- Konu Sahibi akideciknane
-
- #35.581
Zeytin yağını ben de içemezdim. Hatta içenler acaba nasıl içiyor diye garipserdim. Soğuk sıkımın faydasını öğrenince bir deneyeyim dedim. İlk tespit ilaçlarla kıyaslanmaz daha içilebilir, ağız içinde yanma hissediliyor, ilaç niyetine içiyorum. Mercimeğin trombositleri artırdığını yani kanda pıhtılaşmayla ilgili olduğunu bilirim. Gazını gidermek için haşlama yada suda bekletirsen içine bir çay kaşığı karbonat atarsan (baklagiller için de geçerli) etkili oluyormuş diye yakınım söylemişti. Afiyet olsun.Ben zeytin yağını icemem her zaman ama pul biberleyim ekmek banarim olurmu? Pancarı alıyorum arada tüketiyorum cok faydali .mercimek folik asitte en faydali diye bildigimden seviyorum ama cok gaz yapiyo mubarek ...Teşekkürler şekerim
Inşallah canım İnşsllahKolay gelsin canım,kök salacağın yer olsun
CapsLocked arkadaşımızda yurt dışında ve akapunktur yaptırdı diye biliyorum. Hatta yurt dışında akpnktr ile birlikte tedavi yapıyorlarmış, uygulama yaptıranlarda gebelik oranı daha yüksekmiş bilgisini internette okumuştum. Bebişin kalp sesini duyana kadar kendimi frenliyorum, dün deneyimli bir başhekim de bir kaç ay geçene kadar kendini kaptırma internette araştırma yaparak strese girme tavsiyesinde bulundu. Yani beklemedeyim, inş. güzel gelişmeler olur hepimiz için.Günaydın arkadaşım cevap için teşekkür ederim,ben yurt dışındayım bi dönem Dr,a sormuştum hiç gerek yok özellikle rahim için yaptırmamalı Demişti ne kadar saçmalamış diyorum şimdilerde böyle müjdeler duyunca keşke dinlemeseydim dedim,acıtsada mecbur katlanacağım,sevgiler seni ve bebişini öpüyorum
Günaydın, yeşil zeytinin doğalı kırma olanı çok lezzetli oluyor. Kansere bile faydalıymış. Üzerine kekik, kırmızı biber ve nar ekşisi yada limon biraz da zeytin yağı, missss. Bir kasesini 2 güne kalmaz bitiririm. Canan KARATAY'da doyurucu özelliğinden bahsetmişti, gerçekten de ben uzun zamandır artık ekmek yemiyorum, açlık da hissetmiyorum. Şimdi aklıma geldi, nar, incir, zeytin ayrıca kutsal ağaçlardan. Zor koşullarda yetişen uzun ömürlü ağaçlar. Hakkari'de vadilerin kayalıkların tepesinde nasıl yeşeriyorlardı hayret ediyordum. Zeytin de kıraç taşlık zemini severmiş. Allahın hikmeti, yeşil zeytinin hele de organiğinin tadını aldıktan sonra bir daha kesinlikle bırakamayacaksın ve market zeytinini yiyemeyeceksin. Afiyet olsun...
Bir tadını alsan var ya bırakamazsın... Vücudun %60'ı mı su idi? Sabah kalkar kalmaz 1 bardak sindirim sistemini temizler, günaydın der, sonrası ara ara öğleye kadar 1 litre, öğleden sonra 1 litre, birden 2 lt içince tuvaletten çıkamazsın, sonra azar azardan alıştırırsın, sonrasında da hani benim suyum diye etrafında bardağını-şişeni ararsın.BENDE günde bir bardak içim ooooooooooooooooo süper o gün
Teşekkür ederim. Salata diyince Hatay'da zahter yani taze kekikle salatasını yaparlardı güzel olurdu. Yaşadığın yerde bulamıyorsan yeşil zeytini gönderebilirim. Sevgiler.Hayirli olsun arkadasim bebegini saglikla kucagina almani dilerim. özellikle yesil zeytin akdeniz mutfaginin vazgecilmezidir, yesil zeytini kislik bidonlara doldurup, kisin ara ara cikarip tuzu gitsin diye islatilip kahvaltida yerdik, hafta sonlarida kahvaltimizda yesil zeytin salatasi mutlaka olurdu, yemek yapamadigin gün aksama bile salata yapilip yenebilirdi, bu günleri hatirladim simdi sagolasin.
Afiyet olsun, aynı yöntemle havucu da kullanabilirsin.hııııım anladım canım sağol yapacam bunu
Afiyet olsun, aynı yöntemle havucu da kullanabilirsin.
Teşekkür ederim. Salata diyince Hatay'da zahter yani taze kekikle salatasını yaparlardı güzel olurdu. Yaşadığın yerde bulamıyorsan yeşil zeytini gönderebilirim. Sevgiler.
Kendimi bu resimdeki amca gibi hissediyorum.. Amca diyorum demek ki öyle hissetmiyorum. Ironik bişey oldu bu.. Ya da başka bişey .. Ne dedim ben.. Nerdeydim ki !!
Canımsın kıyamam .. Çoğumuz aynı durumdayız sanırım.. Hava da negatif bir enerji var.. Dünya olarak bir olumsuzluk silsilesidir gidiyor.. Allah'ım inşallah hemen şimdi ya da en kısa zamanda Üzerimizde bulunan bu negatifiği pozitife çevirsin. Artık mutlu haberler alalım..
:)) :) Amcanın çok derin anlamları olan çizgileri var.. Ne yaşanmışlıklar, ne Hatıralar vardır kimbilir!!Hahahahah havalar mış yaptığı için senide etkilemiş canım.
Ayrıca amca da çok derin yaşanmışlıkların izi var...
Önümüz baharr her şeyyy müthiş olacaktır eminimm:))
:)) :) Amcanın çok derin anlamları olan çizgileri var.. Ne yaşanmışlıklar, ne Hatıralar vardır kimbilir!!
WishhDuygu nun bu amca üzerine çok anlamlı bir yazı yazabileceğini düşünüyorum :)
Hahahah kuzummm bazen bende hissediyorum yani arada olabilir aynaya bakınca düzeliyor .....oy oy gencim guzelim şıkır şıkırım de gec aleme şekerimKendimi bu resimdeki am hissediyorum.. Amca diyorum demek ki öyle hissetmiyorum. Ironik bişey oldu bu.. Ya da başka bişey .. Ne dedim ben.. Nerdeydim ki !!
Arkadaşım yanlış yere bakıyorsun biraz sola dönüp, sevimli bilmişe bakarmısın, sana güç versin, enerji versin. Sevgiler.Kendimi bu resimdeki amca gibi hissediyorum.. Amca diyorum demek ki öyle hissetmiyorum. Ironik bişey oldu bu.. Ya da başka bişey .. Ne dedim ben.. Nerdeydim ki !!
Âmin inşallah canım,kalp sesinide gümbür gümbür duyarsın göz yaşların akarak sevinirsin,gerçekten çok sevindim hamile olmana,burada kimin olursa olsun hamile haberi,her girdiğimde inşallah müjdeli haberler vardır diyerek besmeleyle Açıyor giriyorum.CapsLocked arkadaşımızda yurt dışında ve akapunktur yaptırdı diye biliyorum. Hatta yurt dışında akpnktr ile birlikte tedavi yapıyorlarmış, uygulama yaptıranlarda gebelik oranı daha yüksekmiş bilgisini internette okumuştum. Bebişin kalp sesini duyana kadar kendimi frenliyorum, dün deneyimli bir başhekim de bir kaç ay geçene kadar kendini kaptırma internette araştırma yaparak strese girme tavsiyesinde bulundu. Yani beklemedeyim, inş. güzel gelişmeler olur hepimiz için.
Cızzzz,kızarım bak,Çık çabuk diplerdenKendimi bu resimdeki amca gibi hissediyorum.. Amca diyorum demek ki öyle hissetmiyorum. Ironik bişey oldu bu.. Ya da başka bişey .. Ne dedim ben.. Nerdeydim ki !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?