Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

yoğurdumu mayaladım yarın içinde hindi etli patates yemeği yaptım mutfağı topladım çok yoruldum midemde hala geçmedi ağrıyor

sizler ne güzel sohbet etmişsiniz hepinize iyi geceler
Hindi etini mantarlı yapıyorum içine az kişniş toz halinde atıyorum nefis oluyor dene istersen,bende yoğurdumu kendim yapıyorum hazır yoğurtları pek yiyemiyoruz.

Hafiften bir baş ağrısı enseden enseden...
Gümbür gümbür migren geliyorummm gelebilirim habercisi gibi :)
Ben gidip fön bahanesine şu saçlarımı bir yıkatayım manyak masaj yapıyor yıkayan kız :) iyi gelir, uyanırım tümden...

Günaydın,uyandınmı.

Allahımmmm sabah sabah yemek organizasyonu yapabilen muhteşem kadınların arasındayım...
Akşam deliler koğuşu gibi ziller çalan midemizi doyurmak için bile ne yesek diye sadece düşünebilen biri olarak vallahi saygıyla selamlıyorum hepinizi

Hindi etini mantarlı yapıyorum içine az kişniş toz halinde atıyorum nefis oluyor dene istersen,bende yoğurdumu kendim yapıyorum hazır yoğurtları pek yiyemiyoruz.

Bende Ankara dayim burdada cok duydum ams bizde hic inanmadik. Bu Erzurum daki ni deneyip anne olan cok ... tabi benim duydugum... bi bilgi alin guvenilir bulmazsaniz almazsiniz da ozelden nasil mesaj atiliyo bilmiyorum anlatirmisin

Mesajın sol taraafında, resimler, nick vs. bilgilerinin arasında "özel mesaj at" butonu var. Ona tıklayarak yazabilirsin. Hatta bana da yazabilirsin numarayı. Erzurum' da arkadaşlarım var. Yüzyüze görüştürüp bilgi alabilirim. Hiç değilse güvenilirliğini gözleriyle görüp bilgi verirler...

Günaydın arkadaşlar kahvalti yapiyor bir taraftan sizi okuyorum dun biraktim baya bi sayfa çıkmış .sabah neseniz bol olsun, cumamiz mubarek olsun aksamki dualarimiz kabul olsun olsun olsun sonunda 9 ay sonra bebis olsun hahhahhhhh

Ufff o gün bugün mü?
Yani evet mecburiyetler olunca yapılması gerekenin yapılması bizlerin imtina etmeden uyguladığı...
Ama yine de işte niye bilmiyorum empati yapıyorum, bir sürü şey geliyor gözümün önüne... Hayırlısı olsun, senin için, sizin için, ofisinde işi devralacak, yeni yerlere gidecek olanlar içinde...

Çok güzel bir hayata açılacak kapın :)
Hiç gözünü arkada bıraktırmayacak kadar koşturmacalı olacak :)
Minik Ali aklınızı başınızdan alacak :)

Hayat hep güzel kapılar açsın yeter ki...

Günaydınlar, bugün ofis anahtarımı devrediyorum, hayatımda yeni bir kapı açılıyor.Haftaya kendimi nerelere vursam acaba? :)

Günaydınlar, bugün ofis anahtarımı devrediyorum, hayatımda yeni bir kapı açılıyor.Haftaya kendimi nerelere vursam acaba? :)

hakkında hayırlısı olsun canım dilerim herşey gönlünce olur

çalışmaya alışan insan için evde olmak önceleri zor gelebilir ama alışırsın insanoğlu neye alışmıyorki hem evde olmakda güzeldir bazen ev hanımlarına özenmiyor değilim

Günaydın, hayatının yeni safhasına merhaba diyeceksin, vuruş için bizim taraflara bekleriz.
Arkadaşım; dr sana elevit vitaminini vermiş miydi? Bana Kübra Hn. qenzimi bırak elevite başla dedi, buradaki eczanelerde bulamadım, şimdi de içinde bulunan bir maddenin zararından dolayı artık ülkeye getirilmediği, mevcutların da toplatıldığı bilgisini aldım. Bu konuda senin bilgin var mı?

Aaah ah. Aramızda 8 yıldır alışamamış olanlar olabilemez mi?

Ayyy keseli hamileeee iyi misiniz bızdıkla birlikte, güneşiniz daim olsun, bunaltmasın ama hep yüzünü göstersin :)
Seni görünce hatırladım Mayıs için uçuşlara bir bakacaktım, unuttum :) uygun fiyatlıları kaçırmamalı boşuna dünya para veriyoruz sonra :)))) Dalaman Milas arasında kararsızım önce onu netleştirmem lazım hahahaha

Şu saçlarım yıkansın aklımla beynim bir buluşur belki full enerji ilgilenirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…