- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #35.221
Hanımlar, forumu takip ettiğim günden beri bir gün ben de inş güzel haberimi paylaşırım diye dua ediyordum. YARADAN'ım mucizesini bana da bahşedecek inş. Bir haftadır belimde farklı bir ağrı vardı, adetim de gecikti, ya bebiş vardı ya da kist, aklımda kalacağına bir test yaptırayım dedim. Test ücreti ile muayene ücreti arasında pek bi fark yoktu. Dr.da sıra beklerken önce kan alınmasını istedim ve kan alındı. Dr.hanıma konuyu anlattım, bir bakalım dedi, ultrasona baktı veeee hamilesiniz, kese görünüyor, dedi. Heyecanım hala geçmedi. Yaradandan ümit kesilmez. Çok mutluyum. Yaradan hepimizin hakkında hayırlısını versin. Sevgiler gönderiyorum teyzelerine....
Arkadasim tebrik ederim. Saglikli rahat bir hamilelik gecirmeni nasip eder allahim insallah.Hanımlar, forumu takip ettiğim günden beri bir gün ben de inş güzel haberimi paylaşırım diye dua ediyordum. YARADAN'ım mucizesini bana da bahşedecek inş. Bir haftadır belimde farklı bir ağrı vardı, adetim de gecikti, ya bebiş vardı ya da kist, aklımda kalacağına bir test yaptırayım dedim. Test ücreti ile muayene ücreti arasında pek bi fark yoktu. Dr.da sıra beklerken önce kan alınmasını istedim ve kan alındı. Dr.hanıma konuyu anlattım, bir bakalım dedi, ultrasona baktı veeee hamilesiniz, kese görünüyor, dedi. Heyecanım hala geçmedi. Yaradandan ümit kesilmez. Çok mutluyum. Yaradan hepimizin hakkında hayırlısını versin. Sevgiler gönderiyorum teyzelerine....
Tebrikler canım,çok sevindim,Rabbim tamamına erdirsin,darısı hepimizin başına,bizlerde böyle müjdeler veririz inşallah,sağlıkla hayırla kucağına alırsın.Hanımlar, forumu takip ettiğim günden beri bir gün ben de inş güzel haberimi paylaşırım diye dua ediyordum. YARADAN'ım mucizesini bana da bahşedecek inş. Bir haftadır belimde farklı bir ağrı vardı, adetim de gecikti, ya bebiş vardı ya da kist, aklımda kalacağına bir test yaptırayım dedim. Test ücreti ile muayene ücreti arasında pek bi fark yoktu. Dr.da sıra beklerken önce kan alınmasını istedim ve kan alındı. Dr.hanıma konuyu anlattım, bir bakalım dedi, ultrasona baktı veeee hamilesiniz, kese görünüyor, dedi. Heyecanım hala geçmedi. Yaradandan ümit kesilmez. Çok mutluyum. Yaradan hepimizin hakkında hayırlısını versin. Sevgiler gönderiyorum teyzelerine....
Âmin inşallah canım.inşallah hep beraber kavuşalım mucizelerimize...
Hanımlar, forumu takip ettiğim günden beri bir gün ben de inş güzel haberimi paylaşırım diye dua ediyordum. YARADAN'ım mucizesini bana da bahşedecek inş. Bir haftadır belimde farklı bir ağrı vardı, adetim de gecikti, ya bebiş vardı ya da kist, aklımda kalacağına bir test yaptırayım dedim. Test ücreti ile muayene ücreti arasında pek bi fark yoktu. Dr.da sıra beklerken önce kan alınmasını istedim ve kan alındı. Dr.hanıma konuyu anlattım, bir bakalım dedi, ultrasona baktı veeee hamilesiniz, kese görünüyor, dedi. Heyecanım hala geçmedi. Yaradandan ümit kesilmez. Çok mutluyum. Yaradan hepimizin hakkında hayırlısını versin. Sevgiler gönderiyorum teyzelerine....
Arkadaşlar, ben de bu konuda yaptığım şeyi sizinle paylaşmak istiyorum. Öncelikle Korunmayı bıraktıktan sonra sürekli kuru incir tükettim. Kür olarak hiç yapmadım, yani suyunu kaynatıp içmedim açıkçası ama kuru inciri hemen hergün 2-3 tane tükettim. 3 ay sonra hamile kaldım ama düştü. O düşükten sonra bir arkadaşım bana kırmızı mantar ekstraktı önerdi. (2. kez düşük yaptığım için) Bu ekstraktın hücre yenileme özelliği olduğunu anlattı. Hiç de inanmam ve hiç de kullanmam ben bitkisel kürleri.. Midem kaldırmaz zaten çoğunlukla. Bitki çayı bile içmem ama düşük yapmış olma psikolojisiyle hastaneden çıkar çıkmaz temin ettim ve günde 1 tane aldım. Ayrıca her ay başladığım ve devamını hiç getiremediğim soğan kürünü çok kararlı şekilde yaptım. Kürtajdan sonraki adetin 5. günü başladım ve 10 gün boyunca midem kalka kalka içtim o soğan suyunu. Muayenede doktorum folikülümün büyüdüğünü gördüğünü söyleyince 1-2 gün daha içtim ve bıraktım. Ovulasyondan sonra kırmızı mantar ekstraktını içmeyi de bıraktım, ne olur ne olmaz, döllenme olduysa zarar vermesin diye.. Ve o periyotta hamile kaldım. Bunların bir etkisi var mıydı yoksa tamamen tesadüf müydü kesin olarak bilmem mümkün değil tabii ki ama soğan kürüyle kırmızı mantarın etkili olduğuna inanıyorum. Ayrıca o periyodda sigara içmemiştim.
Merhaba , Kırmızı mantar ekstratı ( ekstresi mi) ilgimi çekti daha öncede duymadığım bir şey, bunu tablet olarak mı yoksa bitkisel çay olarak mı aldın acaba ? kullandığın herhangi bir marka varmı?
Amannnn bak kuzu olacagi varsa hopppp oluyor zaten. Bosver akışina birak
Merhaba Portakales ,canım keşke olacağı varsa olur, diye düşünseydim.. o zaman Tüp bebek merkezine gitmezdim ...ben 40 yaşını geçmiş bir kadınım, benim artık hiç lüksüm yok..
... ensu, beni anlatıyorsun sanılır. Son iki negatifimde aynı düşüncelere bende sahibtim. Dediğin gibi insan alışıyor, hep sanki bi plan B hazırda teselli verir gibi. Bu olumlu,devam böyle, kafaya takmamak en doğrusu. Olcak en sonunda, kesin.benim hikayem seni sakinleştirmiş:)) ben hepsini düşününce, arada geçirdiğim süreçler ve gittiğim yaptığım şeyler aklıma geldikçe kafayı yiyorum:)) cnm insan belli bir süre sonra artık alışıyor.. inan negatifi görünce hiç ağlamıyorum artık... ne güzel hemen dip boyamı yaptıracağım diyorum kuaföre koşuyorum, bugün rahatca bir fincan sade kahve ve sigara içebileceğim diye seviniyorum, korkmadan rahatça sıcak suyla duş alabileceğim ve avm lerde hızla alış veriş moduna girebileceğim gibi saçma mutluluklar aklıma geliyor hepsini uyguluyorum.. :)) tavsiye ederim.. hiç canını sıkma olacak canım sonunda..
Ya sen nasil birisin. tanimiyorum ama seni cok sevdim esin ve etrafindakiler ne sansli. İnsallah bir cocugun olurda o engin karakterinden faydalanir. Benim bir arkadasim var onu tanidigima her gun sukrediyorum. O cok iyi yurekli cok bilgili cok tatli her seyin coku cok cok onda var. Seni ona benzetiyorum. Allahima emanet ol hayat boyu hiccccccccccc uzulme.
Merhaba canim:) Elbette ne gerekliyse mucadeleye devam ama kafa rahat olsun.. tup yapana kadar akışına birak belki normal olur kim bilir..
Kimlerin bebegi oldu burda yeter ki rabbim başka dert vermesin:))
Beni en son bi kadina götürduler. Ahahaha allahim yarabbim insan iste denemeden duramiyor. Kadin kime dokunduysa gebe kalmis ama bana dokuna dokuna bi hal oldu gene de bisi diyemedi.. ahahahah
Böyle olunca insan daha umutsuz oluyor. O yuzden tup bebek deneme sürecime kadar umrum degil hiç bişi..
Bu kadın, "O" kadın mı kız?
Buralardayım. Okuyorum ama yine bir haller geldi üzerime. Hiç bir şey yapmak gelmiyor içimden. Midem tuhaf. Tedaviden beri bulantılarım geçmedi. İlaçlar fazla geldi. Neyse ki kuyruklularım var. Bu ay da adet olayım biraz daha düzelirim sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?