- Konu Sahibi akideciknane
-
- #35.681
yaa 20 dk mi cok kisa sureymis..biz tedavilerde hic kullanmicaz cnm.. cunku esimin simdilik canli sperm cikisi azda olsa varya bunu gelecekte gerekli olabilir diye saklatacagiz.. belkide hic gerek olmayacak bes yilin sonunda cope gidecek ama ne bilim birde sperm dondurma yapalim dedik:)) esimde kendisiyle ilgili birseyya evett yapalim diyor..
3 donmuş olucak sonra geçici menopoza sokucakmış çikolata kistlerim için erbil bey sonrası iki ay sonrada transfer..uzun süren bir tedavim olucak mallesef..inş sende bu tedavinde kavuşursun meleğine canım..canim evet proxeed iyi bi ilac gercektende.. herseyin karisimi olan bi vitamin..
esin neden kullanmiyor.. havuz sistemine devam edecekseniz gotur onune gunde bir paket. bizdede agir gelince bir pakete dustuk canim..
donmusuna cokk sevindim hayirli olsunn..kac tane daha donmusun olacak cnm transfer olmasi icin.. bu gecen hafta basladiginmi iptal oldu( cok gecmiss olsun canim uzulme lutfenn.. insallah gelecekk ayy en az iki tane daha sarisin minnakin olur..
ben regly olmayi bekliyorum cnm.. semra hn gecen ay baslamadiya, bu ay baslarim derse baslayacagim.. artik istedigimiz zaman tedaviye baslamakta luks oldu ne yazikki.. bir bu eksikti..
ozletme kendinii cnm aradaa gell.. cok optumm
canim sen bagimli olmussunn:))) neyse caya bagimlii olalim bosver... tabi guzel bi yerdede oturuyorsun.. her mevsim balkonlarda bahcelerde cay keyfi ne guzell gider:)) sana caya gelelim cnm.. cok hamaratsin guzel pastalarda yapiyorsun..AAAAAAAAAAAAAAAAA2 BARDAK DİYORRR annemmm ben ölürüm o zaman sinirden herkesi çileden çıkartırım sen bile bir çaydanlık çay kapıp koşarsın bana keşke daha aza indirebilsem ama çok zor yazın temmuzda bile bizim çaydanlık foku fokur kaynar @ensu sana bunları yazarken bile elimde çay olduğunu fark ettim
bencede yokda esime gore varmis:)) sagol hayatimm insallah hep berabercee..Agir gelebilecek bir sey yok aslinda sadece sperm arttirimi icin kullanilmis bi ilac. Sayisinda etkili degil bence kalitede etkili oluyor. Biz 3 ay sabah aksam yemeklerden once kullandik..
Canim insallah bu ay baslarsiniz tedaviye bu mutlu son olsun senin icin :)
yaa 20 dk mi cok kisa sureymis..biz tedavilerde hic kullanmicaz cnm.. cunku esimin simdilik canli sperm cikisi azda olsa varya bunu gelecekte gerekli olabilir diye saklatacagiz.. belkide hic gerek olmayacak bes yilin sonunda cope gidecek ama ne bilim birde sperm dondurma yapalim dedik:)) esimde kendisiyle ilgili birseyya evett yapalim diyor..
gecici menapozu yine duymustum bir yerlerde.. insallah fayda edecek cnm.. guzel bi tedavi goruyorsun sonuda iyi olacakk..3 donmuş olucak sonra geçici menopoza sokucakmış çikolata kistlerim için erbil bey sonrası iki ay sonrada transfer..uzun süren bir tedavim olucak mallesef..inş sende bu tedavinde kavuşursun meleğine canım..
bencede yokda esime gore varmis:)) sagol hayatimm insallah hep berabercee..
istanbulda trafikte asla yetismez.. sperm tasimasi icin ozel hizli kurye tutmak gerek:)) ahh hayatt sen nelere kadirsin.. bekarken sperm demek bile ayipti simdi cok rahat konusur olduk:))20 dakika gerçekten kısa, hatta yetiştiremeyiz diye korkmuştuk..hatta bir arkadaşımızı çağırdım, onun arabasıyla gitmiştik yetiştirelim diye stres yapmayalım dedik...
3 donmuş olucak sonra geçici menopoza sokucakmış çikolata kistlerim için erbil bey sonrası iki ay sonrada transfer..uzun süren bir tedavim olucak mallesef..inş sende bu tedavinde kavuşursun meleğine canım..
istanbulda trafikte asla yetismez.. sperm tasimasi icin ozel hizli kurye tutmak gerek:)) ahh hayatt sen nelere kadirsin.. bekarken sperm demek bile ayipti simdi cok rahat konusur olduk:))
ben hemen kiziyorum " iyi icme ozaman, senin yuzunden ben tedavi ola ola hastalanip ölüm, sen git yenisini bul on kezde onla dene diyorum.. sana tum hastaneleride ogrettim " diyorum.. adam sirf ben susum diye hizla iciyor.. benden kurtulus yok..Heeeee
Ahahah ona bakarsin benim kide bin tane sey buldu. Yok onu ictigi gun basi agriyormus yok bilmeme ne bahane cok:)
Anlamiyorum niye boyle yapiyorlar
istanbulda trafikte asla yetismez.. sperm tasimasi icin ozel hizli kurye tutmak gerek:)) ahh hayatt sen nelere kadirsin.. bekarken sperm demek bile ayipti simdi cok rahat konusur olduk:))
cnm insallahh geri kalan tuplerle bebisinize kavusursunuzz..20 dakika gerçekten kısa, hatta yetiştiremeyiz diye korkmuştuk..hatta bir arkadaşımızı çağırdım, onun arabasıyla gitmiştik yetiştirelim diye stres yapmayalım dedik...
cnm insallahh geri kalan tuplerle bebisinize kavusursunuzz..
ben hemen kiziyorum " iyi icme ozaman, senin yuzunden ben tedavi ola ola hastalanip ölüm, sen git yenisini bul on kezde onla dene diyorum.. sana tum hastaneleride ogrettim " diyorum.. adam sirf ben susum diye hizla iciyor.. benden kurtulus yok..
ama hayatim cetrotide yumurtalar catlamasin diye, ovittrelle de catlasin diye.. Yani icerikleti mutlaka farklidir diye dusunuyorumİlk tedavimde Cetrotide kullanmıştım ben. Her zaman işe yaramıyor yani.
yoğurdumu mayaladım yarın içinde hindi etli patates yemeği yaptım mutfağı topladım çok yoruldum midemde hala geçmedi ağrıyor
sizler ne güzel sohbet etmişsiniz hepinize iyi geceler
forumda okudum bazi klinikler transferden sonra 5. ve 10. gun hastaya ovitrelle ya da baska catlztma ignesi yapiyorlarmis koldan, tutunmanin olmasi icin. valla benim doktor hic yapmadi... uygulama yapilan var mi tatlilar? bugun de bir bayan ile konustum ege univer. yaptirmis ayni sekilde ve hamis... kismet tabi ama bunu da bir arastiralim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?