı koyarım diyorsunnn :))

www. anitsayac.com/?year=2015
Linkin görünmesi için, www. dan sonra boşluk bıraktım. Onu kaldırarak sayfayı açtığınızda son 8 yılda, şiddet sonucu hayatını kaybeden kadınların listesi çıkıyor. İsimlerine tıkladığınızda da nelere maruz kaldıkları... Sadece isimlerini bir arada görmek bile ürkütücü...
Sahi kaç tanesini duyduk?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…