Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

:)) eşim ben örnek vermem ameliyatla alsınlar demişti..bizde böylelikle verdik..

3 donmuş olucak sonra geçici menopoza sokucakmış çikolata kistlerim için erbil bey sonrası iki ay sonrada transfer..uzun süren bir tedavim olucak mallesef..inş sende bu tedavinde kavuşursun meleğine canım..

canim sen bagimli olmussunn:))) neyse caya bagimlii olalim bosver... tabi guzel bi yerdede oturuyorsun.. her mevsim balkonlarda bahcelerde cay keyfi ne guzell gider:)) sana caya gelelim cnm.. cok hamaratsin guzel pastalarda yapiyorsun..

bencede yokda esime gore varmis:)) sagol hayatimm insallah hep berabercee..

20 dakika gerçekten kısa, hatta yetiştiremeyiz diye korkmuştuk..hatta bir arkadaşımızı çağırdım, onun arabasıyla gitmiştik yetiştirelim diye stres yapmayalım dedik...

3 donmuş olucak sonra geçici menopoza sokucakmış çikolata kistlerim için erbil bey sonrası iki ay sonrada transfer..uzun süren bir tedavim olucak mallesef..inş sende bu tedavinde kavuşursun meleğine canım..
gecici menapozu yine duymustum bir yerlerde.. insallah fayda edecek cnm.. guzel bi tedavi goruyorsun sonuda iyi olacakk..

20 dakika gerçekten kısa, hatta yetiştiremeyiz diye korkmuştuk..hatta bir arkadaşımızı çağırdım, onun arabasıyla gitmiştik yetiştirelim diye stres yapmayalım dedik...
istanbulda trafikte asla yetismez.. sperm tasimasi icin ozel hizli kurye tutmak gerek:)) ahh hayatt sen nelere kadirsin.. bekarken sperm demek bile ayipti simdi cok rahat konusur olduk:))

Dilerim karşılığını en tatlı şekilde alırsın.
Rabbim büýük yardımcın olsun yolunu açık etsin

istanbulda trafikte asla yetismez.. sperm tasimasi icin ozel hizli kurye tutmak gerek:)) ahh hayatt sen nelere kadirsin.. bekarken sperm demek bile ayipti simdi cok rahat konusur olduk:))

Sperm in sırrının keşfedildigi gün işte o gün bizim bayramımız olacak:)) her yere onların fotoğrafını asacağım ahahahah

Heeeee
Ahahah ona bakarsin benim kide bin tane sey buldu. Yok onu ictigi gun basi agriyormus yok bilmeme ne bahane cok:)
Anlamiyorum niye boyle yapiyorlar
ben hemen kiziyorum " iyi icme ozaman, senin yuzunden ben tedavi ola ola hastalanip ölüm, sen git yenisini bul on kezde onla dene diyorum.. sana tum hastaneleride ogrettim " diyorum.. adam sirf ben susum diye hizla iciyor.. benden kurtulus yok..

yoğurdumu mayaladım yarın içinde hindi etli patates yemeği yaptım mutfağı topladım çok yoruldum midemde hala geçmedi ağrıyor

sizler ne güzel sohbet etmişsiniz hepinize iyi geceler

:)) sorma ..canları çok kıymetli..doktora zorla gidilir, ilaçlar zorla içilir..kavga kıyamet, gerçekten biz kadınlar çok güçlüyüz..

Kizlar embriolarin dondurulmadi ile ilgili kalite onemli mi... Yani birinci kalte ve i,inci kalte fark eder mi. ?. Arkadasim ona gore karar verecek, arastiriyor... Bilgisi olan var midur

Ohhh mis... Sen su hi dili papatesin tarifini yazabilir misin guzelcik? Hindi cooook severr ben.
yoğurdumu mayaladım yarın içinde hindi etli patates yemeği yaptım mutfağı topladım çok yoruldum midemde hala geçmedi ağrıyor

sizler ne güzel sohbet etmişsiniz hepinize iyi geceler

Ben de Ege Ün.yaptırdım...Pozitif sonucu alamadık..Evet 5.günü e2 değerine bakılıyor ve iğne yapılıyor.hatta o zaman bende şaşırmıştım, yaptıran varmı diye sormuştum...burda daha önce alfabe isminde bir arkadaşımız vardı o da Ege de tedavi gördü hamile kaldı, nevser arkadaşımızda geçen hafta doğum yaptı..Ege ün. de başarılı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…