- Konu Sahibi akideciknane
-
- #35.761
GünaydınGünaydın arkadaşlar kahvalti yapiyor bir taraftan sizi okuyorum dun biraktim baya bi sayfa çıkmış .sabah neseniz bol olsun, cumamiz mubarek olsun aksamki dualarimiz kabul olsun olsun olsun sonunda 9 ay sonra bebis olsun hahhahhhhh
Migreni çağırma arkadaşım, hava çarpmıştır, masaj iyi gelir. Ey migren uzak dur arkadaşımızdan. Geçmiş değil gelmemiş olsun dilerim.Hafiften bir baş ağrısı enseden enseden...
Gümbür gümbür migren geliyorummm gelebilirim habercisi gibi :)
Ben gidip fön bahanesine şu saçlarımı bir yıkatayım manyak masaj yapıyor yıkayan kız :) iyi gelir, uyanırım tümden...
Günaydın, hayatının yeni safhasına merhaba diyeceksin, vuruş için bizim taraflara bekleriz.
Arkadaşım; dr sana elevit vitaminini vermiş miydi? Bana Kübra Hn. qenzimi bırak elevite başla dedi, buradaki eczanelerde bulamadım, şimdi de içinde bulunan bir maddenin zararından dolayı artık ülkeye getirilmediği, mevcutların da toplatıldığı bilgisini aldım. Bu konuda senin bilgin var mı?
Migreni çağırma arkadaşım, hava çarpmıştır, masaj iyi gelir. Ey migren uzak dur arkadaşımızdan. Geçmiş değil gelmemiş olsun dilerim.
bebeğim ismimi tıkla orda özel mesaj at çıkıyor onu tıkla veee karşında ben :)Ozelden sana nasil mesaj atabilirim yazarmisin
sağol çiçeeeek :)Geçmiş olsun,acil şifalar dilerim tatlım.
Evet canım ama site devam edecek. Evden yürüteceğim.Günaydın tatlım
İş yerinimi kapatıyorsun?aaaaa ben siteden bişiler alacaktım Türkiye ye gelince.
Zaten bir Kaş, Kuşadası, Denizli deki arkadaşlarıma geze geze uğrama niyetim var. Bakalım Pazartesi kontrolüm var. Ondan sonra 20. Haftaya kadar gezerim belki:)Günaydın, hayatının yeni safhasına merhaba diyeceksin, vuruş için bizim taraflara bekleriz.
Arkadaşım; dr sana elevit vitaminini vermiş miydi? Bana Kübra Hn. qenzimi bırak elevite başla dedi, buradaki eczanelerde bulamadım, şimdi de içinde bulunan bir maddenin zararından dolayı artık ülkeye getirilmediği, mevcutların da toplatıldığı bilgisini aldım. Bu konuda senin bilgin var mı?
evet teyzesi 1 cm boy 450 g kilo göbeği de düştü ve size selam söyledi ilerimBirazcık büyümüştür diğil mi? Canııııım, sağlıkla büyüsün inş. teyzesi.
uzaklara gitme bana gelalır başımı giderim ben :)
Günaydın akşamdan kalma..Ayyy keseli hamileeee iyi misiniz bızdıkla birlikte, güneşiniz daim olsun, bunaltmasın ama hep yüzünü göstersin :)
Seni görünce hatırladım Mayıs için uçuşlara bir bakacaktım, unuttum :) uygun fiyatlıları kaçırmamalı boşuna dünya para veriyoruz sonra :)))) Dalaman Milas arasında kararsızım önce onu netleştirmem lazım hahahaha
Şu saçlarım yıkansın aklımla beynim bir buluşur belki full enerji ilgilenirim...
Teşekkür, Gogol teyze de toplatılmaya ilişkin bilgi doğrulaması yapmadı. Decaviti araştırayım. Kuşadası Denizli arası mola yeri Aydın bekliyoruz. Kontrolünden güzel haberler almanı dilerim.Zaten bir Kaş, Kuşadası, Denizli deki arkadaşlarıma geze geze uğrama niyetim var. Bakalım Pazartesi kontrolüm var. Ondan sonra 20. Haftaya kadar gezerim belki:)
Ben transferden beri Elevit kullanıyorum. Toplatıldığına dair birşey duymadım ama muadili Decavit var. Aynı işlevli, onu alabilirsin.
Maşallah, sağlam sağlam büyüsün inş.evet teyzesi 1 cm boy 450 g kilo göbeği de düştü ve size selam söyledi ilerim
Elevit ben de kullanıyorum ve hala piyasada olduğunu sanıyorum, çünkü yakın zamanda aldım.Günaydın, hayatının yeni safhasına merhaba diyeceksin, vuruş için bizim taraflara bekleriz.
Bende Ankara dayim burdada cok duydum ams bizde hic inanmadik. Bu Erzurum daki ni deneyip anne olan cok ... tabi benim duydugum... bi bilgi alin guvenilir bulmazsaniz almazsiniz da ozelden nasil mesaj atiliyo bilmiyorum anlatirmisin
keşke canım bitse bu kara günler ve yurdumuza gerçekten güneş doğsa hayat güllük gülistanlık olsa bizler anne olsak evlatlarımızı güle oynaya büyütsek maaşlarımıza zam yapılsa
Zaten bir Kaş, Kuşadası, Denizli deki arkadaşlarıma geze geze uğrama niyetim var. Bakalım Pazartesi kontrolüm var. Ondan sonra 20. Haftaya kadar gezerim belki:)
Ben transferden beri Elevit kullanıyorum. Toplatıldığına dair birşey duymadım ama muadili Decavit var. Aynı işlevli, onu alabilirsin.
Teşekkür, Gogol teyze de toplatılmaya ilişkin bilgi doğrulaması yapmadı. Decaviti araştırayım. Kuşadası Denizli arası mola yeri Aydın bekliyoruz. Kontrolünden güzel haberler almanı dilerim.
Hadi bakalım, hayırlı olsun yeni aşama... Şu anda çalışmama fikri bana pek bi cazip geliyor nedense.. 23 yıldır çalışıyor olmamın bunda etkisi olabilir mi acep?Günaydınlar, bugün ofis anahtarımı devrediyorum, hayatımda yeni bir kapı açılıyor.Haftaya kendimi nerelere vursam acaba? :)
23 yıl çalışmakkk aman allahımmm :))Hadi bakalım, hayırlı olsun yeni aşama... Şu anda çalışmama fikri bana pek bi cazip geliyor nedense.. 23 yıldır çalışıyor olmamın bunda etkisi olabilir mi acep?Gez toz dinlen, tadını çıkar arkadaşım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?