Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canım selam,
Korkma sakın, bende de var akıntı, ve o karın, kasık ağrıları, olsa korkuyorum, olmasa niye yok diye korkuyorum:) sanırım bu 9 ay böyle geçecek, zor gelen bebişler bizi endişeden endişeye sürükleyecek:)

Ben bebeği ultrasonda görüyorum yA o hafta süper geçiyor, 2. Hafta başlıyorum kendimi dinlemeye, konuşuyorum onunla ordamısın bebiş diyorum, sürekli dudaklarımda allahım o iyi olsun mırıldanması, haftaya bende gideceğim Dr a cinsiyeti belli olacak, ne isim düşünebiliyorum. Ne de alışveriş, hiçbirşey :))

Seni çok iyi anlıyorum, sevgiler...

günaydın canım sen nasılsın

İyiyim canım çok şükür :))
Şuan lapa lapa kar yağıyorr pek güzell :))

canımm teyzelik çok şahane bir şey ben her duamda allahım hala teyze olduğum için çok şükür derim ama dugusala bağladım yine ilker benim annelik ateşimi harladı

Harlar canım harlamaz mı!! Allahım ya kalbınden çıkarsın bu özlemi ya nasip etsin sana..
Bizde yaz için tatil ayarladık.. Sonradan fark ettik ki otele 16yaş altı alınmıyormuş:))

yeteeeeer canım o ayaklari ben yerim maşallah iyi bir teyzesin rabbim sanada kısmet etsin gülüm en yakın zamanda annesine selamlar , guzel kosturmaca bebek kokusu yaaa süt kokuyodur ilker bebis şimdi ben onun ağzını burnunu yerim

evet canım ama işte kimin dini düşüncesi ve Allahla arasındaki bağ nekadar kuvvetli bunu kimse bilemez..
bazısının dilindedir her dakika Allah ve din konuları çevresinde de çok itibar görür, peşinden tonla kişiyi düşünceleri ile sürükler çok dindardır ama iç dünyasında her türlüğü pisliği düşünür ve uygular..
bazısıda herşeyi kendi içinde yaşar ve çevresindeki her dine her mezhebe her düşünceye her türlü yaşam şekline saygı duyar ve Allahla arasındaki bağı her dakika gözler önüne dökmez ama kimseyede zarar gelmez.. din veya dindar konuları çok karışık konular..
biraz daha kendi içinde yaşanması gereken konular olduğunu düşünüyorum..
herşeyin başı okumaktan geçiyor.. okumak gerek çünkü mürekkebin akmadığı yerden kan akıyor..

canımm teyzelik çok şahane bir şey ben her duamda allahım hala teyze olduğum için çok şükür derim ama dugusala bağladım yine ilker benim annelik ateşimi harladı

canımm ende 4 defa teyze oldum.. 2 deada hala oldum.. şimdi 3. defa hala olacağım gelecek ay..
hayattaki en güzel duygular arasındaa geçiyor yeğen duygusu..
kendi çocuğum olmadığı içi yıllardır onlar gözbebeğim..

benim deee

Ensucum bunun okumakla veya okumamakla alakasi yok canim okumus insanlarin icindede boyle insanlar var profundan avukatina bi cok kisi siddet uygulayan tacizde bulunan .tamam okumsk vok onemli ama bunun icin vijdan lazim allah iyi vijdanli kisilerle karsilastirsin.her dindarda bir degil her okumusta.devlet ins.gerekli onlemleri alir otobusede binemezsek yuh artik yani..

Zaten istenilen de kadınların toplum dışına itilmesi, otobüslerin, okulların, sınıfların kızlı erkekli ayrılması değil mi?

Günaydın
Evet sivilcelenmek suan benimde derdim b12 denmi nedir artti dr 1, 5 yildir ilaclari kullandiriyor kasinti alerjikte olup yayiliyor tabi. Ben adey olacagimida anlıyorum eger regli öncesiyse artiyor
Merhaba,
Bende de sivilce oluyor.. Ergenlikte çıkmayanlar Yıllara yayıldı sanırım.. Paylaşayım dedim Google araştırmamı:)

evet canım inşallah gerekli önlemler biran önce alınır hatta bu tiplere idam gelir...
Allahım bizi böyle tiplerden korusun..
yinede okumuş meslek sahibi bireylerde bu oran çok daha az..inşallah ahlaklı, ailesine, devletine Allahına bağlı okumuş çocuklarımız olur canım.

Allahımmmmm sana kurban olayım yaaaa.... mucizelerimiz hiiiç bitmesin...

Sen İlker'i annesine Babasına bırakmayacan gibi geliyor bana)))
kızlar sizi seviyorum ve böyle mutlulular hayatımızdan eksik olmasın diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…