- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #35.821
hıııım bilmiyordum canım bişey daha öğrenmiş oldum
Öğlen arası en işlek olan caddede ki eczaneye sordum varmış aldım. Eczacı hn. şu an için aracı firma tarafından yeni alım yapılmadığı, depolarda bulunmadığını, toplatılmaya ilişkin herhangi bir yazının gelmediğini, yan etkisinin de bulunmadığını söyledi. İnsanlar işte, kendilerinde bulunmayınca hemen senaryo yazıyorlar.Sabah eczaneydim, Elevit vardı..toplatıldığına dair bende birşey duymadım..
Bende yillardir duyarim elevit hakkinda ama en iyi vitaminde o suan ayri ayri kullandigim vitaminler var bir yildir kullanmiyorum ..omega 3 dr haftada 3 al dedi acaba o mu kabizlik yapiyor bu ara hergün iceyim dedim kabiz olunca bıraktımÖğlen arası en işlek olan caddede ki eczaneye sordum varmış aldım. Eczacı hn. şu an için aracı firma tarafınyeni alım yapılmadığı, depolarda bulunmadığını, toplatılmaya ilişkin herhangi bir yazının gelmediğini, yan etkisinin de bulunmadığını söyledi. İnsanlar işte, kendilerinde bulunmayınca hemen senaryo yazıyorlar.
Doğmuşlar ve doğacaklar ne çok maşallahh diyorumm:))
Grubun en yaşlı üyesi olarak bizi gebiş yapacak mucizeler için bol bol dua ediyorum...
Ekran koruyucularınız devrede olsun....
Tü tü tü tüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü maşallah
Maşallahlar ve dilekler bir yana şu bir gerçek ki; merkezlerin ve doktorların verdikleri istatistiklerin dışında (doğum tarihlerine göre ayrıca detaylı bir istatistik çıkarılabilir elbette) mevcut haliyle yolu bu topikle kesişmiş olanlardan yola çıkarak...
%32'nin üzerinde yüksek bir başarı ortalaması var topiğin :) (Anneler ve hamilelerle)
Gerçekten çok iyi bir rakam...
O yüzden marş marşşşş çalışmalara, tedavilere, motivasyonlara istatistik yüzdesi başarıyla daha da yükselsin...
Canım sıkılıyor eşim gelince kavga edecem
Hayrolsuun. Canının sıkıntısından mı canın sıkıldığı için mi?
Küçük bişey istedim yapmadı bu yüzden
evvet once bagir cagir sonra simsiki saril oleyyyyAh ah canım ah enişte beye seslenelim üzmesin seni...
Bazen küçük şeyleri büyütürüz ben yaparım arada, şımarmak için seninde belki şımartılmak istediğin gündür.
Öyle olsa kavga etseniz uuuu tadından yenmez...
Senin bugüne yemeğin de hazırdır kavgaya vakit var :)
Küçük şeylerden maraz doğabilir diye boşuna dememişler.
Canının istediği gibi et kavganı sonra canının istediği gibi sarılırsın.
Yemekten sonra fırsatım olacak gibi bir iki şeyi erteledim.40Asistani çalışsın birazcık!
Şenlendirelim tablomuzu :) Eksik bir şey olmaması için varsa bilgilerinizi benimle paylaşır mısınız :)
@NevSer Beren doğdu
En çıtır hamileler :)
@CapsLocked
@simay72
@alpcemre
@dnzdry
Doğum yapan var mı acaba :)
@kumarika HAMİLE
N nashi HAMİLE
hope73 HAMİLE
Miranda HAMİLE
NURCANOZ HAMİLE
F Fatos4345
Lulinda HAMİLE
NukteK HAMİLE
Canım sıkılıyor eşim gelince kavga edecem
Çok güzel bir hafta sonu diliyorum hepimizeeeeee
Ben bu hafta sonu sevgilimden ayrıyım...
Ama başka bir sevgiliyle beraberimannemlerdeyim...
Cumartesi günü "kızlar günü" anne yarım teyze hatun da yanımızdayken nereye istiyorlarsa oraya gitmek üzere emirlerine amadeyim :)
Pazar günü de iyi ki doğdun anneeeem partisi :)
haberi yok, sürprizleri için çok çabalamam lazım, onca insanı davet ederken iyiydi ne yiyeceklerini organize etmek biraz sıkıntılıydı, neyse ki hallettim... Saatleri şaşmadan getirirlerse siparişleri oooh mis...
Öperim herkesi yağmurlu, puslu, güneşli nasıl olursa olsun hepsinin tadı ayrı güzel... Yeter ki tadını çıkartmayı bilelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?