Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Migreni çağırma arkadaşım, hava çarpmıştır, masaj iyi gelir. Ey migren uzak dur arkadaşımızdan. Geçmiş değil gelmemiş olsun dilerim.

Teşekkür ederimmmm, giderken bildirimin geldi :) Gelirse de alırız önlemini n'apalım artık :)

Elevit mi toplatılmış? Gani gani satılıyor benim evdeki bitmiş daha dün aldım imuneksle birlikte...
Ulaşamazsan haber vermen yeterli, yollarız :) Belki oralarda şu içinde domuz ürünü var rivayeti etkili olmuştur (içini okumadım varsa vardır bilmiyorum emin değilim son kararım gittim :) )

Migreni çağırma arkadaşım, hava çarpmıştır, masaj iyi gelir. Ey migren uzak dur arkadaşımızdan. Geçmiş değil gelmemiş olsun dilerim.

Zaten bir Kaş, Kuşadası, Denizli deki arkadaşlarıma geze geze uğrama niyetim var. Bakalım Pazartesi kontrolüm var. Ondan sonra 20. Haftaya kadar gezerim belki:)
Ben transferden beri Elevit kullanıyorum. Toplatıldığına dair birşey duymadım ama muadili Decavit var. Aynı işlevli, onu alabilirsin.

Günaydın akşamdan kalma.. Bi kahve iç, bi sigara tüttür, ne bilem işte bilumum şeyleri dene ayılmak için. Biz gayet iyiyiz, kesedeki de gayet iyiymiş. Ben de bomba gibiyim. Erken bilet almak iyi fikir, hem işten yorulup bunaldığında, tükendiğinde hatırlayınca bi enerji, bi gaz veriyo, hem de ekonomik oluyo.. Gel gel, güneye gel.

Teşekkür, Gogol teyze de toplatılmaya ilişkin bilgi doğrulaması yapmadı. Decaviti araştırayım. Kuşadası Denizli arası mola yeri Aydın bekliyoruz. Kontrolünden güzel haberler almanı dilerim.

Elevit ben de kullanıyorum ve hala piyasada olduğunu sanıyorum, çünkü yakın zamanda aldım.

Bende Ankara dayim burdada cok duydum ams bizde hic inanmadik. Bu Erzurum daki ni deneyip anne olan cok ... tabi benim duydugum... bi bilgi alin guvenilir bulmazsaniz almazsiniz da ozelden nasil mesaj atiliyo bilmiyorum anlatirmisin

Canım arkadaşım tarif etmiş ama ben sana mesaz yazdım zaten yukarılarda incele ona cevap yazabılırsın:)

keşke canım bitse bu kara günler ve yurdumuza gerçekten güneş doğsa hayat güllük gülistanlık olsa bizler anne olsak evlatlarımızı güle oynaya büyütsek maaşlarımıza zam yapılsa

Ohhhh ohhh suyundan da:))

Canım hakkında hayırlısı olsunnn.. BUndan sonraki her günün güzel ve heyacan dolu olsun... Bol bol gez inşallah bide doğuma kadar:)
Elevit bende de var eczanelerde de var problem duymadım henuz..
Deavit bana Ecevit'i çağrıştırdı nedense hahahaha:)
Ali'me öpücüklerr

Günaydınlar, bugün ofis anahtarımı devrediyorum, hayatımda yeni bir kapı açılıyor.Haftaya kendimi nerelere vursam acaba? :)
Hadi bakalım, hayırlı olsun yeni aşama... Şu anda çalışmama fikri bana pek bi cazip geliyor nedense.. 23 yıldır çalışıyor olmamın bunda etkisi olabilir mi acep? Gez toz dinlen, tadını çıkar arkadaşım..

23 yıl çalışmakkk aman allahımmm :))
Bırakamazsın sen sendelersin valla..
Benim daha çoooook çalışmam gerek vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…