- 8 Eylül 2014
- 1.685
- 1.866
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #34.801
ŞU YORUMLAR OLDUĞU SÜRECE BİZ(KADINLAR) ÖLÜRÜZÜ ARKADAŞ ÇÜNKÜ BUNLARI SÖYLEYEN BİR KADIN
Aaa reziller kadinligin yüzkaralari böylelerini önce ıslatip sonra döveceksin ya birde hak vermisler Allahinizdan bulun insallah
ŞU YORUMLAR OLDUĞU SÜRECE BİZ(KADINLAR) ÖLÜRÜZÜ ARKADAŞ ÇÜNKÜ BUNLARI SÖYLEYEN BİR KADIN
Ay benbeyaz kar ne harika ya kizzz birazda bize yolayin bu sene kar görmedi Almaya yagmasiyla eriyip gitmesi bir oldu malesef cok soguk oldugunudada söyleyemem bu demektirki bize yaz yok bu sene cok severim kari temizliktir safliktir herkese güzel temiz benbeyaz bir gün dilerim
Ay cok gecmis olsun birsene cektim bende inletiyo malesef bende fitik yoktu Allahtan canim dikkat et boynunu hep sicak tut Allah sifalar versingünaydın kızlar boynum tutulmuş boyun fıtığından çektiğim nedir yaaaa sabaha kadar doğru düzgün uyuyamadım başım dönüyor boyunumu kıpırtadamıyorum beş gündür kas gevşetici ağrı kesici iğne vuruyorum bugünde sonuncunu vuracam ama buna rağmen boynum fena durumda Allahım sağlığımıza kavuştursun bizi
Ay benbeyaz kar ne harika ya kizzz birazda bize yolayin bu sene kar görmedi Almaya yagmasiyla eriyip gitmesi bir oldu malesef cok soguk oldugunudada söyleyemem bu demektirki bize yaz yok bu sene cok severim kari temizliktir safliktir herkese güzel temiz benbeyaz bir gün dilerim
günaydın kızlar boynum tutulmuş boyun fıtığından çektiğim nedir yaaaa sabaha kadar doğru düzgün uyuyamadım başım dönüyor boyunumu kıpırtadamıyorum beş gündür kas gevşetici ağrı kesici iğne vuruyorum bugünde sonuncunu vuracam ama buna rağmen boynum fena durumda Allahım sağlığımıza kavuştursun bizi
Geçmiş olsun canımmmgünaydın kızlar boynum tutulmuş boyun fıtığından çektiğim nedir yaaaa sabaha kadar doğru düzgün uyuyamadım başım dönüyor boyunumu kıpırtadamıyorum beş gündür kas gevşetici ağrı kesici iğne vuruyorum bugünde sonuncunu vuracam ama buna rağmen boynum fena durumda Allahım sağlığımıza kavuştursun bizi
Hayirlisi canim olsun erkek olsun kaderde ne varsa raziyiz saglikli olsun yeter ben hep rüyamda erkek bebek görürüm benim esim gibi olsun yeter gerci bazen abartiyo deli ediyo beni ama seviyorum onun Annesine bagliligini birde kaynanan bunlari göre bilse ikimizde cok mutlu olcaz bu saaten sonra erkek olursa bize hayirli olur bence bir an önce gelsin insallahbizdede esimin tarafi hep erkek modunda ilerliyor cnm 70 yildir.. tum kuzenleri erkek.. kendileride 3 erkek kardes. bunca yilda 20 tane erkek dogmus, iki tane kiz olmus.. benim bebisiminde genetikte cinsiyetine bakmisti memorial erkekti..
Geçmiş olsun canımmm
Merhaba, geçmiş olsun, beterin beteri var, vertigo hastalığını biliyor musunuz? Cani ve sapıkların yaşamasını istediğim bir hastalık- durum.günaydın kızlar boynum tutulmuş boyun fıtığından çektiğim nedir yaaaa sabaha kadar doğru düzgün uyuyamadım başım dönüyor boyunumu kıpırtadamıyorum beş gündür kas gevşetici ağrı kesici iğne vuruyorum bugünde sonuncunu vuracam ama buna rağmen boynum fena durumda Allahım sağlığımıza kavuştursun bizi
Ayyyyyy... Yerim ya yeriiiiimmmmmmmmmmm....
Yani şu derleryaEvet katılıyorum. kişiyi mezhep ayrit etmeksizin dinine veya dinsizligine bakarak yargilamak bizim haddimize değil. Mesela ben türkiyedede çalıştım burda yurtdisindada. türkiyede bi guluyorsun arkana namaz kilani dahi takılıp türlü tekliflerde bulunuyor.burada hristiyanlarla calisiyorum aynı ortamda soyunma kabininde gorseler beni dönüp bakmiyorlar. Benim Annem babamda namazli. Yani bu demet degilki tabiki her dindar bole asla değil tabiki.ama kişiyi asla bilemeyiz.tabiki öğrenim görmüş kesim cahil kesime göre daha bilinçli. allah iyi sahsiyetlerle karşılaştırın
Arkadaşlarım vahşetin dini olabilir mi hiç? Bütün dinler ve öğretiler sevgiyi, hoşgörüyü, iyiliği ve güzelliği emreder. Hele ki islâmiyet sevgi dini iken.. O Yüzden Müslüman mı değil mi yok ateist mi değil mi ...vs. Tartışmaları boş bana göre.. Mini giymiş, yok gülmüş, yok kot pantolon giymişmiş falan filan, çok üzgünüm ülkemin insanlarının psikoloji giderek bozuluyor. Sevgi en önemli olgu iken Dünya'da adalet sevginin en üst koruyucusu Olmalı.. Ama biz Ülkemde adaletten Şüphe duyuyoruz. Maalesef .. Ve hukuktan değilde mahpustaki mahkumlardan adalet umar haldeyiz..
Allah'ım Ülkeme , vatanıma Güvenli ve refah bir ülke Olmayı ve insanlarına da gerçekten insan olabilmeyi nasip etsin..
Özgecan'a Allah rahmet eylesin .. Ailesine yardım etsin, sabır versin..
Aileyi dinledim dün. Baba gerçek bir alim bence.. Nasıl bir insanlık dersi verdi hepimize..
Ve beni en çok etkileyen ifadesi;'' idam cezası gelebilir ama bu Özge adı altında
InsaallahÖzgecan olayı ile ilgili tartışmalar yapılmış, herkes düşüncesini paylaşmış. Benim de içim darmadağınık bu olaydan sonra.. Kırık dökük. Ne yazsam diye düşündüm. Çok da içimden gelmedi açıkçası.. Nafile olduğundan mı, bilmiyorum. Sadece olay ve olayın yansımaları üzerine kin, nefret, öfke dolu paylaşımların işe yarayacağına inanmıyorum. Tıpkı Özgecanın babasının yaptığı gibi yaraların ancak sevgiyle sarılabileceğine inanıyorum. Aslında tüm dünya üzerindeki insanlar, biz bir şekilde birbirimize bağlıyız, birbirimizi etkiliyoruz. Kötü bir titreşimin, lanetin, kötülüğün, kem sözün, kem gözün mutlaka yayılarak gideceğine etrafını kirletmeye devam edeceğine inanıyorum. Bunu kırıp, yok edip yerine sevgiyi koymak şart güzel günlere erebilmek için.. Dilerim bunu başarabiliriz, tüm insanlık olarak.. Her konuda.. Dilerim kalbimizi arındırabiliriz. Başkasının sevincine, mutluluğuna kıskanmadan bakabiliriz, başkasının acısını taa yüreğimizde hissederek paylaşabiliriz. Çünkü, dünyayı güzellik kurtaracak, bir insanı sevmekle başlayacak herşey!
Merhaba, geçmiş olsun, beterin beteri var, vertigo hastalığını biliyor musunuz? Cani ve sapıkların yaşamasını istediğim bir hastalık- durum.
Çok geçmiş olsun canım. Benim de boyun fıtığım var, nasıl bir illet olduğunu çok iyi bilirim. İnsanı hayattan bezdiriyor. Psikolojimi bozmuştu o hastalık. Acil şifalar dilerim canım. Benim çok şiddetli ağrım olduğunda 2 tane kortizon yaptırmıştı doktor. Anında rahatlamıştım. Sonra da istirahat etmiştim. Spor şart canım bu hastalıkta. Ben fitness ile şifa bulmuştum.günaydın kızlar boynum tutulmuş boyun fıtığından çektiğim nedir yaaaa sabaha kadar doğru düzgün uyuyamadım başım dönüyor boyunumu kıpırtadamıyorum beş gündür kas gevşetici ağrı kesici iğne vuruyorum bugünde sonuncunu vuracam ama buna rağmen boynum fena durumda Allahım sağlığımıza kavuştursun bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?