Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Zeytin yağını ben de içemezdim. Hatta içenler acaba nasıl içiyor diye garipserdim. Soğuk sıkımın faydasını öğrenince bir deneyeyim dedim. İlk tespit ilaçlarla kıyaslanmaz daha içilebilir, ağız içinde yanma hissediliyor, ilaç niyetine içiyorum. Mercimeğin trombositleri artırdığını yani kanda pıhtılaşmayla ilgili olduğunu bilirim. Gazını gidermek için haşlama yada suda bekletirsen içine bir çay kaşığı karbonat atarsan (baklagiller için de geçerli) etkili oluyormuş diye yakınım söylemişti. Afiyet olsun.

Eki Görüntüle 1432349
Böyle sarilasim omzunda aglayasim var ....Ama aglamak yok hepppp pozitif

Canımsın kıyamam .. Çoğumuz aynı durumdayız sanırım.. Hava da negatif bir enerji var.. Dünya olarak bir olumsuzluk silsilesidir gidiyor.. Allah'ım inşallah hemen şimdi ya da en kısa zamanda Üzerimizde bulunan bu negatifiği pozitife çevirsin. Artık mutlu haberler alalım..

CapsLocked arkadaşımızda yurt dışında ve akapunktur yaptırdı diye biliyorum. Hatta yurt dışında akpnktr ile birlikte tedavi yapıyorlarmış, uygulama yaptıranlarda gebelik oranı daha yüksekmiş bilgisini internette okumuştum. Bebişin kalp sesini duyana kadar kendimi frenliyorum, dün deneyimli bir başhekim de bir kaç ay geçene kadar kendini kaptırma internette araştırma yaparak strese girme tavsiyesinde bulundu. Yani beklemedeyim, inş. güzel gelişmeler olur hepimiz için.

Hayirli olsun arkadasim bebegini saglikla kucagina almani dilerim. özellikle yesil zeytin akdeniz mutfaginin vazgecilmezidir, yesil zeytini kislik bidonlara doldurup, kisin ara ara cikarip tuzu gitsin diye islatilip kahvaltida yerdik, hafta sonlarida kahvaltimizda yesil zeytin salatasi mutlaka olurdu, yemek yapamadigin gün aksama bile salata yapilip yenebilirdi, bu günleri hatirladim simdi sagolasin.

BENDE günde bir bardak içim ooooooooooooooooo süper o gün
Bir tadını alsan var ya bırakamazsın... Vücudun %60'ı mı su idi? Sabah kalkar kalmaz 1 bardak sindirim sistemini temizler, günaydın der, sonrası ara ara öğleye kadar 1 litre, öğleden sonra 1 litre, birden 2 lt içince tuvaletten çıkamazsın, sonra azar azardan alıştırırsın, sonrasında da hani benim suyum diye etrafında bardağını-şişeni ararsın.

Teşekkür ederim. Salata diyince Hatay'da zahter yani taze kekikle salatasını yaparlardı güzel olurdu. Yaşadığın yerde bulamıyorsan yeşil zeytini gönderebilirim. Sevgiler.

Teşekkür ederim. Salata diyince Hatay'da zahter yani taze kekikle salatasını yaparlardı güzel olurdu. Yaşadığın yerde bulamıyorsan yeşil zeytini gönderebilirim. Sevgiler.

Hatayin yemekleri cok güzel oluyor, oturdugumuz ev sahibimiz Hatayliydi ondan biliyorum. Ben yurt disindayim canim sagolasin, burada zeytin buluyorum ama cok iri ve tatsiz bir sey, izine Adanaya gittigimizde bolca yiyoruz sagolasin.

Ismihan_sultan,

Nerelerdesin arkadasim, Hatay'dan laf acilinca aklima sen geldin, en son buraya geldiginde regl gelmedi demistin. güzel haberle gelmeni diliyorum.

Kendimi bu resimdeki amca gibi hissediyorum.. Amca diyorum demek ki öyle hissetmiyorum. Ironik bişey oldu bu.. Ya da başka bişey .. Ne dedim ben.. Nerdeydim ki !!

Eklentiler

• image.webp
    64,5 KB · Görüntüleme: 43
Kendimi bu resimdeki amca gibi hissediyorum.. Amca diyorum demek ki öyle hissetmiyorum. Ironik bişey oldu bu.. Ya da başka bişey .. Ne dedim ben.. Nerdeydim ki !!

Hahahahah havalar mış yaptığı için senide etkilemiş canım.
Ayrıca amca da çok derin yaşanmışlıkların izi var...
Önümüz baharr her şeyyy müthiş olacaktır eminimm:))

amin canım mutlu haberlere ihtiyacımız var

negatiflikler son bulsun

Hahahahah havalar mış yaptığı için senide etkilemiş canım.
Ayrıca amca da çok derin yaşanmışlıkların izi var...
Önümüz baharr her şeyyy müthiş olacaktır eminimm:))
:)) :) Amcanın çok derin anlamları olan çizgileri var.. Ne yaşanmışlıklar, ne Hatıralar vardır kimbilir!!
WishhDuygu nun bu amca üzerine çok anlamlı bir yazı yazabileceğini düşünüyorum :)

Kendimi bu resimdeki am hissediyorum.. Amca diyorum demek ki öyle hissetmiyorum. Ironik bişey oldu bu.. Ya da başka bişey .. Ne dedim ben.. Nerdeydim ki !!
Hahahah kuzummm bazen bende hissediyorum yani arada olabilir aynaya bakınca düzeliyor .....oy oy gencim guzelim şıkır şıkırım de gec aleme şekerim

Âmin inşallah canım,kalp sesinide gümbür gümbür duyarsın göz yaşların akarak sevinirsin,gerçekten çok sevindim hamile olmana,burada kimin olursa olsun hamile haberi,her girdiğimde inşallah müjdeli haberler vardır diyerek besmeleyle Açıyor giriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…