- 7 Aralık 2013
- 5.214
- 3.508
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #36.201
ensu cugum coraspin kullanildi sanirim clexan da baslarin ... aman hayirlisi cancafixim, rabbim dilerse nelere olmaz ki
canim ben de tedavi aninda baslandi coraspin negatifle de biraktimcanım aslında coraspirinide, clexanıda transferden sonra yada doğal yolla gebe kaldıysan hamileliğini öğrendiğin anda başlaman en uygunuymuş.. çünkü bende önceden coraspirin kullanıyorum aylarca Aret bey vermişti eski doktorum..
Memorialdaki doktorum dediki böyle gebelik yokken önden aylarca kullanmanın anlamı yok.. herhangi bir kaza anında hastaneye yetiştirilemeden ambulansta kan kaybından gidersin. o yüzden bu hastalık zaten geçici bir şey olmadığı için önceden kullanmanın hiçbir anlamı yokmuş..
canim gecmis olsun... valla ben de son bir kez deneyecegim... yaza... bakalim kuzum, belki tam birakinca gelir mucizeler. dualarimdasin.
canim sana da gecmis olsun, 2012 de tedavi oldum hipertroid grevs idim... sukur simdi turp gibiyim merak etme iyilesiyoruz, propcyl kullanmisti dr bana. bir sene kullandim biraktim. tahliller hala iyi tatlim, gececek merak etmekan pıhtılaşmasımı çıktı sende geçmiş olsun canım
Saol canım kadın olunca korkuyor insan Allah korusun evet artık takip ettireceğiz çok tanıdıkta varmış onlarla yaşamayı öğreneceğizOlabilir canım, ama önemli olan büyüklüğü her kadında var bu kistlerden..ben mamaografi çektirmiştim, endişelenme, dr. küçük dediyse demekki endişelenecek bir durum yok..
Yok mamoğrafiye gerek duymadı doktor hatta ben panik yapınca güldüCanım bende yıllardır var.. Korkma doktor önemli olsaydı söylerdi .. Mamografi çektirdin mi?
Bende ankaradayım temel Ceyhan a gidiyorum tavsiye ederimçok teşekkür ederim hulusi beye gitmek istıyorum ama kan tahlıllerı sanırım orda ucretlıymış bıde şimdi kan pıhtılaşma testleri falan yapılacak çok tuttar.
BEN mucizelere inanırım ancak bir mucizenin beni bulacağına umudumu kaybedeli çok oldu bu güne kadar gelmedi artık geleceğine inanmıyorum bu yaştan bu saatten sonra olmaz artık ama kader deyip susup kabul etmekten başka çare yol yok malesef üzgünüm bütün bunları yaşadığım için bir tarafım başka türlü olmazmıydı diyor diğer tarafım ama olan buysa hayırlısı da budur diyor yani bilmiyorum umudum yok ama yangın hiç azalmadan yanmaya devam ediyor çimde yangın hiç sönmüyor sönmeyecek ama çare yoksa ne yapılır bilmiyorum kii bu gün küçük ilker paşamı banyosunu yaptırırken allahım ben neden yaşayamadım bu duyguyu dedim boğazım düğümlendi ve hala boğazım düğümdüğümcanim gecmis olsun... valla ben de son bir kez deneyecegim... yaza... bakalim kuzum, belki tam birakinca gelir mucizeler. dualarimdasin.
nCanim sorunlarini tam olarak bilmiyorum ama rabbimden umutda kesilmez , icimiz hep yaniyor yasimiz hep geciyor diye hayati zindan etmeyelim elden gelip gelmemeside rabbimin isi ol desin ve olsun insallahBEN mucizelere inanırım ancak bir mucizenin beni bua umudumu kaybedeli çok oldu bu güne kadar gelmedi artık geleceğine inanmıyorum bu yaştan bu saatten sonra olmaz artık ama kader deyip susup kabul etmekten başka çare yol yok malesef üzgünüm bütün bunları yaşadığım için bir tarafım başka türlü olmazmıydı diyor diğer tarafım ama olan buysa hayırlısı da budur diyor yani bilmiyorum umudum yok ama yangın hiç azalmadan yanmaya devam ediyor çimde yangın hiç sönmüyor sönmeyecek ama çare yoksa ne yapılır bilmiyorum kii bu gün küçük ilker paşamı banyosunu yaptırırken allahım ben neden yaşayamadım bu duyguyu dedim boğazım düğümlendi ve hala boğazım düğümdüğüm
Eurthlox ilacın ismi 50 mg kullanıyorum canım selenyum vermedi ama bende selenyumun iyi geldiğini okudum canımcnm doktorun sana Selenyum hap verdimi..troidin her turlu rahatsizliginda tsh dengeleyici hap yaninda birde selenyum hap veriyor bazi doktorlar..
Merhaba, enkazların içinden, hiç toprak su olmayan yerlerde bitki, ot, çiçek, fidan yetişir ya, nasıl olur diye hayrete düşeriz. Umudun tükendiği zamanda mucizeler ortaya çıkar, hakkımızda hayırlı gelişmeler olmasını dilerim.BEN mucizelere inanırım ancak bir mucizenin beni bulacağına umudumu kaybedeli çok oldu bu güne kadar gelmedi artık geleceğine inanmıyorum bu yaştan bu saatten sonra olmaz artık ama kader deyip susup kabul etmekten başka çare yol yok malesef üzgünüm bütün bunları yaşadığım için bir tarafım başka türlü olmazmıydı diyor diğer tarafım ama olan buysa hayırlısı da budur diyor yani bilmiyorum umudum yok ama yangın hiç azalmadan yanmaya devam ediyor çimde yangın hiç sönmüyor sönmeyecek ama çare yoksa ne yapılır bilmiyorum kii bu gün küçük ilker paşamı banyosunu yaptırırken allahım ben neden yaşayamadım bu duyguyu dedim boğazım düğümlendi ve hala boğazım düğümdüğüm
canım bendede pıhtılaşma var 3 ayrı çeşidi çıkmıştı ve hepsi homozigot olarak çıktı.. homozigot doğuştan genetik geliyor ve asla geçmiyor tüp bebek transferinden sonra clexan ve coraspirin kullanıyoruz.. bende MTHFR A1298C, Faktör V Leiden ve PAI-1 4G/5G lerde homozigot çıktı..
kan pıhtılaşması hastalığı biliyorsun hiçbirzaman geçmez hamilelik dönemlerinde önlem amaçlı iğne ve ilaçlarını kullanacaksın.. birde seninkisi heterozigotmuş, heterozigotlar doğuştan olmadığı için daha düşük seviyede oluyor o yüzden transferden sonra iyi bi takiple gebelikte çok sorun yaşamazsın cnm gönlünü ferah tut.. homozigot olanlar çok sıkıntılı oluyor.
Düşer tatlım moralini bozma,daha yüksek gr,larda içenler var.
Yok suya karıştırılmıyor,ampulün ucunu kırıp içiyorum.
sara_28 Bazı bünyelerde sadece hap içmek de yetmiyor senin muhtemelen insülin direncinde yüksektir arkadaşım bende hipotroidim ve insülin direncim yüksekdikçe tsh da artıyor .endo doktorum bu denge karmaşık birbirlerini tetikliyor demişti bencede ensu dediği gibi selenyum kullan genel sağlığımız için gerekli zaten ben gncden aldım kullanıyorum bir nevi maya aslında benım şu an 2,5 düştü 5 lerden .Tsh yüksek değer oluncada metabolizma çalışmıyor belli. Ayrıca D vitamininde referans aralığı kış yaz farkeder .D vitamini eksikliğide kısırlık nedeniymiş aslında ben çok araştırdım ama elle tutulur bir şey yok .Akupunktur dr D vitamini eksikliği gebeliğe engel dedi.
geçmiş olsun canım sendedemi hipertroid var.
geçmi olsun güzel yüreklim
canim sana da gecmis olsun, 2012 de tedavi oldum hipertroid grevs idim... sukur simdi turp gibiyim merak etme iyilesiyoruz, propcyl kullanmisti dr bana. bir sene kullandim biraktim. tahliller hala iyi tatlim, gececek merak etme
kızlar bugün doktora gittim rutin kontroller için düzenli ilaç kullanmama rağmen TSH 5,28 e yükselmiş ve D vitaminim çok düşmüş referan aralığı 30 ila 100 benim değerim 8 bunun için iğne verdi doktorum kırıp içecekmişim her ay bir tane TSH içinde bağırsakların ilacı emmemiş dedi ilacın dozunu artırdı 50 mg her gün içecekmişim niye böyle oldu anlamadım bir ay sonra kontrolüm var
BEN mucizelere inanırım ancak bir mucizenin beni bulacağına umudumu kaybedeli çok oldu bu güne kadar gelmedi artık geleceğine inanmıyorum bu yaştan bu saatten sonra olmaz artık ama kader deyip susup kabul etmekten başka çare yol yok malesef üzgünüm bütün bunları yaşadığım için bir tarafım başka türlü olmazmıydı diyor diğer tarafım ama olan buysa hayırlısı da budur diyor yani bilmiyorum umudum yok ama yangın hiç azalmadan yanmaya devam ediyor çimde yangın hiç sönmüyor sönmeyecek ama çare yoksa ne yapılır bilmiyorum kii bu gün küçük ilker paşamı banyosunu yaptırırken allahım ben neden yaşayamadım bu duyguyu dedim boğazım düğümlendi ve hala boğazım düğümdüğüm
bende tahil yaptırmıştım, d vitamini 30 civarı çıkmıştı..yine dr.d vitamini vermedi bana..d vitamının faydalı olduğunu bazı dr.ların verdiğini duymuştum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?