Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Evet bu kadar ekranda görünen dr. yada hastaneler için akıllarda hep soru işareti oluşuyor..Bir ara Melek Baykal ın programına iki dr.çıkıyordu.Birisi tüp bebek, diğeride tedavi gören hastaların beslenme düzeniyle ilgili bilgi veriyordu..isimlerini unuttum ,ben aaa fena değiller derken, ensudan bu dr.ları tanıdığını hatta ne kadar paracı olduklarını duyunca şaşırmıştım..Bu sektörde bazı dr.lar vicdanlarını kaybetmişler.

Ohhh mis... Sen su hi dili papatesin tarifini yazabilir misin guzelcik? Hindi cooook severr ben.

yazayım canım

soğanları küp küp doğra yağda karamelize et salçasını ekle salçanın kokusu çıkana kadar kavur hindi etlerini kuşbaşı olarak doğra yıka kat içine tuzunuda ekle kısık ateşte suyunu salıp çekene kadar pişir sonra patatesleride yıkayıp soyup küp küp doğra bunlarıa tencereye ekle üzerine çıkacak kadar sıcak su ekle kaynadıktan sonra kısık ateşte pişir istersen iki diş sarımsakda ezerek kat çok yakışıyor

Bu cocuk isi toplumda kadina yuklenmis sanki erkeklere.bir sey soran yokya nasilsa. Esim sen olmasan benim cocugum olmazdi der bir kizim var altinci tup bebekte oldu. Sen olmasan ben bu kadar ugrasmazdim der. Simdi ikinciyi istiyuorum ama cok istiyorum. Kesinlikle yanasmiyo yok para.diyo yok seninsagligin diyo. Bende dedimki parayi annemden alcam igneleri kullancam yumuslari toplatcam istersen gelme sperm vermeye diyorum gizli tehdit. Neyse saka bi tarafa kizima cok kardes istiyorum bide bebek doyamadim bebek bakmak istiyorum. Rabbim yardim etsin once hic olmayanlara versin sonra bizlere

Iyi geceler benimde bir oglum var bende bir kardes istiyorum ogluma 7 senedir korunmuyorum ama olmadi işt benim eşimde tedavi felan istemedi hep olur gözüyle bakti ilk cocugumuz hemen oldu ya bunuda oyle olcak sandi bende deli gibi bi cocuk daha istedim ama yuce yaradan vermedi eş istemeyincede tedavi olunmuyor maalesef en son doktora gittigimde fsh yuksek dendi doktor cok zor dedi buradan zanork arkadasimiZ hayiti onerdi onu ictim birde incir yedim bol bol bakalim beklemedegim insallah sonuc hayirli olur biraz once dualar ettim namaz kildim hacet namazi burda isteyen butun arkadaslara da dua ettim allahim kabul etsin insallah

Canım benim ne güzel anlatmışsın. Çok sağol, Allah razı olsun.. Allah'a şükür omuzda biraz ezikle atlatmış .. Allah'ım beterinden korusun hepimizi ve hepimizin sevdiklerini, içinde beni ve sevdiklerimi..
Diğer mesele de bahane üretmesi canımı sıktı . En çok da yalanla bahane üretmesi, bana çok dokundu. O yüzden yalan olma, dürüst ol yeter dedim., gelmemesi beni rahatsız etmez, isterim elbet ama öyle mıc mıc herşeyi beraber yapan bir çift olamam, sıkılırım sonra adamdan

off kizlaaar bu grip ne ise yarar acabaaaa :-( coook hastayim... eklemlerim ayri ayri dans ediyor sanki oksururken :-(
Oyy çok fena.. Faranjit mi oldun sen yıksa. Faranjit çok fenadır, bütün Vücudu ağrıtır, saç tellerin bile ağrır.
Bal-limon-tarçın en güzel karışım birebir .. Bal , kestane Balı olursa çok daha iyi.
Bir de yıllad önce bir doktırum bana balık Yağı iç mutlaka hergün dedi. Kapsül olanlardan alıyorum. Hatta 2 sene önce resveratrollü balık Yağı keşfettim. Çok iyiymiş. Devamlı ondan kullanıyorum .. Hatta adetlerimi bile düzeltmişti.
Aklıma gelmişken resveratrol yeni keşfedilmiş ama çok faydalı. FRANSIZ şaraplarının yapıldığı üzümlerden elfe ediliyor. Kansere karşı koruyucu etkisi olduğunu düşünülüyor. Asıl bomba erkek sperm hücrelerine iyi geldiğine, kaliteeyi ve sayıyı arttırdığına dair makaleler var..
Bizimkine içiriyorum ama arada içiyor. Gizemli kullansa keşke

Öğrensem ben onu keşke ..

kokusu burnuma geldi ohhhhhh.... elleine saglik canimmm

anladim kuzum... Cok tesekkur ederim baby... Hayirlisi bakalim insallah bu sefer turnaya muck muck.

canimmm he valla farnjit de grip de hesi bendeeee tatlim sagol bu arada ne guzel bilgiler vermissin benim buyuk biritanicammm

Cok guvenilir bir akraba denedi. Cocuklari oldu. Yillardir adam bu isi yapiypmus adami telefonla ariyosun son spermmiyogram testi ile sana sorular soruyo sayi hareket falan spermmiyogra gore bi karisim hazirliyo. En azinfan bilgi almak icin aranabilir gecenlerde iki yillil evli bi yakinim aradi bu sonuc gayet iyi bisey yapamam demis doktorda oyle demisti. Telefonu var bende buraya yazabilirmiyim

canim sen bagimli olmussunn:))) neyse caya bagimlii olalim bosver... tabi guzel bi yerdede oturuyorsun.. her mevsim balkonlarda bahcelerde cay keyfi ne guzell gider:)) sana caya gelelim cnm.. cok hamaratsin guzel pastalarda yapiyorsun..
başımla bereber her zaman beklerim

Ben kendim icin ariycam ama esimle aram kotuya simdi giciklik olsun diye aramaz ben getirtsem icmez. Bizim sperm sayisi bes yil once yani kizimi yapmaya ugrasirken bir milyondu. Simdi tekrar tup denedik cok dusmus yirmi adet falan cikti. Hatta doktor tesa bile olabilir dedi. Amannnnnn hayat rabbim kimseyi darda koymasinn. Bu kisi sorun kadindaysa kadinada bi karisim yapiyomus. Bi gorusup sormaktan bisey kaybedilmez.

Reactions: Eua
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…