- Konu Sahibi akideciknane
-
- #35.501
Merhaba, hamilelikte de akapunktur yaptırmış mıydın, yapıldı ise rahim bölgesi mi yoksa genel miydi? İlk aylarda hangi vitaminleri alıyordun arkadaşım. Ali'ye de sevgiler gönderiyorum.Hahahaha, bu Çinli bebe olmalı. Orda sokaklarda çok gördüm bunlardan. Ben de mi yapsam Ali ye, salarım bahçeye. Kedilerle toprağa yapmayı öğrenir:) )))))
Ben yaptırmadım canım, çok delice bir bulantım olmadı ama yaptıran arkadaşlar var. Ben sadece elevit alıyordum başından beri. 3.aydan sonra et ve balık yiyemediğimden Efa balık yağı kapsülü almaya başladım. Bir de bu hafta Magnezyum ve Cal-D efervesan tablet başlattı doktor. Bunlar hamileliğin sonuna kadar devam edecekmiş. Daha sonra gerekirse demir hapı da ilave ederiz dedi, kan da baktırıp.Merhaba, hamilelikte de akapunktur yaptırmış mıydın, yapıldı ise rahim bölgesi mi yoksa genel miydi? İlk aylarda hangi vitaminleri alıyordun arkadaşım. Ali'ye de sevgiler gönderiyorum.
SGK da çalışıyorum .yaşla ilgli hiçbir degişiklik yok. olsa bize duyuru gelirdi.benim içinde iyi olurdu.az önce bir kaç merkezle görüştüm tüp bebekte önceki evlilikten çocuğu olanalar da tüp bebek raporundan yararlanabilecekmiş fakat YAŞ HALA 39 MUŞ 43 ÇIKARTILDIĞI HABERİ ASILSIZ BİZE HERHANGİ BİR BİLGİ GELMEDİ DİYOR merkezler
neee güzel hayırlı ve ugurlu olsun.Hanımlar, forumu takip ettiğim günden beri bir gün ben de inş güzel haberimi paylaşırım diye dua ediyordum. YARADAN'ım mucizesini bana da bahşedecek inş. Bir haftadır belimde farklı bir ağrı vardı, adetim de gecikti, ya bebiş vardı ya da kist, aklımda kalacağına bir test yaptırayım dedim. Test ücreti ile muayene ücreti arasında pek bi fark yoktu. Dr.da sıra beklerken önce kan alınmasını istedim ve kan alındı. Dr.hanıma konuyu anlattım, bir bakalım dedi, ultrasona baktı veeee hamilesiniz, kese görünüyor, dedi. Heyecanım hala geçmedi. Yaradandan ümit kesilmez. Çok mutluyum. Yaradan hepimizin hakkında hayırlısını versin. Sevgiler gönderiyorum teyzelerine....
Ensu arkadaşım, arı sütünü gebelik döneminde de kullanmış mıydın.
Teşekkür. Kendine iyi bak.Ben yaptırmadım canım, çok delice bir bulantım olmadı ama yaptıran arkadaşlar var. Ben sadece elevit alıyordum başından beri. 3.aydan sonra et ve balık yiyemediğimden Efa balık yağı kapsülü almaya başladım. Bir de bu hafta Magnezyum ve Cal-D efervesan tablet başlattı doktor. Bunlar hamileliğin sonuna kadar devam edecekmiş. Daha sonra gerekirse demir hapı da ilave ederiz dedi, kan da baktırıp.
Ali de sana yolluyor teyzesi:)
Teşekkür. Benim de aklıma takıldı. Kraliçe arılar her zaman arı sütüyle besleniyorlardı değil mi? Strese de girmek istemiyorum. Katkı hormon da almak istemiyorum, bakalım hayırlısı.canım internette gebelikte arı sütü kullananları okumuştum ama ben kullanmadım..
gerçi ben son olarak kötü bir örneğim ama, bebek yeni gelişirken arı sütünün bebek üzerinde alerjik bi yan etkisi olabilir diye korkup bırakmıştım.. hergün bir-iki tatlı kaşığı saf bal daha çok tercih edilebilir sanırım.
Teşekkür ederim. İnş. hepimizin hakkında hayırlı gelişmeler ve bebişler olur.neee güzel hayırlı ve ugurlu olsun.
evet canım yok malesef bende ufak bir araştımadan sonra öğrendim yani işimize yarardı elbette ama zaten merkezler fiyatlarını yeniden ikiye katlamışlar bile devlet desteği olsada olur olmasada olur durumu yaniSGK da çalışıyorum .yaşla ilgli hiçbir degişiklik yok. olsa bize duyuru gelirdi.benim içinde iyi olurdu.
Geçmiş olsun canım bendede var evet ayak bilegim böcek sokmus gibi kasimaktan yara oldu, sende nasil oluyor[/QUOTE]="yeteeeeer, post: 39621721, member: 102829"]Sağolsun kızlar evet alerjim var 2 ay sürer ilaç almaya başladım
Teşekkür. Benim de aklıma takıldı. Kraliçe arılar her zaman arı sütüyle besleniyorlardı değil mi? Strese de girmek istemiyorum. Katkı hormon da almak istemiyorum, bakalım hayırlısı.
Kötü örnek ne demek arkadaşım, sen bizim direnç-azim sembolümüzsün, en kısa zamanda da mükafatını göreceğine inanıyorum. Arı sütünü senden öğrenerek almaya başlamıştım. Yalnız akapunkturu düşünmeni tavsiye ederim. Bugün bahçecide bir birimle görüştüm, siz akapunktur da almıştınız değil mi diye sordu. Akpntr alanların çoğunun hamile kaldığını söyledi. Dr. un dr.luğuna, sana faydasına odaklanırsan etkisi olur bence. Kendine iyi bak, sevgiler.
Akşam üzeri akpnktr dr.u Hasan by.le görüştüm o da çok sevindi. Bu dönem arı sütünü kullanmayı tavsiye etmedi yerine senin gibi doğal balı, bolca zeytin -inciri ve taze mevsim sebze meyvelerini önerdi. Burası zeytin ve incirin memleketi olduğu için çerez gibi tüketirim. Tavsiye ederim. Market ürünleri için yorum yapamam. Hasan by.ile tedaviye başlamadan görüşüp seans alırsan daha çok folükülün oluşabilir diye düşünüyorum. Akpktrda da dr.a ve şifaya inanman çok önemli yoksa fayda göremeyebilirsin. Bol şanslar.sağol canımm inşallah güzel dileklerin hepimiz için gerçekleşir.. gerçekten tedavi öncesinde en az 2-3 ay ön hazırlık şart.. ben geçen ay öncesinde hiç hazırlık yapmadığım boşverdiğim için tedaviyede başlayamadım.. şimdi eski moduma yine geri döndüm arı sütü vs ne varsa kullanıyorum 3 haftadır bakalım bu ayda çok fayda edeceğini sanmıyorum ama bi yerdende başlamak şart.. akapunkturu yıllar önce bahçecide kısa süreliğine almıştım cnm bana faydası olmamıştı ama bakalım yine fulyadaki hasan beyle görüşebilirim belki..
sende kendine ve bebişe iyi bak.. sevgiler.
geçmiş olsun canım benimkisi polene karşı canım ilk ve son baharda ortaya çıkıyor (aslında açık hava orman vs durumlarında ben burdayım diyor )sürekli hapşuruk göz kulak boğaz burunda deli gibi kaşıntı burun akıntısı göz akıntısı ve şidetli baş ağrısı ve en kötüsü hapşuruk aralıksız 2 3 saat hapşurduğum oluyor [/QUOTE]Geçmiş olsun canım bendede var evet ayak bilegim böcek sokmus gibi kasimaktan yara oldu, sende nasil oluyor
Merhaba, masa tenisini ben de severim. Geçmişte oynamışlığım vardır. Kort tenisi de çok zevklidir. Kortta oynamayı Türkiyenin en ücra diye bilinen köşesinde öğrenmiştim. Eşinle spor yapmak sizi yakınlaştırır, ilk günlerinizi hatırlarsınız. Her şey gönlünce olsun.
Daha önce de yazmıştım, okudun mu bilmiyorum, yine yazayım.. İşim dolayısıyla bir kadınla tanıştım 5-6 ay kadar önce.. Kadın 2o li yaşlarının sonuna doğru oğlunu doğurmuş.. Doğal hamile kalmış.. 32 yaşından sonra falan da 2. için çalışmalara başlamış. ama olmamış. 7-8 kez tüp bebek yapmış, olmamış. Bir sürü para döktüm diyor. Sonra artık doktorlar kendisini tüp bebek tedavisine bile kabul etmemişler, folikül yok, neyi dölleyip koycaz demişler. Bizimki artık umudu kesip bırakmış.. Aman naapim, uğraştım didindim, ben elimden geleni yaptım olmadı deyip sineye çekip oturmuş. Umrumda değildi artık ama gerçekten umrumda değildi diyo.. Sonra kendiliğinden hamile kalmış ve 43 yaşında bir kız dünyaya getirmişti. Olmaması için herhangi bir engel tespit edilmemişse, sadece rezervden ya da kalite sorunundan dolayı olmayacağına inanmıyorum ben, yaş kaç olursa olsun. Kadın düzenli adet bile görmüyormuş, gençliğinden beri.. Ayrıca magnesya da 43 yaşında doğurmuştu galiba, bak topikte de örnekler var. Umutsuzluğa gerek yok.
Millet senin gibi oyun arkadaşını bulmuş daha ne ister. Maşallah daha iyi olsun arkadaşım.Kort tenisini 10 yaşımdayken oynuyordum. Benim yaşadığım yerlerde kort olmadığı için devamı gelmedi. Masa tenisini de onun yerine koymuştum aslında.
Eşimle ilk evlendiğimizde bilardoya gidiyorduk. Tavlayı da seviyoruz ama biz rakip olunca işin tadı kaçıyor. Eşim eğlenmek yerine yarışa çeviriyor ve sonu sıkıcı oluyor. Burada yapabileceğimiz fazla bir şey yok. Yaz gelince sahil, yüzme falan tamam ama kışın masa tenisine talim. Arkadaşları da oluyor. Ben onlarla rakip oluyorum, birbirimize bulaşmıyoruz. Ama millet ne kadar çeker beni bilmiyorum.
Neyse şimdilik iyi gidiyor. Düzen bozulursa bakarım başka şeylere...
Evet evet 43 üm ve minnak kızım kucağımda. 2 Aylık oldu bile.. yaş?? hiiiiç mühim değil..ben bu inançla 45 te de denerim : )
Canim ne yaptin tekrar test yaptinmi bekliyoruz haberleriniGelecek tüp bebek antalya . doktorum super birisi Metebey. bende merakla pazartesiyi bekliyorum...
Allah nasip ederse kucağıma almayı, ara vermeden dolaptakileri de almayı düşünüyorum. Hayat 40. da başlıyor, sayılar 2 ile çarpılmış ben yarısını dikkate alıyorum, fazlasıyla ilgilenmiyorum.Evet evet 43 üm ve minnak kızım kucağımda. 2 Aylık oldu bile.. yaş?? hiiiiç mühim değil..ben bu inançla 45 te de denerim : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?