- 19 Haziran 2011
- 1.170
- 1.290
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #35.661
tatlim cok gecmis olsun... Fena gripim giremedim.. Simdi okudum sukur iyi olmasina cok sukur.Sağol canım iyi çok şükür.. Sadece omuzunda ezik varmış. Dün ilk öğrenince çok korktum da konuşunca rahatladım. Gineyim iki gün 3 kardeş aile saadeti yapalım..
off kizlaaar bu grip ne ise yarar acabaaaa :-( coook hastayim... eklemlerim ayri ayri dans ediyor sanki oksururken :-(
sagol canimm cok fenaa :-(geçmiş olsun canım
Canımmm çok geçmiş olsunnnoff kizlaaar bu grip ne ise yarar acabaaaa :-( coook hastayim... eklemlerim ayri ayri dans ediyor sanki oksururken :-(
sagol minnosum... yatak dosek :-(Canımmm çok geçmiş olsunnn
ahh o fertijin seval taşdemir yokmuu ne fena kadın yaaa:)) hastalara bakarken direk dolar işaretini görüyor.
ahh o fertijin seval taşdemir yokmuu ne fena kadın yaaa:)) hastalara bakarken direk dolar işaretini görüyor.
sagol minnosum... yatak dosek :-(
evett cnm sevil hanimdii o bayann:)) tuhaff bi bayann:))Sen gitmiş miydin ona? Şu seni zorla muayene edip üstüne para isteyen kadın mıydı o?
Bir şekilde onun hikayesini Semra Hanım' a yapıştırmışım. Konusu açılmasa yıllarca farketmezdim sanırım...
forumda okudum bazi klinikler transferden sonra 5. ve 10. gun hastaya ovitrelle ya da baska catlztma ignesi yapiyorlarmis koldan, tutunmanin olmasi icin. valla benim doktor hic yapmadi... uygulama yapilan var mi tatlilar? bugun de bir bayan ile konustum ege univer. yaptirmis ayni sekilde ve hamis... kismet tabi ama bunu da bir arastiralim...
canımcığım kusura bakma konuya atladım ama erbil beyde bize yazmıştı proxedi eşimede ağır gelmişti afedersin midesi bozulmuştu tuvaleten çıkamadı bir ara 2 hafta kullndık benim zorumla bıraktık sonra..bence sayı ve kaliteye iyi geliyor benim önceden iki dölenen emriyom olmamıştı ve bitane 1 kalite donmuş minişim var..bizde sayı problemi olmadığı halde iyi geldi canım..ama mallesef eşim şuan kullanmıyor..sende son durumlar ne canım ne zaman aşlıyorsun tedavine..benim bu ay tedavim iptal oldu tek yumoşum vardı büyümedi mallesef..yok canım ne yaparsan yap bizimkilerden bi Süpermen çıkmıyor:)))
tabiii yinede kullandıralımmm ne kaybedeceklerki.. biz tonla ilaç kullanıyoruz onlarda bi kaç şey kullansınlar..
ayy eşime bi zor geliyor proxeed kullanmak, günde iki tane bile kullanmıyor ağır geliyormuş, ben hatırlatmazsam ve hazırlamazsam asla içmiyor:))
biz kadınların yerinde olsalar kafayı yerlerr bence..
evet cnm cok reklamci, birde abuk seylerle milletin gozunu boyuyor.. yumurtana ozel sivi getirecem + 150 $... lenfosit asisi yapacagim uc ay yok sukadar $..Kesinlikle sana katılıyorum. Benim türkiyeye tedaviye karar verişimin onun bi tv programınının katkısı var. Önce onu araştırmıştım. Sonra dedimki kendi kendime,ya bu doktor o kadar çok tv lerde boy gösteriyorki,hastalarına vaktini nasıl ayırıyor düşüncesi beni tereddüt ettirdi.Bide fazla reklam da mide bulandırdı. Muhakkak başarıları vardır elbet, ama çok fazla tv de. Yanılıyormuyum?
canim evet proxeed iyi bi ilac gercektende.. herseyin karisimi olan bi vitamin..canımcığım kusura bakma konuya atladım ama erbil beyde bize yazmıştı proxedi eşimede ağır gelmişti afedersin midesi bozulmuştu tuvaleten çıkamadı bir ara 2 hafta kullndık benim zorumla bıraktık sonra..bence sayı ve kaliteye iyi geliyor benim önceden iki dölenen emriyom olmamıştı ve bitane 1 kalite donmuş minişim var..bizde sayı problemi olmadığı halde iyi geldi canım..ama mallesef eşim şuan kullanmıyor..sende son durumlar ne canım ne zaman aşlıyorsun tedavine..benim bu ay tedavim iptal oldu tek yumoşum vardı büyümedi mallesef..
Benim kocada yillardir sifira yakin spermi olmasina ragmen bu keci boynuzu falani icmek istemez nazlanir bak surda soyle bi ilac varmis iyi geliyomus desem ilgilenmez. Sinir eder beni. Bu arada bir akraba var ikinci cocuk icin yillardir ugrasiyodu duydum hamile kalmis Erzuurun da birisi varmis aktar galiba kadindansa sorun kadina erkekteyse sorun erkege bi karisim hazirliyomus. Burdan almis bizim akrabada karisimi kocasinin sperm sayisi cok dusukmus uc ay kullanmislar hamile kalmis sayi sifirsa bisey yapamiyomus bitane bile varsa yeter arttiririz diyomus.
yaa 20 dk mi cok kisa sureymis..biz tedavilerde hic kullanmicaz cnm.. cunku esimin simdilik canli sperm cikisi azda olsa varya bunu gelecekte gerekli olabilir diye saklatacagiz.. belkide hic gerek olmayacak bes yilin sonunda cope gidecek ama ne bilim birde sperm dondurma yapalim dedik:)) esimde kendisiyle ilgili birseyya evett yapalim diyor..Biz yaptırmıştık, 4 tüp donduruldu..2 si kullanıldı, 2 si halen hastanede beklemede..hatta bir hastaneden diğerine transfer edilirken çok korkmuştum, 20 dakikada getirmelisiniz demişlerdi..o gün yolların açık olması için dua etmiştik..
canim evet proxeed iyi bi ilac gercektende.. herseyin karisimi olan bi vitamin..
esin neden kullanmiyor.. havuz sistemine devam edecekseniz gotur onune gunde bir paket. bizdede agir gelince bir pakete dustuk canim..
donmusuna cokk sevindim hayirli olsunn..kac tane daha donmusun olacak cnm transfer olmasi icin.. bu gecen hafta basladiginmi iptal oldu( cok gecmiss olsun canim uzulme lutfenn.. insallah gelecekk ayy en az iki tane daha sarisin minnakin olur..
ben regly olmayi bekliyorum cnm.. semra hn gecen ay baslamadiya, bu ay baslarim derse baslayacagim.. artik istedigimiz zaman tedaviye baslamakta luks oldu ne yazikki.. bir bu eksikti..
ozletme kendinii cnm aradaa gell.. cok optumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?