- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #36.241
canım senin bağışıklık sistemin çok zayıflamış bana sorarsan grip alerji bir türlü yakanı bırakmıyor bunun için bir test yaptırsan
seni çok seviyorum yeterim seni hasta ve üzgün görmeye dayanamıyorum
o kadını bana verseleri ne yapacağımı biliyordum ama gerizekalı kadınDun fesbook ta bir sey izledim kanim dondu bir kadin yol kenarinda oturmus arada emzirdigi bebegi(bir kac gunluk bir bebek) kundakta dovuyo ama nasil bebegin agzina agzina yuzune nasil vuruyo agzina cimdik atiyo bebek nasil agliyo beceremedim yukliyim. Sabaha kadar uyuyamadim dua ettim bebek icin. Ya bu durumda ne cok bebek vardir sinir hastalarinin eline dusen. Onu gorunce bir an once kiyamet kopsa gizle aci cekenler kurtulsa diye dusundum.
ve ben seni yine çok iyi anlıyorum çünkü bende kendimi eksik hissediyorum çoğu zaman ama ne yapalım biz ne yaparsak yapalım kul kaderini yaşarmış ya onu yaşıyoruz hani böyle dedim diye çokda kaderci takılıyor diyebilirsiniz ama bazı şeyler varki bizim elimizde değil Yüce Rabbim ne dilerse öyle oluyor buda onlardan gerçi herşey Allahın izniyle olur ama bazı şeyleri Allah kulunun eline bırakır aklını kullanarak yapmasını ister ama bu öyle bişey değil o yüzden inşallah Allah bizede gülecek diye inanıyorum tutunduğum tek dal bu
ve ben seni yine çok iyi anlıyorum çünkü bende kendimi eksik hissediyorum çoğu zaman ama ne yapalım biz ne yaparsak yapalım kul kaderini yaşarmış ya onu yaşıyoruz hani böyle dedim diye çokda kaderci takılıyor diyebilirsiniz ama bazı şeyler varki bizim elimizde değil Yüce Rabbim ne dilerse öyle oluyor buda onlardan gerçi herşey Allahın izniyle olur ama bazı şeyleri Allah kulunun eline bırakır aklını kullanarak yapmasını ister ama bu öyle bişey değil o yüzden inşallah Allah bizede gülecek diye inanıyorum tutunduğum tek dal bu
GUnaydin arkadasim aslinda ayniyiz hepimiz rabbim yar ve yardimcin olsun eksikligimizi tamamlasin[/QUOTE]QUOTE="yeteeeeer, post: 39752209, member: ]kızlar benim ne hisetiğimi ne söylemye çalıştığımı çoookk iyi anlıyorsunuz biliyorum ben kendimi çogu zaman kontrol ederim ikaz ederim ama bazı zamanlarda öyle bir şey oluyorki (aslında hiç kötü bir şey değil bebek yıkamak gibi)alıp götürüyor beni birde benim yaşantımda tek sıkıntım bebek değil allaha çok şükür kendimi topalayabilen biriyim geçer bunlar geçecek ama EKSİĞİM BE KIZLAR
Kullananlar yarım veya bir saat önce aldıklarını söylüyor.benim doktorum 15 dakika yeterli demisti ama bencede en az bir saat gecmeli bundan sonra buna dikkat edecem
İşte o nokta geldiğinde duygular depreşiyor be tatlım.kızlar benim ne hisetiğimi ne söylemye çalıştığımı çoookk iyi anlıyorsunuz biliyorum ben kendimi çogu zaman kontrol ederim ikaz ederim ama bazı zamanlarda öyle bir şey oluyorki (aslında hiç kötü bir şey değil bebek yıkamak gibi)alıp götürüyor beni birde benim yaşantımda tek sıkıntım bebek değil allaha çok şükür kendimi topalayabilen biriyim geçer bunlar geçecek ama EKSİĞİM BE KIZLAR
EVET CANIMM gelirler bana bazan sonrada hemen gitmezlerİşte o nokta geldiğinde duygular depreşiyor be tatlım.
Böyle kişileri Ahh varya neyse..Dun fesbook ta bir sey izledim kanim dondu bir kadin yol kenarinda oturmus arada emzirdigi bebegi(bir kac gunluk bir bebek) kundakta dovuyo ama nasil bebegin agzina agzina yuzune nasil vuruyo agzina cimdik atiyo bebek nasil agliyo beceremedim yukliyim. Sabaha kadar uyuyamadim dua ettim bebek icin. Ya bu durumda ne cok bebek vardir sinir hastalarinin eline dusen. Onu gorunce bir an once kiyamet kopsa gizle aci cekenler kurtulsa diye dusundum.
kuzum İNAN bana sağlıkla ilgi yaşadıklarımız çok büyük(az çok bilirisiniz eşimle ilgili yaşadıklarımı)kendimi en çok bununla telkin ederim ben bak sen sağlıkla ilgili neler yaşadın hayatta en önemli şey sağlıkdır diyorum ama işte yukarda yazdım eksiğim diye bu günlerde EKSİK OLDUĞUMU hatırladım yineyeteeeeer canım bizde şu kısa ömürde rabbim neye izin veriyorsa onu yaşıyoruz kader kader geceden beri midem agriyor can Sağlığı cok cok önemli aksam nar yedim tüm taş gibi mideme oturdu gece ağrısı ....bide gecmese Allah korusun rabbim dert vermesin ....o karınin rabbim cezasını verecek biz baskasinin cocuklarina bile koklamaya kiyamiyoz ....neler neler yazdım yazdım sildim kocaman bip bip ona
Kıştttt yapEVET CANIMM gelirler bana bazan sonrada hemen gitmezler
gitmiyolar kiii bir kaç gün kalsınlar sonra bakarız bir çaresineKıştttt yap
İlahiiikızlar sizi birzcık gülümsetirmi bilmiyorumben çok güldüm
Rabbim tez vakitte versin hepimize,uzun olan zamanı kısaltsın.gitmiyolar kiii bir kaç gün kalsınlar sonra bakarız bir çaresine
Aynen iyi olmayan akli akksinkuzum İNAN bana sağlıkla ilgi yaşadıklarımız çok büyük(az çok bilirisiniz eşimle ilgili yaşadıklarımı)kendimi en çok bununla telkin ederim ben bak sen sağlıkla ilgili neler yaşadın hayatta en önemli şey sağlıkdır diyorum ama işte yukarda yazdım eksiğim diye bu günlerde EKSİK OLDUĞUMU hatırladım yineyaaaa hiç sorma dün fb de gördüm ben her zülüm gören çocuk gördüğümde direk yeğenlerim aklıma gelir ben onların ellerini avuçlarıma alıp öpüp koklayarak ayakalrını öpüp kaklayarak bakıyorum hiç bir çocuğun saçının teline zarar veremem bunlar nasıl varlıklar insan değiller ne oldukalrını bilmiyorum geçen bir arkadaşım böyeler için AKLIN AKSIN İNŞ demişti çok doğru demiş
Günaydın kusura bakma hiçte eksik değilsin. Sen öyle düşünüyorsun, annelik duygusu, sevgi, merhamet, vericilik vs. duygunun olmadığını mı sanıyorsun. Sadece fiziksel olarak her zaman yanında olan bir bebiş yok ama yeğenin var, zor bir karar ama dışarıda senin sevginin milyonda birine bile ihtiyacı olan çocuklar var. Annelik sadece doğurmakla olmuyor biliyorsun. Yaşadığın duyguları belirttiğin gibi hepimiz yaşadık yaşıyoruz, ama eksik değilsin, bu duygularla baş etmeye çalıştığın için güçlüsün fazlan var. Sevgiler.kızlar benim ne hisetiğimi ne söylemye çalıştığımı çoookk iyi anlıyorsunuz biliyorum ben kendimi çogu zaman kontrol ederim ikaz ederim ama bazı zamanlarda öyle bir şey oluyorki (aslında hiç kötü bir şey değil bebek yıkamak gibi)alıp götürüyor beni birde benim yaşantımda tek sıkıntım bebek değil allaha çok şükür kendimi topalayabilen biriyim geçer bunlar geçecek ama EKSİĞİM BE KIZLAR
Kendini 2.plana neden atıyorsun arkadaşım? Tamam eşin, sağlığı ile ilgilenmen gerekli de, sen ne oluyorsun? Sen iyi olmazsan eşine nasıl bakacaksın? Lütfen kendine de bak, sağlık ihmale gelmez.canım ben bazı testleri yaptırdım ama kapsamlı değildi çünki bizim ilçede sağlık oldukça geride ünvrt gitmek gerekiyor ama eşim için okadar sık gidiyoruz ki kendim için gitmek istemiyorum o has
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?