Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

hiç yumurta yokken ilaçlarla 1 2 tane oluşa biliyor canım

canımmm anneciğine nice mutlu yıllaaaar öperim pamuk ellerden

Ödüllerim ve açtığım sergilerim de vardı. Analog kullanıyordum. Silah icad oldu mertlik bozuldu misali dijital makineler bozdu beni :)
Ve..Haklısın bendeki Bu Iki Güzelden Daha Güzeli Yok.. en Büyük Mucize Eserlerim..ciyaklamalarına Kurban olur Pırtlarını Koklarım..
Ayrıca bişi Soracaktım Sana . Nezih Bir Tatil Mekanından Bahsetmiştin. Geçerken Uğrayıp uzunca Kalmıştın. Tam Adres alsam senden.. iki Bıcırıkla Kalabileceğimiz doğa.deniz .sakinlik .sağlıklı gıda menulu Tatil Mekanı Arıyom Da.. şimdiden Sağolasıın Evlatlarınla Buluşasın Inşallah...

Himmm fazla hormonlari baskilamak istememistir klomenle ayni sonuclar aliniyor merak etme hersey iyi olacak , anladigim kadariyla havuz sistemi az kaldi bebise stres yok yola devamm

Himmm fazla hormonlari baskilamak istememistir klomenle ayni sonuclar aliniyor merak etme hersey iyi olacak , anladigim kadariyla havuz sistemi az kaldi bebise stres yok yola devamm
Evet canım havuz sistemi.klomenle olmayan yumurta görünüyormu ki?senin doktorun kim,tedavin hangi aşamada?

Ben sana vereyim hatta internetten bak canim. Izmir gümüldür de. Denizati holiday 4 yildizli deniz kenarin bi otel... ozellikle dogayi seven ailelerin gitti bi yer. Gecen sene orda tatil yaptik. Arkadaslarla hepsinin colugu cocugu var. Sincaplar var kocaman kocaman cinar agaclari minik evlerde kaliyorsun:) sonsuz tavsiye ederim

Klomen başladım bugün adet 3.günü beraberinde bal.çörek otu.tarçın kürü yapsam sakıncası olurmu?bal kestane mi çiçekli olmalı

Benim eşim tedaviden 1 ay önce kaynatmalı Keçiboynuzu kürü yapmıştı. Epey artış olmuştu ama ileri hareket hala sıfırdı. Bir de sigarayı bırakmıştı belki de onun etkisidir bilmiyorum.

Bende aynı kürü uzun bir süre uyguladım. Artış bizde de oldu ki doğalından gebe kaldım:) hem de 3 kez.. gerçi ikisi düştü ama bizeiyi geldi bu kür..ve snrasında spermiyogram yaptırmadık??

Evet canım havuz sistemi.klomenle olmayan yumurta görünüyormu ki?senin doktorun kim,tedavin hangi aşamada?
Merhaba, kolaylıklar dilerim. Önce sakin olmaya çalış. Rezerv azlığında klomen daha etkili. Bahçecideki ilk dr.m güvenç by.di. İlk denemede bana da yüksek dozaj iğne verdi 8. Günde 2 folükülden 1 yumurta toplanıp döllenmişti. Sonraki ayda iğne yerine ilaç istedim, klomen vermişti ve 3 folükül gelişip 2 tanesi döllenmişti. Natürel dediğide takiple sanırım çatlatma iğnesi kullanmadan yumurtanın toplanması. Sabahları saf arı sütü kullanmanın olumlu etkisi var. Kontrolünde folükül gelişmiş ve eşinde de sorun yoksa çatlatma iğnesi bile kullanmadan organik şansını deneyebilirsin. Bol şanslar....

Klomen başladım bugün adet 3.günü beraberinde bal.çörek otu.tarçın kürü yapsam sakıncası olurmu?bal kestane mi çiçekli olmalı
Bu dönemde akapunktur yaptırıp, bol bol köy zeytini, incir, organiğinden bir tatlı kaşığı kestane balı, polenin, propolisin de faydasını görürsün.

Iyi aksamlar arkadaslar benim regl me 5 gun kaldi o kadar cok yemek yiyorumki doymuyorum maalesef folik asit iciyorum acaba o yaparmi yoksa bebek mi geliyor daha once kullanmadigim icin bilmiyorum bilgisi olan cevap verirse sevinirim

Iyi aksamlar arkadaslar benim regl me 5 gun kaldi o kadar cok yemek yiyorumki doymuyorum maalesef folik asit iciyorum acaba o yaparmi yoksa bebek mi geliyor daha once kullanmadigim icin bilmiyorum bilgisi olan cevap verirse sevinirim

İnşallah Hamilesindir :)) bende folik asit alıyorum ama bende bahsettiğin gibi iştah açılması olmadı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…