Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

ensu cugum coraspin kullanildi sanirim clexan da baslarin ... aman hayirlisi cancafixim, rabbim dilerse nelere olmaz ki

canım aslında coraspirinide, clexanıda transferden sonra yada doğal yolla gebe kaldıysan hamileliğini öğrendiğin anda başlaman en uygunuymuş.. çünkü bende önceden coraspirin kullanıyorum aylarca Aret bey vermişti eski doktorum..
Memorialdaki doktorum dediki böyle gebelik yokken önden aylarca kullanmanın anlamı yok.. herhangi bir kaza anında hastaneye yetiştirilemeden ambulansta kan kaybından gidersin. o yüzden bu hastalık zaten geçici bir şey olmadığı için önceden kullanmanın hiçbir anlamı yokmuş..

canim ben de tedavi aninda baslandi coraspin negatifle de biraktim

kan pıhtılaşmasımı çıktı sende geçmiş olsun canım
canim sana da gecmis olsun, 2012 de tedavi oldum hipertroid grevs idim... sukur simdi turp gibiyim merak etme iyilesiyoruz, propcyl kullanmisti dr bana. bir sene kullandim biraktim. tahliller hala iyi tatlim, gececek merak etme

Olabilir canım, ama önemli olan büyüklüğü her kadında var bu kistlerden..ben mamaografi çektirmiştim, endişelenme, dr. küçük dediyse demekki endişelenecek bir durum yok..
Saol canım kadın olunca korkuyor insan Allah korusun evet artık takip ettireceğiz çok tanıdıkta varmış onlarla yaşamayı öğreneceğiz

UOTE="Lulinda, post: 39736779, member: 622135"]Canım adetin 2. Günü gidersen en azından folikulleri daha sağlıklı görürler.[/QUOTE]
Randevu aldim bakalim hayirlisi

canim gecmis olsun... valla ben de son bir kez deneyecegim... yaza... bakalim kuzum, belki tam birakinca gelir mucizeler. dualarimdasin.
BEN mucizelere inanırım ancak bir mucizenin beni bulacağına umudumu kaybedeli çok oldu bu güne kadar gelmedi artık geleceğine inanmıyorum bu yaştan bu saatten sonra olmaz artık ama kader deyip susup kabul etmekten başka çare yol yok malesef üzgünüm bütün bunları yaşadığım için bir tarafım başka türlü olmazmıydı diyor diğer tarafım ama olan buysa hayırlısı da budur diyor yani bilmiyorum umudum yok ama yangın hiç azalmadan yanmaya devam ediyor çimde yangın hiç sönmüyor sönmeyecek ama çare yoksa ne yapılır bilmiyorum kii bu gün küçük ilker paşamı banyosunu yaptırırken allahım ben neden yaşayamadım bu duyguyu dedim boğazım düğümlendi ve hala boğazım düğümdüğüm

Arkadaşlarım, Can'larım, kızkardeşlerim. Çok kısa vaktim var o Yüzden yazıp çıkayım ben.. Yağmuru bahane edip bugün de gitmedim doktora
Perşembe'ye erteledim. Perşembe kesin gideceğim ama, söz Allah nasip ederse..
yase07 canım sen ne zaman için aldın randevuyu? Ha di bu yeni başlangıçlarımız hayırlı olsun.
kuddus evet anne yerine koydular bizi ama artık sadece abla olsak fena olmayacak
Tatlım inşallah bu çıkan genetik sonuç Çözümü kolay olan bir durumdur ve hayırla seni bebeğine bizi yeğenimize kavuşturur..

2220 okudum ve çok üzüldüm..
Hepinizi ve anne karnındaki ve doğmuş yeğenlerimi öpüyorum , satırlarıma son verirken selam eder, o güzel yüreklerinizden öperim.
Bana müsade

OTE="Eua, post: 39747476, member: 582915"]Arkadaşlarım, Can'larım, kızkardeşlerim. Çok kısa vaktim var o Yüzden yazıp çıkayım ben.. Yağmuru bahane edip bugün de gitmedim doktora
Perşembe'ye erteledim. Perşembe kesin gideceğim ama, söz Allah nasip ederse..
yase07 canım sen ne zaman için aldın randevuyu? Ha di bu yeni başlangıçlarımız hayırlı olsun.
kuddus evet anne yerine koydular bizi ama artık sadece abla olsak fena olmayacak
Tatlım inşallah bu çıkan genetik sonuç Çözümü kolay olan bir durumdur ve hayırla seni bebeğine bizi yeğenimize kavuşturur..

2220 okudum ve çok üzüldüm..
Hepinizi ve anne karnındaki ve doğmuş yeğenlerimi öpüyorum , satırlarıma son verirken selam eder, o güzel yüreklerinizden öperim.
Bana müsade[/QUOTE]

Eua
YarIna aldim aksam is cikisi gidecem...bi cesaret bakalim nolcek

nCanim sorunlarini tam olarak bilmiyorum ama rabbimden umutda kesilmez , icimiz hep yaniyor yasimiz hep geciyor diye hayati zindan etmeyelim elden gelip gelmemeside rabbimin isi ol desin ve olsun insallah

cnm doktorun sana Selenyum hap verdimi..troidin her turlu rahatsizliginda tsh dengeleyici hap yaninda birde selenyum hap veriyor bazi doktorlar..
Eurthlox ilacın ismi 50 mg kullanıyorum canım selenyum vermedi ama bende selenyumun iyi geldiğini okudum canım

Merhaba, enkazların içinden, hiç toprak su olmayan yerlerde bitki, ot, çiçek, fidan yetişir ya, nasıl olur diye hayrete düşeriz. Umudun tükendiği zamanda mucizeler ortaya çıkar, hakkımızda hayırlı gelişmeler olmasını dilerim.

geçmiş olsun, burda o kadar şey öğreniyorki insan..

Düşer tatlım moralini bozma,daha yüksek gr,larda içenler var.
Yok suya karıştırılmıyor,ampulün ucunu kırıp içiyorum.

evet canım insülin direncide var malesef bunun içinde ilaç kullanıyorum

sanada geçmiş olsun canım

geçmiş olsun canım sendedemi hipertroid var.

hipertrodi değil canım hipotiroid benimkisi tiroidlerim az çalışıyor yani

geçmi olsun güzel yüreklim

sağol canım benim

canim sana da gecmis olsun, 2012 de tedavi oldum hipertroid grevs idim... sukur simdi turp gibiyim merak etme iyilesiyoruz, propcyl kullanmisti dr bana. bir sene kullandim biraktim. tahliller hala iyi tatlim, gececek merak etme

geçecek bende inanıyorum bende hipotroidi olduğu için ilaçlarımız farklı canım ama bu bahsettiğin ilacıda biliyorum bu troidler fazla çalıştığında kullanılıyor

bende tahil yaptırmıştım, d vitamini 30 civarı çıkmıştı..yine dr.d vitamini vermedi bana..d vitamının faydalı olduğunu bazı dr.ların verdiğini duymuştum..

seni o kadar iyi anlıyorumki canım ama bizde anneliği yaşayacaz inan buna çünkü Allah kabul etmeyeceği duayı ettirmezmiş dua ettiğimize göre Yüce Allah bizleri sevindirecek

bende tahil yaptırmıştım, d vitamini 30 civarı çıkmıştı..yine dr.d vitamini vermedi bana..d vitamının faydalı olduğunu bazı dr.ların verdiğini duymuştum..

çok faydalı bir vitamin aslında ismi her ne kadar vitamn olsa vücut tarafından salgılanan bir hormon ve bebek tedavisinde çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…