- Konu Sahibi akideciknane
-
- #35.721
Günaydın, geçmiş olsun. Hastalıkla vücut toksitleri dışarı atıyor, sıcacık çorba ve dinlenme en iyi tedavisi. Acil şifalar dilerim.canimmm he valla farnjit de grip de hesi bendeeeetatlim sagol bu arada ne guzel bilgiler vermissin benim buyuk biritanicammm
Birazcık büyümüştür diğil mi? Canııııım, sağlıkla büyüsün inş. teyzesi.günaydınlar birazdan ilker pasayı kontrole götüreceğiz
özel mesaj atabilirsin bizeeee sagol cannımCok guvenilir bir akraba denedi. Cocuklari oldu. Yillardir adam bu isi yapiypmus adami telefonla ariyosun son spermmiyogram testi ile sana sorular soruyo sayi hareket falan spermmiyogra gore bi karisim hazirliyo. En azinfan bilgi almak icin aranabilir gecenlerde iki yillil evli bi yakinim aradi bu sonuc gayet iyi bisey yapamam demis doktorda oyle demisti. Telefonu var bende buraya yazabilirmiyim
ben de seni çook severim.Günaydın, geçmiş olsun. Hastalıkla vücut toksitleri dışarı atıyor, sıcacık çorba ve dinlenme en iyi tedavisi. Acil şifalar dilerim.
Gecmis olsun canım oooo kardes sarilmalari sımsıkı sarıl ilaç olursun vallaEua .!.:Sağol canım iyi çok şükür.. Sadece omuzunda ezik varmış. Dün ilk öğrenince çok korktum da konuşunca rahatladım. Gineyim iki gün 3 kardeş aile saadeti yapalım..
Ozelden sana nasil mesaj atabilirim yazarmisinözel mesaj atabilirsin bizeeee sagol cannım
Cok guvenilir bir akraba denedi. Cocuklari oldu. Yillardir adam bu isi yapiypmus adami telefonla ariyosun son spermmiyogram testi ile sana sorular soruyo sayi hareket falan spermmiyogra gore bi karisim hazirliyo. En azinfan bilgi almak icin aranabilir gecenlerde iki yillil evli bi yakinim aradi bu sonuc gayet iyi bisey yapamam demis doktorda oyle demisti. Telefonu var bende buraya yazabilirmiyim
Günaydınnnn canolarrr :)))
Güzel bir cuma sabahıı miss gibi güneşş:))
günaydın canım burasıda öyle hava çok güzel
Günaydın canoGünaydınnnn canolarrr :)))
Güzel bir cuma sabahıı miss gibi güneşş:))
Geçmiş olsun,acil şifalar dilerim tatlım.canimmm he valla farnjit de grip de hesi bendeeeetatlim sagol bu arada ne guzel bilgiler vermissin benim buyuk biritanicammm
Âmin,hayırlı cumalar.hayırlı cumalar
"Bilemezsin ki;
Belki de Allah, bundan sonra daha güzel bir kapı açar.."
&&& Talak Suresi 1. Ayet
hayırlı cumalar
"Bilemezsin ki;
Belki de Allah, bundan sonra daha güzel bir kapı açar.."
&&& Talak Suresi 1. Ayet
evett cnm sevil hanimdii o bayann:)) tuhaff bi bayann:))
Bende Ankara dayim burdada cok duydum ams bizde hic inanmadik. Bu Erzurum daki ni deneyip anne olan cok ... tabi benim duydugum... bi bilgi alin guvenilir bulmazsaniz almazsiniz da ozelden nasil mesaj atiliyo bilmiyorum anlatirmisinCanım bana da özelden mesaj atar mısın merak ettim:)
Arayayım adamı gerçi İstanbul'da da var öyle birileri biri Fatih'te biri Maltepe'de ama bi gitmedik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?