Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canimmm he valla farnjit de grip de hesi bendeeee tatlim sagol bu arada ne guzel bilgiler vermissin benim buyuk biritanicammm
Günaydın, geçmiş olsun. Hastalıkla vücut toksitleri dışarı atıyor, sıcacık çorba ve dinlenme en iyi tedavisi. Acil şifalar dilerim.

özel mesaj atabilirsin bizeeee sagol cannım

1. Eua .!.:
    Sağol canım iyi çok şükür.. Sadece omuzunda ezik varmış. Dün ilk öğrenince çok korktum da konuşunca rahatladım. Gineyim iki gün 3 kardeş aile saadeti yapalım..
    Gecmis olsun canım oooo kardes sarilmalari sımsıkı sarıl ilaç olursun valla

Canım bana da özelden mesaj atar mısın merak ettim:)
Arayayım adamı gerçi İstanbul'da da var öyle birileri biri Fatih'te biri Maltepe'de ama bi gitmedik..

Canım bana da özelden mesaj atar mısın merak ettim:)
Arayayım adamı gerçi İstanbul'da da var öyle birileri biri Fatih'te biri Maltepe'de ama bi gitmedik..
Bende Ankara dayim burdada cok duydum ams bizde hic inanmadik. Bu Erzurum daki ni deneyip anne olan cok ... tabi benim duydugum... bi bilgi alin guvenilir bulmazsaniz almazsiniz da ozelden nasil mesaj atiliyo bilmiyorum anlatirmisin

Günaydınnn günaydınnnn günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn

(Beynim uyanık ama bedenim sanki henüz uyanmadı, uyumadı ki uyansın :)
4.5 da yatmıştım, 7.5 kalktım, 2 saate yakındır trafikte dur kalk derken uyanması lazımdı ama söz dinlemeyen vücudum var ya benim :))))) ah ah )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…