Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canım çok sevindim bugün alpcemreye bel ağrısını sorduğunda içimden acaba hamilemi demiştim yanılmamışım iyiki yanılmamışım Allah tamamına erdirsin canım hayırlısıyla sağlıkla kucağına almanı nasip etsin

Arkadasim tebrik ederim. Saglikli rahat bir hamilelik gecirmeni nasip eder allahim insallah.

Tebrikler canım,çok sevindim,Rabbim tamamına erdirsin,darısı hepimizin başına,bizlerde böyle müjdeler veririz inşallah,sağlıkla hayırla kucağına alırsın.

tebrikler D dnzdry , sağlıklı bir şekilde kucağına almanı dilerim..
senin adına sevindim..

Tebrik ederim, darısı başımıza diyorum..yemene içmene dikkat et, birde sakın ağır bir şeyler kaldırma..
hayırlı , uğurlu olsun..

Aaaaaaa ne diyorsunnnn ayyyy müthiş bi haber hemde en organiğinden:)
Amann maşallahh diyelim nazarlar deymesin.. su gibi yolunda gitsin:))

Merhaba , Kırmızı mantar ekstratı ( ekstresi mi) ilgimi çekti daha öncede duymadığım bir şey, bunu tablet olarak mı yoksa bitkisel çay olarak mı aldın acaba ? kullandığın herhangi bir marka varmı?

Merhaba , Kırmızı mantar ekstratı ( ekstresi mi) ilgimi çekti daha öncede duymadığım bir şey, bunu tablet olarak mı yoksa bitkisel çay olarak mı aldın acaba ? kullandığın herhangi bir marka varmı?

Amannnn bak kuzu olacagi varsa hopppp oluyor zaten. Bosver akışina birak

Merhaba Portakales ,canım keşke olacağı varsa olur, diye düşünseydim.. o zaman Tüp bebek merkezine gitmezdim ...ben 40 yaşını geçmiş bir kadınım, benim artık hiç lüksüm yok..

Merhaba canim:) Elbette ne gerekliyse mucadeleye devam ama kafa rahat olsun.. tup yapana kadar akışına birak belki normal olur kim bilir..
Kimlerin bebegi oldu burda yeter ki rabbim başka dert vermesin:))
Beni en son bi kadina götürduler. Ahahaha allahim yarabbim insan iste denemeden duramiyor. Kadin kime dokunduysa gebe kalmis ama bana dokuna dokuna bi hal oldu gene de bisi diyemedi.. ahahahah
Böyle olunca insan daha umutsuz oluyor. O yuzden tup bebek deneme sürecime kadar umrum degil hiç bişi..

... ensu, beni anlatıyorsun sanılır. Son iki negatifimde aynı düşüncelere bende sahibtim. Dediğin gibi insan alışıyor, hep sanki bi plan B hazırda teselli verir gibi. Bu olumlu,devam böyle, kafaya takmamak en doğrusu. Olcak en sonunda, kesin.

Allah tamamına erdirsin. Heyecanın hiç sönmeden 9 ayı tamamlayın inşallah...

Teşekkür ederim güzel sözlerin için. Rabbim hepimizin bundan sonraki hayatını mutluluk doldursun...

Bu kadın, "O" kadın mı kız?

2220 nerdesiiiiiiinnnn
Nasılsinnnn
Özledimmm yawwwwwww

Buralardayım. Okuyorum ama yine bir haller geldi üzerime. Hiç bir şey yapmak gelmiyor içimden. Midem tuhaf. Tedaviden beri bulantılarım geçmedi. İlaçlar fazla geldi. Neyse ki kuyruklularım var. Bu ay da adet olayım biraz daha düzelirim sanırım.

ohhh oku kuzumm bol bol okuu:))
simdi bahar geliyor ruh hali değişimleri olur..
Anı kabullenmeyı ogrenmek lazım o yuzden bi süre bulantı yapıyor.
Ama geçecek inşallah öyle ya da böyle mutlu olacağız:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…