- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #36.181
Ilacın yeterli gelmemiştir tatlım üzülme,d vitamin ampul bende kullanıyorum.
sağol balımGeçmiş olsun canım..
kalıtsal bir taşıyıcılık kanın pıhtılaşmasında etken... taşıyıcı olduğun için bebek hasta doğmuyor ancak eşinde devarsa sorun oluyor... eşim şükür ıyı. ama hamilelikte düşük nedeni vs vs vs... kafam durdu şu an. dr detaylı konuşacak henüz hasta danışmanımla konuştum önce faranjit geçsin sonra okul törenleri sonra sakin kafa sonra doktor... o zaman yazarım.
sağol canım
bu sıralar üzgün değilim aksine çok mutluyum huzurluyum ama niye böyle oldu anlamadım
kalıtsal bir taşıyıcılık kanın pıhtılaşmasında etken... taşıyıcı olduğun için bebek hasta doğmuyor ancak eşinde devarsa sorun oluyor... eşim şükür ıyı. ama hamilelikte düşük nedeni vs vs vs... kafam durdu şu an. dr detaylı konuşacak henüz hasta danışmanımla konuştum önce faranjit geçsin sonra okul törenleri sonra sakin kafa sonra doktor... o zaman yazarım.
Yeni tedavide Dr.önlemini alır tatlım üzülme.MTHFR A1298C geninde heterozigot taşıyıcıyım kızlar... genetik test sonucu... diger genler normal... bu taşıyıcılık da düşün nedenleri arasında imiş.... tedvide coraspin kullanılmıştı demek ki yetmemiş
Bu platformu seviyorum çünkü;dilimden anlayacak herkes burda..benim gibi olan kalbimi hislerimi yaralarımı bilen sorgulamayan, niye ısrar ettiğimi bilip boş işlerle uğraşmadığımı bilen.. Eşini ailesini kendi ailesini bütün bu sancışarım içinde ayrı ayrı idare eden bir ipte hepsini oynatan..iş arkadaşları müdürleri müşterileri ..içinde büyüyen yumruk olan yüzlerine haykıramadığı her şeyi burda paylaşan.. Herşeye rağmen başınıza gelsinde görün diyemeyen..sınanmadımız bilemezsin diye içten içe çığlık atan.. Allahım niye ben bu sıkıntıyı çekiyorum diye düşünürken bile yürüdüğü ince çizgiyi bozmadan isyan etmeden..beni anlayın diye gözlerinden çakmak çakmak şimşekler gönderen..onca iğneyi yiyip etrafındaki herkese ne haliniz varsa görün dememek için yinede hormonlarını dengeleyen tüm duygudaşlarım burda..
Düşer tatlım moralini bozma,daha yüksek gr,larda içenler var.son kontrolde 2,89 a düşmüştü ilaç yetmiyor diye bir gün 50 mg birgün 25 mg iç demişti doktor ve hiç aksatmadan içmiştim şimdi her gün 50 mg çıktı inşallah düşer bu sefer
sende iğneyi suya karıştırıpmı içiyosun canım bana öyle dedi doktor
cnm doktorun sana Selenyum hap verdimi..troidin her turlu rahatsizliginda tsh dengeleyici hap yaninda birde selenyum hap veriyor bazi doktorlar..Evet canım hemen ilaç verildi başladım benim troidler çslışmıyo anneciğininkide çok çalışıyo herhalde hepimize acil şifalar annenede acil şifalar canım
Geçmiş olsun. Bana Bahçecide Mustafa by. her ay D vitamini iğne olarak değil de içmemi istemişti. Troid çok önemli düşük nedeni de oluyormuş. Önceki testlerimde normal olmasına rağmen dr.yeni test istedi. Geçmiş olsun.kızlar bugün doktora gittim rutin kontroller için düzenli ilaç kullanmama rağmen TSH 5,28 e yükselmiş ve D vitaminim çok düşmüş referan aralığı 30 ila 100 benim değerim 8 bunun için iğne verdi doktorum kırıp içecekmişim her ay bir tane TSH içinde bağırsakların ilacı emmemiş dedi ilacın dozunu artırdı 50 mg her gün içecekmişim niye böyle oldu anlamadım bir ay sonra kontrolüm var
Sorun bulunmuş ne güzel, tedavisi de olur inş. Sevgiler.kalıtsal bir taşıyıcılık kanın pıhtılaşmasında etken... taşıyıcı olduğun için bebek hasta doğmuyor ancak eşinde devarsa sorun oluyor... eşim şükür ıyı. ama hamilelikte düşük nedeni vs vs vs... kafam durdu şu an. dr detaylı konuşacak henüz hasta danışmanımla konuştum önce faranjit geçsin sonra okul törenleri sonra sakin kafa sonra doktor... o zaman yazarım.
ya şimdi baktım testlere plt yüksekti 20 birim ama şimdi yani iki gün sonra yapılan testte de normal çıkmış... pufff anlamıyorum kiş yakan pıhtılaşmasımı çıktı sende geçmiş olsun canım
sağol pamukum sağol.Geçmiş olsun. Bana Bahçecide Mustafa by. her ay D vitamini iğne olarak değil de içmemi istemişti. Troid çok önemli düşük nedeni de oluyormuş. Önceki testlerimde normal olmasına rağmen dr.yeni test istedi. Geçmiş olsun.
Sorun bulunmuş ne güzel, tedavisi de olur inş. Sevgiler.
kızlar bugün doktora gittim rutin kontroller için düzenli ilaç kullanmama rağmen TSH 5,28 e yükselmiş ve D vitaminim çok düşmüş referan aralığı 30 ila 100 benim değerim 8 bunun için iğne verdi doktorum kırıp içecekmişim her ay bir tane TSH içinde bağırsakların ilacı emmemiş dedi ilacın dozunu artırdı 50 mg her gün içecekmişim niye böyle oldu anlamadım bir ay sonra kontrolüm var
MTHFR A1298C geninde heterozigot taşıyıcıyım kızlar... genetik test sonucu... diger genler normal... bu taşıyıcılık da düşün nedenleri arasında imiş.... tedvide coraspin kullanılmıştı demek ki yetmemiş
melegim sana da cok gecmis olsun guzelcigim benim...canım bendede pıhtılaşma var 3 ayrı çeşidi çıkmıştı ve hepsi homozigot olarak çıktı.. homozigot doğuştan genetik geliyor ve asla geçmiyor tüp bebek transferinden sonra clexan ve coraspirin kullanıyoruz.. bende MTHFR A1298C, Faktör V Leiden ve PAI-1 4G/5G lerde homozigot çıktı..
kan pıhtılaşması hastalığı biliyorsun hiçbirzaman geçmez hamilelik dönemlerinde önlem amaçlı iğne ve ilaçlarını kullanacaksın.. birde seninkisi heterozigotmuş, heterozigotlar doğuştan olmadığı için daha düşük seviyede oluyor o yüzden transferden sonra iyi bi takiple gebelikte çok sorun yaşamazsın cnm gönlünü ferah tut.. homozigot olanlar çok sıkıntılı oluyor.
yok canım sünet olmadı ama yeni doğanda çok sık görülüyormuş ilk 3 yıl ilaç kulanıyorlar sonra bırakıyorlar hiç bir sıkıntı olmuyor dediğim gibi cimcime dede vardı 19 aylık kulanıyor ilaç her eşyi normal 3 yaşına kadar devam edecek ama İLKER PAŞA için dr gerek yok ilaca 1 ay sonra yeniden kontrol edip kan alalım demiş çok şükürGeçmiş olsun canım. İnşallah kısa zamanda düzelir. Hemen sünnet ettirmiş miydiniz? Sünnet ettirilenlerde tsh yüksekliği olur diye duymuştum.
geçmi olsun güzel yüreklimkızlar bugün doktora gittim rutin kontroller için düzenli ilaç kullanmama rağmen TSH 5,28 e yükselmiş ve D vitaminim çok düşmüş referan aralığı 30 ila 100 benim değerim 8 bunun için iğne verdi doktorum kırıp içecekmişim her ay bir tane TSH içinde bağırsakların ilacı emmemiş dedi ilacın dozunu artırdı 50 mg her gün içecekmişim niye böyle oldu anlamadım bir ay sonra kontrolüm var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?