Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ilacın yeterli gelmemiştir tatlım üzülme,d vitamin ampul bende kullanıyorum.

son kontrolde 2,89 a düşmüştü ilaç yetmiyor diye bir gün 50 mg birgün 25 mg iç demişti doktor ve hiç aksatmadan içmiştim şimdi her gün 50 mg çıktı inşallah düşer bu sefer

sende iğneyi suya karıştırıpmı içiyosun canım bana öyle dedi doktor

kan pıhtılaşmasımı çıktı sende geçmiş olsun canım

Canım çok şükür ki sebebini öğrendin ve bundan sonraki tedavinde ona daha dikkat edilecektir. En güzel şey sebebi bulmak çözüm sonra gelir.. Allah sebepsizlerinden korusun...

Yeni tedavide Dr.önlemini alır tatlım üzülme.

Düşer tatlım moralini bozma,daha yüksek gr,larda içenler var.
Yok suya karıştırılmıyor,ampulün ucunu kırıp içiyorum.

Evet canım hemen ilaç verildi başladım benim troidler çslışmıyo anneciğininkide çok çalışıyo herhalde hepimize acil şifalar annenede acil şifalar canım
cnm doktorun sana Selenyum hap verdimi..troidin her turlu rahatsizliginda tsh dengeleyici hap yaninda birde selenyum hap veriyor bazi doktorlar..

Geçmiş olsun. Bana Bahçecide Mustafa by. her ay D vitamini iğne olarak değil de içmemi istemişti. Troid çok önemli düşük nedeni de oluyormuş. Önceki testlerimde normal olmasına rağmen dr.yeni test istedi. Geçmiş olsun.

Sorun bulunmuş ne güzel, tedavisi de olur inş. Sevgiler.

sara_28 Bazı bünyelerde sadece hap içmek de yetmiyor senin muhtemelen insülin direncinde yüksektir arkadaşım bende hipotroidim ve insülin direncim yüksekdikçe tsh da artıyor .endo doktorum bu denge karmaşık birbirlerini tetikliyor demişti bencede ensu dediği gibi selenyum kullan genel sağlığımız için gerekli zaten ben gncden aldım kullanıyorum bir nevi maya aslında benım şu an 2,5 düştü 5 lerden .Tsh yüksek değer oluncada metabolizma çalışmıyor belli. Ayrıca D vitamininde referans aralığı kış yaz farkeder .D vitamini eksikliğide kısırlık nedeniymiş aslında ben çok araştırdım ama elle tutulur bir şey yok .Akupunktur dr D vitamini eksikliği gebeliğe engel dedi.

sağol pamukum sağol.

geçmiş olsun canım sendedemi hipertroid var.

canım bendede pıhtılaşma var 3 ayrı çeşidi çıkmıştı ve hepsi homozigot olarak çıktı.. homozigot doğuştan genetik geliyor ve asla geçmiyor tüp bebek transferinden sonra clexan ve coraspirin kullanıyoruz.. bende MTHFR A1298C, Faktör V Leiden ve PAI-1 4G/5G lerde homozigot çıktı..
kan pıhtılaşması hastalığı biliyorsun hiçbirzaman geçmez hamilelik dönemlerinde önlem amaçlı iğne ve ilaçlarını kullanacaksın.. birde seninkisi heterozigotmuş, heterozigotlar doğuştan olmadığı için daha düşük seviyede oluyor o yüzden transferden sonra iyi bi takiple gebelikte çok sorun yaşamazsın cnm gönlünü ferah tut.. homozigot olanlar çok sıkıntılı oluyor.

melegim sana da cok gecmis olsun guzelcigim benim...

ensu cugum coraspin kullanildi sanirim clexan da baslarin ... aman hayirlisi cancafixim, rabbim dilerse nelere olmaz ki

Geçmiş olsun canım. İnşallah kısa zamanda düzelir. Hemen sünnet ettirmiş miydiniz? Sünnet ettirilenlerde tsh yüksekliği olur diye duymuştum.
yok canım sünet olmadı ama yeni doğanda çok sık görülüyormuş ilk 3 yıl ilaç kulanıyorlar sonra bırakıyorlar hiç bir sıkıntı olmuyor dediğim gibi cimcime dede vardı 19 aylık kulanıyor ilaç her eşyi normal 3 yaşına kadar devam edecek ama İLKER PAŞA için dr gerek yok ilaca 1 ay sonra yeniden kontrol edip kan alalım demiş çok şükür

geçmi olsun güzel yüreklim

kuddus geçmiş olsun canımmm bendde var ama artık takmıyor çünkü bebek olayını bıraktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…