Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Merhaba, geçmiş olsun, seninki ilginçmiş genelde ekmek, makarna, pilav yiyince kabız olunur. Marketlerden Tariş'in zeytinyağını sızmasını ilaç niyetine kullanabilirsin, hem kabızlığa iyi geliyor, hem de anne sütüne en yakın içecekmiş, vücudu koruyucu, onarıcı etkisi de oluyormuş. Sabah yada akşam bir tatlı kaşığı zeytin yağ iç, şifa olsun... Faydalı ve ucuz besinlerden bir tanesi de pancar, daha önce paylaşmış mıydım hatırlamıyorum ama çok faydalıymış, yanlış hatırlamıyorsam yeşil bakla ile birlikte folik asiti en çok bulunan sebzelermiş. Pancarı, rendeleyip az yağda soteleyip, süzme sarımsaklı yoğurtla karıştırıyorsunuz, ister öğün ister meze gibi tüketebilirsiniz, afiyet olsun...

pancar dediğin kırmızı pancarmı yoksa şeker pancarımı canım

kabızlıkkkkk benimde derdim bana en iyi kısır gelir birde sinameki var onun çayını içiyorum aktaradan alıp o iyi geliyor
Kısır, kısır....2013 boş gebelik deneyimimde, yanılmıyorsam gebeliği öğrendikten sonra bir hafta sonu çok acıkmış olarak kalktım, eşim yanımda değil, kısırı da severdim, sabah sabah kısır yaptım, baharatı tadı tuzu farklıydı, bolca acı biber de eklemiştim. O günden sonra kısıra mesafeliyim. Hatta bir ara bebeğin gelişmemesini kısırdaki acıya yormuştum. Sinamekiyi fazla kullanma çünkü bağırsaklardaki olması gereken kısmı da öldürüyormuş. Geçmiş olsun...

Mısırın böyle bir şeye yol açacağını sanıyorum sinameki çok zor durumlarda yılda 2 3 defa kullanıyorum

Günaydın kızlar, kabızlığa bir çare de benden:)
Yine zeytin mucizesi. Zeytini yiyip çekirdeğini yutun. Mide asidi çekirdeği eritip yağa dönüştürüyor. Ondan sonrasını hayal edebilirsiniz:)
Mide asidi reflu kabızlık yeşil zeytin hepsi hayatımda ama bir tek çekirdeğini bilmiyordum deneyeceğim

kızlar kabızlık için sabah aç karnına iki üç tane kuru kayısı yiyin üstünede bir bardak ılık su için çok iyi geliyor birde ay çekirdeği hemen çözüyor sorunu
Suuuuuu ah suuuuuuu içsem içebilsem belki de sorunun büyük bölümü halolacak ama

Deneyecegim canim sagol

Ben zeytin yağını icemem her zaman ama pul biberleyim ekmek banarim olurmu? Pancarı alıyorum arada tüketiyorum cok faydali .mercimek folik asitte en faydali diye bildigimden seviyorum ama cok gaz yapiyo mubarek ...Teşekkürler şekerim

[QUbinda, post: 39641677, member: 622135"]Günaydın kızlar, kabızlığa bir çare de benden:)
Yine zeytin mucizesi. Zeytini yiyip çekirdeğini yutun. Mide asidi çekirdeği eritip yağa dönüştürüyor. Ondan sonrasını hayal edebilirsiniz:)[/QUOTE]
Ne bulursam yiyecem bu gidişle ): ::::

Günaydın arkadaşım cevap için teşekkür ederim,ben yurt dışındayım bi dönem Dr,a sormuştum hiç gerek yok özellikle rahim için yaptırmamalı Demişti ne kadar saçmalamış diyorum şimdilerde böyle müjdeler duyunca keşke dinlemeseydim dedim,acıtsada mecbur katlanacağım,sevgiler seni ve bebişini öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…