- Konu Sahibi akideciknane
-
- #35.841
amin canım ne güzel bir dua paylaştığın için sağol
Bizde derlerki engüzel aşklar kavgayla baslar yap arkadasim sen birgüzel kavga sonu mutlu olsunKüçük bişey istedim yapmadı bu yüzden
Cokkkk gecmisler olsun ...Hayrolsuun. Canının sıkıntısından mı canın sıkıldığı için mi?
cnm yaa senin gibi melek huylu biri asla kavga edemez.. seni az cok tanimasam inanirdim..Canım sıkılıyor eşim gelince kavga edecem
cnm yaa senin gibi melek huylu biri asla kavga edemez.. seni aüz cok tanimasam inanirdim..
bennse tam bi cadiyim, esime gore onu kandirmisim.. nisanliyken ve cikarken cok az konusuyormusum en cokta o yuzden benimle evlenmis huzuru buldum demis kendince zavallim:))) nikahin ilk dakikasi itibariyla huy degistin diyor:))
sagol cnm o senin guzelliginn.. eslerimiz bizi bulmus yatip kalkip dua etmeliler bu duruma:))) bunu onada diyorumAhahaha valla seni gormesem neyse diyecegimm. Esin seni bulunca aşk sarhosu olmus altta kalmamak icin sacmaliyor:))) bence çok sanslı fistik gibi esi var:)
Ah ah canım ah enişte beye seslenelim üzmesin seni...
Bazen küçük şeyleri büyütürüz ben yaparım arada, şımarmak için seninde belki şımartılmak istediğin gündür.
Öyle olsa kavga etseniz uuuu tadından yenmez...
Senin bugüne yemeğin de hazırdır kavgaya vakit var :)
Küçük şeylerden maraz doğabilir diye boşuna dememişler.
Canının istediği gibi et kavganı sonra canının istediği gibi sarılırsın.
Ahaahaja ayyy canım benimmm kıyamam...
Sıkma canını gelince sarıl boynuna geçer:)
Bizde derlerki engüzel aşklar kavgayla baslar yap arkadasim sen birgüzel kavga sonu mutlu olsun
Hafta sonuda geldi, evde esinle cok karsilacaksin kavga etmeden konusmayi dene, sanirim istedigin bir sey olmamis, ama olsun affet bitsin.
Çok güzel bir hafta sonu diliyorum hepimizeeeeee
Ben bu hafta sonu sevgilimden ayrıyım...
Ama başka bir sevgiliyle beraberimannemlerdeyim...
Cumartesi günü "kızlar günü" anne yarım teyze hatun da yanımızdayken nereye istiyorlarsa oraya gitmek üzere emirlerine amadeyim :)
Pazar günü de iyi ki doğdun anneeeem partisi :)
haberi yok, sürprizleri için çok çabalamam lazım, onca insanı davet ederken iyiydi ne yiyeceklerini organize etmek biraz sıkıntılıydı, neyse ki hallettim... Saatleri şaşmadan getirirlerse siparişleri oooh mis...
Öperim herkesi yağmurlu, puslu, güneşli nasıl olursa olsun hepsinin tadı ayrı güzel... Yeter ki tadını çıkartmayı bilelim.
Kizlaresnacan nin selamı var..
cnm yaa senin gibi melek huylu biri asla kavga edemez.. seni az cok tanimasam inanirdim..
bennse tam bi cadiyim, esime gore onu kandirmisim.. nisanliyken ve cikarken cok az konusuyormusum en cokta o yuzden benimle evlenmis huzuru buldum demis kendince zavallim:))) nikahin ilk dakikasi itibariyla huy degistin diyor:))
Günaydın, duygular çok güzel ifade edilmiş, bence sloganlaştırıp muhataplara yeri geldiğinde hatırlatılmalı, sıkça okutturulmalı. Sevgiler.Çocuk İsteyen Anneden Mektup Var
Sevgili eşim, yıllar var ki anne olamamanın verdiği aciyla kavrulmaktayim. Biliyorum ki senin de canın yanıyor, ama neden benden çıkarıyorsun acisini ,neden kolayca kiriyorsun kalbimi ,sesin kolayca yukselebiliyor.Bu bir imtihansa ,ikimize de verildi neden bütün yükünü bana ödetiyorsun. Sana arkadaşların hic soruyor mu ,sıkıştırıyorlar mi , uzuyorlar mi seni? Erkekler birbirlerine,kadinlarin olduğu kadar zalim değiller emin ol... Benden uzaklaşma, bana dokunmaya bile lutfeder oldun,bu imtihan bizi birbirimizden uzaklaştırmasın...Daha çok kenetlenelim,sabrimizin mükafatı yakindir..
Sevgili kayinvalidem, benim cigerimin ne kadar yandığını en iyi sen bilmelisin.Neden yarama tuz basarsin ,neden o eksik ,keşke Songul'un kızı Fatma'yi alsaydim keşke , 3 tane nurtopu gibi oğlu oldu " dersin.Benim duyduğumu bile bile ,tuz basarsin yarama .Ben mi seçtim kısır olmayı, tıpkı senin kayinvalidem olacağını secemedigim gibi.
Sevgili hemcinsim, ahh beni en çok üzen,akrabam,arkadasim, Komşum.. Benden çocuğunu sevmemiş esirgeme,nazarim değer diye benden korumaya çalışma.Ben ancak kendime zarar verebilirim ,benim sevgi dolu bakışım ,hasta etmez onu merak etme.Buyuyen karnını sevdim diye ellerimi ittirme, ellerim okşamaktan başka birşey yapmaz ona kaygilanma. En yakin arkadaşım ,gebeligini herkese duyururken benden saklama beni daha çok acitma. Bebeğimi dusurunce agladigimda ,niye agliyorsun diye kızan Komşum kizma,canimdan can gitmiş aglamayip ne yapayım..Bana sürekli ,"çocuk yok mu hadi bi tane yapın" diyen,sürekli karnimi süzen arkadaşım ,belediyeden anons mu ettireyim yapamiyorum işte, hoşuna mi gidiyor beni köşeye sıkıştırmak.. Gecen tartismanizda " allah sana çocuk bile vermedi,iyi olsan verirdi zaar " diyen akrabam,kişi kınadığını yaşamadan ölmezmiş ya,pusudayim bekliyorum..
İnsan Allahtan gelene dayanırmış da kuldan gelen çok agir gelirmiş... Beni,benim gibi olanları anlamaya çalışın,ayni damdan dusmeniz mi gerekir ,yaşadığım acıya saygı duyabilmeniz için..Bilin ki siz,sıcacık yataginizda, ask dolu bir pazar sevismesinde hamile kalmışken, ben hala buz gibi laboratuvar larda bebegime kavuşmayı hayal ediyorum.İmtihanim yeterince zor, lütfen omzumdaki yükümu artırma..Sadece beni anla ,olur mu,ha bide ben seni kiskanmam çocuğun var diye, sadece gıpta ederim,bunu da unutma... Sevgiler...
BU NE BEEE0539 372 14 85 ATEŞLİ BAYANLAR TELEFONDA SICAK DAKIKALAR İÇİN ARAYIN 0 5 3 9 3 7 2 1 4 8 5
EVET CANIM AYNENGünaydın, duygular çok güzel ifade edilmiş, bence sloganlaştırıp muhataplara yeri geldiğinde hatırlatılmalı, sıkça okutturulmalı. Sevgiler.
Eki Görüntüle 1435481 Herkesi öptüm
Hayirlisi olsun arkadasim onceki yumurtalari nasil klomenlemi tedavi oldu, sonuc guzel olacak merak etmeKontrolüm vardi Guvenc beyde. Maalesef yumurta yu ayı pas geçelim dedi. Klomen verdi 5 gun icip persembe gitcem bakalim dedi. Normal siklusla. Ne demek istedi anlamadim. Yumurta yoksa klomen napcak ki. Gecen ay 3 Ta neydi toplanıp biri donduruldu embriyonun. Sabır dedi. sorularım vardı. Embriyonun kalitesi nasıl dedim.iyi iyi dedi.ben merak ediyorum kaçıncı kalite bilmemne diye.kısa net cevaplar,Acele acele muayene oldum. Okadar. soru sormaya korkuyo insan. Çok aceleci. Detay Yok. Moralim çok bozuldu ya. Doktor iyi. Opu da çok korkuyorum sağolsun çok rahatlatdı beni ,elimi tuttu moral verdi.dün Yogun da değildi.aradım demin not aldılar dönecekmiş geri.bekliyorum.
Evvelki ay da usg de yumurta yoktu pas geçti,geçen ay 3 vardı menagon iğne ,klomen hap verdi büyüdüler toplandı 1 tane döllendi,donduruldu 2.gün.bu ay dün adet 2.gündü usg de yoktu yumurta.klomen hap verdi ama niye verdi ?Hayirlisi olsun arkadasim onceki yumurtalari nasil klomenlemi tedavi oldu, sonuc guzel olacak merak etme
Bu nasil girmis bu sapik yawww[/QUOTE]9682546, member: 82 NE BEEE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?