Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hanımlar, forumu takip ettiğim günden beri bir gün ben de inş güzel haberimi paylaşırım diye dua ediyordum. YARADAN'ım mucizesini bana da bahşedecek inş. Bir haftadır belimde farklı bir ağrı vardı, adetim de gecikti, ya bebiş vardı ya da kist, aklımda kalacağına bir test yaptırayım dedim. Test ücreti ile muayene ücreti arasında pek bi fark yoktu. Dr.da sıra beklerken önce kan alınmasını istedim ve kan alındı. Dr.hanıma konuyu anlattım, bir bakalım dedi, ultrasona baktı veeee hamilesiniz, kese görünüyor, dedi. Heyecanım hala geçmedi. Yaradandan ümit kesilmez. Çok mutluyum. Yaradan hepimizin hakkında hayırlısını versin. Sevgiler gönderiyorum teyzelerine....

Ne güzel!! hadi bakalım, hayırlı 9 ay diliyorum.

Tebrik ederim dunyalar senin su an sevin tadini cikar saglikla kucagina alman dilegiyle (Rabbim butun bebek isteyenlere yasatsin bu mucizenin tadini)

Reactions: Eua
Hani hep insanlari uzmanlar yonlendirirya hayir demeyi ogrenin diye. Evet belki ilk kez hayatimda bu kadar kararli hayir dedim. Ama olmadi bir yili gecti esim küs bana bende ona. Ayri evi ornekleri kabul etmiyo. Cok akilli gecinir ama bunun yerini yapmayi dusunemedi. diger konularda iyidir ama ailem konusunda cok yipratti beni. Boyle bir teklifi yapmasi bile beni cildirtti. Oturcak bir minder birakmadi. hayirlisi bakalim cok konustuk ama bir arpa boyu yol yok. Allahima sigindim bir kapi acar elbet ya onun inadina ya benim inadima bir kirilma olur

Nasıl sevindim, bu iki aydır doğal gebelikler ne çok arttı bu topikte. Çok güzel ya:) inşallah kalp atışını da duyar, kucağına sağlıkla alırsın minnakını:)
WishhDuygu senden de bir bomba bekliyorum haberin olsun:)

Sende bayagi cekmisin canim ya. Aslinda senin direncin bana su an heves verdi. Demekki erken veya gec baslamakla ilgisi olmaya biliyor. Ben kendimi cok sucluyorum simdiye dek aklin nerdeydi kizim diye. Insan birden bire anne olmak istermi bukadar gec yasta. Simdi ise hayatimda ki en onemli konu. Bende isi gucu uzun zamandir askiya aldim. Gerci kendi isimi yapiyorum esnek olabiliyorum ama cokda yogunlastigimi soyleyemem. Bu konu gundemdeyken baska birsey yapmaya zaman kalmiyor. Belki buradan birbirimize destek oluruz ne dersin?

:)) evet canım hepimiz aynıyız burada destek oluyoruz birbirimize.. daha sık bekleriz kafanda dağılır..
infertilite sebebiniz nedir özel değilse..

Aslinda bayagi bir yazmistim ama nedense kayboldu sana yazdiklarim. Neyse kisaca birdaha yazayim. Senin oykun beni biraz sakinlestirdi. Zira kendimi cok sucluyorum bu aralar. Niye anne olmak icin bu kadar hevesli oldugumu cok gec farkettim. Insan kendini bukadar suclayinca psikolojide berbat oluyor tabiki. Affedemiyorum kendimi. Ama belkide kismet. Nezaman basladigin onemide olmaya bilir belki bu isin garantisi yok. Forumda goruyorum 25 yasinda hanimlar pes ediyorlar. Herkesin yasami ve beklentisi farkli. Bu is tamamen kismete kalmis. Ama sence bukadar ugrasmadan sonra bir odulu hak etmiyormuyuz artik.

Hiç kızılcık şerbeti içmedim ama herkes beni müptelası sanıyor
Ya sen nasil birisin. tanimiyorum ama seni cok sevdim esin ve etrafindakiler ne sansli. İnsallah bir cocugun olurda o engin karakterinden faydalanir. Benim bir arkadasim var onu tanidigima her gun sukrediyorum. O cok iyi yurekli cok bilgili cok tatli her seyin coku cok cok onda var. Seni ona benzetiyorum. Allahima emanet ol hayat boyu hiccccccccccc uzulme.

benim hikayem seni sakinleştirmiş:)) ben hepsini düşününce, arada geçirdiğim süreçler ve gittiğim yaptığım şeyler aklıma geldikçe kafayı yiyorum:)) cnm insan belli bir süre sonra artık alışıyor.. inan negatifi görünce hiç ağlamıyorum artık... ne güzel hemen dip boyamı yaptıracağım diyorum kuaföre koşuyorum, bugün rahatca bir fincan sade kahve ve sigara içebileceğim diye seviniyorum, korkmadan rahatça sıcak suyla duş alabileceğim ve avm lerde hızla alış veriş moduna girebileceğim gibi saçma mutluluklar aklıma geliyor hepsini uyguluyorum.. :)) tavsiye ederim.. hiç canını sıkma olacak canım sonunda..

Ooo cok guzel bir haber kuzum rabbim tamamina erdirsin cok sevindiiiiimmmm

Harikasın canım.. Çok sevindim hem de çok.. Allah tamamına erdirsin ve sağlıkla gelip ailenize güzel bir fert olsun inşallah.. Gene tahmin edeyim ben, kız bu kız
Allah'ım süper haber çok çok iyi olsun Herşey canım.. Öpüyorum kucaklıyorum seni.. Vakti gelmiş demek ki.. Allah tadını aldırsın..

olley oleeyyy oleeeeeey tebrikler tatlimmmm

Çok sevindim mm. Adına ne güzel bir haber

ya tabiki saglikli ve tatli bi bebis var orda.. hissediyoruuuum

cok ozletme ama tamam mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…