- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #34.741
Geçer inşallah geçmeseler güzel yorgunluklar bunlar Şekerim, keyfini çıkarBebiş için koşturmacadanmidir yorgunluk ve kırgınlık var üzerimde inş bir an önce geçer
Canim halen şaşkinsin inanamiyosun hamileligine cok normal arkadasim canimmmm sen hamilesi inanbuna saglikli bir bebegin olacak öncelikle kendine bir güven basardimmm diye bagir canim basardin bebegin senin icinde Allahin izniyle hicbir aksilik cikmicak galiba bende senin gibi olurdum ama canim kendini motive et böyle durumlarda dua oku icini rahatlat Allah yardimcin olsunEvet, ya moral çok önemli. Kafaya fazla takmamak gerekiyor. Söylemesi çok kolay, ama zaman geliyor takmamak elde değil. Benim şu zamanlarda çok üstünde durmak istemediğim; fakat zaman zaman yinede korkutan bi durum. Acaba sendede oluyomu, veya oldumu? Ben şu anda 7+5 deyim. Ama baştan beri hep bi akıntım var. Böyle kokusuz, seffaf bi sıvı. Afedersin sanki çiş kaçıyormuş gibi. Zaman zamanda karnım ağrıyor. Böyle bişey ısırıyor sanki. Sence korkmalımıyım? İki gün sonra doktora gitcem. Umarım herşey yolundadır.
Bebiş için koşturmacadanmidir yorgunluk ve kırgınlık var üzerimde inş bir an önce geçer
Günaydınhttp://tutumlupudriyer.kadinlarkulubu.com.tr/2013/11/sivilceleriniz-ne-anlatiyor.html
Nerde çıktı sivilce, hangi organla bağlantılı?
http://www.sosyolife.net/yuzdeki-sivilceler-hangi-rahatsizliklarin-belirtileri/
sağol güzel yüreklim hepimize bol bol dua etti kardeşim tabiki İLKERİMDEyetercim gözün aydın Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza canım
YAAA şahane bir şey yarın işitme testi ve dr kontrolü var ertesi günde topuk kanı küçük adam kolarımda dr gidecekGeçer inşallah geçmeseler güzel yorgunluklar bunlar Şekerim, keyfini çıkar
sağol güzel yüreklim hepimize bol bol dua etti kardeşim tabiki İLKERİMDE
Günaydın kızlar:)
Iyiyim canım sen nasılsın? Takip ediyorum sizi aslında. Özgecan olayı beni çok sarstı. Çok sinirlerim bozuktu birkaç gündür. Uzak kaldım.günaydın canım nasılsın
Günaydınn yavrucanlarr:)
Iyiyim canım sen nasılsın? Takip ediyorum sizi aslında. Özgecan olayı beni çok sarstı. Çok sinirlerim bozuktu birkaç gündür. Uzak kaldım.
ALLAH razı olsun en kısa zamanda allah sanada sizede yaşatsın bu mutluluğukardeşinde çok sağolsun geçmiş olsun dileklerimi ilet canım
maşallah ilkerinize canım ömrü bereketli sağlıklı ve mutlu olsun hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?