Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

aslında hayalimde emekli olduktan sonra küçük bir pastane büfe gibi açıp en sevdiğim işi yapmak var pasta börek arada yöresel yemekler yapmak ooooohhhhh ne güzel olur ama şimdilik hayal
Yazarken yarım kalmış.. Aynen ben de çok isterim öyle bir yer açmayı.. Eşime çok söylüyorum girişelim diye.. Ben pansiyon tarzı bişeyler istiyorum. Yemek yapmayı ben de çok severim ve yaptığımı beğenirler.

memurmusun canım

bende eşimde memuruz emeklilik için yaşa takılıyoruz bende bebek olunca doğum izniydi rapordu derken altı ay çalışmam heralde aaah bir bebek gelsede
Bebek kısmetse gelir canım inşallah, tez zamanda... Vakti zamanı gelince, hayırlısı ile olur inşallah!!

ağrıyı kessin diye masaj fikri, fikir için yıkama, yıkanmışken fön, föne hazırlanırken manikür, manikür yaptırırken kaş bıyık derken ey maşallahhh :) İğne fobim olmasa gidip bir serum taktırsam daha az zaman, daha az maliyet olurdu hahahaha

Neyse n'apalım Daha iyiyim süperim

Yazılır yazılırr tabii de farklı bi ülkede olsam fena şeyler yazardım ahahahahah :)

cnm sen hangi markanin ari sutunu kullanmistin..

[QUalpcemre, post: 39662362, member: 598343"]Doktora gittin mi yase?? Naaptın? Başladın mı tedaviye?[/QUOTE]
Yok gülüm dr karar vermedim esimde bel fitigi onunla ugrasiyorum tedavisi falan bana sira gelmedi.alternatiflere bakiyom tedavisiz ya nasip bakalım

seni o kadar iyi anlıyorumki canım

212 den emeklilikde ne oluyo canım

Bebek kısmetse gelir canım inşallah, tez zamanda... Vakti zamanı gelince, hayırlısı ile olur inşallah!!

amin inşallah canım

hadi geçmiş olsun canım saçlarını manikürlerini güle güle kullan

Evhanimlari çalışana imrenir çalışan ev hanımı olmaya , ozel sektördeyim arda evde oldugum oldu ama bosa geçmiş gunler gibi çalışmak hep iyi geldi 55 yas alpcemre az kaldı emeklilige umarım güzel ikinci bahar olur@portakales kiz seni küçük ama büyümüş derler ya öylesin her anin güzel ve değerli olsun yeteeeeer ilkerimizi öptüm kocaman olsun büyüsün WishhDuygu saçlarını dagitirsin rüzgarlara bırakırsın...seni sevmeyen ölsün .şarkısı dilimde

Son düzenleme:
canimmm he valla farnjit de grip de hesi bendeeee tatlim sagol bu arada ne guzel bilgiler vermissin benim buyuk biritanicammm
Şu anda kendini kamyon çarpmış, üzerinde develer debelenmiş, çenenle ceviz kırmış gibi, eskilerin deyimiyle paçavra gibi hissediyorsundur, kabus gibi bir şey. Çabuk geçsin e mi? Sıhhat gelsin yüzüne, içine, gönlüne... Geçmişler olsun. Benim bu durumlarda tüm bal, tarçın, zencefil vs. dışında uyguladığım 2 şey var. Bollll sarımsak tüketimi. Makarnayı bile sarımsaklı yemek :) Diğeri ise Rusların kar ve soğuğa karşı en etkili reçetesinden :) 1 limon suyu, 1 tatlı kaşığı bal, 1 tatlı kaşığı karabiber, yarım çay bardağından biraz fazla votka :) "sheaker" varsa onda yoksa kavanozda çok iyi çalkalayıp akşam içmek...

uzaklara gitme bana gel
Uzaklara da gideyim, sana da geleyim her yere gidelim... Enerjimiz var, zamanımız ve paramız oldukça hiç ölmeyecekmişiz gibi davranmayıp değerlendirmeli ama işte hayatın gerçekleri... Yüzyılın köleleriyiz mecburiyetten yaptıklarımız isteyerek yaptıklarımızdan çok... :)

Uuu onları ilk iş yaptım :) Hamileler var diye bu tarafa doğru üflemedim :)))))))) Ayıldım, ağrıdan arınmak üzereyim gidiyorum sızısıdır kalan umarım :)

Sen bomba gibi kal, ruhun da bedenin de gebeş kafası yaşasın :)
Erken bilet işini ihmal etmemek kesinlikle iyi oluyor :) Önce bir sevgili kişisiyle derin istişaremizi yapalım Dalaman tercih etmişti O, oradan daha çok noktaya ulaşırız diye... Bakalım uçak sonrası araç kiralama vs kısmını da dahil ederek değerlendirmeli. Baharda aileleri de alıp cümbür cemaat gitmeyi seviyoruz çünkü... Her zaman büyük araç bulunmuyor :))) Geçen sefer Alanya'da zorlanmıştık neredeyse servis aracı gibi bir şeye mahkum olmuştuk :)))))

evet teyzesi 1 cm boy 450 g kilo göbeği de düştü ve size selam söyledi ilerim

Hep sağlıklı haberlerini alalım, gelişip kocaman abi oluşunu duyalım :))))

benimde 22 sene oldu belkide ondan artık evde oturmak istiyorum ama emekliliğe daha çok var yaş yüzünden

İşte oda bana vurdu sayılır:) 2043 emeklilik yaşım canım:)
kim öleee kim kalaaa:)

portakales portakalı soydumm gönlü güzel kız çocuğu sen daha çok mu çalışacaksın ah ah :))))))) Bizlerin tevellütler eski olunca yıllar uzuuun oluyor... Yaşa takılanlar olmuş da o nasıl takılma öyle keseli hamilee... 11 yıl da neyin nesi. Sara canım senin ne kadar var? Bende onlardanım ama o kadar yok :) en son 2021 diye aklımda kalmış, 5.5-6 yıl vardı sanırım... Öğrencilikteki, tee o yıllarındaki staj sayılsa biraz da oradan geriye giderdi ama yokkk öyle bir şey bekleriz :)

Hahahaha olabilirdi aslında. Orijinal kıvırcıkım ben pek öyle dağılmaz ama genelde fönlü olduğundan olabilirdi. Lakin ama fakat ben geçenlerde estiler çok uzun yıllardır kestirmediğim saçlarımı (kıvırcık olduğu için zaten kısa duruyor) çene hizamda kestirdim. Çok salınacak gibi değiller, fönlü ya şimdi o zaman oluyor... Savuruyorum şimdi ama rüzgarım yok... Birazdan plazadan kaçacağız hava çok güzel, açık havada yemeğe çıkacağız o zaman savururum söz :)

Aminnn

ahhhh ahhhh çalışşşşşmaya devam:) yanii bitmez dolmaz günlerim var benim:)
acıp paylaşın şu zavallı kardeşcağzınıza:)

Sabah eczaneydim, Elevit vardı..toplatıldığına dair bende birşey duymadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…