- Konu Sahibi akideciknane
-
- #36.221
çok faydalı bir vitamin aslında ismi her ne kadar vitamn olsa vücut tarafından salgılanan bir hormon ve bebek tedavisinde çok önemli
geçen gün yedek alıyım dedim..zaten çok ucuz fiyatı..ancak şimdide piyasada yok..hangi eczaneye gittiysem bulamadım..(Ampül olanından)
benimkide ampul canım kırıp içecem
amin canım
bizde öyle deriz
Yine dağıldım ben. Geçtiğimiz yazdan beri sık sık evden kaçan, hatta bir ara öldü haberi gelen ve yaptığı sürprizle beni delicesine mutlu eden kedim ani bir şekilde melek oldu. Başına bir şey geldiği kesin olsa da ne olduğunu anlamaya bile fırsat kalmadı. Önce tecavüze uğradığını düşündüm. Kanama benzeri lekelenmesi vardı. Eşime ulaşamayınca, jandarma, polis ne varsa aradım. Akşam saatlerinde kime ulaşılır ki? En sonunda Devlet Has. Genel Cerrahına ulaştık. Sağolsun evinde ilgilendi bizimle. Eşi eczacı. Üstelik bu akşam nöbetçi. İşini bırakıp geldi. Korktuğum gibi bir durum olmadığını öğrenince sevindik. Eşim ve yine veteriner bir arkadaş daha baktı, zehirlenme dedi. İğneler, ilaçlar, serum... Malesef yine canımdan can gitti. Sevmedim ben burayı...
İyi geceler canım, ben uyumaya gidiyorum..
Randevu aldim bakalim hayirlisi[/QUOTE]UOTE="Lulinda, post: 39736779, member: 622135"]Canım adetin 2. Günü gidersen en azından folikulleri daha sağlıklı görürler.
kızlar bugün doktora gittim rutin kontroller için düzenli ilaç kullanmama rağmen TSH 5,28 e yükselmiş ve D vitaminim çok düşmüş referan aralığı 30 ila 100 benim değerim 8 bunun için iğne verdi doktorum kırıp içecekmişim her ay bir tane TSH içinde bağırsakların ilacı emmemiş dedi ilacın dozunu artırdı 50 mg her gün içecekmişim niye böyle oldu anlamadım bir ay sonra kontrolüm var
Sana da gecmis olsun canim. Benim miyomda submukoz miyomdu, ancak uc doktorumda yasimdan dolayi zaman kaybetmemi istemedi ve histereskopi oldum, ikinci adetimden sonra Allahin izniyle transfer olacagim.Merhaba. Bende miyom ameliyati olacam kismetse. Laparoskopi yontemiyle. Sen nasil oldun ameliyatini? Nerede oldun? Doktorlar ne kadar zaman beklemen gerektigini soyledi bebek icin? Bana hollanda daki doktorum acik ameliyat dedi ve bir yil beklemem gerektigini soyledi bebek icin. Bendeki miyom submukoz rahmin arkasinda asagida bir yerde 6cm. Buradakiler acik ameliyat deyince bende istanbula gittim. Oradaki doktor laparoskopi yontemiyle ameliyat yapip 4 ay beklemem yeterli dediler bebek icin. Bu yuzden turkiyede dusunuyorum ameliyatimi. Bironceki hamileligimi 18 haftalikken buyuk ihtimal bu miyom yuzunden kaybettim.
BEN mucizelere inanırım ancak bir mucizenin beni bulacağına umudumu kaybedeli çok oldu bu güne kadar gelmedi artık geleceğine inanmıyorum bu yaştan bu saatten sonra olmaz artık ama kader deyip susup kabul etmekten başka çare yol yok malesef üzgünüm bütün bunları yaşadığım için bir tarafım başka türlü olmazmıydı diyor diğer tarafım ama olan buysa hayırlısı da budur diyor yani bilmiyorum umudum yok ama yangın hiç azalmadan yanmaya devam ediyor çimde yangın hiç sönmüyor sönmeyecek ama çare yoksa ne yapılır bilmiyorum kii bu gün küçük ilker paşamı banyosunu yaptırırken allahım ben neden yaşayamadım bu duyguyu dedim boğazım düğümlendi ve hala boğazım düğümdüğüm
üzüldüm canım Allah sabır versin sana
Günaydın arkadaşım dviti gönderebilirim.geçen gün yedek alıyım dedim..zaten çok ucuz fiyatı..ancak şimdide piyasada yok..hangi eczaneye gittiysem bulamadım..(Ampül olanından)
aynı şeyleri ben de yeğenim defneyi yıkarken yaşıyorum.... seni yaşıyorum... Allah büyüktür be kuzum....BEN mucizelere inanırım ancak bir mucizenin beni bulacağına umudumu kaybedeli çok oldu bu güne kadar gelmedi artık geleceğine inanmıyorum bu yaştan bu saatten sonra olmaz artık ama kader deyip susup kabul etmekten başka çare yol yok malesef üzgünüm bütün bunları yaşadığım için bir tarafım başka türlü olmazmıydı diyor diğer tarafım ama olan buysa hayırlısı da budur diyor yani bilmiyorum umudum yok ama yangın hiç azalmadan yanmaya devam ediyor çimde yangın hiç sönmüyor sönmeyecek ama çare yoksa ne yapılır bilmiyorum kii bu gün küçük ilker paşamı banyosunu yaptırırken allahım ben neden yaşayamadım bu duyguyu dedim boğazım düğümlendi ve hala boğazım düğümdüğüm
Doktorun TSH icin aldigin ilaci, bagirsaklarin emmemis derken nedeni nedir bunu anlattimi bilmiyorum. ama sabah ac karnina kahvalti öncesi en az 1 saat önce almak gerektigini biliyorum. bagirsaklardan emilim icin kahvaltiyi sonra yapmak gerekiyor, bazi doktorlar yarim saat diyor bazilarida 1 saat diyor, bunu mutlaka konusmussunuzdur gecmis olsun.
nCanim sorunlarini tam olarak bilmiyorum ama rabbimden umutda kesilmez , icimiz hep yaniyor yasimiz hep geciyor diye hayati zindan etmeyelim elden gelip gelmemeside rabbimin isi ol desin ve olsun insallah
Merhaba, enkazların içinden, hiç toprak su olmayan yerlerde bitki, ot, çiçek, fidan yetişir ya, nasıl olur diye hayrete düşeriz. Umudun tükendiği zamanda mucizeler ortaya çıkar, hakkımızda hayırlı gelişmeler olmasını dilerim.
seni o kadar iyi anlıyorumki canım ama bizde anneliği yaşayacaz inan buna çünkü Allah kabul etmeyeceği duayı ettirmezmiş dua ettiğimize göre Yüce Allah bizleri sevindirecek
Çaresizlik kadar büyük bir yük var mı acaba? Elimizden gelse canımızı ortaya koyup olduracağız. Ama Rabbim yazmadıysa yapacak hiç bir şey kalmıyor geriye... Son üç ayda 7 defa yaşadım o çaresizliği. Köpeğimiz çalındığında, 5 kedim can verdiğinde, son dediğim tedaviden negatif aldığımda... Umutların tükendiği yerde, nefes almak bile nasıl bir zulüm oluyor. İsyan edip günaha girmekten korkarken, bize nasip olmayan şeylerin başkalarına nasıl ödül gibi sunulduğunu görmek nasıl derin yaralar açıyor...
Bu kadar gözyaşımın arasında bir de anne olmaktan ölesiye korktuğumu farkettim. Yanlış kaynamış ve üzerinden uzun zaman geçmiş kırıkların tedavisi yoktur. Başka neremde, nasıl kırıklarım var, ne kadarını iyileştirebilirim bilmiyorum ama inan o düğüm benim de boğazımda. Ve sanırım artık hiç gitmeyecek...
kızlar benim ne hisetiğimi ne söylemye çalıştığımı çoookk iyi anlıyorsunuz biliyorum ben kendimi çogu zaman kontrol ederim ikaz ederim ama bazı zamanlarda öyle bir şey oluyorki (aslında hiç kötü bir şey değil bebek yıkamak gibi)alıp götürüyor beni birde benim yaşantımda tek sıkıntım bebek değil allaha çok şükür kendimi topalayabilen biriyim geçer bunlar geçecek ama EKSİĞİM BE KIZLARaynı şeyleri ben de yeğenim defneyi yıkarken yaşıyorum.... seni yaşıyorum... Allah büyüktür be kuzum....
ve ben seni yine çok iyi anlıyorum çünkü bende kendimi eksik hissediyorum çoğu zaman ama ne yapalım biz ne yaparsak yapalım kul kaderini yaşarmış ya onu yaşıyoruz hani böyle dedim diye çokda kaderci takılıyor diyebilirsiniz ama bazı şeyler varki bizim elimizde değil Yüce Rabbim ne dilerse öyle oluyor buda onlardan gerçi herşey Allahın izniyle olur ama bazı şeyleri Allah kulunun eline bırakır aklını kullanarak yapmasını ister ama bu öyle bişey değil o yüzden inşallah Allah bizede gülecek diye inanıyorum tutunduğum tek dal bukızlar benim ne hisetiğimi ne söylemye çalıştığımı çoookk iyi anlıyorsunuz biliyorum ben kendimi çogu zaman kontrol ederim ikaz ederim ama bazı zamanlarda öyle bir şey oluyorki (aslında hiç kötü bir şey değil bebek yıkamak gibi)alıp götürüyor beni birde benim yaşantımda tek sıkıntım bebek değil allaha çok şükür kendimi topalayabilen biriyim geçer bunlar geçecek ama EKSİĞİM BE KIZLAR
günaydınlar bol güneşli gripli bir günden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?