- 26 Ağustos 2013
- 2.095
- 3.742
- 178
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #36.321
hahaha bir an liste şeklinde leke düşündüm:))))
Tamam çalmayayım o halde. Bugün bir arkadaşımızdan kötü bir haber geldi, vazgeçtim zaten liste yapmaktan. Kontrol listesi yapacaktım
Gitsem şimdi şöyle bi sahil kasabasına; kimse olmasa etrafta, sadece denizin sesi..
Alsam elime kitabımı okusam, okusamm ...
Yürüsem sonra arnavut kaldırımı sokaklarında, bide badem ağaçlarının kokusunu tatsam..
En çok ıhlamuru severim ben..
Gidesim geldi bak gene...
Sen bir yere gitme bana lazımsın azıcık :)
Sosyal Medya desteği lazım bana... Biraz da senin yüzünden noluyor diye bulaştım.
Hesap açtım öyle bön bön bakışıyoruz.
Facebook için eski hesabı devreye sokması için kardeşime talimat verdim o da bana zamane! şifren şuydu galiba abla dedi cevaben. Bi haberim her şeyden :)
Ahahahah peki tamam cano gitmem:)
Sosyal mecralarim en aza indirilmiştir.
Siyasi savaşlarım yüzünden facebookum yok ahaha yoksa kominist olarak hapsi boylayacağim...
Ama instagram candır azdır özdür kullanmasını bilene:))
Baştan tertemizim hahahahahahah
Sonrası olası olabilir.
Hiç bulaşmayayıp böyle bırakayım açık temiz :)
İnstagram illa telefon gerektiriyormuş... SMS Whatsapp bile benim başımı "dönderiyor" uğraşamıyorum, fuzuli geliyor, aramayla hallediyorum her işimi, o yüzden bulaşmadım.
Azlettim seni :) ipad yanımda olsaydı o deniz sesli, dingin videoyu sana yollayacaktım gitmiş kadar ol diye... Palamutbükünden sevgilerle :)))
aminnn inşşşRabbim tez vakitte versin hepimize,uzun olan zamanı kısaltsın.
Aynen iyi olmayan akli akksin
sanırım yanlış anlaşıldım bende tam senin söylediğini anlatmak için demiştik eksiğim diye ayrıca teşekürederim CANIM BİZİM ŞARTLARIMIZ UYMADIĞI İÇİN MALESEF YUVADAN BİR BEBEĞE AlamıyoruzGünaydın kusura bakma hiçte eksik değilsin. Sen öyle düşünüyorsun, annelik duygusu, sevgi, merhamet, vericilik vs. duygunun olmadığını mı sanıyorsun. Sadece fiziksel olarak her zaman yanında olan bir bebiş yok ama yeğenin var, zor bir karar ama dışarıda senin sevginin milyonda birine bile ihtiyacı olan çocuklar var. Annelik sadece doğurmakla olmuyor biliyorsun. Yaşadığın duyguları belirttiğin gibi hepimiz yaşadık yaşıyoruz, ama eksik değilsin, bu duygularla baş etmeye çalıştığın için güçlüsün fazlan var. Sevgiler.
YOK Bebişim ben kendimi ihmal etmiyorumda şöyle oluyor buradaki has alerji etstlerimin bir kısmı yapıldı ünvrt daha kapsamlı yapılıyormuş istersen gir ama verecekleri ilaç bunlar dedi dr birde 3 saatlik yol zaten eşim için gidip gelmekten helak oluyoruz birde kendim için git gel yorucu olacak demek istedimKendini 2.plana neden atıyorsun arkadaşım? Tamam eşin, sağlığı ile ilgilenmen gerekli de, sen ne oluyorsun? Sen iyi olmazsan eşine nasıl bakacaksın? Lütfen kendine de bak, sağlık ihmale gelmez.
evet çift taraflı ve ağır sorunlar olunca mucizede elini eteğini bizden çekti gibi gibibende senin gibiyim cnm, kendimle ilgili mucizeye inanmıyorum.. sorun ancak bir iki olursa mucize olur, oda mucize bile olmaz zaten onun adı ihtimal olur, ama çift taraflı her türlü soruna sahipken mucizeler gerçekleşmiyor..
yinede yaşam güzel, bugünü saçlarıma ayırdım, kuaförün yolunu tutuyorum şimdik:)) gölgee zamanıı
teşekürler teyzesiBir sürü şey yazdım, sildim...
Bir sürü şeyi yazayım dedim, şimdilik vazgeçtim...
Bir sürü şeyi yazarım dedim, şimdilik erteledim...
Zamansızlıktan sıkışıp kaldım.
Annem için güzel dileklerinize teşekkür ederim... Elleri öpülesi annelerimiz başımızın tacı olsun hep... Bedenen olmasa da ruhen yanında olanların da ruhları şâd olsun...
(Bu arada annem biraz daha erken doğursaymış arkadaşımız olacakmış o da ayrı, elini öpmeye hacet kalmayacakmış)
Çok süratlice okuduklarım oldu, atladıklarım da olmuştur mazur görürsünüz biliyorum...
@sabanur42 nin pıt pıt sesine bayıldım, devamında bir sürü sağlıklı haftayla kucağında ki mutluluk seslerine gitsin...
yeteeeeer İlker'in üstesinden gelinebilecek minik sıkıntılarının dışında başka sıkıntıları olmasın hepinizin bebeği olmaya, paşalığını göstermeye devam etsin...
@2220 bir geliyorsun yüzümü güldürüyorsun, çıkmamış 20'lik dişlerim dahil kahkahalar attırıyorsun, bir geliyorsun yüreğinin sızısını hissettiriyorsun kalbimi dağlıyorsun... Nasıl bir kadınsın sen... Nasıl duruyorsun, nefesin kesildiğinde nasıl nefes alıyorsun bilmiyorum, gözümde dağ gibi bir kadınsın...
@sara_28 insülin direnciymiş, yükselen trioid değerleriymiş senin değerinin yanında esamesi okunmaz... Bilinçli kadın, maharetli kadın olarak üstesinden gelemeyeceğin bir şey olacağını sanmıyorum, yeter ki peşini bırakma...
@esnacan gardropçu anne, yok öyle süngü düşürüp öyle beklemek... Bir süre kabuğa çekilebiliriz ama kabuğumuzdan mutlaka çıkmalıyız. Çıkıyorsun ne iyi yapıyorsun, merak ettirme kendini... Fibrokistik şeylere de takılma, kontrolünün altında olsun sorun olmaz. Ben 24 yaşımda mamografi çektirmek zorunda kalıp bırak o departmanı Acıbadem semti inlemişti... Özellikle süt biriktiğinde hormon alındığında ortaya çıkabiliyor. Kontrol et, endişelenme... Güzel şeyler seni bulsun yakışıklı oğlun gibi yakışıklı ve güzel olsun her şey...
@Lulinda Cin Ali Can Ali Yakışıklı Ali nin anne adayı çok sevindim güzel gelişmelerine, miyomu da dert etmeyeceğini biliyorum, yakışıklı doktor endişelen demediyse onu dinle :) Nur topu gibi doğsun Ali gerisi boş :)
D dnzdry heyecanla doktor kontrolünden gelecek güzel sonuçlarını bekliyorum...
@alpcemre aynı heyecanla seni de bekliyorum... Cinsiyetlerinizi de, sağlıklı gelişmelerinizi de... Organikliğinizin bütün güzelliklerini yaşayın diliyorum. Hani şu aaa hamileymişim diye 3.4. ayında farkına varan, hayatlarında her şey güzel giden, doktora bizim kadar titizlenmeyen, hamileler gibi :)
portakales soyup ya da soymayıp başucuma koymak istiyorum seni :))))))) iyi ol hep, güzel enerjiyle...
kuddus un E2'si istenilen ölçüde tavan yapsın, libido manyağı olsun, faranjiti geçsin, kan pıhtılaşması için yeni tedavisinde önlemi alınsın istiyorum :) Heterozigot çıkmış, hiç çıkmasa iyiydi ama olsun, sorun etme... Transfer sonrası cleaxan veya muadili başka bir heparin ile tanıştırırsın göbeğini olur biter... Endişelenecek bir şey yok. Gönlünü ferah tut.
@Eua ertelenen (ertelediğin) negatif görüşmen için hiçç keyfini kaçırma, çok farklı şeyler söyleyebilirlerse zaten başlarken lazım olacak. Ki zaten söylemeyeceklerdir, söyleyebilecek olsalar baştan yaparlardı derim hep, bu nedenle de bırak senin gibi ertelemeyi gitmedim bile ben :)))) Tam bir kaçağım bu konuda... Olsun pişman değilim. Keyfini kaçırmayacak gelişmelerin olsun hep.
ensu canım geçmiş olsun, annen iyi olsun sen de iyi olursun. Bu ay için planlarını erteledin sanırım, kuaförler falan :) Akışına bırakabiliyorsan ne mutlu, bırakamıyorsan da sen kendine iyi geleni biliyorsun bulursun yolunu, endişem yok. Seni olduramayacağı bir şey yok kadınlarımdan sayıyorum hep. Bahar sana iyi gelecek öyle hissediyorum... ayrıca diyorum ki (bizim tevellütler yetiyordur hatırlarsınız) gölgelerin gücü adınaaaaaaaaaa :) alımlı kadın, bakımlı kadın, akıllı kadın makbuldur. Makbul ensu :)
@yadigaryadi geçmişler olsun... Sonunda gerçekleşmiş ve kurtulmuşsun. Tekrarı olmasın, minik kesilerin olmuştur umarım ve tez vakitte iyileşir, güzel sonuçlar almak üzere ne istiyorsan onu yapabilirsin... Keyfini yerine getirecek ne varsa o gelsin hep baharla...
yase07 bıkkınlıklardan uzak bahar tazeliğinde haberlerin, müjdelerin, gelişmelerin olsun hep bahar iyi gelecek inanıyorum.
monkey Bahar ve İzmir! çok şanslısın... Güzel mevsimin güzel şehrin tüm güzellikleri yaşamına yansısın.
@adigee1 insülin, direnç o bu şu hiç bir şey hayatının keyfini kaçırmasın, yüzünde gülücükler diliyorum bol bol...
@acmila Mart'ı şenlendiriyormuşsun buraya gelerek. Yüzünün güldüğü gelişmeler diliyorum, canım ülkem sana iyi gelsin, çooook iyi gelsin, müthiş sunumlarının yerini tutmaz ama geldiğinde fırsatı yaratırsak kahve bahane, hatırı 40 yıllık anımız olur inşallah. @Meer7 yi de getir gelirken :) Onun yerine de içelim en kötü...
@CapsLocked @simay72 sıhhatli bedenlerinizdeki en kıymetli misafirlerinize bizden sevgiler, neşeli haberleriniz olsun hep, her tetkikinizin güzel sonuçlarını paylaşalım, endişeleriniz varsa hep birlikte dağıtalım.
Contente kaçırdığınız ayın acısını çıkartacağınız bahar ayları diliyorum. Hayırlısıyla şansınıza, belinize kuvvet :)))))))
@ummuseleme @ALISALIS @guzbahar @nisanduru umarım bahar gibi olur bu önümüzdeki günler, tazelenir, çiçek açar kalbiniz, bedeniniz, ruhunuz... Çiçek gibi olsun her şey.
@gulneva77 işe girince bizi unuttun demeyeceğim, bazen işlerin nasıl hale geldiğini biliyorum daha dün yetmeyen saatlerden, günlerden, ulaşımdan bahsetmişken farklı bir şey diyemem zaten. Gönlünden geçtiği gibi olsun da her şey gerisi hallolur.
@kese06 "çikin" prensesi öp, sıkıştır, kokla bizim için de... Kardeşi için çalışmalara devam, gönlünden geçtiği gibi olsun.
@pembe_umut hep kalbimdesin...
ve kaçaklar... (ben yokken gelip gidenleri tenzih ediyorum)
@celina1 @bebeklerve @Herseyguzelolcak @medusa76 @Alara14 @ismihan_sultan
bahar çarpmış olsun, başka bir şey olmasın...
Tazelenip, çiçek açmakla meşgulsünüzdür...
aminnn inşşş
sanırım yanlış anlaşıldım bende tam senin söylediğini anlatmak için demiştik eksiğim diye ayrıca teşekürederim CANIM BİZİM ŞARTLARIMIZ UYMADIĞI İÇİN MALESEF YUVADAN BİR BEBEĞE Alamıyoruz
YOK Bebişim ben kendimi ihmal etmiyorumda şöyle oluyor buradaki has alerji etstlerimin bir kısmı yapıldı ünvrt daha kapsamlı yapılıyormuş istersen gir ama verecekleri ilaç bunlar dedi dr birde 3 saatlik yol zaten eşim için gidip gelmekten helak oluyoruz birde kendim için git gel yorucu olacak demek istedim
evet çift taraflı ve ağır sorunlar olunca mucizede elini eteğini bizden çekti gibi gibi
teşekürler teyzesiYAAAA MESAJLARA BAKARMISINIZ ÖYLE DEMEK İSTEMEDİM BÖYLE SÖYLEMEK İSTDİMLERLE DOLU
Geçmiş olsun, ah o kistler beni de çok üzmüştü ama kendiliğinden eriyip yada adetle gidebiliyorlar. Kist varken klomeni neden kullanacaksın ki? Kistlerin bu ay gitsin nisana bebiş yumurtası gelsin inş.Kızlar başıma ağrı girdi stresten tansiyonda çıkmış 13/8 kistler baş belam oldu e2 bakip karar vercek dr oofff sag da bir solda iki kist ve yumurta yok klomen baslayalim igneyle devam ederiz dedi ultrasonu iyi dr 5 boyutlu
Anladım ki daha iyi bizde dr gibi olduk dr biliyorum pek ic acici degil dedim ama ne olacagi bilinmez sebebin yok rahim iyi yumurta ya bakacaz dedi e2 50 alti iyi oluyor ama 100 kadar tedavide yapilir dedi, tüp bebektede öyle zaten dedi ilk defa klomen almadan e2bakiliyo en son tüp de58 di o bile beni kastı simdi bilmiyorum basima agri kesici aldim endişe lerim gecmiyo ama biliyorumki rabbim vermek istese verir Allahtan arkadaslarim geliyo biraz açılır moral bulurum ama sadece size anlatırım derdimi
İnş. Teşhis doğru değildir bir yanlışlık vardır. Liste konusunda çok haklısın, hangi haftada ne yapılması gerekir, hangi vitaminler kaçıncı haftaya kadar alınır, testler ne zaman yapılır vs. Haftaya kadar araştırma yapmak istemiyorum ama sorular da beynimin arkasında çıkmak için can atıyorlar.Gördüm
İnşallah yeniden değerlendirilir, mutlaka başka doktor görüşü de alınır ve sadece "risk" olarak belirlenir. Kesin teşhis değildir...
Daha önce dediğim gibi ben düzenli takip ediyorum, seviyorum, bilgileniyorum, aklı başında kadınların hamilelikleri nasıl olur diyerek bakıyorum...
Liste yapacaksan aslında hafta hafta ne yapılır, ne zaman yapılır onlar olsa süper olur :) Şunu ne zaman yaptırmıştınız? Bu aşı oluyor mu? vs soruları oluyor, görüyorum :) Öndeki öncekine fikir verir, önceki öndekilerde neler oluyor erkenden bilir :)
Yardım her daim
benim doktorum 15 dakika yeterli demisti ama bencede en az bir saat gecmeli bundan sonra buna dikkat edecem
Günaydın arkadaşım dviti gönderebilirim.
palamutbükü demek... hiç gitmedim... bir bakalıım
Canım bence otlardan çöplerden kurtul sen..
Doktorun verdiği ilacı kullan gerisini salla.. Birde böyle dene.. Düşünme üstüne alınma tedavi olduğunu..
Hani derler ya gamsız ol diye.. Sende gamsız bi tedavi süreci yaşa.. Boşver soğanmış, polenmiş vs..
Yap bi orta şekerli kahve yanına da bi cigara :))
evet canım belli süre sonra ve bu süreç uzun olunca sıkılıyor insan.. kızında çok güzel maşallah inşallah bahtıda kendi gibi güzel olur.. canım inşallah kızına bi kardeş tez zamanda gelir, ozaman bebişe mama yedirme görevinide çoğunlukla kızına verirsin.:)) bu kullandıklarımızında yan etkisi oluyor cnm çünkü uzun yıllar kullanıyoruz..
inşallah tez zamanda tüm otlardan, çöplerden, haplardan, iğnelerden kurtuluruz..
Ensu bende senin gibi ön hazırlıklar çok Yaptım önceki tedavilerde sayısız yumurta takiplerinde,on altı yılın içinde ne macunlar ne çaylar ne ilaçlar kullandım içtim,aktarlar dan almadığım bişi kalmadı gibi,Dr.un verdiği vitaminler dışında hiç bişi yapmak gelmiyor içimden,sigaraya devam ediyorum aslında bırakmam gerek...yoruldum galiba çırpınmaktan boğuşmaktan,Hayırlısı diyorum bu zamanlarda,Kızımın kardeş isteği olmasa Çoktan bırakmıştım,Kızımın ağlamalarına dayanamıyorum,olmayan kardeşi için planlar hazırlıklar hayaller,eşim yeter tedavi Olmasın Demişti kızım istiyor ikisi Arasında kalmakta çok zor,bir tedavi daha olayım sonrası Hayırlısı.
Haklısın , en çok aldığımız bu ilaçların yan etkilerinden korkuyorum..bir doktora gitmiştim, bana en fazla 3 kere denememi söyledi..benim gibi tedavi gören kadınların çoğunun rahimlerinin alındığını söyledi, çoğu hastane bunlardan bahsetmiyor..habire dene... sonun ne olursa olsun tüp bebek merkezlerinin pekde umrunda değil..bilsemki donasyonla olacak garantisi var, düşünmüyor değilim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?