Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

çok faydalı bir vitamin aslında ismi her ne kadar vitamn olsa vücut tarafından salgılanan bir hormon ve bebek tedavisinde çok önemli

geçen gün yedek alıyım dedim..zaten çok ucuz fiyatı..ancak şimdide piyasada yok..hangi eczaneye gittiysem bulamadım..(Ampül olanından)

üzüldüm canım Allah sabır versin sana

UOTE="Lulinda, post: 39736779, member: 622135"]Canım adetin 2. Günü gidersen en azından folikulleri daha sağlıklı görürler.
Randevu aldim bakalim hayirlisi[/QUOTE]
Hadi hayırlısı canım. İnşallh Herşey istediğin gibi sonuçlanır.

Doktorun TSH icin aldigin ilaci, bagirsaklarin emmemis derken nedeni nedir bunu anlattimi bilmiyorum. ama sabah ac karnina kahvalti öncesi en az 1 saat önce almak gerektigini biliyorum. bagirsaklardan emilim icin kahvaltiyi sonra yapmak gerekiyor, bazi doktorlar yarim saat diyor bazilarida 1 saat diyor, bunu mutlaka konusmussunuzdur gecmis olsun.

Sana da gecmis olsun canim. Benim miyomda submukoz miyomdu, ancak uc doktorumda yasimdan dolayi zaman kaybetmemi istemedi ve histereskopi oldum, ikinci adetimden sonra Allahin izniyle transfer olacagim.
Senin ameliyatin da benimki kadar kolay, sadece minik kesiler olusacak sende. Ben zeynep kamil kadin hast.yaptirdim, maddi nedenlerden dolayi.
Bir an once operasyonu ol, cunku dah. Yola devam etmemiz gerekiyor, hepimizin niyeti belli, insallah kabul olur canim

Çaresizlik kadar büyük bir yük var mı acaba? Elimizden gelse canımızı ortaya koyup olduracağız. Ama Rabbim yazmadıysa yapacak hiç bir şey kalmıyor geriye... Son üç ayda 7 defa yaşadım o çaresizliği. Köpeğimiz çalındığında, 5 kedim can verdiğinde, son dediğim tedaviden negatif aldığımda... Umutların tükendiği yerde, nefes almak bile nasıl bir zulüm oluyor. İsyan edip günaha girmekten korkarken, bize nasip olmayan şeylerin başkalarına nasıl ödül gibi sunulduğunu görmek nasıl derin yaralar açıyor...
Bu kadar gözyaşımın arasında bir de anne olmaktan ölesiye korktuğumu farkettim. Yanlış kaynamış ve üzerinden uzun zaman geçmiş kırıkların tedavisi yoktur. Başka neremde, nasıl kırıklarım var, ne kadarını iyileştirebilirim bilmiyorum ama inan o düğüm benim de boğazımda. Ve sanırım artık hiç gitmeyecek...

aynı şeyleri ben de yeğenim defneyi yıkarken yaşıyorum.... seni yaşıyorum... Allah büyüktür be kuzum....

benim doktorum 15 dakika yeterli demisti ama bencede en az bir saat gecmeli bundan sonra buna dikkat edecem

nCanim sorunlarini tam olarak bilmiyorum ama rabbimden umutda kesilmez , icimiz hep yaniyor yasimiz hep geciyor diye hayati zindan etmeyelim elden gelip gelmemeside rabbimin isi ol desin ve olsun insallah

seni o kadar iyi anlıyorumki canım ama bizde anneliği yaşayacaz inan buna çünkü Allah kabul etmeyeceği duayı ettirmezmiş dua ettiğimize göre Yüce Allah bizleri sevindirecek

aynı şeyleri ben de yeğenim defneyi yıkarken yaşıyorum.... seni yaşıyorum... Allah büyüktür be kuzum....
kızlar benim ne hisetiğimi ne söylemye çalıştığımı çoookk iyi anlıyorsunuz biliyorum ben kendimi çogu zaman kontrol ederim ikaz ederim ama bazı zamanlarda öyle bir şey oluyorki (aslında hiç kötü bir şey değil bebek yıkamak gibi)alıp götürüyor beni birde benim yaşantımda tek sıkıntım bebek değil allaha çok şükür kendimi topalayabilen biriyim geçer bunlar geçecek ama EKSİĞİM BE KIZLAR

ve ben seni yine çok iyi anlıyorum çünkü bende kendimi eksik hissediyorum çoğu zaman ama ne yapalım biz ne yaparsak yapalım kul kaderini yaşarmış ya onu yaşıyoruz hani böyle dedim diye çokda kaderci takılıyor diyebilirsiniz ama bazı şeyler varki bizim elimizde değil Yüce Rabbim ne dilerse öyle oluyor buda onlardan gerçi herşey Allahın izniyle olur ama bazı şeyleri Allah kulunun eline bırakır aklını kullanarak yapmasını ister ama bu öyle bişey değil o yüzden inşallah Allah bizede gülecek diye inanıyorum tutunduğum tek dal bu

günaydınlar bol güneşli gripli bir günden

canım senin bağışıklık sistemin çok zayıflamış bana sorarsan grip alerji bir türlü yakanı bırakmıyor bunun için bir test yaptırsan

seni çok seviyorum yeterim seni hasta ve üzgün görmeye dayanamıyorum

Dun fesbook ta bir sey izledim kanim dondu bir kadin yol kenarinda oturmus arada emzirdigi bebegi(bir kac gunluk bir bebek) kundakta dovuyo ama nasil bebegin agzina agzina yuzune nasil vuruyo agzina cimdik atiyo bebek nasil agliyo beceremedim yukliyim. Sabaha kadar uyuyamadim dua ettim bebek icin. Ya bu durumda ne cok bebek vardir sinir hastalarinin eline dusen. Onu gorunce bir an once kiyamet kopsa gizle aci cekenler kurtulsa diye dusundum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…