Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

43 arkadaşım ama sayılara takılmıyorum, kendimi en fazla 30-35'de görüyorum hissediyorum. Her durumda her anı yaşamaya çalışıyorum.

tam

şapka çıkartıyorum, çok çalışmışsın, emek harcamışsın..karşılığınıda almışsın, ne güzel...umarım bizlerde bu kervana bineriz..burda yazılanların hemen hepsini bende yaptım, akupunktur hariç..akupunkturun faydası olduğunu düşünüyorum böyle haberleri aldıkca bizlerde seviniyoruz,bizlere umut oluyorsunuz. sağlıkla bebeğini kucağına alman dileğiyle, sevgiler..

Merhaba, ne mutlu sana, 2 kişinin kendi işini kurmasını, 2 kişinin de başka işi olmasını sağlayabilmişsin. Hayatın güzel safhaları, yeni bir macera başlıyor, Ali'yle uzun bir zaman geçireceğin evine-ev hayatına başlayacaksın. Sağlık, sıhhat ve keyifle geçireceğin zamanlar diliyorum.

Zamanın etkisiyle rahim bölgesi de yavaşlayıp görevini unutuyormuş. Akapunktur ile kan dolaşımı sağlandığından, hücreler görevini hatırlıyormuş. İğneleri can yakıcı değil. Merkezde broşürleri incelerken denemekten zarar gelmez düşüncesiyle dr.la ön görüşme yaptım ve aklıma yattı. Yan etkisinin olmadığını her halükarda faydalı olduğunu düşündüm, 2. senanstan sonra bilinçaltı ve vücudumdaki değişiklikleri hissettim. Kesinlikle tavsiye ederim. Bu arada Hasan By.de teşekkür.

Canim bu mutluluga allaha dayandigin ve guvendigin icin ermissin allah kucagina almayi nasip etsin .bir seyt skrabilir miyim qenzim demissiniz bu satiljiyormu neredn temin ettin ben okudumfaydali oldugunu bende hamile kaliyorum surekli dusuk yasiyorum

Canım aklında bulunsun, akupunktur hamilelik bulantılarına da iyi geliyor. Bulantılar başlarsa devam edebilirsin.

Önce teşekkür ve Amin. Solgar'ın q enzim q10'nun 200 mg.'nı kullanıyorum. Eczanelerde satılıyor, mevcutlarında yoksa depodan getiriyorlar. Birazcık pahalı bir şişesinde 30 tane var ve fiyatı 119.5 TL. Günde 3 kez alınıyor. Düzenli kullanan hanımların gebe kaldıklarını ben de öğrenmiştim. Sağolsun Mustafa by. kullanmamı istemişti, hatta kontrollerde Kübra hn. kullanıp kullanmadığımı sormuştu. Başka dr.a herhangi bir vitamin almam gerekli mi diye sorduğumda gerek yok yanıtını almıştım. Bu durumda dr. farkını gösteriyor.

kuzum nar suyunu anlayamadım anlatır mısın her gün mü içiyoruz ve neden içiyoruz...

Canım aklında bulunsun, akupunktur hamilelik bulantılarına da iyi geliyor. Bulantılar başlarsa devam edebilirsin.
Sağol, önce bebişi bir göreyim, kalp atışını duyayım. Mide bulantıları ve diğer durumları keyifle yaşamak istiyorum. Zaman ne gösterir bilmem de gülerek bööö demek istiyorum. İçim rahat ama boş gebelik yaşadığım için endişe de yok değil.

43 arkadaşım ama sayılara takılmıyorum, kendimi en fazla 30-35'de görüyorum hissediyorum. Her durumda her anı yaşamaya çalışıyorum.
Daha önce de yazmıştım, okudun mu bilmiyorum, yine yazayım.. İşim dolayısıyla bir kadınla tanıştım 5-6 ay kadar önce.. Kadın 2o li yaşlarının sonuna doğru oğlunu doğurmuş.. Doğal hamile kalmış.. 32 yaşından sonra falan da 2. için çalışmalara başlamış. ama olmamış. 7-8 kez tüp bebek yapmış, olmamış. Bir sürü para döktüm diyor. Sonra artık doktorlar kendisini tüp bebek tedavisine bile kabul etmemişler, folikül yok, neyi dölleyip koycaz demişler. Bizimki artık umudu kesip bırakmış.. Aman naapim, uğraştım didindim, ben elimden geleni yaptım olmadı deyip sineye çekip oturmuş. Umrumda değildi artık ama gerçekten umrumda değildi diyo.. Sonra kendiliğinden hamile kalmış ve 43 yaşında bir kız dünyaya getirmişti. Olmaması için herhangi bir engel tespit edilmemişse, sadece rezervden ya da kalite sorunundan dolayı olmayacağına inanmıyorum ben, yaş kaç olursa olsun. Kadın düzenli adet bile görmüyormuş, gençliğinden beri.. Ayrıca magnesya da 43 yaşında doğurmuştu galiba, bak topikte de örnekler var. Umutsuzluğa gerek yok.

kuzum nar suyunu anlayamadım anlatır mısın her gün mü içiyoruz ve neden içiyoruz...

Nar, rahim içindeki sıvı dengesini düzenleyip kalınlaşmaya yardımcı oluyor. Böylece tutunmayı kolaylaştırıyor. Annemden biliyorum, düzensiz adet sorununa ve nodüllü tiroidi olmasına rağmen defalarca hamile kaldı. Bol bol nar ekşisi tüketirdi. Biraz sulandırır, içine sarımsak ezer, maydonoz ve ekmek doğrar, öğün yerine tüketirdi. Hem bir gram fazla kilosu yoktu, hem üreme konusunda kapasitesinin üstünde bir yetenek sergiledi
Günde 1 nar yada suyu, işini görecektir. Ayrıca kabuklarını kaynar suda demleyerek çayını da yapabilirsin. Doğal bulabilirsen nar ekşisini de sık sık kullan. Salatalara, dolmaya, annemin yaptığı gibi sos şeklinde... Hangisini seversen.

Bu konuda uzman arkadaşımız Zonark, nar ve türevleri rahmin kalınlaşmasını sağlıyormuş. Transfer öncesi ve sonrasında kullanılması tavsiye ediliyor. Dr.folükül gördüğünü söyledikten sonra yani adetin 8.gününden itibaren nar tüketmeye başlamıştım. Nar'ın mevsimi geçmeye başlıyor, şekli zarı da rahim içi tutunmaya benziyor. Nar suyunu zeytin yağı ile birlikte de tüketebilirsin. Yalnız kıvamı ve katkı oranı önemli, natürel Adana yöresinin markalarını tavsiye ederim.

aaaaa.... şahanem benimmm ben de tiroid hastasıyom hipotiroid... nodül yok ama gerisi çok... sağollll ... bu gün ne güzel bir gün... tüm ilahi yardımlar benimle binnn şükür. ben de yapcammmmm hem de şimdiiiiii anneciğinin ellerinde öpüyorum tatlımmmmm. nar ekşisi var evde onu kullanacağım

Aynı düşüncedeyim, umutsuzluğa yer yok, forumdaki arkadaşlar da umud oldu güç verdi. Sonuç yaşa takılmıyoruz, elimizden gelen çabayı gösterelim gerisi kader-kısmet ve hakkımızda Hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…