- 8 Eylül 2014
- 1.685
- 1.866
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #35.241
Aynisini bende düşündüm yazamadım rabbim büyük darısı bizlere insallahsara_2839590615 .!.:canım çok sevindim bugün alpcemreye bel ağrısını sorduğunda içimden acaba hamilemi demiştim yanılmamışım iyiki yanılmamışım Allah tamamına erdirsin canım hayırlısıyla sağlıkla kucağına almanı nasip etsin
Fatiha ve ayetel kursi 313 tamamlayip persembe dua yapalim bakiniz mucizeler geliyor sonucta hepimiz icin ediyoruz duaları.http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/dualarda-dk-isteyenler.799447/
kızlar dua sayfamız oluştuuuuuu
Bu kadın, "O" kadın mı kız?
O meşhur kadın persembe aksami topige getir hepimizi bi kurcalasin....ayyyyy haahhhh
Bende gobek kaymasina baktiracam az kayık ta hhaaah bu ay adamın belini cektirdim önümüzdeki ay bende göbek bel bi baktiram drlari biraktik işte sebeb belki,ahahahahah allah var çok iyi kadın ama bir halt yok yavv:))
göbegine masaj yapıyor bir de kavanoz çekiyor aahahahha
göbeğin atması gerekiyormus:)
Bende gobek kaymasina baktiracam az kayık ta hhaaah bu ay adamın belini cektirdim önümüzdeki ay bende göbek bel bi baktiram drlari biraktik işte sebeb belki,
ahahahahah allah var çok iyi kadın ama bir halt yok yavv:))
göbegine masaj yapıyor bir de kavanoz çekiyor aahahahha
göbeğin atması gerekiyormus:)
Küçük tıkanıklık ve yapışıklıklarda işe yarayabilir. Kupa çektirerek 44 yaşında hamile kalmış bir komşum vardı. Evliliğinin 25. yılında hamile kalmış. O kadının da eli yatkınsa biraz da şifa yeteneği varsa bazılarında sonuç almak mümkün ama herkese işlemez...
Iyi geceler arkadaşlar yeni günde hep güzel haberlerle mutluluklarla mucizelerle uyanalim öptüm hepinizi
portakales guzel olmuş her hafta bekliyoruz .Fatiha ve ayetel kursi 313 tamamlayip persembe dua yapalim bakiniz mucizeler geliyor sonucta hepimiz icin ediyoruz duaları.
Merhaba canim:) Elbette ne gerekliyse mucadeleye devam ama kafa rahat olsun.. tup yapana kadar akışına birak belki normal olur kim bilir..
Kimlerin bebegi oldu burda yeter ki rabbim başka dert vermesin:))
Beni en son bi kadina götürduler. Ahahaha allahim yarabbim insan iste denemeden duramiyor. Kadin kime dokunduysa gebe kalmis ama bana dokuna dokuna bi hal oldu gene de bisi diyemedi.. ahahahah
Böyle olunca insan daha umutsuz oluyor. O yuzden tup bebek deneme sürecime kadar umrum degil hiç bişi..
Hanımlar, forumu takip ettiğim günden beri bir gün ben de inş güzel haberimi paylaşırım diye dua ediyordum. YARADAN'ım mucizesini bana da bahşedecek inş. Bir haftadır belimde farklı bir ağrı vardı, adetim de gecikti, ya bebiş vardı ya da kist, aklımda kalacağına bir test yaptırayım dedim. Test ücreti ile muayene ücreti arasında pek bi fark yoktu. Dr.da sıra beklerken önce kan alınmasını istedim ve kan alındı. Dr.hanıma konuyu anlattım, bir bakalım dedi, ultrasona baktı veeee hamilesiniz, kese görünüyor, dedi. Heyecanım hala geçmedi. Yaradandan ümit kesilmez. Çok mutluyum. Yaradan hepimizin hakkında hayırlısını versin. Sevgiler gönderiyorum teyzelerine....
Çok güzel bir haber:)) tebrikler:))Hanımlar, forumu takip ettiğim günden beri bir gün ben de inş güzel haberimi paylaşırım diye dua ediyordum. YARADAN'ım mucizesini bana da bahşedecek inş. Bir haftadır belimde farklı bir ağrı vardı, adetim de gecikti, ya bebiş vardı ya da kist, aklımda kalacağına bir test yaptırayım dedim. Test ücreti ile muayene ücreti arasında pek bi fark yoktu. Dr.da sıra beklerken önce kan alınmasını istedim ve kan alındı. Dr.hanıma konuyu anlattım, bir bakalım dedi, ultrasona baktı veeee hamilesiniz, kese görünüyor, dedi. Heyecanım hala geçmedi. Yaradandan ümit kesilmez. Çok mutluyum. Yaradan hepimizin hakkında hayırlısını versin. Sevgiler gönderiyorum teyzelerine....
Gozunaydin simaycigimIyi geceler:) bugün öğrendik kızımız ADA geliyor:))
Sevgiler:)
Harika bekliyoruz o zaman teşriflerini ADA hanımınIyi geceler:) bugün öğrendik kızımız ADA geliyor:))
Sevgiler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?