Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canım ben bazı testleri yaptırdım ama kapsamlı değildi çünki bizim ilçede sağlık oldukça geride ünvrt gitmek gerekiyor ama eşim için okadar sık gidiyoruz ki kendim için gitmek istemiyorum o has

QUOTE="yeteeeeer, post: 39752209, member: ]kızlar benim ne hisetiğimi ne söylemye çalıştığımı çoookk iyi anlıyorsunuz biliyorum ben kendimi çogu zaman kontrol ederim ikaz ederim ama bazı zamanlarda öyle bir şey oluyorki (aslında hiç kötü bir şey değil bebek yıkamak gibi)alıp götürüyor beni birde benim yaşantımda tek sıkıntım bebek değil allaha çok şükür kendimi topalayabilen biriyim geçer bunlar geçecek ama EKSİĞİM BE KIZLAR
[/QUOTE]
GUnaydin arkadasim aslinda ayniyiz hepimiz rabbim yar ve yardimcin olsun eksikligimizi tamamlasin

o kadını bana verseleri ne yapacağımı biliyordum ama gerizekalı kadın

GUnaydin arkadasim aslinda ayniyiz hepimiz rabbim yar ve yardimcin olsun eksikligimizi tamamlasin[/QUOTE]

aynı dili konuşuyor olmak söylediğim şeylerde art niyet aramayan insanlarla olmak çok güzel

yeteeeeer canım bizde şu kısa ömürde rabbim neye izin veriyorsa onu yaşıyoruz kader kader geceden beri midem agriyor can Sağlığı cok cok önemli aksam nar yedim tüm taş gibi mideme oturdu gece ağrısı ....bide gecmese Allah korusun rabbim dert vermesin ....o karınin rabbim cezasını verecek biz baskasinin cocuklarina bile koklamaya kiyamiyoz ....neler neler yazdım yazdım sildim kocaman bip bip ona

İşte o nokta geldiğinde duygular depreşiyor be tatlım.

Nerden izledim Allahim halaa kendime gelemiyorum sanki beni dovmus her yerim agiriyo nefes alamiyorum. Rabbime havale insallah o dovulen bebeklerin cani yanmiyordur.

Böyle kişileri Ahh varya neyse..

kuzum İNAN bana sağlıkla ilgi yaşadıklarımız çok büyük(az çok bilirisiniz eşimle ilgili yaşadıklarımı)kendimi en çok bununla telkin ederim ben bak sen sağlıkla ilgili neler yaşadın hayatta en önemli şey sağlıkdır diyorum ama işte yukarda yazdım eksiğim diye bu günlerde EKSİK OLDUĞUMU hatırladım yine yaaaa hiç sorma dün fb de gördüm ben her zülüm gören çocuk gördüğümde direk yeğenlerim aklıma gelir ben onların ellerini avuçlarıma alıp öpüp koklayarak ayakalrını öpüp kaklayarak bakıyorum hiç bir çocuğun saçının teline zarar veremem bunlar nasıl varlıklar insan değiller ne oldukalrını bilmiyorum geçen bir arkadaşım böyeler için AKLIN AKSIN İNŞ demişti çok doğru demiş

Aynen iyi olmayan akli akksin

Günaydın kusura bakma hiçte eksik değilsin. Sen öyle düşünüyorsun, annelik duygusu, sevgi, merhamet, vericilik vs. duygunun olmadığını mı sanıyorsun. Sadece fiziksel olarak her zaman yanında olan bir bebiş yok ama yeğenin var, zor bir karar ama dışarıda senin sevginin milyonda birine bile ihtiyacı olan çocuklar var. Annelik sadece doğurmakla olmuyor biliyorsun. Yaşadığın duyguları belirttiğin gibi hepimiz yaşadık yaşıyoruz, ama eksik değilsin, bu duygularla baş etmeye çalıştığın için güçlüsün fazlan var. Sevgiler.

canım ben bazı testleri yaptırdım ama kapsamlı değildi çünki bizim ilçede sağlık oldukça geride ünvrt gitmek gerekiyor ama eşim için okadar sık gidiyoruz ki kendim için gitmek istemiyorum o has
Kendini 2.plana neden atıyorsun arkadaşım? Tamam eşin, sağlığı ile ilgilenmen gerekli de, sen ne oluyorsun? Sen iyi olmazsan eşine nasıl bakacaksın? Lütfen kendine de bak, sağlık ihmale gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…