- 9 Haziran 2014
- 721
- 1.116
- 128
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #35.781
Aaaahhhh aahhhhh.. Bir dokun bin ah işit benden bu konuda portakalım.. Bi de öyle bir pis çalıştım ki.. Yıllarca hem üniversitede okudum, hem de çalıştım. Emekli olcaktım nerdeyse de işte, yaş vurdu 11 yılcık.23 yıl çalışmakkk aman allahımmm :))
Bırakamazsın sen sendelersin valla..
Benim daha çoooook çalışmam gerek vallahi
Hadi bakalım, hayırlı olsun yeni aşama... Şu anda çalışmama fikri bana pek bi cazip geliyor nedense.. 23 yıldır çalışıyor olmamın bunda etkisi olabilir mi acep?Gez toz dinlen, tadını çıkar arkadaşım..
Canım arkadaşım tarif etmiş ama ben sana mesaz yazdım zaten yukarılarda incele ona cevap yazabılırsın:)
Ohhhh ohhh suyundan da:))
Canım hakkında hayırlısı olsunnn.. BUndan sonraki her günün güzel ve heyacan dolu olsun... Bol bol gez inşallah bide doğuma kadar:)
Elevit bende de var eczanelerde de var problem duymadım henuz..
Deavit bana Ecevit'i çağrıştırdı nedense hahahaha:)
Ali'me öpücüklerr
Aaah ah. Aramızda 8 yıldır alışamamış olanlar olabilemez mi?
evet teyzesi 1 cm boy 450 g kilo göbeği de düştü ve size selam söyledi ilerim
teşekür ederim darısı sanayeteeeeer canım bebiş için çok sevindimm hep böylee güzel güzel büyür inşallah:))
E, bizim tevellüt eski olunca bahsettiğimiz rakamlar nerdeyse bazı çıtır arkadaşlarımızın yaşına denk düşüyor.benimde 22 sene oldu belkide ondan artık evde oturmak istiyorum ama emekliliğe daha çok var yaş yüzünden
E, bizim tevellüt eski olunca bahsettiğimiz rakamlar nerdeyse bazı çıtır arkadaşlarımızın yaşına denk düşüyor.portakales Ondan sonra ağzını kocaman ayırıp oooooo diye tepki veriyor yavrum.
Al benden de o kadar valla saracım, 23 yıldır çalışınca evde oturmayı nasıl istiyorum nasıl iple çekiyorum. Sıkılır mıyım bilmiyorum ama bi tatmak istiyorum o durumu..
Aynen canım.. Benim pek mümkün görünmüyor da aslında bu koşullarda.. Eşimin düzenli beni huzurla yaşatacak bir işi yok çünkü.. Kısmet bakalım.. Bebek olduktan sonra bir müddet çalışmayacağım sanırım, para biriktirirsem eğer. En azından 6 aya gelinceye kadar bebek, bakmayı istiyorum.aynen canım yaş alsakta gönlümüz 25 li yaşlarda bundan sonrada evde olmak istiyor insan birazda onun tadına bakalım dimi ama
amin kuzummaşallah yetercim hep böyle sağlıklı olsun güle güle büyüsün
Aynen canım.. Benim pek mümkün görünmüyor da aslında bu koşullarda.. Eşimin düzenli beni huzurla yaşatacak bir işi yok çünkü.. Kısmet bakalım.. Bebek olduktan sonra bir müddet çalışmayacağım sanırım, para biriktirirsem eğer. En azından 6 aya gelinceye kadar bebek, bakmayı istiyorum.
Aaaahhhh aahhhhh.. Bir dokun bin ah işit benden bu konuda portakalım.. Bi de öyle bir pis çalıştım ki.. Yıllarca hem üniversitede okudum, hem de çalıştım. Emekli olcaktım nerdeyse de işte, yaş vurdu 11 yılcık.Şimdilerde çalışmaya başlayanların hali hepten harap. 60 yaşında emeklilik nedir yaawwww...
teşekür ederim darısı sana
E, bizim tevellüt eski olunca bahsettiğimiz rakamlar nerdeyse bazı çıtır arkadaşlarımızın yaşına denk düşüyor.portakales Ondan sonra ağzını kocaman ayırıp oooooo diye tepki veriyor yavrum.
Al benden de o kadar valla saracım, 23 yıldır çalışınca evde oturmayı nasıl istiyorum nasıl iple çekiyorum. Sıkılır mıyım bilmiyorum ama bi tatmak istiyorum o durumu..
Evet canım,devlette çalışıyorum. Eşim devlet memuru değil işte, özel sektörde çalışıyor ve bende memur kafası var maalesef. 23 yıllık devlet memuru olarak.memurmusun canım
bende eşimde memuruz emeklilik için yaşa takılıyoruz bende bebek olunca doğum izniydi rapordu derken altı ay çalışmam heralde aaah bir bebek gelsede
Aynen yaa.. Ben de yemek yapmaktan çok zevaslında hayalimde emekli olduktan sonra küçük bir pastane büfe gibi açıp en sevdiğim işi yapmak var pasta börek arada yöresel yemekler yapmak ooooohhhhh ne güzel olur ama şimdilik hayal
Ahhahahaahha.. Şükredeyim o zaman ben halime..İşte oda bana vurdu sayılır:) 2043 emeklilik yaşım canım:)
kim öleee kim kalaaa:)
Aynen yaa.. Ben de yemek yapmaktan çok zev
Ahhahahaahha.. Şükredeyim o zaman ben halime..
Ne demek ne oliyii...Ahahahhaha amann gencim de ne olii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?