Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Mekanı cennet olsun. Rabbim kalanlarına sabır versin...

canım çörek otunu tedavi döneminde erkekler kullanmamalı çünkü erkeklik hormonu testestoronu öldürüyormuş..
bünyede kadınlık hormonunun yükselmesine sebep oluyor.. o yüzden bizlere çok yarıyor..

Günaydın kızlar.
Haberi sabah aldım bende.. Sevgili Gamze, hiç aklımdan çıkmayan kadın...
Her şeye bi nokta koydu, gitti..
Dilerim çabuk toparlanır aile..
Rabbim hepimizden korusun böyle hastalıkları..
Hep büyüklerimin duasıdır 2 gün yatak 3.gün toprak, bende öyle olsun isterim.
Ne sevdiklerim beni öyle hasta görsün ne de yıpransın...

Bilmiyorum dr ya yasmin kullandiracak yada klomen anca kistler öyle baskılar dedi aslen tüp yaptırmaya gücüm yetse yapardım maddi olanak yok dr sebebde tam bulamiyo ama gittikce adamda bende biseyler cikiyo hayirlisi kismetse
Kendiliğinden gidecek kistlerse istersen bekle ilaç kullanma. Çünkü hem ilacın yan etkisi oluyor, hem de her zaman kisti yok etmiyor. Belki de kist dediği geçen aydan kalma yumoştur. Organik de ihtimal dahilinde olur. Bol şanslar.

Canan karatayin ekmeklerin kromozomu hakkindaki aksamki haber beni etkiledi bakalim ekmek simit olmadan ne yapacammm hahhhh bu ilk gün bilmem ama bağımlısı olmusum uyusturucu gibi
Ekmek mi? O da ne? Misafirden misafire eve girerdi evlenmeden önce. Eşim evliliğimizin ilk zamanları çok tüketirdi, şekeri biraz yüksek çıkınca bıraktı. İlk zamanlarda biraz zorlanırsın ama sonradan aramazsın bile. Sabahları dilimlenmiş taze turpa bal sürerek tüketebilirsin. Yumurtayı, zeytin, peyniri, dometes, biberi yediğinde zaten doymuş oluyorsun. Bir şekilde ekmek takıntısı bizde gelenekselleştiği için onu yemediğimizde doymayacağımızı düşünüyoruz. Yani beynimiz karar verirse midemizde kabullenir. Afiyet olsun.

Ekmek has olursa yemekte bir sakınca görmem aksine bağışıklık sistemi ve beyin için önemlidir..
Bilirsiniz kullanılan İmuneks bağışıklık güçlendirici ilaç sadece ekmek mayasından yapılır..
Yani her şeyi yeterli miktarda yemekten yanayım..
Hem bugün ve ya yarın elbet öleceksem 1 simit ve 1 dilim kızarmış ekmek ya da fırından çıkmış çıtır çıtır ekmegi kayısı yumurtaya batırıp yemeden ölmek istemem:)
Bilmem anlatabildim mi:)
Hahahahah

Ne güzel anlatmışsın:) Simit, peynir, domates, zeytin gibisi var mı ya:))) Bak şimdi canım çekti.

Ne güzel anlatmışsın:) Simit, peynir, domates, zeytin gibisi var mı ya:))) Bak şimdi canım çekti.

Hahahahah afiyet olsun o zaman:))
Hergün yesem bıkmam:)
Ben karbonhidratı çok seviyorum.. Yani ekmek, simit, makarna yemeden yaşarım ama mutluluk kavramım eksik kalır..
Allah ayırmasın bizi ahahah:)
Ali'mize yarasın annesii:)) Kilo almaya başladın mı ne durumdasın?

Sadece 1 kilo aldım canım. Doktorum çok memnun bu durumdan. Ali de olması gereken kilo da, 176gr dı. Hatta doktor espri yaptı. Teknik olarak 800gr fazlasın diye:)

Kızın kaç yaşında canım..
Hikayeni bilmediğim için tam yorumumu mazur gör ama valla benim 1 tane cocugum olursa ikincisi için kılımı kıpırdatmam ne yalan söylim. Tebrik ederim o yüzden..
Tatlım kızım 18 yaşına girecek yakında,ileri evre endometrioze ve yapışıklar oluşmuştu sürekli tekrarlıyor,beş yada altı kez ameliyat oldum,sağ yumurtamı kaybettim yazın Çekilen filimde yapışıklık tekrar Başlamış ve adenomyosis oluşmuş,ya doğum yapmam gerekiyor,on altı Yıldır Dr,lardayım,kızım çok istiyor en Çokta onun için arayışım tabi olursa bende sağlığıma kavuşmuş Olacağım tatlım.

Kızım 18 olacak tatlım,yanlış anlamıyorum doğru demişsin,ileri evre endometrioze var,ameliyatlarda sağ yumurtalığım alındı tekrarlayan bişi ve Dr,lar doğum yapmamı öneriyor sağlık için,tabi benim için önemli olan Kızımın isteği olursa tedavi bu son olacak,Hayırlısı hepimizin için.

Mekanı cennet olsun, hayat işte. Bir var bir yok. Nelere gereksiz yere önem verdiğimizi, kendimizi boşa yıprattığımızı, üzdüğümüzü-üzüldüğümüzü hatırlatıyor.

[QUOrtakales, post: 39776019, member: 629199"]Ekmek has olursa yemekte bir sakınca görmem aksine bağışıklık sistemi ve beyin için önemlidir..
Bilirsiniz kullanılan İmuneks bağışıklık güçlendirici ilaç sadece ekmek mayasından yapılır..
Yani her şeyi yeterli miktarda yemekten yanayım..
Hem bugün ve ya yarın elbet öleceksem 1 simit ve 1 dilim kızarmış ekmek ya da fırından çıkmış çıtır çıtır ekmegi kayısı yumurtaya batırıp yemeden ölmek istemem:)
Bilmem anlatabildim mi:)
Hahahahah[/QUOTE]

portakales
Kız Kanıma giriyorsun bak bu ilk günüm simit ekmekten daha önemli benim icin

Sadece 1 kilo aldım canım. Doktorum çok memnun bu durumdan. Ali de olması gereken kilo da, 176gr dı. Hatta doktor espri yaptı. Teknik olarak 800gr fazlasın diye:)

WAWWWW süpperr :))) Lolita bi lahusa olacaksın desene
Maşallah olsun sana
Amerika'ya karar verdin mi?

OTE="dnzdry, post: 39775677, member: 586944"]Kendiliğinden gidecek kistlerse istersen bekle ilaç kullanma. Çünkü hem ilacın yan etkisi oluyor, hem de her zaman kisti yok etmiyor. Belki de kist dediği geçen aydan kalma yumoştur. Organik de ihtimal dahilinde olur. Bol şanslar.[/QUOTE]
D dnzdry
Canım dr konustum klomene basliyor bilmem 12ngun ne olur e2 normal dedi sebebsiz infertilite benimki ama durdukca bişey cikan hayirlisi organik 4 yil once kaldım ama kaybettim .insallah hepimiz kavusalim

18 yaşında bir kız annesi bir kızı olsun daha ister tabii:))
Ben 2. çocuk oldugum için yani bi abim daha var.. O yüzden kardeş oldun diye yapılan çocuklara her zaman acırım..
Yani nasıl ilk çocugu olsun diye istiyorsa 2.sinide öyle aynı aşkla istemeli.. Bi kardeşi olsun yalnız kalmasın mantıgı duygusuz geliyor bana üzülüyor ve hatta alınıyorum
Eminim sen gene mükemmel bi anne olacaksındır bu eziyetlere katlandığına göre de çok istiyorsundur.. Ama ben olsam kızıma cocuk yapacagım ama bunu ben istiyorum senin için degil derim ahahahah
Bu konuda yaram varda ondan biraz katıyım sanırım..
Abim bana çocukken öyle şöylemişti hatta bi kere bana 'sıçtığım bok' demişti. Hiç unutmam.. Şimdi konuşmuyoruz zaten ama öyle işteee

Ooooh nasıl yenilir şimdi

portakales
Kız Kanıma giriyorsun bak bu ilk günüm simit ekmekten daha önemli benim icin[/QUOTE]

Hadi gir kanımaaaa şarkısı aklıma geldi şimdii:)
Kanına girmeyeyim canım ama yarım simitten zarar gelmez söyleyeyim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…