Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

hahaha bir an liste şeklinde leke düşündüm:))))
Tamam çalmayayım o halde. Bugün bir arkadaşımızdan kötü bir haber geldi, vazgeçtim zaten liste yapmaktan. Kontrol listesi yapacaktım

Gördüm
İnşallah yeniden değerlendirilir, mutlaka başka doktor görüşü de alınır ve sadece "risk" olarak belirlenir. Kesin teşhis değildir...

Daha önce dediğim gibi ben düzenli takip ediyorum, seviyorum, bilgileniyorum, aklı başında kadınların hamilelikleri nasıl olur diyerek bakıyorum...

Liste yapacaksan aslında hafta hafta ne yapılır, ne zaman yapılır onlar olsa süper olur :) Şunu ne zaman yaptırmıştınız? Bu aşı oluyor mu? vs soruları oluyor, görüyorum :) Öndeki öncekine fikir verir, önceki öndekilerde neler oluyor erkenden bilir :)

Yardım her daim

Sen bir yere gitme bana lazımsın azıcık :)
Sosyal Medya desteği lazım bana... Biraz da senin yüzünden noluyor diye bulaştım.
Hesap açtım öyle bön bön bakışıyoruz.
Facebook için eski hesabı devreye sokması için kardeşime talimat verdim o da bana zamane! şifren şuydu galiba abla dedi cevaben. Bi haberim her şeyden :)

Ahahahah peki tamam cano gitmem:)
Sosyal mecralarim en aza indirilmiştir.
Siyasi savaşlarım yüzünden facebookum yok ahaha yoksa kominist olarak hapsi boylayacağim...
Ama instagram candır azdır özdür kullanmasını bilene:))

Baştan tertemizim hahahahahahah
Sonrası olası olabilir.
Hiç bulaşmayayıp böyle bırakayım açık temiz :)

İnstagram illa telefon gerektiriyormuş... SMS Whatsapp bile benim başımı "dönderiyor" uğraşamıyorum, fuzuli geliyor, aramayla hallediyorum her işimi, o yüzden bulaşmadım
.

Azlettim seni :) ipad yanımda olsaydı o deniz sesli, dingin videoyu sana yollayacaktım gitmiş kadar ol diye... Palamutbükünden sevgilerle :)))

Boşver bulaşma.kaç grupla yazışiyorum ben bile bilmiyorum inan:)
O sesler göruntuper en kisa zamanda beni bulsun lütfen ihtiyactan araniyorlar...
Ben yoladayim metro izin vermez yazmama..
Operim en kocamanindan sevgilerimi yolluyorumm batan güneşle bi harika :))

Rabbim tez vakitte versin hepimize,uzun olan zamanı kısaltsın.
aminnn inşşş
Aynen iyi olmayan akli akksin

sanırım yanlış anlaşıldım bende tam senin söylediğini anlatmak için demiştik eksiğim diye ayrıca teşekürederim CANIM BİZİM ŞARTLARIMIZ UYMADIĞI İÇİN MALESEF YUVADAN BİR BEBEĞE Alamıyoruz
Kendini 2.plana neden atıyorsun arkadaşım? Tamam eşin, sağlığı ile ilgilenmen gerekli de, sen ne oluyorsun? Sen iyi olmazsan eşine nasıl bakacaksın? Lütfen kendine de bak, sağlık ihmale gelmez.
YOK Bebişim ben kendimi ihmal etmiyorumda şöyle oluyor buradaki has alerji etstlerimin bir kısmı yapıldı ünvrt daha kapsamlı yapılıyormuş istersen gir ama verecekleri ilaç bunlar dedi dr birde 3 saatlik yol zaten eşim için gidip gelmekten helak oluyoruz birde kendim için git gel yorucu olacak demek istedim
evet çift taraflı ve ağır sorunlar olunca mucizede elini eteğini bizden çekti gibi gibi
teşekürler teyzesi YAAAA MESAJLARA BAKARMISINIZ ÖYLE DEMEK İSTEMEDİM BÖYLE SÖYLEMEK İSTDİMLERLE DOLU

canımsınn yaa:))

Kızlar başıma ağrı girdi stresten tansiyonda çıkmış 13/8 kistler baş belam oldu e2 bakip karar vercek dr oofff sag da bir solda iki kist ve yumurta yok klomen baslayalim igneyle devam ederiz dedi ultrasonu iyi dr 5 boyutlu
Anladım ki daha iyi bizde dr gibi olduk dr biliyorum pek ic acici degil dedim ama ne olacagi bilinmez sebebin yok rahim iyi yumurta ya bakacaz dedi e2 50 alti iyi oluyor ama 100 kadar tedavide yapilir dedi, tüp bebektede öyle zaten dedi ilk defa klomen almadan e2bakiliyo en son tüp de58 di o bile beni kastı simdi bilmiyorum basima agri kesici aldim endişe lerim gecmiyo ama biliyorumki rabbim vermek istese verir Allahtan arkadaslarim geliyo biraz açılır moral bulurum ama sadece size anlatırım derdimi

Geçmiş olsun, ah o kistler beni de çok üzmüştü ama kendiliğinden eriyip yada adetle gidebiliyorlar. Kist varken klomeni neden kullanacaksın ki? Kistlerin bu ay gitsin nisana bebiş yumurtası gelsin inş.

İnş. Teşhis doğru değildir bir yanlışlık vardır. Liste konusunda çok haklısın, hangi haftada ne yapılması gerekir, hangi vitaminler kaçıncı haftaya kadar alınır, testler ne zaman yapılır vs. Haftaya kadar araştırma yapmak istemiyorum ama sorular da beynimin arkasında çıkmak için can atıyorlar.

benim doktorum 15 dakika yeterli demisti ama bencede en az bir saat gecmeli bundan sonra buna dikkat edecem

Doktorun öyle demis ama, cogu doktor yarim saat veya 45 dakika en az diyor, doktorun endokrin doktoru degilse mutlaka endokrine gitmelisin. aksamdan ilacini basucuna koyup uyandiginda icersin. kahvalti 2 saat sonra olsa bile sorun yok gecmis olsun.

son cümlene bayıldım canım:))

Haklısın , en çok aldığımız bu ilaçların yan etkilerinden korkuyorum..bir doktora gitmiştim, bana en fazla 3 kere denememi söyledi..benim gibi tedavi gören kadınların çoğunun rahimlerinin alındığını söyledi, çoğu hastane bunlardan bahsetmiyor..habire dene... sonun ne olursa olsun tüp bebek merkezlerinin pekde umrunda değil..bilsemki donasyonla olacak garantisi var, düşünmüyor değilim..

Kaç yaşında kızın acaba ? yanlış anlama, önemli olan senin sağlığın, Allah korsun ya sana bişi olursa..hadi biz bir taneyi bulsak bir daha bu tedavileri çekermiyiz bilmem ... çok da büyük konuşmamak lazım..

her bünyenin tepkisi farklı oluyor cnm.. bazısı daha sağlam bazısı çok daha hassas.. ama tabi sayı 5 ve üzeri olmuşsa farklı sorunlarda başgöstermeye başlıyor. komşumuz 20 yıl tüp bebek tedavisi gördü, o dönemlerde yurt dışınada gitti çok sayıda denemesi var olmadı hiçbiri.. şu andada tüm vücudunu kistler sardı çok ağır rahatsızlıklar geçiriyor kadınsal konularla ilgili.. inşallah biran önce kurtuluruz cnm bu ilaçlardan.. hiçbireyin garantisi yok cnm, tek elimizden gelen denemek olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…