Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Teşekkür, inş. Bu forumun ortak paydası; egosuz, kompleksiz, amaca ulaşmak için birbirine destek olmak, moral vermek. Benim de dileğim hepimizin hakkında Hayırlı gelişmelerin olması.

Mercimek ve kuru baklagilleri pişirirken içine az kimyon atarsan gazını alıyor çok tempo tutmuyorsun

Ahanda o fotoğrafı çeken keşke ben oleydiiiim.. bayıldım dedeye..(dede diyom o kadar gencim yani) , kızlar fofoğraf çekmek gibim bi kaabiliyetim vardı benim :)

KIZLARRR HERKES BURDA MIII
ACİL Bİ SORUM VAR..
KEÇİBOYNUZU PEKMEZI ALDIM. SOGUK SIKIM. PROF. SARAÇOĞLU NDAN
YALNIZ BANA Bİ YAZIDA GÖNDERMİŞLER ORDA

DİKKAT:" FSH YÜKSEKLİĞİ YAŞAYAN ERKEKLERİN KULLANIMI UYGUN DEĞİLDİR,"DİYOR.

E BİZDE SPERM AZLIGI VAR. YANİ FSH YÜKSEKLİĞİ DEMEK BU...
BİR BİLEN VAR MI ACEPP NE YAPACAGIMI SASIRDIMM

cnm eşime zorlaa 2 aydır keçiboynuzu pekmezi yediriyorum, eczaneden aldım, soğuk pres..
erkek infertilitesinde zaten fsh hep yüksek oluyor ama bir yandanda erkek infertilitesinde keçi boynuzu öneriliyor..
fsh ı iyi olan zaten sorunu olmayandır.. ortası yok yani..
keçi boynuzu kürü bazı bünyelerde tesr tepki veriyor enfeksiyon yapıyor deniliyor o yüzden ben kürü yıllar önce bıraktım.. pekmezden zarar geleceğini sanmıyorum kahvaltıda bile herkez yiyor, tabi sen yinede saraçoğluna telefonla sor istersen..

Ay canım aradım sordum ordakilere... Sperm arttırıcı diyor hahahahah
Yahuu spermi az olan erkeğin (eğer varikosel filan değilse) fsh ı yüksek olur diyorum..Ama onunda çok şey bildiğini sanmıyorum. zira bizim kinin de yüksek, demek ki kullanmaması gerekli..
Hayy allahımm bide kalktım keçiboynuzu kürü yap diye ısrar ediyorum:))

Hahahah kuzummm bazen bende hissediyorum yani arada olabilir aynaya bakınca düzeliyor .....oy oy gencim guzelim şıkır şıkırım de gec aleme şekerim

Gencim güzelim seni üzerim :) muhabbeti vardı onu getirdin aklıma
Bir de 'bir çiçekle bahar olmaz' vardı ama konumuzla alakası yok

Arkadaşım yanlış yere bakıyorsun biraz sola dönüp, sevimli bilmişe bakarmısın, sana güç versin, enerji versin. Sevgiler.
Hemen döndüm ona baktım zaten..hemen iyi geldi.. Dün abim kaza geçirmiş.. Çok şükür iyi.. Ben de onu görmeye gideceğim bugün.. Eşim benimle gelmek istemedi.. Istememesini de bahanelere ve yalanlara bağladı.. Ona canım sıkılmıştı. Geçti ama bana bir daha yalan söylememesi konusunda ciddi uyardım!!

Cızzzz,kızarım bak,Çık çabuk diplerden
Çıktım çıktım.. Alışkanlık yaptı dibe inmeden duramıyorum ara ara

Ahanda o fotoğrafı çeken keşke ben oleydiiiim.. bayıldım dedeye..(dede diyom o kadar gencim yani) , kızlar fofoğraf çekmek gibim bi kaabiliyetim vardı benim :)

Benim de vardı bir zamanlar.. Böyle fotoğraflarım da vardır ama kimbilir nerede..

Canım bilmiyorum ki.. Aynı sorun bizde de var.. Keçiboynuzu kürü yaptık hiç bir etkisi olmadı.. Bi kısır döngü MÜ acaba ? FSH I yüksekse neden öneriliyor? Zateb Süpermen soyunu olan da FSH da yüksek oluyor.. Anlamadım

FSH kaç sizde Hayatım?

cnm ben 2-3 aydır zorla yedirdimm:)) ayy buda bizim kürlere benziyor bence her kafadan ayrı bir ses çıkıyor.. kime neye hangisi yarıyor bilen yok.. her bünyenin tepkisi farklı oluyor..
saraçoğlunu aradım şimdi 5 aşamalı herbiri 2,5 aylık kürler kullandırıyormuş erkeklere (adam iyi para kapısı yapmış bu işi neredeyse bir yıldan fazla bağlı kalıyorsun oraya) .. pekmezi sayıda ve morfolojide sorun yoksa veriyoruz diyor.. fsh yüksekse vermiyoruz diyor.. erkeğin fsh ı da bayan gibi değişken oluyor.. bu bir yılda kaç kez değişebiliyor.. ortası yokki bunun..
ayy iyice kafam karıştı.. eşim kullansın kavanoz bitene kadar iyice battı balık olalım:))

canım benim keçi boynuzuna inancım yıllar önce kaybolmuştuda, eczanede görünce sekiz yıl sonra tekrar tanışalım dedim kendisi ile:)) bi şans daha vereyim dedim keçi boynuzuna yoksa çok iyi bişey çıkacağını hiç sanmıyorum..

Senşn tecrübelerine güveniyorum canım.. Proxceed kullandınız mı hiç?
Bizim ilk doktorumuz vermişti ama biz 1,5 ay kullandık ve o ay benim OPU olunca bıraktık, anlamı olmayacaktı çünkü..

Benim esimin FSH 19,88 .. Sınırda yüksek sanırım

Çok süratli ve yoğun günü bitirdim, off ilan ettim, keyfimi de aldım geldimmmmmmm
Pekmez'de kalmamıştım ben ama pekmeze bağlamışız :)))))
40 kusur sayfalardaydım 62 den mi devam etsem, geriye mi dönsem...
En güzeli 62 çağrıştırdı tavşan yapayım

Burada Çemberlitaş baharatçısı var. Birkaç ay önce onlara sormuştum.. Bir karışım yapıyorlarmış siparişle erkek süpermenleri için. 280 TL ve 2,5 - 3 ay yetecek miktardaymış ve çok etkiliymiş.. Ben keçi boynuzunu bırakıp, arı sütü ve o karışımı yedireceğim..

Beğeni bildirimlerini kapatadığımı söylesem inanır mısınız?
Alıntıları kaybediyorum onların arasında...
78 bildirim diyor kafayı yedirtmesin :)

Hızlı Edit: Profil mesajındaki bildirimleri kapatıyormuşum ha bire! Mesajların ki ayrıymış buldum sanırım :)))

Beğeni bildirimlerini kapatadığımı söylesem inanır mısınız?
Alıntıları kaybediyorum onların arasında...
78 bildirim diyor kafayı yedirtmesin :)
Hoşgeldin Şekerim .. Bizim süpermenleri nasıl daha güçlü süpermenlere dönüştürebiliriz ki acabasında pekmez konumuz oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…