- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #35.261
Iyi geceler:) bugün öğrendik kızımız ADA geliyor:))
Sevgiler:)
Wuuhhuuuuuuuu!!Hanımlar, forumu takip ettiğim günden beri bir gün ben de inş güzel haberimi paylaşırım diye dua ediyordum. YARADAN'ım mucizesini bana da bahşedecek inş. Bir haftadır belimde farklı bir ağrı vardı, adetim de gecikti, ya bebiş vardı ya da kist, aklımda kalacağına bir test yaptırayım dedim. Test ücreti ile muayene ücreti arasında pek bi fark yoktu. Dr.da sıra beklerken önce kan alınmasını istedim ve kan alındı. Dr.hanıma konuyu anlattım, bir bakalım dedi, ultrasona baktı veeee hamilesiniz, kese görünüyor, dedi. Heyecanım hala geçmedi. Yaradandan ümit kesilmez. Çok mutluyum. Yaradan hepimizin hakkında hayırlısını versin. Sevgiler gönderiyorum teyzelerine....
40 topigin gulleri hepinize selam. Dualarimdasiniz. Kocamaân opuyorum
Rahat ol canım, kötü düşünme.. Umarım sağlıklı şekilde devam eder.Teşekkür teyzesi, inş haftaya kesenin içini görürüz. Boş gebelik yaşadığım için endişeliyim ancak dr şeklinin düzgün olduğunu, sorun görünmediğini söyledi. Hayırlısı olur inş.
Merhaba canım.. Hem çayı , hem de tableti vardı. Ben ikisini de almıştım. Çayını 2-3 defa anca içmişimdir çünkü ben bitki çayı hiç içmem, sevmem de... Tabletini kullandım ama düzenli olarak. Markasını özelden yazayım istersen, reklam gibi olmasın.Merhaba , Kırmızı mantar ekstratı ( ekstresi mi) ilgimi çekti daha öncede duymadığım bir şey, bunu tablet olarak mı yoksa bitkisel çay olarak mı aldın acaba ? kullandığın herhangi bir marka varmı?
[/QUOTE]hoş gelsin ada bebekIyi geceler:) bugün öğrendik kızımız ADA geliyor:))
Ne güzel yaaa... Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin..Iyi geceler:) bugün öğrendik kızımız ADA geliyor:))
Tebrik ederim dunyalar senin su an sevin tadini cikar saglikla kucagina alman dilegiyle (Rabbim butun bebek isteyenlere yasatsin bu mucizenin tadini)
Nasıl sevindim, bu iki aydır doğal gebelikler ne çok arttı bu topikte. Çok güzel ya:) inşallah kalp atışını da duyar, kucağına sağlıkla alırsın minnakını:)
@WishhDuygu senden de bir bomba bekliyorum haberin olsun:)
Ooo cok guzel bir haber kuzum rabbim tamamina erdirsin cok sevindiiiiimmmm
Harikasın canım.. Çok sevindim hem de çok.. Allah tamamına erdirsin ve sağlıkla gelip ailenize güzel bir fert olsun inşallah.. Gene tahmin edeyim ben, kız bu kız
Allah'ım süper haber çok çok iyi olsun Herşey canım.. Öpüyorum kucaklıyorum seni.. Vakti gelmiş demek ki.. Allah tadını aldırsın..
olley oleeyyy oleeeeeey tebrikler tatlimmmm
Çok sevindim mm. Adına ne güzel bir haber
canım çok sevindim bugün alpcemreye bel ağrısını sorduğunda içimden acaba hamilemi demiştim yanılmamışım iyiki yanılmamışım Allah tamamına erdirsin canım hayırlısıyla sağlıkla kucağına almanı nasip etsin
Arkadasim tebrik ederim. Saglikli rahat bir hamilelik gecirmeni nasip eder allahim insallah.
Tebrikler canım,çok sevindim,Rabbim tamamına erdirsin,darısı hepimizin başına,bizlerde böyle müjdeler veririz inşallah,sağlıkla hayırla kucağına alırsın.
Tebrik ederim, darısı başımıza diyorum..yemene içmene dikkat et, birde sakın ağır bir şeyler kaldırma..
hayırlı , uğurlu olsun..
Aaaaaaa ne diyorsunnnn ayyyy müthiş bi haber hemde en organiğinden:)
Amann maşallahh diyelim nazarlar deymesin.. su gibi yolunda gitsin:))
Allah tamamına erdirsin. Heyecanın hiç sönmeden 9 ayı tamamlayın inşallah...
Aynisini bende düşündüm yazamadım rabbim büyük darısı bizlere insallah
Hadi hayırlısı:) mutluluğun daim olsun..kocamaan olsun göbüşün.tekmelerinden uykun kaçsın. Doğsun kucağında ninnilerle büyütesin:)
(niyeyse oğluşun olacak diye geçiyo içimden..)
Çok güzel bir haber:)) tebrikler:))
Wuuhhuuuuuuuu!!Sabah sabah harika bir haber bu.. Demek sen ondan soruyordun bel ağrısı oldu mu diyee... Çok sevindim canım, çok çok tebrik ederim. Umarım sağlıkla devam eder, önce kalp atışını duyarsın sonra da kucağına alırsın. Boş gebelik ben de yaşamıştım, kalp atışı duyulana kadar sıkıntılı bir süreç seni bekliyor yalnız, sabırlar diliyorum. Ben hep sağlıklı olacaksa, nasipse olacak değilse olmayacak diye düşünmüştüm. Umarım bu defa embriyoyu da görürsün, kalp atışını da duyarsın.
Rahat ol canım, kötü düşünme.. Umarım sağlıklı şekilde devam eder.
40 topigin gulleri hepinize selam. Dualarimdasiniz. Kocamaân opuyorum
İstediğin bir şey olmuyorsa;
-Ya hakkıyla istemiyorsundur,
-Ya da hakkıyla üzerinde çalışmıyorsundur.
-Ya olması sana beladır ve Allah seni ondan koruyordur,
-Ya da o iyiyse henüz onun olmasına layık değilsindir.
-Ya henüz Allah’ın kader planı içinde ona verdiği yerin sırası/yani zamanı gelmemiştir,
-Ya da o bu dünyanın kader kurallarına uymadığı için Allah karşılığını ahirete bırakıyordur...
Günaydın kızlar,
Bu hafta cuma günü ofisimi kapatıyorumTaşınma telaşı, hüznü ve yorgunluğu var. Sanki 5 yılın yorgunluğu. 2 elemanım ofisten çıkan malzemeleri alarak kendi işlerini kurmaya karar verdi. Biri de 2 hafta sonra yeni işine başlayacak. En azından onlar adına kafam rahat.
Son siparişimi de yarın teslim ediyorum. Ondan sonra sen sağ ben selamet:)
15 yıl sonra ilk kez ev günlerim başlayacak.
Kaç yaşındasın ki bu yaşta hamilelik çok iddialı demiş doktorun?Geçen ay kist olup olmadığını öğrenmek için gittiğim bayan dr. bu yaşta hamileliğin çok iddialı olduğunu söylemişti. Folükül görünce de aşılama yapmayı önermişti. Aşılamayı istememiştim, olacaksa doğalından olsun dedim, daha önce de folükül olduğunda işi şansa bırakmayayım diye opu yaptırmıştım. Bu sefer kader kismet demiştim. Ama sonrasında başta aksilik diye düşündüğüm ama yanıldığım durumda çok ağladım, tamam artık ben bırakıyorum, dedim. Bu fırsatta kaçtı yapılacak bir şey yok, dedim ama öfkelenmedim. Devamlı Hayırlı ise olsun diye dua ediyordum. Sanırım ağlama ve tükenmişlikle vücut tüm negatifliğini boşalttı. Kul bilmişliğinden yerlerde sürünerek vazgeçince, YARADAN bu safhaya getirdi diye düşünüyorum. Böyle bir durumu hiç aklıma getirmediğim için spor yapmaya başlamıştım. Bacaklarımı sağa-sola-geriye uzatıyordum. Hatta belimin ağrımasını spora yormuştum. Mucizeler böyle oluyor demekki...
Gelelim Dr.ların yaş faktörü, rezerv azlığı, % 5-10 verdikleri şans karşısında, ben elimden geleni yapayım da gerisi kader kısmet dediğim etkinlikler.
1-Ailelerimizin geçmişinde üreme ile ilgili sorun yoktu, hatta annem beni 40'ında doğurmuş.
2-Eşim sağolsun, çocuğunu doğurabileceğim, dostum, arkadaşım, sevgilim.
Küçükken sorun sıkıntılardan dolayı anneye kızgınlık neden doğurdun, 7 kardeşiz 1-2-3 tamamda 7 ne oluyor diye. Sonrasında bağışlama haddimize mi düşmüş, anlama, saygı duyma, minnet etme.
Önce kariyer hatta evlilik ve çocuğu hiç düşünmeme sorumluluk almak istememe. Sonrasında ise işin gücün boş olduğu, ailenin-eşin-dostun yerini hiç bir şeyin dolduramayacağı, ama iş de olacak, ne yaparsan en iyisini yapmaya çalışacaksın. Yani bilinçaltı meleğe eşlik etmeye hazırım isteğimi dile getirip evrene gönderme.
3-Rahimde sorun görülmedi, tutunma olsun diye çizik atılmıştı.
4-Saf arı sütünü sanırım 6 aydır kullanıyorum.
5-qenzim q10 200 mg. günde 3 kez alıyordum. Hücrelerin içini onarıp güçlendiriyormuş.
6- Günde 1 kez Omega 3, kahvaltıda yumurta, yeşil zeytin, incir, soğuk sıkım zeytin yağı , genel olarak akdeniz mutfağı diyebiliriz ve günlük 2lt yakın su. Nar, nar ekşisi, nar suyu.
7-Akapunktur. Bahçecideki önce genel sonra bölgesel uygulamıştı.
8-Veeee forumun desteği, yaşa takılmadan doğal hamileliklerin her zaman gerçekleşebileceği örneklerinin yer alması.
Çok yazdım. Mutlu olunca paylaşamadan duramıyorum. Sevgiler gönderiyorum.
Merhaba, ruhen arınmak çok önemli, inş tatil dönüşü güzel haberlerini alırız.Gozunaydin simaycigim
Aralikli giriyorum beni sormussun canim. Ben 3 subatta transfer oldum. 14 subatta negatif sonuc aldim. Simdilik haberler bu kadar
Sanirim senin yaptigini yapip uzun bir tatile cikmak ve pozitife ulasmak gerekiyor.
Bebisine kendine iyi bak canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?