- Konu Sahibi akideciknane
-
- #35.561
Merhaba, geçmiş olsun, seninki ilginçmiş genelde ekmek, makarna, pilav yiyince kabız olunur. Marketlerden Tariş'in zeytinyağını sızmasını ilaç niyetine kullanabilirsin, hem kabızlığa iyi geliyor, hem de anne sütüne en yakın içecekmiş, vücudu koruyucu, onarıcı etkisi de oluyormuş. Sabah yada akşam bir tatlı kaşığı zeytin yağ iç, şifa olsun... Faydalı ve ucuz besinlerden bir tanesi de pancar, daha önce paylaşmış mıydım hatırlamıyorum ama çok faydalıymış, yanlış hatırlamıyorsam yeşil bakla ile birlikte folik asiti en çok bulunan sebzelermiş. Pancarı, rendeleyip az yağda soteleyip, süzme sarımsaklı yoğurtla karıştırıyorsunuz, ister öğün ister meze gibi tüketebilirsiniz, afiyet olsun...Günaydın aynen bende severim ama marketlerden alıyoruz kendim anlasam yaparimda organik almak lazim..zeytinyağı icsem kabizligada iyi gelir ekmek yemeyince kabiz oluyorum yav bi ferrum forddan offf benim bu kabizlik cocukluktan var guvatrlada alakali tabi@2220 akşam salepte ictim ise yaramadı sabah simit poca aldım yiyince çıkarım diye
Merhaba, geçmiş olsun, seninki ilginçmiş genelde ekmek, makarna, pilav yiyince kabız olunur. Marketlerden Tariş'in zeytinyağını sızmasını ilaç niyetine kullanabilirsin, hem kabızlığa iyi geliyor, hem de anne sütüne en yakın içecekmiş, vücudu koruyucu, onarıcı etkisi de oluyormuş. Sabah yada akşam bir tatlı kaşığı zeytin yağ iç, şifa olsun... Faydalı ve ucuz besinlerden bir tanesi de pancar, daha önce paylaşmış mıydım hatırlamıyorum ama çok faydalıymış, yanlış hatırlamıyorsam yeşil bakla ile birlikte folik asiti en çok bulunan sebzelermiş. Pancarı, rendeleyip az yağda soteleyip, süzme sarımsaklı yoğurtla karıştırıyorsunuz, ister öğün ister meze gibi tüketebilirsiniz, afiyet olsun...
Kısır, kısır....2013 boş gebelik deneyimimde, yanılmıyorsam gebeliği öğrendikten sonra bir hafta sonu çok acıkmış olarak kalktım, eşim yanımda değil, kısırı da severdim, sabah sabah kısır yaptım, baharatı tadı tuzu farklıydı, bolca acı biber de eklemiştim. O günden sonra kısıra mesafeliyim. Hatta bir ara bebeğin gelişmemesini kısırdaki acıya yormuştum. Sinamekiyi fazla kullanma çünkü bağırsaklardaki olması gereken kısmı da öldürüyormuş. Geçmiş olsun...kabızlıkkkkkbenimde derdim bana en iyi kısır gelir birde sinameki var onun çayını içiyorum aktaradan alıp o iyi geliyor
Kırmızı pancar, hani haşlayıp salamurası da yapılan. Fazla tüketilince idrara da rengini veriyor, endişelenmeyin.pancar dediğin kırmızı pancarmı yoksa şeker pancarımı canım
Mısırın böyle bir şeye yol açacağını sanıyorum sinameki çok zor durumlarda yılda 2 3 defa kullanıyorumKısır, kısır....2013 boş gebelik deneyimimde, yanılmıyorsam gebeliği öğrendikten sonra bir hafta sonu çok acıkmış olarak kalktım, eşim yanımda değil, kısırı da severdim, sabah sabah kısır yaptım, baharatı tadı tuzu farklıydı, bolca acı biber de eklemiştim. O günden sonra kısıra mesafeliyim. Hatta bir ara bebeğin gelişmemesini kısırdaki acıya yormuştum. Sinamekiyi fazla kullanma çünkü bağırsaklardaki olması gereken kısmı da öldürüyormuş. Geçmiş olsun...
Mide asidi reflu kabızlık yeşil zeytin hepsi hayatımda ama bir tek çekirdeğini bilmiyordum deneyeceğimGünaydın kızlar, kabızlığa bir çare de benden:)
Yine zeytin mucizesi. Zeytini yiyip çekirdeğini yutun. Mide asidi çekirdeği eritip yağa dönüştürüyor. Ondan sonrasını hayal edebilirsiniz:)
Canim bir dönem tüketim biraktigimin ertesi gün yine kabızlık sorunu devam ettiKızlar activia yogurtta yiyebilirsinizzz
Sinameke çok sağlıklı değil. Fazla tembelleştiriyor bağırsakları:)
Suuuuuu ah suuuuuuu içsem içebilsem belki de sorunun büyük bölümü halolacak amakızlar kabızlık için sabah aç karnına iki üç tane kuru kayısı yiyin üstünede bir bardak ılık su için çok iyi geliyor birde ay çekirdeği hemen çözüyor sorunu
günaydın canım afiyet olsun
günaydın canım
ellerine sağlık canım hatırlıyomusun yeterim sen yeşil zeytin yapıyorum dediğinde ben hiç sevmem demiştim şubat tatilinde annemler gelince aldım kırma zeytin ama tadı muhteşem bir alıştım şimdi vazgeçilmezim hatta görümcemlerede alıştırdım şimdi onlarda yeşil zeytin yiyor
kısır kabızlığa nasıl iyi geliyor içindeki baharatlardanmı
canıııııııııım[/QUOTE
Evet canım hatirladim bende sana marketen aldığına benzemez demiştim canım kısır kabızlığı mi nasıl etkiliyor nesi iyi geliyor bilmiyorum ama iyi geliyor bende seviyorum kisiri bol bol tüketiyorum
Deneyecegim canim sagolCanım yulaf ezmesi kullan..
Eti nin Ülker in var hatta marketlerde..
Ben biraz salatalara atıyorum olmadı yogurtla yiyorum..
Hatta Dukan diyeti yapanların en büyük problemi yaptıgı için onda da günde 1,5 çorba kaşığı öneriliyor.
Tavsiye ederim:)
Ben zeytin yağını icemem her zaman ama pul biberleyim ekmek banarim olurmu? Pancarı alıyorum arada tüketiyorum cok faydali .mercimek folik asitte en faydali diye bildigimden seviyorum ama cok gaz yapiyo mubarek ...Teşekkürler şekerimdnzypost: 39641388 .!.:Merhaba, geçmiş olsun, seninki ilginçmiş genelde ekmek, makarna, pilav yiyince kabız olunur. Marketlerden Tariş'in zeytinyağını sızmasını ilaç niyetine kullanabilirsin, hem kabızlığa iyi geliyor, hem de anne sütüne en yakın içecekmiş, vücudu koruyucu, onarıcı etkisi de oluyormuş. Sabah yada akşam bir tatlı kaşığı zeytin yağ iç, şifa olsun... Faydalı ve ucuz besinlerden bir tanesi de pancar, daha önce paylaşmış mıydım hatırlamıyorum ama çok faydalıymış, yanlış hatırlamıyorsam yeşil bakla ile birlikte folik asiti en çok bulunan sebzelermiş. Pancarı, rendeleyip az yağda soteleyip, süzme sarımsaklı yoğurtla karıştırıyorsunuz, ister öğün ister meze gibi tüketebilirsiniz, afiyet olsun...
Ben kesin 2lt iciyorum da noluyo tik yokSu içmek niye bu kadar zor yaa...
Bende sabahtan beri 2 bardak içtim..
Günaydın arkadaşım cevap için teşekkür ederim,ben yurt dışındayım bi dönem Dr,a sormuştum hiç gerek yok özellikle rahim için yaptırmamalı Demişti ne kadar saçmalamış diyorum şimdilerde böyle müjdeler duyunca keşke dinlemeseydim dedim,acıtsada mecbur katlanacağım,sevgiler seni ve bebişini öpüyorumGünaydın arkadaşım, kasıklara ve karnın alt kısmına, bacağın üst kısmının yarısına kadar kan dolaşımını hissedebiliyorsunuz. Tutunma zamanında da aynı bölgelerde hareket kasılma hissettim. Fazla acıtmıyor tavsiye ederim. Sevgiler.
Ben kesin 2lt iciyorum da noluyo tik yok
BENDE günde bir bardak içim ooooooooooooooooo süper o günSu içmek niye bu kadar zor yaa...
Bende sabahtan beri 2 bardak içtim..
Suuuuuu ah suuuuuuu içsem içebilsem belki de sorunun büyük bölümü halolacak ama
Kırmızı pancar, hani haşlayıp salamurası da yapılan. Fazla tüketilince idrara da rengini veriyor, endişelenmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?