Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

23 yıl çalışmakkk aman allahımmm :))
Bırakamazsın sen sendelersin valla..
Benim daha çoooook çalışmam gerek vallahi
Aaaahhhh aahhhhh.. Bir dokun bin ah işit benden bu konuda portakalım.. Bi de öyle bir pis çalıştım ki.. Yıllarca hem üniversitede okudum, hem de çalıştım. Emekli olcaktım nerdeyse de işte, yaş vurdu 11 yılcık. Şimdilerde çalışmaya başlayanların hali hepten harap. 60 yaşında emeklilik nedir yaawwww...

benimde 22 sene oldu belkide ondan artık evde oturmak istiyorum ama emekliliğe daha çok var yaş yüzünden

fenamı olur yani

benimde 22 sene oldu belkide ondan artık evde oturmak istiyorum ama emekliliğe daha çok var yaş yüzünden
E, bizim tevellüt eski olunca bahsettiğimiz rakamlar nerdeyse bazı çıtır arkadaşlarımızın yaşına denk düşüyor. portakales Ondan sonra ağzını kocaman ayırıp oooooo diye tepki veriyor yavrum.
Al benden de o kadar valla saracım, 23 yıldır çalışınca evde oturmayı nasıl istiyorum nasıl iple çekiyorum. Sıkılır mıyım bilmiyorum ama bi tatmak istiyorum o durumu..

aslında hayalimde emekli olduktan sonra küçük bir pastane büfe gibi açıp en sevdiğim işi yapmak var pasta börek arada yöresel yemekler yapmak ooooohhhhh ne güzel olur ama şimdilik hayal

aynen canım yaş alsakta gönlümüz 25 li yaşlarda bundan sonrada evde olmak istiyor insan birazda onun tadına bakalım dimi ama

aynen canım yaş alsakta gönlümüz 25 li yaşlarda bundan sonrada evde olmak istiyor insan birazda onun tadına bakalım dimi ama
Aynen canım.. Benim pek mümkün görünmüyor da aslında bu koşullarda.. Eşimin düzenli beni huzurla yaşatacak bir işi yok çünkü.. Kısmet bakalım.. Bebek olduktan sonra bir müddet çalışmayacağım sanırım, para biriktirirsem eğer. En azından 6 aya gelinceye kadar bebek, bakmayı istiyorum.

memurmusun canım

bende eşimde memuruz emeklilik için yaşa takılıyoruz bende bebek olunca doğum izniydi rapordu derken altı ay çalışmam heralde aaah bir bebek gelsede

İşte oda bana vurdu sayılır:) 2043 emeklilik yaşım canım:)
kim öleee kim kalaaa:)

Ahahahhaha amann gencim de ne olii

memurmusun canım

bende eşimde memuruz emeklilik için yaşa takılıyoruz bende bebek olunca doğum izniydi rapordu derken altı ay çalışmam heralde aaah bir bebek gelsede
Evet canım,devlette çalışıyorum. Eşim devlet memuru değil işte, özel sektörde çalışıyor ve bende memur kafası var maalesef. 23 yıllık devlet memuru olarak. Ben de yaşa takıldım, 11 yıl vurdu anasını satayım.

aslında hayalimde emekli olduktan sonra küçük bir pastane büfe gibi açıp en sevdiğim işi yapmak var pasta börek arada yöresel yemekler yapmak ooooohhhhh ne güzel olur ama şimdilik hayal
Aynen yaa.. Ben de yemek yapmaktan çok zev
İşte oda bana vurdu sayılır:) 2043 emeklilik yaşım canım:)
kim öleee kim kalaaa:)
Ahhahahaahha.. Şükredeyim o zaman ben halime..

Aynen yaa.. Ben de yemek yapmaktan çok zev

Ahhahahaahha.. Şükredeyim o zaman ben halime..

Evet canım şükret sen bitirmişsin:) benim çalıştığım yerde bazıları 212'den emekli oluyor.. Oyüzden hepsi 40 yaşında çatır çatır ikinci maaşlarıda alıyorlar. Hemde en yükseğinden:)
O yüzden bu adaletsiz düzende çokda umrumda değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…