Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

ŞU YORUMLAR OLDUĞU SÜRECE BİZ(KADINLAR) ÖLÜRÜZÜ ARKADAŞ ÇÜNKÜ BUNLARI SÖYLEYEN BİR KADIN

inanmıyorum yaaaaa bunları yazan insan olamaz hayvan hiç olamaz hemde bir kadın bir kadına bunu nasıl der bu nasıl zihniyet zaten boynum tutulmuş acıdan kıvranıyorum bunları okuyunca iyice gerildim kötü oldum bunları meydana koyacaksın gelen geçen yüzlerine tükürecek

günaydın kızlar boynum tutulmuş boyun fıtığından çektiğim nedir yaaaa sabaha kadar doğru düzgün uyuyamadım başım dönüyor boyunumu kıpırtadamıyorum beş gündür kas gevşetici ağrı kesici iğne vuruyorum bugünde sonuncunu vuracam ama buna rağmen boynum fena durumda Allahım sağlığımıza kavuştursun bizi

Ay cok gecmis olsun birsene cektim bende inletiyo malesef bende fitik yoktu Allahtan canim dikkat et boynunu hep sicak tut Allah sifalar versin

KEŞKE YOLLAYABİLSEM CANIM.. HALA YAĞMAYA DEVAM EDİYOR. HATTA GÖK BİLE GÜRÜLDÜYOR:)

GEÇMİŞ OLSUN CANIMM

Geçmiş olsun canımmm

bizdede esimin tarafi hep erkek modunda ilerliyor cnm 70 yildir.. tum kuzenleri erkek.. kendileride 3 erkek kardes. bunca yilda 20 tane erkek dogmus, iki tane kiz olmus.. benim bebisiminde genetikte cinsiyetine bakmisti memorial erkekti..
Hayirlisi canim olsun erkek olsun kaderde ne varsa raziyiz saglikli olsun yeter ben hep rüyamda erkek bebek görürüm benim esim gibi olsun yeter gerci bazen abartiyo deli ediyo beni ama seviyorum onun Annesine bagliligini birde kaynanan bunlari göre bilse ikimizde cok mutlu olcaz bu saaten sonra erkek olursa bize hayirli olur bence bir an önce gelsin insallah

ŞU YORUMLAR OLDUĞU SÜRECE BİZ(KADINLAR) ÖLÜRÜZÜ ARKADAŞ ÇÜNKÜ BUNLARI SÖYLEYEN BİR KADIN

Günaydın, daha öncede belirttim topluma empoze edilmek istenilen düşünceler de bunlar zaten, kadının okulda işte yani toplumda ne işi var, görevi; evde oturup, temizlik, yemek, çocuk yapmak ve kocayı mutlu etmek. Zihniyetleri değiştirmedikçe hiçbir şey değişmez.
Bence her şeyin başı eğitim. Bu cani, sapıklar birden bire ortaya çıkmıyor, ailelerinde sorun yaşıyorlar, çocukluktan itibaren kendilerini bir şekilde gösteriyorlar. Forumda öğretmen arkadaşlarımız var eşim de öğretmen 1.sınıfları okutuyor, ailesi sorunlu kendisi sorunlu çocuklar var ama sistem içinde bu çocuklara yardımcı olunamıyor, bir çok okulda rehber öğretmen yok, olanlar da her sorunu çözemiyor, 1.sınıfta sevgili edinme, kıskançlık, kavga, küfür, hırsızlık almış başını gidiyor. Yalan söyleyen, öğretmenle dalga geçen, hırsızlık yapan, kavga eden, yani psikolojik destek alması gereken çocuklara ne öğretmen ne okul idaresi müdahalede bulunamıyor. Sonrasında ortaokul ve lisede ya öğretmen boş veriyor yada dayak yiyip bıçaklanıyorlar.
TV dizileri de toplumu yönlendiriyor, çocukların idolleri dizi karakterleri oluyor. Dizilerde kimin eli kimin cebinde belli değil. Yalan, dolan, ahlaksızlık sıranlaştırılıp doğal hale getiriliyor. Kılık, kıyafet, yemek, saç-baş, ses yarışmaları düzenleniyor da topluma katkısı nedir diye düşünülmüyor.
Siyasetçiler seçim zamanı kapı kapı dolaşıp insanlara vaatte bulunuyorlar, muhtarlar mahallesinde kim yaşıyor, sorunu var mı -yok mu, kimlere daha yakın gibi kendi işlerine gelecek her türlü bilgiyi topluyorlar, bu arada ailesine şiddet uygulayan, hırsız-ahkaksızı da biliyorlar, ama iş sorumluluğa gelince çözüm için ne yapabiliriz sorusunu düşünmüyorlar, bana ne lazım düşüncesiyle 3 maymunu çok güzel oynuyorlar. Mecliste kavga şiddet oldukça, liderler rakiplerine takma adla hitap ettikçe, örnek olması gereken zatların; şiddet, kin, nefret dolu eylemleri onay aldıkça bu devran böyle gider.

Merhaba, geçmiş olsun, beterin beteri var, vertigo hastalığını biliyor musunuz? Cani ve sapıkların yaşamasını istediğim bir hastalık- durum.

Özgecan olayı ile ilgili tartışmalar yapılmış, herkes düşüncesini paylaşmış. Benim de içim darmadağınık bu olaydan sonra.. Kırık dökük. Ne yazsam diye düşündüm. Çok da içimden gelmedi açıkçası.. Nafile olduğundan mı, bilmiyorum. Sadece olay ve olayın yansımaları üzerine kin, nefret, öfke dolu paylaşımların işe yarayacağına inanmıyorum. Tıpkı Özgecanın babasının yaptığı gibi yaraların ancak sevgiyle sarılabileceğine inanıyorum. Aslında tüm dünya üzerindeki insanlar, biz bir şekilde birbirimize bağlıyız, birbirimizi etkiliyoruz. Kötü bir titreşimin, lanetin, kötülüğün, kem sözün, kem gözün mutlaka yayılarak gideceğine etrafını kirletmeye devam edeceğine inanıyorum. Bunu kırıp, yok edip yerine sevgiyi koymak şart güzel günlere erebilmek için.. Dilerim bunu başarabiliriz, tüm insanlık olarak.. Her konuda.. Dilerim kalbimizi arındırabiliriz. Başkasının sevincine, mutluluğuna kıskanmadan bakabiliriz, başkasının acısını taa yüreğimizde hissederek paylaşabiliriz. Çünkü, dünyayı güzellik kurtaracak, bir insanı sevmekle başlayacak herşey!

Yani şu derlerya
Insaallah

Merhaba, geçmiş olsun, beterin beteri var, vertigo hastalığını biliyor musunuz? Cani ve sapıkların yaşamasını istediğim bir hastalık- durum.

teşekkür ederim vertigo hastalığını biliyorum sürekli baş dönmesi ve denge sağlayamama durumu iç kulaktaki denge taşlarının yerinden oynamsı sonucu oluşuyor basit egzersizleri ve ilaç tedavisi mevcut

cani ve sapıkları Allah kahretsin

Çok geçmiş olsun canım. Benim de boyun fıtığım var, nasıl bir illet olduğunu çok iyi bilirim. İnsanı hayattan bezdiriyor. Psikolojimi bozmuştu o hastalık. Acil şifalar dilerim canım. Benim çok şiddetli ağrım olduğunda 2 tane kortizon yaptırmıştı doktor. Anında rahatlamıştım. Sonra da istirahat etmiştim. Spor şart canım bu hastalıkta. Ben fitness ile şifa bulmuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…