- Konu Sahibi akideciknane
-
- #35.541
Günaydın arkadaşım, kasıklara ve karnın alt kısmına, bacağın üst kısmının yarısına kadar kan dolaşımını hissedebiliyorsunuz. Tutunma zamanında da aynı bölgelerde hareket kasılma hissettim. Fazla acıtmıyor tavsiye ederim. Sevgiler.Arkadaşım Akupunktur rahim Bölgesi'ne kaç seans olması gerekiyor?rahim Bölgesi'ne nasıl uygulanıyor?
Teşekkür arkadaşım, inş kısa zamanda sizlere de hayırlısıyla nasip eder. Dr. na güven (semra hm), arı sütü, bolca incir, yeşil zeytin, bir kaşık zeytin yağı tüket, gerisini Yaradana bırak, fazla araştırınca sana stres ve getirisi olarak geri dönüyor. Sevgiler ve bol şanslar.Iyi Geceler siiii ses yok mişil mişil uyuyun canlar kafam karisik keyfim varmi yokmu bilmiyorum sogan suyu yaptim onu iciyorum nimmm nede nezetlisimdiden icimi dökeyim dedim yarin yine is bu aralar zamanlida uyanamiyorum yaa eee gece yatmasan sabah kakmatsin .
Canlarim yavas yavas toplanip gezmege geliyorum istanbula gelmisken hem ziyaret hem ticaret yapayim dedim kalktim SemraKahramana Mail attim cok hizli bana grri dondüler bana cikolata kistiniz varmis temizlenmis bu embiryonun tutunamamasina bir engel zaten dedi .Endometriose olan varmiydi topikte birde Ahm cok düşük 0.29 % 10 luk bir sansla gel fazla söz veriyoruz dediler rahim filmi cekilip detayli konusulacak yani gel dedi ama cok moralim bozuk bu endometriose bukadar sorundu da hicbir doktor bunu bana demedi yaa halen bile gel tedaviye diye mektup atiyolar Allah büyük bir mucize bizim kapimizdada bekliyordur insallah.Allahim bu sabah ilk topige giren bizlere günaydin diyen Arkadasima hayirli saglikli evlat nasip et amin amin amin.şu an böyle geldi icimden kizlar
Dnzdry Taze hamile mucizeni Allah sana bagislasin mucizene sarilip bizlere dua et canim .Allah verirse en sagliklisini ve en hayirlisini verir tebrik ederim canim
2 ayaklılara örnek olsun...
Teşekkür arkadaşım, inş kısa zamanda sizlere de hayırlısıyla nasip eder. Dr. na güven (semra hm), arı sütü, bolca incir, yeşil zeytin, bir kaşık zeytin yağı tüket, gerisini Yaradana bırak, fazla araştırınca sana stres ve getirisi olarak geri dönüyor. Sevgiler ve bol şanslar.
Günaydın, yeşil zeytinin doğalı kırma olanı çok lezzetli oluyor. Kansere bile faydalıymış. Üzerine kekik, kırmızı biber ve nar ekşisi yada limon biraz da zeytin yağı, missss. Bir kasesini 2 güne kalmaz bitiririm. Canan KARATAY'da doyurucu özelliğinden bahsetmişti, gerçekten de ben uzun zamandır artık ekmek yemiyorum, açlık da hissetmiyorum. Şimdi aklıma geldi, nar, incir, zeytin ayrıca kutsal ağaçlardan. Zor koşullarda yetişen uzun ömürlü ağaçlar. Hakkari'de vadilerin kayalıkların tepesinde nasıl yeşeriyorlardı hayret ediyordum. Zeytin de kıraç taşlık zemini severmiş. Allahın hikmeti, yeşil zeytinin hele de organiğinin tadını aldıktan sonra bir daha kesinlikle bırakamayacaksın ve market zeytinini yiyemeyeceksin. Afiyet olsun...bu aralar bende yeşil zeytin yemeye başladım önceleri hiç sevmezdim ama annemler gelince ona almıştım annem yeşil zeytini çok sever diye bi tadına baktım bi dahada bırakmadım çok hoşuma gidiyor inşallah banada yarar hamile kalırım sonra herkese yeşil zeytin tavsiye ederiz
bende bayılırım sonbaharda yapmıştık şimdi mis gibi kahvaltı soframızı süslüyorGünaydınnnnnnn kızlarrrrrr:)))
Yeşil kırma zeytine bayılırımmmm hatta şimdi yedim:)
Iyi Geceler siiii ses yok mişil mişil uyuyun canlar kafam karisik keyfim varmi yokmu bilmiyorum sogan suyu yaptim onu iciyorum nimmm nede nezetlisimdiden icimi dökeyim dedim yarin yine is bu aralar zamanlida uyanamiyorum yaa eee gece yatmasan sabah kakmatsin .
Canlarim yavas yavas toplanip gezmege geliyorum istanbula gelmisken hem ziyaret hem ticaret yapayim dedim kalktim SemraKahramana Mail attim cok hizli bana grri dondüler bana cikolata kistiniz varmis temizlenmis bu embiryonun tutunamamasina bir engel zaten dedi .Endometriose olan varmiydi topikte birde Ahm cok düşük 0.29 % 10 luk bir sansla gel fazla söz veriyoruz dediler rahim filmi cekilip detayli konusulacak yani gel dedi ama cok moralim bozuk bu endometriose bukadar sorundu da hicbir doktor bunu bana demedi yaa halen bile gel tedaviye diye mektup atiyolar Allah büyük bir mucize bizim kapimizdada bekliyordur insallah.Allahim bu sabah ilk topige giren bizlere günaydin diyen Arkadasima hayirli saglikli evlat nasip et amin amin amin.şu an böyle geldi icimden kizlar
Dnzdry Taze hamile mucizeni Allah sana bagislasin mucizene sarilip bizlere dua et canim .Allah verirse en sagliklisini ve en hayirlisini verir tebrik ederim canim
Günaydın.
Ben ilk oldum, yaşasınnnn.
Nasıl olsa dünyanın bir yerinde güneş doğuyor. Varsın benim üstüme sonra doğsun...
WishDuygu endometrioze atlatmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Geldiğinde Semra Hanım' la görüş. Şu anki durumunu görmeden yorum yapamaz. Sağlıklı olmaz. Gel demesi o yüzdendir. Gerekirse ön hazırlık yapar. Kendi branşı dahiliye sanırım. Ya da bağlantılı bir şey. Hatırlayamadım şimdi. Nette hikayesini okumuştum, çok dokundu. Kardeşiyle eşi kazada vefat edince, onların kurduğu merkezi devralıp işletiyor. Bu arada çocuklarına sahip çıkıyor. Kendisi hiç evlenmemiş. Kendi branşını bırakmış... Fedakar bir kadın yani. İnşallah şifa olur sana da...
Yaaa 2220 benden once yazdin. Ilk olacaktim. Hadi sen kucuksun sirayi bana ver.
Saka saka once sen sonra ben de olsam keşkeeeeee.
Ve siradaki tum topigin gulleri
bende sonbaharda yapmıştık şimdi mis gibi kahvaltı soframızı süslüyor
Günaydın aynen bende severim ama marketlerden alıyoruz kendim anlasam yaparimda organik almak lazim..zeytinyağı icsem kabizligada iyi gelir ekmek yemeyince kabiz oluyorum yav bi ferrum forddan offf benim bu kabizlik cocukluktan var guvatrlada alakali tabi@2220 akşam salepte ictim ise yaramadı sabah simit poca aldım yiyince çıkarım diye
teşekürler balımmmGünaydın canım...
Hımmmm ev yapımı miss gibi afiyet bal olsun canım:)
kabızlıkkkkkGünaydın aynen bende severim ama marketlerden alıyoruz kendim anlasam yaparimda organik almak lazim..zeytinyağı icsem kabizligada iyi gelir ekmek yemeyince kabiz oluyorum yav bi ferrum forddan offf benim bu kabizlik cocukluktan var guvatrlada alakali tabi@2220 akşam salepte ictim ise yaramadı sabah simit poca aldım yiyince çıkarım diye
sarammmmmmmmmmmmmherkese günaydın
Günaydın, yeşil zeytinin doğalı kırma olanı çok lezzetli oluyor. Kansere bile faydalıymış. Üzerine kekik, kırmızı biber ve nar ekşisi yada limon biraz da zeytin yağı, missss. Bir kasesini 2 güne kalmaz bitiririm. Canan KARATAY'da doyurucu özelliğinden bahsetmişti, gerçekten de ben uzun zamandır artık ekmek yemiyorum, açlık da hissetmiyorum. Şimdi aklıma geldi, nar, incir, zeytin ayrıca kutsal ağaçlardan. Zor koşullarda yetişen uzun ömürlü ağaçlar. Hakkari'de vadilerin kayalıkların tepesinde nasıl yeşeriyorlardı hayret ediyordum. Zeytin de kıraç taşlık zemini severmiş. Allahın hikmeti, yeşil zeytinin hele de organiğinin tadını aldıktan sonra bir daha kesinlikle bırakamayacaksın ve market zeytinini yiyemeyeceksin. Afiyet olsun...
Günaydınnnnnnn kızlarrrrrr:)))
Yeşil kırma zeytine bayılırımmmm hatta şimdi yedim:)
günaydınlar canlar
bende bayılırım sonbaharda yapmıştık şimdi mis gibi kahvaltı soframızı süslüyor
kabızlıkkkkkbenimde derdim bana en iyi kısır gelir birde sinameki var onun çayını içiyorum aktaradan alıp o iyi geliyor
sarammmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?