- 8 Eylül 2014
- 1.685
- 1.866
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #36.261
Portakalim canim ya dilerim mandalinan tez zamanda gelir kuzumGünaydın canolar..
Bi ortadan kayboldum herkes darma dumannn...
Ne oldu sizlereee hadi ama hiç yakışmıyor bu haller size...
Bir kere hiç kimse eksik değil. Çok ayıp ne demek eksiklik!..
Hayat çocuk demek değil.. Hayat siz demek.. Çocuk olur büyür gider hopp ne oldu gene sen kaldın..
Elbette savaşımız olsun yönünde ama olmama ihtimali hep var..
Ve bizler belki biraz daha cesaretli olsak bir çok çocuğa annelik yapabiliriz. D dnzdry arkadaşıma katılıyorum kesinlikle bize ihtiyacı olan çok insan var.. Her şey bizim hayrımıza ise bunda da bi hayır vardır..
Emin olalım ki kucağımızda çocuklarımızla bir ülkeye esir olup, sokakta bir karton üstünde yatmak ve dilenmek zorunda değiliz...
Suriyeli dilencilere baktığımda hep bunu düşünüyorum..
Çok şükür ki şanslıyız..
Ve dilerim allah sabredenlerin mükafatını verir. Her şeyin hayırlısı ise bizede bir evlat sahibi olup iyi koşullarda sevgi içinde büyütmeyi de bizlere hayırlı kılsın..
Hepinizi çok seviyorum
Günaydın Günaydın arkadaşlarım can yoldaşlarim hepinizi seviyorum iyiki varsınız hahhahhh
Bizde seni canomGünaydın canolar..
Hayat çocuk demek değil.. Hayat siz demek.. Çocuk olur büyür gider hopp ne oldu gene sen kaldın..
Ve bizler belki biraz daha cesaretli olsak bir çok çocuğa annelik yapabiliriz. D dnzdry arkadaşıma katılıyorum kesinlikle bize ihtiyacı olan çok insan var.. Her şey bizim hayrımıza ise bunda da bi hayır vardır..
Emin olalım ki kucağımızda çocuklarımızla bir ülkeye esir olup, sokakta bir karton üstünde yatmak ve dilenmek zorunda değiliz...
Çok şükür ki şanslıyız..
Ve dilerim allah sabredenlerin mükafatını verir. Her şeyin hayırlısı ise bizede bir evlat sahibi olup iyi koşullarda sevgi içinde büyütmeyi de bizlere hayırlı kılsın..
Hepinizi çok seviyorum
BEN mucizelere inanırım ancak bir mucizenin beni bulacağına umudumu kaybedeli çok oldu bu güne kadar gelmedi artık geleceğine inanmıyorum bu yaştan bu saatten sonra olmaz artık ama kader deyip susup kabul etmekten başka çare yol yok malesef üzgünüm bütün bunları yaşadığım için bir tarafım başka türlü olmazmıydı diyor diğer tarafım ama olan buysa hayırlısı da budur diyor yani bilmiyorum umudum yok ama yangın hiç azalmadan yanmaya devam ediyor çimde yangın hiç sönmüyor sönmeyecek ama çare yoksa ne yapılır bilmiyorum kii bu gün küçük ilker paşamı banyosunu yaptırırken allahım ben neden yaşayamadım bu duyguyu dedim boğazım düğümlendi ve hala boğazım düğümdüğüm
Portakalim canim ya dilerim mandalinan tez zamanda gelir kuzum
bende senin gibiyim cnm, kendimle ilgili mucizeye inanmıyorum.. sorun ancak bir iki olursa mucize olur, oda mucize bile olmaz zaten onun adı ihtimal olur, ama çift taraflı her türlü soruna sahipken mucizeler gerçekleşmiyor..
Günaydın canolar..
Çok şükür ki şanslıyız..
Hepinizi çok seviyorum
Teşekkür ederim arkadaşım. Bu site başlı başına umut kaynağı, hepimiz birbirimizden birşeyler öğreniyoruz, moral buluyoruz. Sen neden umudunu kaybedeceksin ki? Vücudun üreme işini biliyor, takviye ile hatırlaması kolay olur. Gebe kalmamış kişilerde hücre bazında üreme görevi bilinmediği için zaman istiyor. Canan KARATAY hocada söylemişti, üreme insanın hormonlarında var, doğal işlevi, başta yanlış beslenme, psikolojik olarak hazır olmama gibi nedenlerle ( biyolojik sorunların kaynağı başka) aksamaya neden olunuyor. Boş gebelikten sonra görüştüğüm dr.lardan biri boş da olsa gebeliğin oluşmasının çok iyi olduğunu, rahim ve yumurtalıklarda sorunun bulunmadığını, yani vücudun üreme işini bildiğini söylemişti, moral vermişti. Senin de 2.ci hayırlıysa olur inş. Burada en son gittiğim dr. 43-44-45 yaşlarında gebeliğin çok normal olduğunu ancak düşük ve diğer olumsuz olasılıklarının göz ardı edilemeyeceğini söyledi. Sevgiler.
Bir sürü şey yazdım, sildim...
Bir sürü şeyi yazayım dedim, şimdilik vazgeçtim...
Bir sürü şeyi yazarım dedim, şimdilik erteledim...
Zamansızlıktan sıkışıp kaldım.
Annem için güzel dileklerinize teşekkür ederim... Elleri öpülesi annelerimiz başımızın tacı olsun hep... Bedenen olmasa da ruhen yanında olanların da ruhları şâd olsun...
(Bu arada annem biraz daha erken doğursaymış arkadaşımız olacakmış o da ayrı, elini öpmeye hacet kalmayacakmış)
Çok süratlice okuduklarım oldu, atladıklarım da olmuştur mazur görürsünüz biliyorum...
@sabanur42 nin pıt pıt sesine bayıldım, devamında bir sürü sağlıklı haftayla kucağında ki mutluluk seslerine gitsin...
yeteeeeer İlker'in üstesinden gelinebilecek minik sıkıntılarının dışında başka sıkıntıları olmasın hepinizin bebeği olmaya, paşalığını göstermeye devam etsin...
2220 bir geliyorsun yüzümü güldürüyorsun, çıkmamış 20'lik dişlerim dahil kahkahalar attırıyorsun, bir geliyorsun yüreğinin sızısını hissettiriyorsun kalbimi dağlıyorsun... Nasıl bir kadınsın sen... Nasıl duruyorsun, nefesin kesildiğinde nasıl nefes alıyorsun bilmiyorum, gözümde dağ gibi bir kadınsın...
sara_28 insülin direnciymiş, yükselen trioid değerleriymiş senin değerinin yanında esamesi okunmaz... Bilinçli kadın, maharetli kadın olarak üstesinden gelemeyeceğin bir şey olacağını sanmıyorum, yeter ki peşini bırakma...
esnacan gardropçu anne, yok öyle süngü düşürüp öyle beklemek... Bir süre kabuğa çekilebiliriz ama kabuğumuzdan mutlaka çıkmalıyız. Çıkıyorsun ne iyi yapıyorsun, merak ettirme kendini... Fibrokistik şeylere de takılma, kontrolünün altında olsun sorun olmaz. Ben 24 yaşımda mamografi çektirmek zorunda kalıp bırak o departmanı Acıbadem semti inlemişti... Özellikle süt biriktiğinde hormon alındığında ortaya çıkabiliyor. Kontrol et, endişelenme... Güzel şeyler seni bulsun yakışıklı oğlun gibi yakışıklı ve güzel olsun her şey...
Lulinda Cin Ali Can Ali Yakışıklı Ali nin anne adayı çok sevindim güzel gelişmelerine, miyomu da dert etmeyeceğini biliyorum, yakışıklı doktor endişelen demediyse onu dinle :) Nur topu gibi doğsun Ali gerisi boş :)
D dnzdry heyecanla doktor kontrolünden gelecek güzel sonuçlarını bekliyorum...
alpcemre aynı heyecanla seni de bekliyorum... Cinsiyetlerinizi de, sağlıklı gelişmelerinizi de... Organikliğinizin bütün güzelliklerini yaşayın diliyorum. Hani şu aaa hamileymişim diye 3.4. ayında farkına varan, hayatlarında her şey güzel giden, doktora bizim kadar titizlenmeyen, hamileler gibi :)
portakales soyup ya da soymayıp başucuma koymak istiyorum seni :))))))) iyi ol hep, güzel enerjiyle...
kuddus un E2'si istenilen ölçüde tavan yapsın, libido manyağı olsun, faranjiti geçsin, kan pıhtılaşması için yeni tedavisinde önlemi alınsın istiyorum :) Heterozigot çıkmış, hiç çıkmasa iyiydi ama olsun, sorun etme... Transfer sonrası cleaxan veya muadili başka bir heparin ile tanıştırırsın göbeğini olur biter... Endişelenecek bir şey yok. Gönlünü ferah tut.
Eua ertelenen (ertelediğin) negatif görüşmen için hiçç keyfini kaçırma, çok farklı şeyler söyleyebilirlerse zaten başlarken lazım olacak. Ki zaten söylemeyeceklerdir, söyleyebilecek olsalar baştan yaparlardı derim hep, bu nedenle de bırak senin gibi ertelemeyi gitmedim bile ben :)))) Tam bir kaçağım bu konuda... Olsun pişman değilim. Keyfini kaçırmayacak gelişmelerin olsun hep.
ensu canım geçmiş olsun, annen iyi olsun sen de iyi olursun. Bu ay için planlarını erteledin sanırım, kuaförler falan :) Akışına bırakabiliyorsan ne mutlu, bırakamıyorsan da sen kendine iyi geleni biliyorsun bulursun yolunu, endişem yok. Seni olduramayacağı bir şey yok kadınlarımdan sayıyorum hep. Bahar sana iyi gelecek öyle hissediyorum... ayrıca diyorum ki (bizim tevellütler yetiyordur hatırlarsınız) gölgelerin gücü adınaaaaaaaaaa :) alımlı kadın, bakımlı kadın, akıllı kadın makbuldur. Makbul ensu :)
@yadigaryadi geçmişler olsun... Sonunda gerçekleşmiş ve kurtulmuşsun. Tekrarı olmasın, minik kesilerin olmuştur umarım ve tez vakitte iyileşir, güzel sonuçlar almak üzere ne istiyorsan onu yapabilirsin... Keyfini yerine getirecek ne varsa o gelsin hep baharla...
yase07 bıkkınlıklardan uzak bahar tazeliğinde haberlerin, müjdelerin, gelişmelerin olsun hep bahar iyi gelecek inanıyorum.
monkey Bahar ve İzmir! çok şanslısın... Güzel mevsimin güzel şehrin tüm güzellikleri yaşamına yansısın.
adigee1 insülin, direnç o bu şu hiç bir şey hayatının keyfini kaçırmasın, yüzünde gülücükler diliyorum bol bol...
acmila Mart'ı şenlendiriyormuşsun buraya gelerek. Yüzünün güldüğü gelişmeler diliyorum, canım ülkem sana iyi gelsin, çooook iyi gelsin, müthiş sunumlarının yerini tutmaz ama geldiğinde fırsatı yaratırsak kahve bahane, hatırı 40 yıllık anımız olur inşallah. Meer7 yi de getir gelirken :) Onun yerine de içelim en kötü...
CapsLocked S simay72 sıhhatli bedenlerinizdeki en kıymetli misafirlerinize bizden sevgiler, neşeli haberleriniz olsun hep, her tetkikinizin güzel sonuçlarını paylaşalım, endişeleriniz varsa hep birlikte dağıtalım.
@DuovaMutlu kaçırdığınız ayın acısını çıkartacağınız bahar ayları diliyorum. Hayırlısıyla şansınıza, belinize kuvvet :)))))))
ummuseleme ALISALIS G guzbahar nisanduru umarım bahar gibi olur bu önümüzdeki günler, tazelenir, çiçek açar kalbiniz, bedeniniz, ruhunuz... Çiçek gibi olsun her şey.
gulneva77 işe girince bizi unuttun demeyeceğim, bazen işlerin nasıl hale geldiğini biliyorum daha dün yetmeyen saatlerden, günlerden, ulaşımdan bahsetmişken farklı bir şey diyemem zaten. Gönlünden geçtiği gibi olsun da her şey gerisi hallolur.
kese06 "çikin" prensesi öp, sıkıştır, kokla bizim için de... Kardeşi için çalışmalara devam, gönlünden geçtiği gibi olsun.
pembe_umut hep kalbimdesin...
ve kaçaklar... (ben yokken gelip gidenleri tenzih ediyorum)
celina1 B bebeklerve Herseyguzelolcak medusa76 A Alara14 ismihan_sultan
bahar çarpmış olsun, başka bir şey olmasın...
Tazelenip, çiçek açmakla meşgulsünüzdür...
Ah bu ben! Tek ayak üstünde dursam olur muuuu :))))))))))))))))))))Valla bana bişi yazmamışsın.. çiçek açmış badem ağacının altında okudum.. ahanda şu uç dal çiçek açamamış ,onun gibi hissettim kendimi.. @wishhduygucum bir selam da ben alayım :) :)
Valla bana bişi yazmamışsın.. çiçek açmış badem ağacının altında okudum.. ahanda şu uç dal çiçek açamamış ,onun gibi hissettim kendimi.. @wishhduygucum bir selam da ben alayım :) :)
Ah bu ben! Tek ayak üstünde dursam olur muuuu :))))))))))))))))))))
O kadar da Asya aklımda oysa ki... Geçen gün eski videolara denk geldim. Böyle olsun bilmiş, bıcır bıcır dedim...
Birlikte tatile gidecek yerler sormuştu detaylı yazayım dedim.
Bahar vurdu aklım bir karış havada aşk, meşk, tatil moodundayım, affolurum bilirim :)
Kumsalı olması önemli değilse, yoğun kalabalıklar olmasın istiyorsanız dingin, püfür püfür, mevsim sebzelerinin evinin mutfağında gibi piştiği yer arıyorsanız Palamutbükü (Badem Motel - yine gidersek 4. olacak o kadar sevdik) ve Ovabükü'ne (Gülbahar Pansiyon) Nefis deniz! bir orada var şu ara... Eskisi kadar iyi denizi kalmamış olsa da sakinliği ile Selimiye (BeyazGüvercinMotel-MaviBeyaz Pansiyon / ki şimdilerde bir sürü yer daha açıldı) bakmanı öneririm.
Yok kumsal olsun, sakin olsun dersen Alanya tarafını da seçebilirsin ama açık deniz sürekli dalgası var...
Bodrum, Çeşme, Antalya bizi boğuyor gidemiyoruz, ancak sapa yerlerine gidiyoruz :)
Bahar gibi kızların, sergilerin, vizöründeki gözlerin, evindeki mutlulukların daim olsun, sana da selam :))))))
Çok üzüldüm bir an senin için, sonra dedim tevellütü gıcır daha çooook fırsatı var.oyyyyyyyy kıyamam yaaa...
Hiç badem ağacını canlı canlı görmedim hele kokusunu bilmem.. Ne güzel bir şanss oo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?