Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. Bizim seçme şansımız çok az o Yüzden illa şurası olsun bile diyemiyorum. Bizi nereye alırlarsa.. Mesela Bodrum hiç istemiyordum, dün biri Bodrum'a yapalım deyince, hemen hop olur olur oldum
Şu istanbul curcunasından kurtulalım bi, gerekirse yer Değişikliği kolay. Buradan çıkış yok..

Haklısın! Çok haklısın! Tembel teneke 40Asistani
İhmal ettim bu aralar, ara ara soluklandım buralarda. Şenlikli partili olsun...
Bir sürü müjdemiz var keyfine varalım di mi ya :)

Hem gebeş, hem hamaratmış.. Her eve lazım kadınlardan :)))))))))) Değil gebe, açlıktan ölüyor olsam kısır yapamam...

Şimdi sadece organik gebeş ol, göbeğini okşa usul usul, ara ara aşer yeter :)))))))) Hamaratlığı boş ver :)

Oldu mu hepsi olur hiç şaşmaz! Vallahi say say bitmez ama olsun... Nefes almak çok güzel diyelim biz yine...
Reflü ve mide asidi zaten neredeyse birbirini tamamlayan ikili... Mutlaka biliyorsundur ama bir şeyler yedikten sonra uzanmamak, gece yatmaya yakın sıvı şeyler tüketmemek ve mutlaka dik pozisyona yakın yatmak rahatlacaktır. Çoklu yastık kullanımı süper çözüm... Geçsin gitsinler inşallah

Mide asidi reflu kabızlık yeşil zeytin hepsi hayatımda ama bir tek çekirdeğini bilmiyordum deneyeceğim

senin bu mesajlarında benim durumum genel de bu! (avuç yalayananı henüz bulamadım) Sevdiğim şeyleri yapıyorsun, yapılmış gibi hissettiriyorsun, salyam birikiyor ya yutuyorum ya da bırakıyorum aksın hahahaha

havucu kullanıyorum canım aynı zamanda taze kabağıda harika oluyor hele kabak salatasının içine dereotu ve bolca iri kıyılmış ceviz eklersen tadı muhteşem oluyor pancarı denememiştim onuda yapacam

Evet ya sahi nerede?
Evet sahi neredesin ismihan_sultan ?
Saldığın çayır uzakta mı kaldı... Uzak yakın mesafeler bir klavye kadar. Bizim için yok sen iyi ol yeter :)

Ismihan_sultan,

Nerelerdesin arkadasim, Hatay'dan laf acilinca aklima sen geldin, en son buraya geldiginde regl gelmedi demistin. güzel haberle gelmeni diliyorum.

ya valla unutuyorum hiç ihtyaç duymuyorum çayı çok tüketiyorum günde 15 20 bardak bu da sebep oluyor galiba

canım ne yapıyorsun.. bende kronik reflüyüm, şirkette günde 5-6 bardak çay içerken hergün ağrı ve ağızdan asit olurdu..
şimdi çayı günde iki bardak oda çok açık olarak içiyorum onun dışında asla içmiyorum..
acilen çayı günde 1-2 bardağa düşürmende fayda var..
suyu günde en az 2 litre içiyorum..

Çok geçmiş olsun... Dilerim hafif atlatılmıştır, izi kalmasın, anısı yok olsun...Sağlık ve sıhhat dilerim.

Diğer hissettiklerine gelince bazen olaylara, kişilere aynı coşkuyla birlikte pervane olamıyoruz. Yüksünüyoruz böyle olunca da... Doğal olarak.

Direkt söylese kalbin kırılacak, bahane ile kırmamaya çalışırken de kırılacak. Anlayabilecek kapasiteleri var ama o bir erkek bunu fark etmesi mağaradan çıkış zamanlarıyla orantılı :) Canını sıkan gelmeyi istememesi mi yoksa bunu direkt söylememesi mi oldu sorusunun cevapları sende. Ağabeyin iyi olsun, gerisi bir şekil yolunu bulur... Üzülmek yerine iyi olduğuna sevin şimdi sen... Geçmiş olsun tekrardan

Reactions: Eua
O kadar yoğun bir resim ki... Kim olsa yazar...
Açıları, rengi, pusu, çizgileri, kıvrımları, pırıltısı her şey var.. Alıcı gözle bakınca yazacaklarım çok olabilir :)

Ahanda o fotoğrafı çeken keşke ben oleydiiiim.. bayıldım dedeye..(dede diyom o kadar gencim yani) , kızlar fofoğraf çekmek gibim bi kaabiliyetim vardı benim :)
di'li geçmiş zaman! hiç olur mu...
En güzel iki şeyi hayata getirmişsin... Asıl şimdi kabiliyetinin ölçüsüyle buluşacak iki güzel şey var hayatında. Her anını muhteşem anıya dönüştürebilmek varken geçmiş zaman kipleriyle zaman kaybetme... Vizorune sağlık :)

AAAAAAAAAAAAAAAAA 2 BARDAK DİYORRR annemmm ben ölürüm o zaman sinirden herkesi çileden çıkartırım sen bile bir çaydanlık çay kapıp koşarsın bana keşke daha aza indirebilsem ama çok zor yazın temmuzda bile bizim çaydanlık foku fokur kaynar @ensu sana bunları yazarken bile elimde çay olduğunu fark ettim

canım sağol benim son 3 yılda ortaya çıktı dr diyorki metebolizmada ki boşluk apartman hastalığı köy kasaba orman vs gitmeyen insanlarda olur (ben apartmada yaşamıyorum ve sık sık köy e giderim )aslında her yıl daha ağır geçiyordu bu yıl okadar kötü olmaım kortizol iğne yaptırdığında iyi geliyor ama dr pek uygun görmüyor inş bir an önce metebolizmadaki boşluk dolarda bende kurtulurum

Benim eşim tedaviden 1 ay önce kaynatmalı Keçiboynuzu kürü yapmıştı. Epey artış olmuştu ama ileri hareket hala sıfırdı. Bir de sigarayı bırakmıştı belki de onun etkisidir bilmiyorum.

Biz yaptırmıştık, 4 tüp donduruldu..2 si kullanıldı, 2 si halen hastanede beklemede..hatta bir hastaneden diğerine transfer edilirken çok korkmuştum, 20 dakikada getirmelisiniz demişlerdi..o gün yolların açık olması için dua etmiştik..

Benim eşim tedaviden 1 ay önce kaynatmalı Keçiboynuzu kürü yapmıştı. Epey artış olmuştu ama ileri hareket hala sıfırdı. Bir de sigarayı bırakmıştı belki de onun etkisidir bilmiyorum.

Kocaman bi Amannnnnn cekiyorum canım.. ben karışmıyorum artik ne isterse yapsin:)

canım benim hakkimdaki guzel sozlerin için tesekkur ederim bir insanın gözleri güzel bakıyorsa karşındakinide güzel görür sende güzel yürekli bir insansın ancak ben zannettiğin kadar ' çok kibar ve naif ' değilim sadece bu insanlar gözümde o kadar zavallılarki sözleri bazen canımı yaksada bazen iki kelimeyle yerlerine oturtuyorum bazende gülüp bu insanları Allaha havale ediyorum çünkü nasıl bir kibirin nasıl bir acizliğin içinde olduklarını kendileride bilmiyor

tatlım çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…