- 9 Haziran 2014
- 721
- 1.116
- 128
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #35.801
Yazarken yarım kalmış.. Aynen ben de çok isterim öyle bir yer açmayı.. Eşime çok söylüyorum girişelim diye.. Ben pansiyon tarzı bişeyler istiyorum. Yemek yapmayı ben de çok severim ve yaptığımı beğenirler.aslında hayalimde emekli olduktan sonra küçük bir pastane büfe gibi açıp en sevdiğim işi yapmak var pasta börek arada yöresel yemekler yapmak ooooohhhhh ne güzel olur ama şimdilik hayal
Bebek kısmetse gelir canım inşallah, tez zamanda... Vakti zamanı gelince, hayırlısı ile olur inşallah!!memurmusun canım
bende eşimde memuruz emeklilik için yaşa takılıyoruz bende bebek olunca doğum izniydi rapordu derken altı ay çalışmam heralde aaah bir bebek gelsede
Ne demek ne oliyii...Daha ne olacak, gençsin kızım işte!! Gençlik en değerli hazine bence yaa.. Önünde uzuuuun bir hayat var! Ve sen muktedirsen, ooooowwwww, ne güzel bi hikaye yazılır o yıllara! Genç olasım geldi.
cnm sen hangi markanin ari sutunu kullanmistin..Akşam üzeri akpnktr dr.u Hasan by.le görüştüm o da çok sevindi. Bu dönem arı sütünü kullanmayı tavsiye etmedi yerine senin gibi doğal balı, bolca zeytin -inciri ve taze mevsim sebze meyvelerini önerdi. Burası zeytin ve incirin memleketi olduğu için çerez gibi tüketirim. Tavsiye ederim. Market ürünleri için yorum yapamam. Hasan by.ile tedaviye başlamadan görüşüp seans alırsan daha çok folükülün oluşabilir diye düşünüyorum. Akpktrda da dr.a ve şifaya inanman çok önemli yoksa fayda göremeyebilirsin. Bol şanslar.
Evet canım,devlette çalışıyorum. Eşim devlet memuru değil işte, özel sektörde çalışıyor ve bende memur kafası var maalesef. 23 yıllık devlet memuru olarak.Ben de yaşa takıldım, 11 yıl vurdu anasını satayım.
Evet canım şükret sen bitirmişsin:) benim çalıştığım yerde bazıları 212'den emekli oluyor.. Oyüzden hepsi 40 yaşında çatır çatır ikinci maaşlarıda alıyorlar. Hemde en yükseğinden:)
O yüzden bu adaletsiz düzende çokda umrumda değil..
Bebek kısmetse gelir canım inşallah, tez zamanda... Vakti zamanı gelince, hayırlısı ile olur inşallah!!
ağrıyı kessin diye masaj fikri, fikir için yıkama, yıkanmışken fön, föne hazırlanırken manikür, manikür yaptırırken kaş bıyık derken ey maşallahhh :) İğne fobim olmasa gidip bir serum taktırsam daha az zaman, daha az maliyet olurdu hahahaha
Neyse n'apalımDaha iyiyim süperim
Evhanimlari çalışana imrenir çalışan ev hanımı olmaya , ozel sektordeuim
Şu anda kendini kamyon çarpmış, üzerinde develer debelenmiş, çenenle ceviz kırmış gibi, eskilerin deyimiyle paçavra gibi hissediyorsundur, kabus gibi bir şey. Çabuk geçsin e mi? Sıhhat gelsin yüzüne, içine, gönlüne... Geçmişler olsun. Benim bu durumlarda tüm bal, tarçın, zencefil vs. dışında uyguladığım 2 şey var. Bollll sarımsak tüketimi. Makarnayı bile sarımsaklı yemek :) Diğeri ise Rusların kar ve soğuğa karşı en etkili reçetesinden :) 1 limon suyu, 1 tatlı kaşığı bal, 1 tatlı kaşığı karabiber, yarım çay bardağından biraz fazla votka :) "sheaker" varsa onda yoksa kavanozda çok iyi çalkalayıp akşam içmek...canimmm he valla farnjit de grip de hesi bendeeeetatlim sagol bu arada ne guzel bilgiler vermissin benim buyuk biritanicammm
Uzaklara da gideyim, sana da geleyim her yere gidelim... Enerjimiz var, zamanımız ve paramız oldukça hiç ölmeyecekmişiz gibi davranmayıp değerlendirmeli ama işte hayatın gerçekleri... Yüzyılın köleleriyiz mecburiyetten yaptıklarımız isteyerek yaptıklarımızdan çok... :)uzaklara gitme bana gel
Günaydın akşamdan kalma..Bi kahve iç, bi sigara tüttür, ne bilem işte bilumum şeyleri dene ayılmak için. Biz gayet iyiyiz, kesedeki de gayet iyiymiş. Ben de bomba gibiyim. Erken bilet almak iyi fikir, hem işten yorulup bunaldığında, tükendiğinde hatırlayınca bi enerji, bi gaz veriyo, hem de ekonomik oluyo.. Gel gel, güneye gel.
evet teyzesi 1 cm boy 450 g kilo göbeği de düştü ve size selam söyledi ilerim
benimde 22 sene oldu belkide ondan artık evde oturmak istiyorum ama emekliliğe daha çok var yaş yüzünden
İşte oda bana vurdu sayılır:) 2043 emeklilik yaşım canım:)
kim öleee kim kalaaa:)
Evet canım,devlette çalışıyorum. Eşim devlet memuru değil işte, özel sektörde çalışıyor ve bende memur kafası var maalesef. 23 yıllık devlet memuru olarak.Ben de yaşa takıldım, 11 yıl vurdu anasını satayım.
Hahahaha olabilirdi aslında. Orijinal kıvırcıkım ben pek öyle dağılmaz ama genelde fönlü olduğundan olabilirdi. Lakin ama fakat ben geçenlerde estiler çok uzun yıllardır kestirmediğim saçlarımı (kıvırcık olduğu için zaten kısa duruyor) çene hizamda kestirdim. Çok salınacak gibi değiller, fönlü ya şimdi o zaman oluyor... Savuruyorum şimdi ama rüzgarım yok... Birazdan plazadan kaçacağız hava çok güzel, açık havada yemeğe çıkacağız o zaman savururum söz :)Evhanimlari çalışana imrenir çalışan ev hanımı olmaya , ozel sektördeyim arda evde oldugum oldu ama bosa geçmiş gunler gibi çalışmak hep iyi geldi 55 yasalpcemre az kaldı emeklilige umarım güzel ikinci bahar olur@portakales kiz seni küçük ama büyümüş derler ya öylesin her anin güzel ve değerli olsun yeteeeeer ilkerimizi öptüm kocaman olsun büyüsün WishhDuygu saçlarını dagitirsin rüzgarlara bırakırsın...seni sevmeyen ölsün .şarkısı dilimde
Evhanimlari çalışana imrenir çalışan ev hanımı olmaya , ozel sektördeyim arda evde oldugum oldu ama bosa geçmiş gunler gibi çalışmak hep iyi geldi 55 yasalpcemre az kaldı emeklilige umarım güzel ikinci bahar olur@portakales kiz seni küçük ama büyümüş derler ya öylesin her anin güzel ve değerli olsun yeteeeeer ilkerimizi öptüm kocaman olsun büyüsün WishhDuygu saçlarını dagitirsin rüzgarlara bırakırsın...seni sevmeyen ölsün .şarkısı dilimde
Hep sağlıklı haberlerini alalım, gelişip kocaman abi oluşunu duyalım :))))
portakales portakalı soydumm gönlü güzel kız çocuğu sen daha çok mu çalışacaksın ah ah :))))))) Bizlerin tevellütler eski olunca yıllar uzuuun oluyor... Yaşa takılanlar olmuş da o nasıl takılma öyle keseli hamilee... 11 yıl da neyin nesi. Sara canım senin ne kadar var? Bende onlardanım ama o kadar yok :) en son 2021 diye aklımda kalmış, 5.5-6 yıl vardı sanırım... Öğrencilikteki, tee o yıllarındaki staj sayılsa biraz da oradan geriye giderdi ama yokkk öyle bir şey bekleriz :)
Hahahaha olabilirdi aslında. Orijinal kıvırcıkım ben pek öyle dağılmaz ama genelde fönlü olduğundan olabilirdi. Lakin ama fakat ben geçenlerde estiler çok uzun yıllardır kestirmediğim saçlarımı (kıvırcık olduğu için zaten kısa duruyor) çene hizamda kestirdim. Çok salınacak gibi değiller, fönlü ya şimdi o zaman oluyor... Savuruyorum şimdi ama rüzgarım yok... Birazdan plazadan kaçacağız hava çok güzel, açık havada yemeğe çıkacağız o zaman savururum söz :)
Markasızdı arkadaşım. Aydın bal memleketi olduğundan balcılar bizim üretim diyorlardı. Sanırım Çin malıydı. Faydası tartışılmaz bence.cnm sen hangi markanin ari sutunu kullanmistin..
sara_28 canım 212 liler beyin işçisi sayılıyorlar.. Medya sektorunde çalışıyorum da..
Beyinlerini çok kullanıyor ya zavallılar ondan:)
Günaydın, hayatının yeni safhasına merhaba diyeceksin, vuruş için bizim taraflara bekleriz.
Arkadaşım; dr sana elevit vitaminini vermiş miydi? Bana Kübra Hn. qenzimi bırak elevite başla dedi, buradaki eczanelerde bulamadım, şimdi de içinde bulunan bir maddenin zararından dolayı artık ülkeye getirilmediği, mevcutların da toplatıldığı bilgisini aldım. Bu konuda senin bilgin var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?