Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hahahahha keçi bokunu yemeye bile varım ben yeter ki doğal olsun:)
Datça'ya gitme arzum var hele görmeden yerleşme arzum anlatamam..
Muhtemel oralarda bol bol vardır.. Dilerim ömrüm uzun olur :)
Bu sene ege bize pek gelmeyecek ,önümüzde İtalya gezisi var.. Anca altından kalkarız bakalım..
Ahhh ahhh yaşım küçük ama çok isterdim daha evvel doğmayı bize tadacak güzel şeyler pek kalmamış gibi..
Hele şimdi ki çocuklar ...

Allahım evlerden ırak:) Hahaha

En güzeli, en doğalı, en çoğu orada var... Evinin bahçesinde mütemadiyen "çıt çıt" badem kıran bayıldığım nineler, dedeler var...

Datça için sormak istediklerin olursa sor, hatmettik :)
Havaalanı yapılmazsa hep bu sakinliğini korur, yaşayanları aynı görüş ve kültürde insanlar diyerek orta vadede gidip yerleşmeyi planladığımız şimdilik tek yer olduğu için metre metre katettik :) İçini de, dışını da, civardaki tüm bükleri de :)

Komün kuralım oralara hahahahah maalesef çok sayıda küçük parseller yok, büyük parseller fahiş... Ancak birleşip alınır... Ancak sit alanı olmaması, sit ise kaçıncı derece o bu şu çok çetrefilli işleri var...
Bu çetrefillerden Kaş'a döndürmüştük yüzümüzü ama yok yok yeniden çevirdik Datça'ya...

Ve evet şimdiki çocuklar gerçekten şanssız. Sen ucundan bucağından yakaladın, kaçırma yeter.

Geceye ne hacet her zaman gelebilirsin... Gece, gündüz, ışıklar açık, kapalı gibi kısıtlamalar yok.
Gri değil her rengin binbir tonu var hahahahahah konuşturma şimdi beni :)

Hahahhaha bence senin kızın olmalıymış canım :))))))
Seni klonlamak istiyorum ahahah bir gece ansızın gelebilirim haberin olsun

Hahahahah anlaşılmıştır:))
kimseler yokken, daha sıcak basmamışken belki de yeni terk etmişken görmek istiyorum..
Sessiz... Sakin.. Duru suyun sesini hissede hissede ...
Oyyy ne müthiştir şimdi oralar...
Yerleşelim, kocaman taş binalarda yaşayalım ne güzel olur..

Lulinda ohhh misss Ali'nle tadını çıkar baharın...
Hepinizi öperim.

Eylül ilk iki hafta bizim tatil zamanımız...
Oradayız (çok yüksek ihtimalle, başka bir yerde yerleşilebilecek bir yer tüyosu alıp keşife gitmemişsek) bekleriz :)
Taş evler pahalı çok pahalı işçiliği en çok...
İyi işçi bulmak zor... Onları da araştırdık.
Çatı maliyetinden, duvar maliyetine, havuz maliyetine off yeri bulalım gerisini elcağızlarımızla yaparız :)

İtalya'da lokasyon neresi? Hangi mevsim de planlıyorsunuz?
Como gölü de var mı rota da, yoksa değerlendirilebilir :)
Milano yazın çekilmez, ara mevsim de süper, alışveriş için ideal, dönünce battık dedirtiyor ama olsun :))))
Roma'da Aşk merdivenlerinde helak olmadan, Trevi çeşmesine euroları bırakmadan aşk tazelenebilir :)
Erkekleri de hiç güzel değil, çünkü erkek yok denecek kadar az, çoğu gay...
Kadınları ise facia :)

aslinda umutsuzluk hic bana gore bisi degil. kizim 7.ayin icinde bu sure icinde hic bi sekilide korunmadik. lakin fazlada esimle biraraya gelemedik.
kizim ilk dogdugunda deli gibi hemen ikincisi olsun istiyordum hatta 3. :) zaman gectikce bi korku kapladi icimi. icten ice olmasin dedim kendi kendime. simdi hazir degilim. daha sonrada yasim geciyor ya olmazsa demeye basladim. en son duovamla gorustukten sonra fikrim degisti.
bu ay tmm hazirim dedim kendi kendime ve takviyelere basladim.

buranin eskileri bilir kizima hamile kalmadan once gittigim bi alternatif tip uzmani var pammuk teyzem onunlada hemen randevu yaptim 12 martta.
bakalim artik tedbir bizden tekbir Allahtan.

oyy teyzesi sen benim cirkin ordek yavrumu simdi bi gorsen hepten cirkinledi

Baharla birlikte hareketlenir miyiz, habersiz kalmış :)
Bizi teyze yapacak anneler ve bebeklerin kontrolleri, aday adaylarına dair tedaviler, kontroller, tetkikler, heyecanlar, pozitifler, hayatın gerçeği negatifler her ne olursa olsun, bizim, bizlerin haberleri olsun...

Hımmm olabilir ellerimizle duvarlar örürüz. Yıllar yıllar sonra da turistlere rehberler bizi anlatır ahahahah
Eylül ayı aklıma yazdım.. Çok severim zaten Eylül'ü:)

Roma,Floransa,Venedik yapacağız 6 yıldır gitmeye çalışıyorum Temmuz ayına kısmet oldu
Ama napalım yana yana gezeceğim altını üstüne getireceğim inşallah...
Como gölü var elbett :)
Kuzeyin erkekleri güzelmiş öyle duydum bende güneydekiler işe yaramazmış...
Gidip kontrol etmek isterdim ama kocamla gidiyoruz ahahahah o yüzden geymi değil mi bilemeyeceğim:)

Süper süper tadını çıkarın... Yazın alışveriş çekilmiyor yoksa geziliyor. Hani şu filmlerdeki renklerde İtalya olsun :)
Şehilerarasında giderken, bağlara uğrayabileceğiniz, yapımına, limon bahçelerine dalabileceğiniz muhteşem bir seyahat olsun, yıllar yalan olsun :)

Yediğiniz içtiğiniz gördüğünüz sizin olsun ama hepsi de bizim olsun yeni keşifleri, yenilikleri alırız :)

Venedik için büyük beklentilerim var o yüzden erteleyip duruyorum. İllaki Şubat olsun diye uğraşıyorum bu Şubat'ı kaçırdık... Karnavalına karışmak istiyorum, maskeleri istiyorum :)))))))) Siz güzel güzel gezersiniz kanallarda güneşlene güneşlene tadına varırsınız :) Gelince anlatırsın ki yazarım notlarıma :)

Temmuz da da bir festivali vardı ama hatırlamadım. Çok çalışmıştım Venedik üzerine çünkü :)
Bir hastalıktan kurtuluş muydu neydi neyse bizdeki gibi öyle bayrak asmalı değil, bol eğlenceli, havai fişekli görkemli kutlamalar mutlu insanlar durumu :)

Aman anlamayın, incelemeyin senin için tehlike yok :) Kocana sahip çık yeter :)
Oradan daha feci yerler var aman diyorum, hem onlar hem kendi cinslerimizin tehlike yarattığı :)))) eşimin yanımdan ayrılma demesini hiç unutmuyorum mesela hahahaha

Kaygı endişelerin gayet doğal, büyük bir değişim geçirdin, yeni sorumlulukların oldu. Pammuk teyzeni merak ettim, 6. hissi mi kuvvetli? Bıcırığın şimdi oyuncak gibi oynama kıvamına gelmiştir. (Birazdan da yiyeceğiz. Vampir gibi oldu.) Bizim yerimize de sev annesi. Hakkınızda Hayırlı gelişmeler olmasını dilerim.

Temmuz'da Venedik'te Kurtarıcı Bayramı var.. Veba hastalığından kurtuluşlarını kutluyorlar ama net taih hatırlamıyorum.. Kocamı da yedirmem tabii:)) Benim bildiğim İtalya mayısda bir de eylül ekimde süper oluyor.. Romantika:) Ama şubatta Valantina'yı da unutmamak lazım:)
İtalya benim için bilmiyorum ama gidip görmekle bitmez.. Ayhan Sicimoğlu nu izleye izleye orada yaşamak, hatta ben oraya aitim dediğim anlar çok olmuştur. İnşallah güzel olur:)
Dİlerim tez vakit bi romantik Venedik yaparsınız ama küçük bildiğim kadarıyla orası o yüzden ekstra yerlerde eklemek lazım..
Mesela Portofino'ya da gitmek lazım.. Sadece sandalla gidilen kasabaları var oralarda durup şaraplanmak lazım..Gez gez, git git bizmez benim için:)
Bismillah diye başlayacağım :))
Bu arada gebiş kalırsam tam olur ahahahah

canım sağol güzel dileklerin için.. bu ay semra hn yine tedaviye kabul etmedi hayatım. yoksa bana kalsa 12 ay boyunca 12 defa tedavi göreceğim.. 17 mm kist oluşmuş cnm, kist yumurtanın üzerine binip yumurtayı baskılamış zaten iki tane yumurtam var bu durumda başlamanın anlamı yoktu, artık her türlü abukluk çıkmaya başladı anlayacağın.. geçmişteki gibi hadi şu ay gidip tedavi olacağım diyemiyorum artık..
kistin erimesi içinde ilaç vermedi çünkü eriyecek kist durumundaymış, ilaç verirsem ilaç yumurtanı baskılar gelecek ay yumurtan gelişmez dedi.. memorialda tedaviye başlamak çok sıkıntılı cnm herşeyi inceliyorlar..
bir ayı daha böyle abukluklarla beklemekle geçireceğim cnm..
sen nasılsın, tedavi startı vermiyormusun cnm hadi sende tedavi moduna sok kendini beraber başlayalım..
gelecek ayı bekliyorum bu arada soğan kürü yapacağım 10 gün kadar..

Canıkom 14 Mart kontrol, 30 Mart Detaylı ultrason randevumuz var. Bir de ben listeyi çalarım:)

merhaba. bir şey sormak isterim sizleri sürekli takip ediyorum bu konuda bana yardımcı olur musunuz?
38 yaşındayım, 3. tüp denemeye bugün başlamak için gittim. kan aldılar ona göre başlayacaktık. Ama şimdi aradılar.
progestan değeri 1.4 çıktığı için bugün başlayamıyormuşuz. 1 in altında olması gerekiyormuş.
Bu değer nedir? Neden yükselir, Neyin haberini veriyor. 2 tedavimde de döllenme sorunu yaşamışım şimdi o stresle başlamışken bu progestan çıktı ne yapmalıyım nedir bu? Benim bildiğim 21. gün yapılırdı, 10 üzeri çıkınca iyiydi.
Daha önceki denemelerde böyle bişeyla karşılaşmadım.

Merhaba öncelikle geçmiş olsun,
relginizin hangi döneminde gittiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…