Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bildigim kadariyla menopoz erteleme icin bir yöntem yok, ama menopoza girme döneminde, kaliteli yumurta gelistirmye yönelik tedaviler var diye biliyorum. Saglikli yumurta gelismemisinin sebeplerinden biri ileri yas olsada, baska bir cok sebeb olabilir, tüp bebek merkezlerinin menopoz geciksin diye tesebbüste bulunamayacaklarini düsünüyorum, bu konuda baska arkadaslarda cevap yazacaktir. hep beraber bilgilenelim bebegine kavusmani dilerim.

En son 2220 ve WishhDuygu nun katkılarıyla bir liste hazırlanmıştı. Burayı bir incele istersen. Sağlıklı yumurta gelişimi için kürler yaparak menapozu biraz daha öteleyebilirsin diye düşünüyorum.

40Asistani nın son girdiği mesaja bakabilirsin.

Arkadaşım Akupunktur rahim Bölgesi'ne kaç seans olması gerekiyor?rahim Bölgesi'ne nasıl uygulanıyor?

Tüp bebek merkezleri tüp bebek dışındaki konuları es geçiyor malesef. Mayıs ayında ben de Amh test sonucumu aldığımda yıkılmıştım. 0,01 den düşük. Doktor hiç vaktin kalmamış demişti. İstanbul' da anlaşmalı çalıştığı tüp bebek merkezinin beni kabul etmeyebileceğini de eklemişti. Birkaç gün sonra bioenerji seansına gittiğimde özellikle bunun için yardım istedim. En fazla iki ay öteleyebilirim dedi uzman. Ama ben hala adet oluyorum, 2-3 folikül üretiyorum. Hatta eylül ayında embriyo dondurup geçen ay transfer yaptırdım. Sonuç alamadım ama hala folikülüm var.
Önce bir jinekologla görüşüp durumunu netleştir istersen. Bu konuda onlar ilaç tedavisi uygular. Tüp doktorunla da görüşüp paralel destek alabilirsin. Ya da alternatif çözümleri araştırabilirsin.

Reactions: Eua
Allah nasip ederse kucağıma almayı, ara vermeden dolaptakileri de almayı düşünüyorum. Hayat 40. da başlıyor, sayılar 2 ile çarpılmış ben yarısını dikkate alıyorum, fazlasıyla ilgilenmiyorum.
Doğru yoldasın arkadaşım.. inşallah herşey yolunda gIder, ki gidecek. Dolapta bişey bırakma ! al onları da kucağına..:)

Iyi Geceler siiii ses yok mişil mişil uyuyun canlar kafam karisik keyfim varmi yokmu bilmiyorum sogan suyu yaptim onu iciyorum nimmm nede nezetli simdiden icimi dökeyim dedim yarin yine is bu aralar zamanlida uyanamiyorum yaa eee gece yatmasan sabah kakmatsin .
Canlarim yavas yavas toplanip gezmege geliyorum istanbula gelmisken hem ziyaret hem ticaret yapayim dedim kalktim SemraKahramana Mail attim cok hizli bana grri dondüler bana cikolata kistiniz varmis temizlenmis bu embiryonun tutunamamasina bir engel zaten dedi .Endometriose olan varmiydi topikte birde Ahm cok düşük 0.29 % 10 luk bir sansla gel fazla söz veriyoruz dediler rahim filmi cekilip detayli konusulacak yani gel dedi ama cok moralim bozuk bu endometriose bukadar sorundu da hicbir doktor bunu bana demedi yaa halen bile gel tedaviye diye mektup atiyolar Allah büyük bir mucize bizim kapimizdada bekliyordur insallah.Allahim bu sabah ilk topige giren bizlere günaydin diyen Arkadasima hayirli saglikli evlat nasip et amin amin amin.şu an böyle geldi icimden kizlar

Dnzdry Taze hamile mucizeni Allah sana bagislasin mucizene sarilip bizlere dua et canim .Allah verirse en sagliklisini ve en hayirlisini verir tebrik ederim canim

Günaydın.
Ben ilk oldum, yaşasınnnn.
Nasıl olsa dünyanın bir yerinde güneş doğuyor. Varsın benim üstüme sonra doğsun...
WishDuygu endometrioze atlatmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Geldiğinde Semra Hanım' la görüş. Şu anki durumunu görmeden yorum yapamaz. Sağlıklı olmaz. Gel demesi o yüzdendir. Gerekirse ön hazırlık yapar. Kendi branşı dahiliye sanırım. Ya da bağlantılı bir şey. Hatırlayamadım şimdi. Nette hikayesini okumuştum, çok dokundu. Kardeşiyle eşi kazada vefat edince, onların kurduğu merkezi devralıp işletiyor. Bu arada çocuklarına sahip çıkıyor. Kendisi hiç evlenmemiş. Kendi branşını bırakmış... Fedakar bir kadın yani. İnşallah şifa olur sana da...

Canim semra hanim mi hic evlenmemis. Ben de 2 cocugu var biliyorum. Yoksa baska biri mi

Sagol canikom. Olsun da sira hiiic muhim degil.

Ben de baktim simdi. Semra hanimin 1 kizi bir oglu varmis. Neyse.

Tatli ruyalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…