Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Evet katılıyorum. kişiyi mezhep ayrit etmeksizin dinine veya dinsizligine bakarak yargilamak bizim haddimize değil. Mesela ben türkiyedede çalıştım burda yurtdisindada. türkiyede bi guluyorsun arkana namaz kilani dahi takılıp türlü tekliflerde bulunuyor.burada hristiyanlarla calisiyorum aynı ortamda soyunma kabininde gorseler beni dönüp bakmiyorlar. Benim Annem babamda namazli. Yani bu demet degilki tabiki her dindar bole asla değil tabiki.ama kişiyi asla bilemeyiz.tabiki öğrenim görmüş kesim cahil kesime göre daha bilinçli. allah iyi sahsiyetlerle karşılaştırın

Topik siyah ayyy kizlar ne desek bos kafalar bos bikere heee bu sapikliklarin medeniyetle hic alakasi yok Almanyadada ne igreclikler oluyo hic anlam veremiyorum anlamadigim üc kişi ler hicmi biri buna dur demiyo yazik yaa cok yazik buralar yikildi bugün ama ne care bunuda unutucaz Allah anasina babasina sabir versin okadin nasil düzelir o baba nasil güler artik yaaa cok üzüldüm

Lutfen dindar insanla dindar gecinen insanlari birbirine karistirmayalim..sapigin sagcisi solcusu okumusu okumamisi olmaz ..ozgecan olayinda da siddet gosteren hasta ruhlu bir baba var karisi kendisinden ayrilmis boyle bir ortamda buyumus sapik bir adam var ..

Amin canim benimm..

Ensu bu resmi bir reklamda gördüm ve sen geldin direk aklıma.. Böyle güzel sağlıklı olur inşallah Ipek Ela

Eki Görüntüle 1420799
Ensu bu resmi bir reklamda gördüm ve sen geldin direk aklıma.. Böyle güzel sağlıklı olur inşallah Ipek Ela
ayyy masallah inanmiyorum harikaa biseyy..
tam isirmalikk canim, esime benzerse aynen boyle olur.. her bebegin ayri bi guzelligi oluyor.. melek hepsi..
cnm darisii hemen hepimizin basinaa:)) senin gonlunden gecen ne kizmi erkekmi..

Arkadaşlarım vahşetin dini olabilir mi hiç? Bütün dinler ve öğretiler sevgiyi, hoşgörüyü, iyiliği ve güzelliği emreder. Hele ki islâmiyet sevgi dini iken.. O Yüzden Müslüman mı değil mi yok ateist mi değil mi ...vs. Tartışmaları boş bana göre.. Mini giymiş, yok gülmüş, yok kot pantolon giymişmiş falan filan, çok üzgünüm ülkemin insanlarının psikoloji giderek bozuluyor. Sevgi en önemli olgu iken Dünya'da adalet sevginin en üst koruyucusu Olmalı.. Ama biz Ülkemde adaletten Şüphe duyuyoruz. Maalesef .. Ve hukuktan değilde mahpustaki mahkumlardan adalet umar haldeyiz..
Allah'ım Ülkeme , vatanıma Güvenli ve refah bir ülke Olmayı ve insanlarına da gerçekten insan olabilmeyi nasip etsin..
Özgecan'a Allah rahmet eylesin .. Ailesine yardım etsin, sabır versin..
Aileyi dinledim dün. Baba gerçek bir alim bence.. Nasıl bir insanlık dersi verdi hepimize..
Ve beni en çok etkileyen ifadesi;'' idam cezası gelebilir ama bu Özge adı altında gelmesin.'' Dedi ya.. Demek istediği, idam cezası Özge ile gelirse, gelecekte olabilecek haksız idamların vebalini kızı çeksin istemiyor Adamcağız..
Bir Özge varmış.. Bir Özge yokmuş...

ayyy masallah inanmiyorum harikaa biseyy..
tam isirmalikk canim, esime benzerse aynen boyle olur.. her bebegin ayri bi guzelligi oluyor.. melek hepsi..
cnm darisii hemen hepimizin basinaa:)) senin gonlunden gecen ne kizmi erkekmi..
Benim gönlümden geçen bir cinsiyet yok ama içimden oğlum olacakmış gibi hissediyorum.. Inşallah en kısa zamanda kavuşursun yavruna canım benim

Benim gönlümden geçen bir cinsiyet yok ama içimden oğlum olacakmış gibi hissediyorum.. Inşallah en kısa zamanda kavuşursun yavruna canım benim
benim icimdende benim hep erkek olacak gibi geciyor.. inan en cokda annemin ismini koyabilmek icin kiz istiyorum, mutlu olacagini biliyorum.. yoksa benim icinde kiz erkek cok farketmiyor saglikli olsunda..

Reactions: Eua

benim icimdende benim hep erkek olacak gibi geciyor.. inan en cokda annemin ismini koyabilmek icin kiz istiyorum, mutlu olacagini biliyorum.. yoksa benim icinde kiz erkek cok farketmiyor saglikli olsunda..
Ya benim ailemde hic kizyok iki abladan üc erkek ,erkek kardesiminde bir oglu vardi dualar etim ikinci kizdir diye bugün ögrendim oda erkek yaa benim fallarimda da hep erkek ,rüyalarim hep erkek bebek ,icim kiz diyo ama olsun saglikli olsun erkek olsun kizlar yaa napalim

Yok bence senin Kızın olacak hem de bu resimdeki gibi

Evet sağlıklı olsun erkek olsun kız olsun farketmez.. kız evlat anneye arkadaş dost ve aile için daha vefalı.. Aman sonuçta bize baksınlar diye doğuran kişiler değiliz.. Iyi insanlar olsunlar, merhametli ve mutlu güzel sağlıklı insanlar yetiştirelim inşallah

bizdede esimin tarafi hep erkek modunda ilerliyor cnm 70 yildir.. tum kuzenleri erkek.. kendileride 3 erkek kardes. bunca yilda 20 tane erkek dogmus, iki tane kiz olmus.. benim bebisiminde genetikte cinsiyetine bakmisti memorial erkekti..

ŞU YORUMLAR OLDUĞU SÜRECE BİZ(KADINLAR) ÖLÜRÜZÜ ARKADAŞ ÇÜNKÜ BUNLARI SÖYLEYEN BİR KADIN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…