- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #35.741
ama hayatim cetrotide yumurtalar catlamasin diye, ovittrelle de catlasin diye.. Yani icerikleti mutlaka farklidir diye dusunuyorum
Hindi etini mantarlı yapıyorum içine az kişniş toz halinde atıyorum nefis oluyor dene istersen,bende yoğurdumu kendim yapıyorum hazır yoğurtları pek yiyemiyoruz.yoğurdumu mayaladım yarın içinde hindi etli patates yemeği yaptım mutfağı topladım çok yoruldum midemde hala geçmedi ağrıyor
sizler ne güzel sohbet etmişsiniz hepinize iyi geceler
Günaydın,Günaydınnn günaydınnnn günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
(Beynim uyanık ama bedenim sanki henüz uyanmadı, uyumadı ki uyansın :)
4.5 da yatmıştım, 7.5 kalktım, 2 saate yakındır trafikte dur kalk derken uyanması lazımdı ama söz dinlemeyen vücudum var ya benim :))))) ah ah )
Hindi etini mantarlı yapıyorum içine az kişniş toz halinde atıyorum nefis oluyor dene istersen,bende yoğurdumu kendim yapıyorum hazır yoğurtları pek yiyemiyoruz.
Bende Ankara dayim burdada cok duydum ams bizde hic inanmadik. Bu Erzurum daki ni deneyip anne olan cok ... tabi benim duydugum... bi bilgi alin guvenilir bulmazsaniz almazsiniz da ozelden nasil mesaj atiliyo bilmiyorum anlatirmisin
Günaydın tatlımGünaydınlar, bugün ofis anahtarımı devrediyorum, hayatımda yeni bir kapı açılıyor.Haftaya kendimi nerelere vursam acaba? :)
Ne güzel yurdumuza güneş doğmuş desene...Sımsıcakkk :)
Bitsin artık bu kara günler...
Hindi etini mantarlı yapıyorum içine az kişniş toz halinde atıyorum nefis oluyor dene istersen,bende yoğurdumu kendim yapıyorum hazır yoğurtları pek yiyemiyoruz.
Günaydınlar, bugün ofis anahtarımı devrediyorum, hayatımda yeni bir kapı açılıyor.Haftaya kendimi nerelere vursam acaba? :)
Günaydınlar, bugün ofis anahtarımı devrediyorum, hayatımda yeni bir kapı açılıyor.Haftaya kendimi nerelere vursam acaba? :)
UtandımAllahımmmm sabah sabah yemek organizasyonu yapabilen muhteşem kadınların arasındayım...
Akşam deliler koğuşu gibi ziller çalan midemizi doyurmak için bile ne yesek diye sadece düşünebilen biri olarak vallahi saygıyla selamlıyorum hepinizi
Antalya da günlerden sonra ilk kez kuru ve güneşli.Ne güzel yurdumuza güneş doğmuş desene...Sımsıcakkk :)
Bitsin artık bu kara günler...
Günaydın, hayatının yeni safhasına merhaba diyeceksin, vuruş için bizim taraflara bekleriz.Günaydınlar, bugün ofis anahtarımı devrediyorum, hayatımda yeni bir kapı açılıyor.Haftaya kendimi nerelere vursam acaba? :)
Doktora gittin mi yase?? Naaptın? Başladın mı tedaviye?
Gecmis olsun canım oooo kardes sarilmalari sımsıkı sarıl ilaç olursun valla
hakkında hayırlısı olsun canım dilerim herşey gönlünce olur
çalışmaya alışan insan için evde olmak önceleri zor gelebilir ama alışırsın insanoğlu neye alışmıyorki hem evde olmakda güzeldir bazen ev hanımlarına özenmiyor değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?