- 7 Aralık 2013
- 5.214
- 3.508
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #35.621
Senşn tecrübelerine güveniyorum canım.. Proxceed kullandınız mı hiç?
Bizim ilk doktorumuz vermişti ama biz 1,5 ay kullandık ve o ay benim OPU olunca bıraktık, anlamı olmayacaktı çünkü..
Beğeni bildirimlerini kapatadığımı söylesem inanır mısınız?
Alıntıları kaybediyorum onların arasında...
78 bildirim diyor kafayı yedirtmesin :)
Hızlı Edit: Profil mesajındaki bildirimleri kapatıyormuşum ha bire! Mesajların ki ayrıymış buldum sanırım :)))
Hoşgeldin Şekerim .. Bizim süpermenleri nasıl daha güçlü süpermenlere dönüştürebiliriz ki acabasında pekmez konumuz oldu
ama canım seni beğeniyordum ben:))
Biz de proxceed e devam edelim bari.. Ben hepsini yedireyim. Ne olur ne olmaz süpermenler Süpermen olur bazenyok cnm benim kendime faydam yokki..
bizde proeed kullanıyoruz cnm, eşime çok faydası oldu sanırım çünkü döllenmeler hep oluştu.
proxeed uzun süreli kullanımda daha iyi cevap veriyormuş 6 ay kadar şartmış..
arı sütü, proxed ve keçi boynuzu pekmezi kullanıyor.. biz bu ay memorialda 5 yıllık sperm dondurması yaptırtacağız.
ama tabi öncesinde inceliyorlar, geçen yıl hazirandada memorialda kapsamlı test yapılmıştı bakalım o günden bu yana iyi yönde bi değişiklik olmuşmu..
Aynen tahrik etmek için bütün yollar mübahTahrik etmeli bence
N'apar eder hedefe doğru..... :))))))))))))))
Ben de seni çok beğeniyorum, buluşalım mı?
"Beğenilerinizden" de bakabiliyormuşum beğenilere
Biz de proxceed e devam edelim bari.. Ben hepsini yedireyim. Ne olur ne olmaz süpermenler Süpermen olur bazen
Aynen çok zorlanıyorlar .. Bizim yerimizde olsalar asla uğraşmazlardı. O Yüzden kadınlar her yerde aslında daha güçlü.yok canım ne yaparsan yap bizimkilerden bi Süpermen çıkmıyor:)))
tabiii yinede kullandıralımmm ne kaybedeceklerki.. biz tonla ilaç kullanıyoruz onlarda bi kaç şey kullansınlar..
ayy eşime bi zor geliyor proxeed kullanmak, günde iki tane bile kullanmıyor ağır geliyormuş, ben hatırlatmazsam ve hazırlamazsam asla içmiyor:))
biz kadınların yerinde olsalar kafayı yerlerr bence..
1.5 litre süper vallaben başladım canım hiç değilse günde 1,5 litre içiyorum ama artıracam zamanla
Geçmiş olsun,kendisi iyidir inşallah bişi olmamıştır.Gencim güzelim seni üzerim :) muhabbeti vardı onu getirdin aklıma
Bir de 'bir çiçekle bahar olmaz' vardı ama konumuzla alakası yok
Hemen döndüm ona baktım zaten..hemen iyi geldi.. Dün abim kaza geçirmiş.. Çok şükür iyi.. Ben de onu görmeye gideceğim bugün.. Eşim benimle gelmek istemedi.. Istememesini de bahanelere ve yalanlara bağladı.. Ona canım sıkılmıştı. Geçti ama bana bir daha yalan söylememesi konusunda ciddi uyardım!!
Çıktım çıktım.. Alışkanlık yaptı dibe inmeden duramıyorum ara ara
Benim de vardı bir zamanlar.. Böyle fotoğraflarım da vardır ama kimbilir nerede..
Sağol canım çok şükür Allah korudu, hep korusun Allah'ım. Dur evikap ve trebestan a da bakayım.[QUOTE="Eua,
Hemen döndüm ona baktım zaten..hemen iyi geldi.. Dün abim kaza geçirmiş.. Çok şükür iyi.. Ben de onu görmeye gideceğim bugün.. Eşim benimle gelmek istemedi.. Istememesini de bahanelere ve yalanlara bağladı.. Ona canım sıkılmıştı. Geçti ama bana bir daha yalan söylememesi konusunda ciddi uyardım!!
Abine geçmiş olsun, insanın başına ne zaman ne geleceği belli olmuyor. Eşime de dr takviye olsun diye evikap ve trebestan vitaminlerini vermişti. Etkili oldu diyebilirim.
ya valla unutuyorum hiç ihtyaç duymuyorum çayı çok tüketiyorum günde 15 20 bardak bu da sebep oluyor galibaBir tadını alsan var ya bırakamazsın... Vücudun %60'ı mı su idi? Sabah kalkar kalmaz 1 bardak sindirim sistemini temizler, günaydın der, sonrası ara ara öğleye kadar 1 litre, öğleden sonra 1 litre, birden 2 lt içince tuvaletten çıkamazsın, sonra azar azardan alıştırırsın, sonrasında da hani benim suyum diye etrafında bardağını-şişeni ararsın.
Sağol canım iyi çok şükür.. Sadece omuzunda ezik varmış. Dün ilk öğrenince çok korktum da konuşunca rahatladım. Gineyim iki gün 3 kardeş aile saadeti yapalım..Geçmiş olsun,kendisi iyidir inşallah bişi olmamıştır.
geçmiş olsun canımSağol canım iyi çok şükür.. Sadece omuzunda ezik varmış. Dün ilk öğrenince çok korktum da konuşunca rahatladım. Gineyim iki gün 3 kardeş aile saadeti yapalım..
Sağol canım.. Allah'a Şükürler olsungeçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?