Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Arkadaşım Akupunktur rahim Bölgesi'ne kaç seans olması gerekiyor?rahim Bölgesi'ne nasıl uygulanıyor?
Günaydın arkadaşım, kasıklara ve karnın alt kısmına, bacağın üst kısmının yarısına kadar kan dolaşımını hissedebiliyorsunuz. Tutunma zamanında da aynı bölgelerde hareket kasılma hissettim. Fazla acıtmıyor tavsiye ederim. Sevgiler.

Reactions: Eua
Teşekkür arkadaşım, inş kısa zamanda sizlere de hayırlısıyla nasip eder. Dr. na güven (semra hm), arı sütü, bolca incir, yeşil zeytin, bir kaşık zeytin yağı tüket, gerisini Yaradana bırak, fazla araştırınca sana stres ve getirisi olarak geri dönüyor. Sevgiler ve bol şanslar.

bu aralar bende yeşil zeytin yemeye başladım önceleri hiç sevmezdim ama annemler gelince ona almıştım annem yeşil zeytini çok sever diye bi tadına baktım bi dahada bırakmadım çok hoşuma gidiyor inşallah banada yarar hamile kalırım sonra herkese yeşil zeytin tavsiye ederiz

Günaydın, yeşil zeytinin doğalı kırma olanı çok lezzetli oluyor. Kansere bile faydalıymış. Üzerine kekik, kırmızı biber ve nar ekşisi yada limon biraz da zeytin yağı, missss. Bir kasesini 2 güne kalmaz bitiririm. Canan KARATAY'da doyurucu özelliğinden bahsetmişti, gerçekten de ben uzun zamandır artık ekmek yemiyorum, açlık da hissetmiyorum. Şimdi aklıma geldi, nar, incir, zeytin ayrıca kutsal ağaçlardan. Zor koşullarda yetişen uzun ömürlü ağaçlar. Hakkari'de vadilerin kayalıkların tepesinde nasıl yeşeriyorlardı hayret ediyordum. Zeytin de kıraç taşlık zemini severmiş. Allahın hikmeti, yeşil zeytinin hele de organiğinin tadını aldıktan sonra bir daha kesinlikle bırakamayacaksın ve market zeytinini yiyemeyeceksin. Afiyet olsun...

Canım yeterki sebepler engeller belli olsun hepsi aşılır.. Zor olan sebepsiz olandır her zaman. Dilerim güzel bi görüşme olur sana miss gibi umutlar verir ve yolunda açık olsun ki güzel haberlerini duy:))

Yaaa 2220 benden once yazdin. Ilk olacaktim. Hadi sen kucuksun sirayi bana ver.

Saka saka once sen sonra ben de olsam keşkeeeeee.
Ve siradaki tum topigin gulleri

İLk son diye bir şey yok...
Çocuk 1 tane değil hepimize yetecek kadar var merak etmeyin:)
Dilerim herkes aynı anda hamile kalır :)

Günaydın aynen bende severim ama marketlerden alıyoruz kendim anlasam yaparimda organik almak lazim..zeytinyağı icsem kabizligada iyi gelir ekmek yemeyince kabiz oluyorum yav bi ferrum forddan offf benim bu kabizlik cocukluktan var guvatrlada alakali tabi@2220 akşam salepte ictim ise yaramadı sabah simit poca aldım yiyince çıkarım diye

Canım yulaf ezmesi kullan..
Eti nin Ülker in var hatta marketlerde..
Ben biraz salatalara atıyorum olmadı yogurtla yiyorum..
Hatta Dukan diyeti yapanların en büyük problemi yaptıgı için onda da günde 1,5 çorba kaşığı öneriliyor.
Tavsiye ederim:)

kabızlıkkkkk benimde derdim bana en iyi kısır gelir birde sinameki var onun çayını içiyorum aktaradan alıp o iyi geliyor

sağol canım bende kırma yeşil zeytin yiyorum gerçekten tadı muhteşem ve söylediğin gibi tok tutuyor kekik nar ekşisi tamamda kırmızı biberden bu ara uzak durmak zorundayım çok seviyorum ve çok tüketiyorum ama bu sabah midem beni fena uyardı halende ağrıyor şekeri tatlıyı tamamen kesmiştim ama bu sabah hakiki arı balı yedim midemin ağrısı geçsin diye

Kızlar activia yogurtta yiyebilirsinizzz
Sinameke çok sağlıklı değil. Fazla tembelleştiriyor bağırsakları:)

Günaydınnnnnnn kızlarrrrrr:)))
Yeşil kırma zeytine bayılırımmmm hatta şimdi yedim:)

günaydın canım afiyet olsun

günaydınlar canlar

günaydın canım

bende bayılırım sonbaharda yapmıştık şimdi mis gibi kahvaltı soframızı süslüyor

ellerine sağlık canım hatırlıyomusun yeterim sen yeşil zeytin yapıyorum dediğinde ben hiç sevmem demiştim şubat tatilinde annemler gelince aldım kırma zeytin ama tadı muhteşem bir alıştım şimdi vazgeçilmezim hatta görümcemlerede alıştırdım şimdi onlarda yeşil zeytin yiyor

kabızlıkkkkk benimde derdim bana en iyi kısır gelir birde sinameki var onun çayını içiyorum aktaradan alıp o iyi geliyor

kısır kabızlığa nasıl iyi geliyor içindeki baharatlardanmı

sarammmmmmmmmmmmm

canıııııııııım

kızlar kabızlık için sabah aç karnına iki üç tane kuru kayısı yiyin üstünede bir bardak ılık su için çok iyi geliyor birde ay çekirdeği hemen çözüyor sorunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…