- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #35.861
hiç yumurta yokken ilaçlarla 1 2 tane oluşa biliyor canımKontrolüm vardi Guvenc beyde. Maalesef yumurta yok bu ayı pas geçelim dedi. Klomen verdi 5 gun icip persembe gitcem bakalim dedi. Normal siklusla. Ne demek istedi anlamadim. Yumurta yoksa klomen napcak ki. Gecen ay 3 Ta neydi toplanıp biri donduruldu embriyonun. Sabır dedi. sorularım vardı. Embriyonun kalitesi nasıl dedim.iyi iyi dedi.ben merak ediyorum kaçıncı kalite bilmemne diye.kısa net cevaplar,Acele acele muayene oldum. Okadar. soru sormaya korkuyo insan. Çok aceleci. Detay Yok. Moralim çok bozuldu ya. Doktor iyi. Opu da çok korkuyorum sağolsun çok rahatlatdı beni ,elimi tuttu moral verdi.dün Yogun da değildi.aradım demin not aldılar dönecekmiş geri.bekliyorum.
canımmm anneciğine nice mutlu yıllaaaar öperim pamuk ellerdenÇok güzel bir hafta sonu diliyorum hepimizeeeeee
Ben bu hafta sonu sevgilimden ayrıyım...
Ama başka bir sevgiliyle beraberimannemlerdeyim...
Cumartesi günü "kızlar günü" anne yarım teyze hatun da yanımızdayken nereye istiyorlarsa oraya gitmek üzere emirlerine amadeyim :)
Pazar günü de iyi ki doğdun anneeeem partisi :)
haberi yok, sürprizleri için çok çabalamam lazım, onca insanı davet ederken iyiydi ne yiyeceklerini organize etmek biraz sıkıntılıydı, neyse ki hallettim... Saatleri şaşmadan getirirlerse siparişleri oooh mis...
Öperim herkesi yağmurlu, puslu, güneşli nasıl olursa olsun hepsinin tadı ayrı güzel... Yeter ki tadını çıkartmayı bilelim.
O kadar yoğun bir resim ki... Kim olsa yazar...
Açıları, rengi, pusu, çizgileri, kıvrımları, pırıltısı her şey var.. Alıcı gözle bakınca yazacaklarım çok olabilir :)
di'li geçmiş zaman! hiç olur mu...
En güzel iki şeyi hayata getirmişsin... Asıl şimdi kabiliyetinin ölçüsüyle buluşacak iki güzel şey var hayatında. Her anını muhteşem anıya dönüştürebilmek varken geçmiş zaman kipleriyle zaman kaybetme... Vizorune sağlık :)
Himmm fazla hormonlari baskilamak istememistir klomenle ayni sonuclar aliniyor merak etme hersey iyi olacak , anladigim kadariyla havuz sistemi az kaldi bebise stres yok yola devammEvvelki ay da usg de yumurta yoktu pas geçti,geçen ay 3 vardı menagon iğne ,klomen hap verdi büyüdüler toplandı 1 tane döllendi,donduruldu 2.gün.bu ay dün adet 2.gündü usg de yoktu yumurta.klomen hap verdi ama niye verdi ?
bilmiyorum ama hemen gitmeli buradan [/QUOTE]Bu nasil girmis bu sapik yawww
Evet canım havuz sistemi.klomenle olmayan yumurta görünüyormu ki?senin doktorun kim,tedavin hangi aşamada?Himmm fazla hormonlari baskilamak istememistir klomenle ayni sonuclar aliniyor merak etme hersey iyi olacak , anladigim kadariyla havuz sistemi az kaldi bebise stres yok yola devamm
Ödüllerim ve açtığım sergilerim de vardı. Analog kullanıyordum. Silah icad oldu mertlik bozuldu misali dijital makineler bozdu beni :)
Ve..Haklısın bendeki Bu Iki Güzelden Daha Güzeli Yok.. en Büyük Mucize Eserlerim..ciyaklamalarına Kurban olur Pırtlarını Koklarım..
Ayrıca bişi Soracaktım Sana . Nezih Bir Tatil Mekanından Bahsetmiştin. Geçerken Uğrayıp uzunca Kalmıştın. Tam Adres alsam senden.. iki Bıcırıkla Kalabileceğimiz doğa.deniz .sakinlik .sağlıklı gıda menulu Tatil Mekanı Arıyom Da.. şimdiden Sağolasıın Evlatlarınla Buluşasın Inşallah...
Benim eşim tedaviden 1 ay önce kaynatmalı Keçiboynuzu kürü yapmıştı. Epey artış olmuştu ama ileri hareket hala sıfırdı. Bir de sigarayı bırakmıştı belki de onun etkisidir bilmiyorum.
Merhaba, kolaylıklar dilerim. Önce sakin olmaya çalış. Rezerv azlığında klomen daha etkili. Bahçecideki ilk dr.m güvenç by.di. İlk denemede bana da yüksek dozaj iğne verdi 8. Günde 2 folükülden 1 yumurta toplanıp döllenmişti. Sonraki ayda iğne yerine ilaç istedim, klomen vermişti ve 3 folükül gelişip 2 tanesi döllenmişti. Natürel dediğide takiple sanırım çatlatma iğnesi kullanmadan yumurtanın toplanması. Sabahları saf arı sütü kullanmanın olumlu etkisi var. Kontrolünde folükül gelişmiş ve eşinde de sorun yoksa çatlatma iğnesi bile kullanmadan organik şansını deneyebilirsin. Bol şanslar....Evet canım havuz sistemi.klomenle olmayan yumurta görünüyormu ki?senin doktorun kim,tedavin hangi aşamada?
Bu dönemde akapunktur yaptırıp, bol bol köy zeytini, incir, organiğinden bir tatlı kaşığı kestane balı, polenin, propolisin de faydasını görürsün.Klomen başladım bugün adet 3.günü beraberinde bal.çörek otu.tarçın kürü yapsam sakıncası olurmu?bal kestane mi çiçekli olmalı
Iyi aksamlar arkadaslar benim regl me 5 gun kaldi o kadar cok yemek yiyorumki doymuyorum maalesef folik asit iciyorum acaba o yaparmi yoksa bebek mi geliyor daha once kullanmadigim icin bilmiyorum bilgisi olan cevap verirse sevinirim
Tesekkur ederim cevabiniz icin siz hamilemisiniz yoksa benim gibi bebek dusundugunuz icinmi iciyorsunuzİnşallah Hamilesindir :)) bende folik asit alıyorum ama bende bahsettiğin gibi iştah açılması olmadı..
Tesekkur ederim cevabiniz icin siz hamilemisiniz yoksa benim gibi bebek dusundugunuz icinmi iciyorsunuz
Insallah canim tedaviniz olumlu sonuclanir bebeginizi kucaginiza alirsiniz ilk cocugunuzmutedavi görüyorum, o yüzden alıyorum..inşallah hamilesindir, bol şans dilerim..
Insallah canim tedaviniz olumlu sonuclanir bebeginizi kucaginiza alirsiniz ilk cocugunuzmu
Ilk cocugunuzmu dedim allah soyletti heralde bu sefer gelecek insallah emeginiz bosa cikmaz cok bekletmez insallah3 kere tüp bebek denedik,üçündede sonuç alamadık..henüz çocuğum yok, kısmet arıyoruz..
Ilk cocugunuzmu dedim allah soyletti heralde bu sefer gelecek insallah emeginiz bosa cikmaz cok bekletmez insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?