- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #34.761
canımm teyzelik çok şahane bir şey ben her duamda allahım hala teyze olduğum için çok şükür derim ama dugusala bağladım yine ilker benim annelik ateşimi harladıyeteeeeer cım ne tatlı bi teyzesin biran önce sende anne olasın inşallah:))
Evet, ya moral çok önemli. Kafaya fazla takmamak gerekiyor. Söylemesi çok kolay, ama zaman geliyor takmamak elde değil. Benim şu zamanlarda çok üstünde durmak istemediğim; fakat zaman zaman yinede korkutan bi durum. Acaba sendede oluyomu, veya oldumu? Ben şu anda 7+5 deyim. Ama baştan beri hep bi akıntım var. Böyle kokusuz, seffaf bi sıvı. Afedersin sanki çiş kaçıyormuş gibi. Zaman zamanda karnım ağrıyor. Böyle bişey ısırıyor sanki. Sence korkmalımıyım? İki gün sonra doktora gitcem. Umarım herşey yolundadır.
günaydın canım sen nasılsın
canımm teyzelik çok şahane bir şey ben her duamda allahım hala teyze olduğum için çok şükür derim ama dugusala bağladım yine ilker benim annelik ateşimi harladı
Arkadaslar gercek dindar i
Arkadaslar dindar insandan zarar gelmez. Bazi insanlar cok on yargili .cocugun annesini dinledim aksam anne babadan ayri .ayrilmasini nedeni babanin anneye bicakla dayakla kemerle siddeti var ve kadin diyorki benim cocugum iyi bir cocuktu ama siddet uygulayan bir baba ile buyudu
Gordugum kadarıyla aile de cok dindar degildi ama sunu soyleyeyim her sarikli her namaz kilanada dindar denilemez ve guvenilemez.bir cocuk siddet ortaminda buyutuluyorsa ve allah korkusuda yoksa her turluvahseti yaoabilir dikkat ederseniz yapar demiyorum yapabilir diyorum .
bende iyi olmaya çalışıyorum canım
canımm teyzelik çok şahane bir şey ben her duamda allahım hala teyze olduğum için çok şükür derim ama dugusala bağladım yine ilker benim annelik ateşimi harladı
benim deeecanımm ende 4 defa teyze oldum.. 2 deada hala oldum.. şimdi 3. defa hala olacağım gelecek ay..
hayattaki en güzel duygular arasındaa geçiyor yeğen duygusu..
kendi çocuğum olmadığı içi yıllardır onlar gözbebeğim..
Allahımmmmm sana kurban olayım yaaaa.... mucizelerimiz hiiiç bitmesin...
evet canım ama işte kimin dini düşüncesi ve Allahla arasındaki bağ nekadar kuvvetli bunu kimse bilemez..
bazısının dilindedir her dakika Allah ve din konuları çevresinde de çok itibar görür, peşinden tonla kişiyi düşünceleri ile sürükler çok dindardır ama iç dünyasında her türlüğü pisliği düşünür ve uygular..
bazısıda herşeyi kendi içinde yaşar ve çevresindeki her dine her mezhebe her düşünceye her türlü yaşam şekline saygı duyar ve Allahla arasındaki bağı her dakika gözler önüne dökmez ama kimseyede zarar gelmez.. din veya dindar konuları çok karışık konular..
biraz daha kendi içinde yaşanması gereken konular olduğunu düşünüyorum..
herşeyin başı okumaktan geçiyor.. okumak gerek çünkü mürekkebin akmadığı yerden kan akıyor..
Zaten istenilen de kadınların toplum dışına itilmesi, otobüslerin, okulların, sınıfların kızlı erkekli ayrılması değil mi?Ensucum bunun okumakla veya okumamakla alakasi yok canim okumus insanlarin icindede boyle insanlar var profundan avukatina bi cok kisi siddet uygulayan tacizde bulunan .tamam okumsk vok onemli ama bunun icin vijdan lazim allah iyi vijdanli kisilerle karsilastirsin.her dindarda bir degil her okumusta.devlet ins.gerekli onlemleri alir otobusede binemezsek yuh artik yani..
Merhaba,Günaydın
Evet sivilcelenmek suan benimde derdim b12 denmi nedir artti dr 1, 5 yildir ilaclari kullandiriyor kasinti alerjikte olup yayiliyor tabi. Ben adey olacagimida anlıyorum eger regli öncesiyse artiyor
Hangi reklamı?Kadınlar kulübü reklamları kaldırmış kızlar gördünüz mü:))
#özgecan için:)
Sen İlker'i annesine Babasına bırakmayacan gibi geliyor banaYAAA şahane bir şey yarın işitme testi ve dr kontrolü var ertesi günde topuk kanı küçük adam kolarımda dr gidecek
Ensucum bunun okumakla veya okumamakla alakasi yok canim okumus insanlarin icindede boyle insanlar var profundan avukatina bi cok kisi siddet uygulayan tacizde bulunan .tamam okumsk vok onemli ama bunun icin vijdan lazim allah iyi vijdanli kisilerle karsilastirsin.her dindarda bir degil her okumusta.devlet ins.gerekli onlemleri alir otobusede binemezsek yuh artik yani..
yeteeeeer canım o ayaklari ben yerim maşallah iyi bir teyzesin rabbim sanada kısmet etsin gülüm en yakın zamanda annesine selamlar , guzel kosturmaca bebek kokusu yaaa süt kokuyodur ilker bebis şimdi ben onun ağzını burnunu yerim
canımm ende 4 defa teyze oldum.. 2 deada hala oldum.. şimdi 3. defa hala olacağım gelecek ay..
hayattaki en güzel duygular arasındaa geçiyor yeğen duygusu..
kendi çocuğum olmadığı içi yıllardır onlar gözbebeğim..
Allahımmmmm sana kurban olayım yaaaa.... mucizelerimiz hiiiç bitmesin...
kızlar sizi seviyorum ve böyle mutlulular hayatımızdan eksik olmasın diyorumSen İlker'i annesine Babasına bırakmayacan gibi geliyor bana)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?