Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Aynisini bende düşündüm yazamadım rabbim büyük darısı bizlere insallah

ahahahahah allah var çok iyi kadın ama bir halt yok yavv:))
göbegine masaj yapıyor bir de kavanoz çekiyor aahahahha
göbeğin atması gerekiyormus:)
Bende gobek kaymasina baktiracam az kayık ta hhaaah bu ay adamın belini cektirdim önümüzdeki ay bende göbek bel bi baktiram drlari biraktik işte sebeb belki,

asaj
Bende gobek kaymasina baktiracam az kayık ta hhaaah bu ay adamın belini cektirdim önümüzdeki ay bende göbek bel bi baktiram drlari biraktik işte sebeb belki,

ahahahah valla canım kime neyin vesile olacagı belli olmuyor gerçekten:))
Nasipse yel getirir sel getirir.
Nasip değilse yel götürür sel götürür...

ahahahahah allah var çok iyi kadın ama bir halt yok yavv:))
göbegine masaj yapıyor bir de kavanoz çekiyor aahahahha
göbeğin atması gerekiyormus:)

Küçük tıkanıklık ve yapışıklıklarda işe yarayabilir. Kupa çektirerek 44 yaşında hamile kalmış bir komşum vardı. Evliliğinin 25. yılında hamile kalmış. O kadının da eli yatkınsa biraz da şifa yeteneği varsa bazılarında sonuç almak mümkün ama herkese işlemez...

Iyi geceler arkadaşlar yeni günde hep güzel haberlerle mutluluklarla mucizelerle uyanalim öptüm hepinizi

yani dediğim gibi kalanlar söylüyor ama ben çok elzem görmedim..
Yani tavsiyem rahim bölgesine bol masaj yapın gerekiyorsa şişe de çekmek çok kolay:))

Iyi geceler arkadaşlar yeni günde hep güzel haberlerle mutluluklarla mucizelerle uyanalim öptüm hepinizi

iyi geceler canım bende yatıyorumm malum sabah 6da hayat başlayacak gene:)))
İyi gecelerrr..
Rabbim hepimizi mucizelendirsin bu gece:)))))))))))))))))))

İstediğin bir şey olmuyorsa;
-Ya hakkıyla istemiyorsundur,
-Ya da hakkıyla üzerinde çalışmıyorsundur.
-Ya olması sana beladır ve Allah seni ondan koruyordur,
-Ya da o iyiyse henüz onun olmasına layık değilsindir.
-Ya henüz Allah’ın kader planı içinde ona verdiği yerin sırası/yani zamanı gelmemiştir,
-Ya da o bu dünyanın kader kurallarına uymadığı için Allah karşılığını ahirete bırakıyordur...

Allah bu keyifini daim etsin arkadaşım..

Hadi hayırlısı:) mutluluğun daim olsun..kocamaan olsun göbüşün.tekmelerinden uykun kaçsın. Doğsun kucağında ninnilerle büyütesin:)
(niyeyse oğluşun olacak diye geçiyo içimden..)

Çok güzel bir haber:)) tebrikler:))

Iyi geceler:) bugün öğrendik kızımız ADA geliyor:))

Sevgiler:)
Gozunaydin simaycigim

Aralikli giriyorum beni sormussun canim. Ben 3 subatta transfer oldum. 14 subatta negatif sonuc aldim. Simdilik haberler bu kadar
Sanirim senin yaptigini yapip uzun bir tatile cikmak ve pozitife ulasmak gerekiyor.
Bebisine kendine iyi bak canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…