Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Evet ensucugum muhtemelen kist var. Ben toplama işlemi sonrası da cok acı cektim zaten. Kist var ise bundan kurtulmak için önerecegin bir yontem varmı? Doktor yani ne yapabiliyor ilaçla şişirdiği kistler için?

canım ya bence doktoruna git en güzel o yönlendirir. hap verir büyük ihtimal bir aya kadarda erirr inşallah.

İnş yanılırsın, çocuğu olan ile olmayanı bir tutuyorlar. Bence bir çocuğu olana hadi 2. için destek olunabilir ama hiç olmayana da en az çocuk olana kadar örneğin 5 deneme için destek olunabilir. Hele yaş sınırlaması hiç makul değil. Merkezlere başvuran kadınların yaş ortalamasını bir yayınlasınlar da görsek. Bir de merkezler başarı oranlarını kadınların yaş grubunu da yazarak açıklayabilseler. Açıklayamazlar çünkü, açıklanır ise birçok merkez kapısına kilit vurmak zorunda kalır.

Belki de bende kabahat cunku esimde oyle butun sorun sende diyo.

canım olurmu hiç öyle şey.. neden kendini direk suçlu konumuna oturtuyorsun, çocuğun var tabiki ilk görevin küçük çocuğunla ilgilenmek.. bir hata varsa herzaman iki taraflıdır.. ev içinde kendine karşı hatalıyım diye düşünüp iç güvenini kaybedersen ozaman eşinin gözündede itilip kakılan biri olursun.. çocuğuna gösterdiğin yoğun ilgi tam tersi eşini mutlu etmeli.. karşılıklı konuşarak bunu çözümüne bakmak en güzeli. fazla inatda iyi değil tabi..

Merhaba, düşükten sonra doğal yoldan hamile kalmıştın diye hatırlıyorum. Gebeliğinin ilk belirtilerini paylaşabilir misin? Özellikle de bel ağrın var ise nasıl bir şeydi? Teşekkür.
Evet canım, düşükten sonra doğal hamile kalmıştım. Doğru hatırlıyorsun. Bel ağrım pek yoktu benim. Sadece balkonu yıkarken falan doğrulurken ağrımaya başlamıştı. Normal duruşumda ağrı yoktu. Benim hamile olduğumu hissetmeme sebeb olan belirti, hep rahimdeki kalınlaşma ve implantasyon çalışmalarıydı. Yani rahim bölgesinde uyuşukluk gibi kabarma gibi değişik bir his ve adet sancısı sırasındaki o kazınma hissinin daha hafifini yaşamıştım. Ve ilginç bir biçimde 3 kez de hamile kaldığımı anladım.

Arkadaşlar, ben de bu konuda yaptığım şeyi sizinle paylaşmak istiyorum. Öncelikle Korunmayı bıraktıktan sonra sürekli kuru incir tükettim. Kür olarak hiç yapmadım, yani suyunu kaynatıp içmedim açıkçası ama kuru inciri hemen hergün 2-3 tane tükettim. 3 ay sonra hamile kaldım ama düştü. O düşükten sonra bir arkadaşım bana kırmızı mantar ekstraktı önerdi. (2. kez düşük yaptığım için) Bu ekstraktın hücre yenileme özelliği olduğunu anlattı. Hiç de inanmam ve hiç de kullanmam ben bitkisel kürleri.. Midem kaldırmaz zaten çoğunlukla. Bitki çayı bile içmem ama düşük yapmış olma psikolojisiyle hastaneden çıkar çıkmaz temin ettim ve günde 1 tane aldım. Ayrıca her ay başladığım ve devamını hiç getiremediğim soğan kürünü çok kararlı şekilde yaptım. Kürtajdan sonraki adetin 5. günü başladım ve 10 gün boyunca midem kalka kalka içtim o soğan suyunu. Muayenede doktorum folikülümün büyüdüğünü gördüğünü söyleyince 1-2 gün daha içtim ve bıraktım. Ovulasyondan sonra kırmızı mantar ekstraktını içmeyi de bıraktım, ne olur ne olmaz, döllenme olduysa zarar vermesin diye.. Ve o periyotta hamile kaldım. Bunların bir etkisi var mıydı yoksa tamamen tesadüf müydü kesin olarak bilmem mümkün değil tabii ki ama soğan kürüyle kırmızı mantarın etkili olduğuna inanıyorum. Ayrıca o periyodda sigara içmemiştim.

Sagol canim bende senin gibi dusunuyordum cok cok konustum ama artik susup kabullenerek yipranmak konusarak sogumaktan daha iyi rabbim hepimize yardim etsin aslinda konu cocuguma duskunluk degil cocuga cok cok iyi anne ve babayiz asil sorun benim onun ailesine soguk davranmam ona gore . aslinda oyle degil. yasli (70) ama dinc annesiyle beraber oturmak istesi bende hayir deyince kiyamet koptu.

Asparagas haber, bilgi doğru olsaydı tv.lerde, gazetelerde, flaş flaş yaş 43'e çıktı diye reklam yapılırdı.
A. Canım ben haberi TV özledim ama nette bilgiye ulaşamadım o yüzden merkezleri aradım onlarda böyle söyledi

Canım sağlık bakanliginda çalışan bir arkadaş da boyle bir gelişme yok dedi inş vardir ve merkezlere ulasmamistir ama fiyatlari artırmış bu kararla merkezler

Çok çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin. Çok güçlü bir kadınmışsın. Öyle umuyor ve inanıyorum ki bunu da atlatacaksın. Bir an önce sağlığına kavuşmandır dileğim. Hayat kötü sürprizler yaptı sana, bebek sahibi olmak için çabalarken hastalık teşhis edildi. Her şerde bir hayır vardır derler... Bunda da bir hayır olmasını arzu ediyorum. Sen yeter ki daha iyi hisset, bize tek tek yazmasan da olur. Sadece iyileş, yeter. Seni seviyoruz, mücadelende bir şekilde yanında olup destek olmak istiyoruz ve senin için dua ediyoruz. Kabuslar bitsin artık senin için ve tekrar güneş açsın!!

bakacak başka kimse yokmu canım..
size yakın yerde yan yana iki ayrı evde otursanız öyleside iyi olur..
sıkma canını herşeyin düzelmesini dilerim..

Bir yerde okudum begendim;
SİZ HİC CANİNİZ SIKKIN OLDUGU BELLİ OLMASİN DİYE SAKA YAPTİNİZ Mİ? BU SAKAYA YALANDAN GUMDUNUZMU? Bİ YANDAN GOZLRİNİZ DOLDUDA " AY GULMEKTEN GOZLERİM YASARDİ BE" DEDİNİZ Mİ? DEMEDİYSENİZ BENİ ANLAMAZSİNİZ.

bakacak başka kimse yokmu canım..
size yakın yerde yan yana iki ayrı evde otursanız öyleside iyi olur..
sıkma canını herşeyin düzelmesini dilerim..
Ayri eve falan razi olmuyolar. Bakmakta sikinti degil benim derdim kendisi hic mi hic damatlik yapmayip misafirlige bile geldiklerinde aileme soguk davranip beni bu konuda 18 yil uzup sonunda boyle teklif etmesi annemi yanimiza alalim demesi kirici. İsrar edip kuserek diretmesi kirici. Kizlarida var bunlarda oglan bakarmis. Hani azcik hatri olsa esimin bu konuda Allah rizasi icin diyorum ama icimden hic gelmiyo.

Planlanmamış bir ofis yoğunluğunun içindeyim...
Ne zaman planlanmış haline, dinginliğine döner hooop buradayım
İyi kalın, sağlıklı kalın, sevgiyle kalın, şanslı kalın... Kocaman öperim

pembe_umut yazarken akıttığın göz yaşlarına, okurken akıttığımız göz yaşlarımız karıştı... Hep böyle birbirimize karışalım, hep bir arada olalım. Seni çok seviyoruz...

evet canım hayatta bazı şeyler karşılıklıdır.. 18 yıllık ailene karşı bu tarzda davranışlar çok uzun bir süreçmiş, zaten tek erkek sanırım bu sonu geçmişte farkedip senin ailenede ona göre davransaydı keşke.. iyi düşün ona göre karar ver canım çünkü bir kez aynı evde yaşamaya başlayınca daha bunun geri dönüşü asla olmaz, olsada çok büyük patırtılar kopar.. iyisimi bukadar sorun yaşadın madem en baştan yakın bir evde yan yana oturmak daha mantıklı.. en azından kapılarınız ayrı olur.. gün içindede size yemeğe oturmaya gelir, gözkulak olursunuz.. binlerce insan annesi babası veya kayınvaldesi ile altlı üstlü yada aynı mahallede oturuyor, en güzeli bu..

tatlimm ben lisede ogretmenlik yaptigim icin genclerle cok iciceyim... ve gercekci olmak onemlidir benim icin ki ayagim net basincaa daha guclu hissediyorum kendimi.., muzik ogretmeni oldugum icin bana dersime bayiliyorlar... ve evet enerjileti sahane ve tam benlik ama su an boyle... yillar sonra tabi ki daha yorgun hissedecegim ve zor olacak. kastettigim buydu ve evet haklisin plan yok, kul planlar kader gulermis...j

Hiç kızılcık şerbeti içmedim ama herkes beni müptelası sanıyor

Yorgun olmamak için elimizden geleni yapacağız, sağlıklı beslenme, spor, en önemlisi ruhun genç kalması, verimlilik, biz elimizden geleni yapalım da zaman ne gösterir bilemeyiz annesi. Ezgilerinle bebişini büyütürsün inş.

inşallah hep beraber kavuşalım mucizelerimize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…