Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canım sıkılıyor eşim gelince kavga edecem
cnm yaa senin gibi melek huylu biri asla kavga edemez.. seni az cok tanimasam inanirdim..
bennse tam bi cadiyim, esime gore onu kandirmisim.. nisanliyken ve cikarken cok az konusuyormusum en cokta o yuzden benimle evlenmis huzuru buldum demis kendince zavallim:))) nikahin ilk dakikasi itibariyla huy degistin diyor:))

Ahahaha valla seni gormesem neyse diyecegimm. Esin seni bulunca aşk sarhosu olmus altta kalmamak icin sacmaliyor:))) bence çok sanslı fistik gibi esi var:)

Ahahaha valla seni gormesem neyse diyecegimm. Esin seni bulunca aşk sarhosu olmus altta kalmamak icin sacmaliyor:))) bence çok sanslı fistik gibi esi var:)
sagol cnm o senin guzelliginn.. eslerimiz bizi bulmus yatip kalkip dua etmeliler bu duruma:))) bunu onada diyorum

Ahaahaja ayyy canım benimmm kıyamam...
Sıkma canını gelince sarıl boynuna geçer:)

Bizde derlerki engüzel aşklar kavgayla baslar yap arkadasim sen birgüzel kavga sonu mutlu olsun

Hafta sonuda geldi, evde esinle cok karsilacaksin kavga etmeden konusmayi dene, sanirim istedigin bir sey olmamis, ama olsun affet bitsin.

odunluk erkek milletinin fıtratında var kızlar en kibarı en mikemmelinde bile odunluk vardır ama bizde bunları odun halleriyle seviyoruz işte

annenin doğum günü kutlu olsun canım

Kizlar esnacan nin selamı var..

aleyküm selam neden gelmiyomuş portakalım

sende melek gibi bir insansın ensucum eşinde odunluk edip saçmalamasın

Çocuk İsteyen Anneden Mektup Var

Sevgili eşim, yıllar var ki anne olamamanın verdiği aciyla kavrulmaktayim. Biliyorum ki senin de canın yanıyor, ama neden benden çıkarıyorsun acisini ,neden kolayca kiriyorsun kalbimi ,sesin kolayca yukselebiliyor.Bu bir imtihansa ,ikimize de verildi neden bütün yükünü bana ödetiyorsun. Sana arkadaşların hic soruyor mu ,sıkıştırıyorlar mi , uzuyorlar mi seni? Erkekler birbirlerine,kadinlarin olduğu kadar zalim değiller emin ol... Benden uzaklaşma, bana dokunmaya bile lutfeder oldun,bu imtihan bizi birbirimizden uzaklaştırmasın...Daha çok kenetlenelim,sabrimizin mükafatı yakindir..

Sevgili kayinvalidem, benim cigerimin ne kadar yandığını en iyi sen bilmelisin.Neden yarama tuz basarsin ,neden o eksik ,keşke Songul'un kızı Fatma'yi alsaydim keşke , 3 tane nurtopu gibi oğlu oldu " dersin.Benim duyduğumu bile bile ,tuz basarsin yarama .Ben mi seçtim kısır olmayı, tıpkı senin kayinvalidem olacağını secemedigim gibi.

Sevgili hemcinsim, ahh beni en çok üzen,akrabam,arkadasim, Komşum.. Benden çocuğunu sevmemiş esirgeme,nazarim değer diye benden korumaya çalışma.Ben ancak kendime zarar verebilirim ,benim sevgi dolu bakışım ,hasta etmez onu merak etme.Buyuyen karnını sevdim diye ellerimi ittirme, ellerim okşamaktan başka birşey yapmaz ona kaygilanma. En yakin arkadaşım ,gebeligini herkese duyururken benden saklama beni daha çok acitma. Bebeğimi dusurunce agladigimda ,niye agliyorsun diye kızan Komşum kizma,canimdan can gitmiş aglamayip ne yapayım..Bana sürekli ,"çocuk yok mu hadi bi tane yapın" diyen,sürekli karnimi süzen arkadaşım ,belediyeden anons mu ettireyim yapamiyorum işte, hoşuna mi gidiyor beni köşeye sıkıştırmak.. Gecen tartismanizda " allah sana çocuk bile vermedi,iyi olsan verirdi zaar " diyen akrabam,kişi kınadığını yaşamadan ölmezmiş ya,pusudayim bekliyorum..

İnsan Allahtan gelene dayanırmış da kuldan gelen çok agir gelirmiş... Beni,benim gibi olanları anlamaya çalışın,ayni damdan dusmeniz mi gerekir ,yaşadığım acıya saygı duyabilmeniz için..Bilin ki siz,sıcacık yataginizda, ask dolu bir pazar sevismesinde hamile kalmışken, ben hala buz gibi laboratuvar larda bebegime kavuşmayı hayal ediyorum.İmtihanim yeterince zor, lütfen omzumdaki yükümu artırma..Sadece beni anla ,olur mu,ha bide ben seni kiskanmam çocuğun var diye, sadece gıpta ederim,bunu da unutma... Sevgiler...

Günaydın, duygular çok güzel ifade edilmiş, bence sloganlaştırıp muhataplara yeri geldiğinde hatırlatılmalı, sıkça okutturulmalı. Sevgiler.

Günaydın uyku böcekleri haftasonunuz güzel gecsin hepimizin canlar, zira ben pazar günü en cok uyku isteyennnnn uyuyacammmm inşallah

Kontrolüm vardi Guvenc beyde. Maalesef yumurta yok bu ayı pas geçelim dedi. Klomen verdi 5 gun icip persembe gitcem bakalim dedi. Normal siklusla. Ne demek istedi anlamadim. Yumurta yoksa klomen napcak ki. Gecen ay 3 Ta neydi toplanıp biri donduruldu embriyonun. Sabır dedi. sorularım vardı. Embriyonun kalitesi nasıl dedim.iyi iyi dedi.ben merak ediyorum kaçıncı kalite bilmemne diye.kısa net cevaplar,Acele acele muayene oldum. Okadar. soru sormaya korkuyo insan. Çok aceleci. Detay Yok. Moralim çok bozuldu ya. Doktor iyi. Opu da çok korkuyorum sağolsun çok rahatlatdı beni ,elimi tuttu moral verdi.dün Yogun da değildi.aradım demin not aldılar dönecekmiş geri.bekliyorum.

Hayirlisi olsun arkadasim onceki yumurtalari nasil klomenlemi tedavi oldu, sonuc guzel olacak merak etme

Hayirlisi olsun arkadasim onceki yumurtalari nasil klomenlemi tedavi oldu, sonuc guzel olacak merak etme
Evvelki ay da usg de yumurta yoktu pas geçti,geçen ay 3 vardı menagon iğne ,klomen hap verdi büyüdüler toplandı 1 tane döllendi,donduruldu 2.gün.bu ay dün adet 2.gündü usg de yoktu yumurta.klomen hap verdi ama niye verdi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…