Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Tavsiyem, önce kilo almana sebep olan bir sağlık sorunun olmadığından emin ol.
Bir sorun yoksa, taze zencefil, sarımsak, limon ve bal temin et. 2 diş sarımsak ve aynı büyüklükte zencefili 1 bardak suda kaynat. Altını kapatır kapatmaz yarım limon suyu ve iki tatlı kaşığı bal ekleyip çok sıcak olmayacak şekilde iç. Günde iki kere, aç olarak tüketmen gerekiyor.
Bir tarif te maydonoz ve limonla hazırlanıyor. 1 bardak su, 10- 12 dal maydonoz (saplarıyla) ve bir bütün limonun suyunu blender yardımıyla iyice karıştır. Yeşil renkli bir sıvı oluyor. Sadece sabahları, kahvaltıdan 15 dk. önce iç.
Tabi yanında sporunu ihmal etme. Hiç değilse yürüyüş yap.
Bir de meşhur karbonatlı su var. 2 Lt. suya 1 tatlı kaşığı karbonat ekle. Hatta yaz içeceği yapıyorduk bundan. Bir limon dilimlenerek, 7-8 yaprak taze nane, bir çubuk tarçın, bir salatalık dilimli olarak, 5-6 diş karanfil karıştırıp gün boyu su yerine içiyorsun. Bitince üzerine sadece su ve karbonat ekleyip ikinci defa kullanıyordum ben.
Beslenmeni de düzenlemen gerekecek. Un ve şekeri hiç değilse bir süre hayatından çıkar. Ekmek yemeni bile tavsiye etmem. Onun yerine yemeklerle birlikte 5-6 bütün ceviz mümkünse kavrulmamış olsun. Kahvaltıda 2 tane haşlanmış yumurta, öğün aralarında salatalık, yoğurt şeker oranı düşük meyve ve fındık fıstık yiyebilirsin. Bir iki gün sıkıntı çekersin belki ama alışınca eski düzene dönmek zor oluyor. Ekmek ağırlık yapıyor, şeker başağrısı, bulantı yapıyor... (Karatay diyetinden çaldım bu kısmını, bulursan kitabını alabilirsin.)

sen süpersin arkadaşım Allah gönlüne göre versin özlemişim kız seni senin yazılarından hep birşeyler öğreniyorum

Nane ıtırlı bitkiler grubundan. Aşındırıcı etkisi olabiliyor. Ev yapımı yoğurt, mide hasarlarında en iyi ilaçtır. Aklında olsun

canım benim midem bulanınca limonsuz olarak kaynatıp ılıtıp içerdim iyi gelirdi nane bulantıya çok iyi geliyor ama mide ağrısına en iyi çözümlerden biriside ısırgan otunun tohumuyla arı balını karıştırıp yemek tahmini iki yemek kaşığı bala bir çay kaşığı ısırgan tohumu ekleyip iyice karıştırıp yiyorum bir iki gün sonra mide ağrısı diye bir şey kalmıyor ki bende gastritte var

dip not

arı balıda hakiki bal olacak

ısırgan otu tohumuda organik olacak aktarlardan alınma değilde bahçelerden toplanmış kurutulmuş olacak

Kızlar mide ağrısına kekik suyu iyi gelir benden de bi bilgi olsun :)
Azıcık kaynatıp çay gibide içebilirsiniz:)

Hepinize tesekkur ederim isin ozu aslinda yedigin kadar hareket

internette greyfurt portakal kuru yazinca hemen cikiyo buraya kopyalayamadim unluler oyuncular yapiyomus haftada bes kilo veren bir ayda 35 kilo veren varmis hizli yag yakiyomus ama.ben yapmiycam zanorkcum senin onerilerini degerlendiriyim opuldunuz bu arada cok kilom yok bes kilo fazlam var

Sağolsun kızlar evet alerjim var 2 ay sürer ilaç almaya başladım

Bizimkisi istek aslında.. Istanbul dan kurtulma isteği.. Tayinimizi yapmıyorlar, daha doğrusu buradan göndermiyorlar başka yere tercihlerimiz ;
Çanakkale, Dalaman, Bodrum.. Ama deniz olan herhangi bir yerde olur. Lojman süresi doluyor Temmuz'da .. O zamana kadar tayin olmak ve hayatimızı küçük bir Şehirde kurmak istiyoruz.. Eşim bu konuda çok ısrarlı, ben de çok istiyorum ama bana bazen 'amaaan gitmesek de olur' halleri geliyor.. Burası yorucu ve Pahalı bir şehir biliyorsunuz.. Kalabalıktan, Gürültüden de bıkmış durumdayız. Üstelik eşim Doğma büyüme bütün yaşamı İstanbul'da geçmiş.. Ben 19 Yıldır burdayım.. Ailesi hep burada.. En çok eşim istiyor.. Kafamda o kadar çok konu var, karmakarışığım ve elimi bir işe atıp yapmıyor oturuyorum. Bir enerji gelse... Hepsinin üstesinden geleceğim de.. Adet olamamak da gerdi iyice beni.. Neyse ilaç kullanıyorum, 10 gün sonra olur inşallah.. Keşke daha fazla hormon almayım demeseydim de ilaç kullansaydım. Daha doktora da gitmedim.. Sadece işe gidip geliyorum, o bile zor geliyor.. Çıkimmm biraz Yürüyüm bari
Bütün işleri ertelemekten bi hal oldum..
Inşallah Herşeyin en Hayırlısı olur, benim için, bizim için, burada yazan bütün kardeşlerim için... Ay kendi negatifliğimden bennnn bunaldım yahu :)

Benden de bir bilgi, mide ağrısı ve spazmı için; tarçınlı ılık su.. Ben kabuk tarçını kaynar suya atıp bekletiyorum ve içiyorum.. Anlık tedavi için birebir..

Öyle haberlere çok itibar etmemek gerek. Ayda 35 kilo çok ütopik. Ayrıca sağlıksız.
Hem 5 kilo için endişelenmene de gerek yok. Ben 15- 20 kilo için uğraşıyorsun sandım. Bahar gelsin, ortalık şenlensin, yediklerine dikkat et, hareketini artır yeter. Neşeliyken kilo vermek çok daha kolay. Emin ol içini rahat tuttuğunda kendiliğinden gider o. Derin bir nefes al. Gözlerinin parladığını hissedene kadar güzel ve eğlenceli şeylere odaklan. Kendine zaman ayır. Eğlenceli sporlar için ortam oluştur kendine. Mesela ben bu aralar eşimle masa tenisi oynama girişimindeyim. Eskiden oynardım. Eşim de seviyor. Sana uygun bir şeyler de vardır mutlaka. Eşinle, arkadaşlarınla... İyi gelecektir. Hem bedenine, hem ruhuna. Bir dene...

Canımm aslında çok şanslısınız..
Benimde kuzenim Bodrum'a gelin gitti.. Bizde taşınmak çok istıyoruz ege dolaylarına ama bizim işler malesef o bölgeye uygun değil.. Yani bi öğretmen avukat doktor bilmem ne olsaydım ooooo valla hi 5 dakika durmazdım..
Dilerim hakkında hayırlısı olur ve en güzel kasabaya yerleşirsin canımm..
Rabbim yolunuzu açık etsin..

Canim tayin istediginde antalyada yaz bekleriz kiz ...a bu arada kafana goremi ilac aliyorsun bi dr git ablamda 2 aydir adet olmadi git diyorum beni sinir ediyor aaâa sana kizacam bak bak

ANKARADA TÜP BEBEK İÇİN OZEL ANKARA TUP BEBEK MERKEZIYLE GORUSTUM...4750 TL ISTEDILER...DONDURMA ICIN 1500.....nasıl bır yer oneren varmı...en ıyısı hangısı arkadaslar lutfen yardım edın
ben orada bir kere yaptırdım..sebep önemli lab pek iyi olmadıgına inaniyorum.olmadı zaten

="yeteeeeer, post: 39621721, member: 102829"]Sağolsun kızlar evet alerjim var 2 ay sürer ilaç almaya başladım[/QUOTE]
Geçmiş olsun canım bendede var evet ayak bilegim böcek sokmus gibi kasimaktan yara oldu, sende nasil oluyor

çok
çok geçmiş olsunnn.Allah yardımcın olsun tez zamanda saglıgına kavuş.

pembe_umut canımm inşallah bugün daha iyisindir...
Lütfen üzülmee...
Hepsi geçecek canım, her şey yoluna girecek...
Senin için bol bol dua ediyoruz rabbim kabul görsün inşallah..
Sana güç kuvvet versin:)

Merhaba, masa tenisini ben de severim. Geçmişte oynamışlığım vardır. Kort tenisi de çok zevklidir. Kortta oynamayı Türkiyenin en ücra diye bilinen köşesinde öğrenmiştim. Eşinle spor yapmak sizi yakınlaştırır, ilk günlerinizi hatırlarsınız. Her şey gönlünce olsun.

Reactions: Eua
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…