- Konu Sahibi akideciknane
-
- #36.341
canım tedavi öncesi ön hazırlıklar en kötü süreç evde her türlü şey var ama yaşantını onlara göre ayarlamak artık banada zor geliyor.. günlerimi rahatça sigara ve kahve içerek geçirmek istiyorum aslında.. hatta hiçbir kür vs yapmadan..
bu tarz süreçlerden okadar çok geçtikki yıllar içinde artık ne hazırlık ilacı nede kürü ilgimi çekmiyor.. yapan yapsın ben hepsinden nefret ediyorum artık.. devamlı aynı şeyleri başa dönüp sil baştan tekrar etmek zor geliyor artık.. sanırım yaşın ve geçirilen süreçlerinde bunda etkisi çok.. bir zamanlar herşeye çok fazla inanıyordum şimdi hiçbirşeye inanmıyorum..
şunuda yaparsam iyi olur kafasından çoktan vazgeçtim aslında.. bir haftadır düşünmeden sigara içmeye başladım yine.. bu günleri biraz böyle geçirim..
yumurtalarımızda çok nazlı oldu artık ön hazırlık yapmak işe yarıyormu bilmiyorum ama hiç yapmayıncada daha kötü oluyor:))) o yüzden yumurta donasyonuna sıcak bakmaya başladım fazlasıyla.. bu yumurtalar ve eşimin spermi ile olmuyorsa başka bir yumurta ile olsun oda kabulüm.. ben doğurduktan sonra gerisine çokta takılmıyorum..
biraz daha böyle kendi yumurtalarıma şans veririm olmazsa gider yumurta donasyonunda şansımı denerim tabi onunda garantisi yok ama birde o yolda şansımı denerim.. oda olmazsa bakarsın evlat edinirim.. her an herşeyi yapabilirim aslında..
bebek fikride çok sıcak gelmemeye başladı çünkü yaşantımı erteliyor devamlı, aradan çıkması gereken bi konu olarak görmeye başladım ama aradan hiç çıkmadı nedense:)) yoksa yoğun bebek sevgim kalmadı artık... başkasının bebeğini sevmek bile sıkıcı geliyor..
anneme ve çevremdeki belli yaşa gelmiş kişilere bakınca çoğu şeyin boş olduğunu farkediyorum çünkü sağlık herşeyden daha önemli.. tabi evlatta önemli canım.. inşallah bir gün hayırlı bi evladımız olur yoksa bana sıkıcı ve amaçsız geliyor eşimle teketek yaşantı..
kafam bi dünya galiba yine:))
Aynen benim durum :) 3 dondirik bekliyor beni.. Ben kırıyorum yarın zincirlerimi.. Gidiyorum doktora yarın..çok güzel yazımışsın, bende dr.gitmiyorum..2 tane embr. bekliyor..gitmem lazım, gidemiyorum..herşeyin başı sağlık..
canım sağol güzel dileklerin için.. bu ay semra hn yine tedaviye kabul etmedi hayatım. yoksa bana kalsa 12 ay boyunca 12 defa tedavi göreceğim.. 17 mm kist oluşmuş cnm, kist yumurtanın üzerine binip yumurtayı baskılamış zaten iki tane yumurtam var bu durumda başlamanın anlamı yoktu, artık her türlü abukluk çıkmaya başladı anlayacağın.. geçmişteki gibi hadi şu ay gidip tedavi olacağım diyemiyorum artık..
kistin erimesi içinde ilaç vermedi çünkü eriyecek kist durumundaymış, ilaç verirsem ilaç yumurtanı baskılar gelecek ay yumurtan gelişmez dedi.. memorialda tedaviye başlamak çok sıkıntılı cnm herşeyi inceliyorlar..
bir ayı daha böyle abukluklarla beklemekle geçireceğim cnm..
sen nasılsın, tedavi startı vermiyormusun cnm hadi sende tedavi moduna sok kendini beraber başlayalım..
gelecek ayı bekliyorum bu arada soğan kürü yapacağım 10 gün kadar..
Aynen benim durum :) 3 dondirik bekliyor beni.. Ben kırıyorum yarın zincirlerimi.. Gidiyorum doktora yarın..
geçmiş olsun, genelde kistler için doğum kontrol ilaçı veriyorlar ..dr.un verediğine göre vardır bir bildiği..
bende senin gibiyim cnm, kendimle ilgili mucizeye inanmıyorum.. sorun ancak bir iki olursa mucize olur, oda mucize bile olmaz zaten onun adı ihtimal olur, ama çift taraflı her türlü soruna sahipken mucizeler gerçekleşmiyor..
yinede yaşam güzel, bugünü saçlarıma ayırdım, kuaförün yolunu tutuyorum şimdik:)) gölgee zamanıı
Bende yarin buradaki doktorumla son bir kez daha konuscam. Buyuk ihtimal turkiyeye gelecm en kisa zamanda. Sanirim adet doneminin ucuncu gunu yapiyolar. Sende hangi gun yaptilar? Bende ona gore ayarlama yapmam lazim turkiyeye gelirken. Ben memorial de konustum. Orada yaptirmayi dusunuyorum. Onlarda iyidir sanirim. Bana 4 ay beklemen yeterli dediler. Sana iki ay dediler daha guzel. Insallah en yakin zamanda hamile kalip bebegine kavusursun.Sana da gecmis olsun canim. Benim miyomda submukoz miyomdu, ancak uc doktorumda yasimdan dolayi zaman kaybetmemi istemedi ve histereskopi oldum, ikinci adetimden sonra Allahin izniyle transfer olacagim.
Senin ameliyatin da benimki kadar kolay, sadece minik kesiler olusacak sende. Ben zeynep kamil kadin hast.yaptirdim, maddi nedenlerden dolayi.
Bir an once operasyonu ol, cunku dah. Yola devam etmemiz gerekiyor, hepimizin niyeti belli, insallah kabul olur canim
sıhhatler olsun, yaptırdınmı saçlarını ? bugün bende biraz yürüyüş yaptım..Hava burda o kadar güzeldiki, sonrada bi yerde oturdum kahve içtim..
kızlar benim ne hisetiğimi ne söylemye çalıştığımı çoookk iyi anlıyorsunuz biliyorum ben kendimi çogu zaman kontrol ederim ikaz ederim ama bazı zamanlarda öyle bir şey oluyorki (aslında hiç kötü bir şey değil bebek yıkamak gibi)alıp götürüyor beni birde benim yaşantımda tek sıkıntım bebek değil allaha çok şükür kendimi topalayabilen biriyim geçer bunlar geçecek ama EKSİĞİM BE KIZLAR
kuaföre gittim masaya oturdum son anda vazgeçtim cnm..
benim yıllardır gittiğim evime uzakta başka bir kuaförüm vardı her konuda oradan çokda memnundum, bugün ilkkez bu sefer eve yakın farklı bir yere gidim dedim çok pahalı geldi gereksiz gördüm.. tüm saçımada gölge yapmayacak sadece dip gölge yapacak 380 tl dedi.. kafayı yemişler..
Canim hayirlisi olsun donmuslarlami tedavindesin, ne guzel ya benim donmus yok hicde olmadı insallah sana bebek olsun son olsun canımMerhaba kızlar
Bilmiyorum dr ya yasmin kullandiracak yada klomen anca kistler öyle baskılar dedi aslen tüp yaptırmaya gücüm yetse yapardım maddi olanak yok dr sebebde tam bulamiyo ama gittikce adamda bende biseyler cikiyo hayirlisi kismetseGeçmiş olsun, ahistler beni de çok üzmüştü ama kendiliğinden eriyip yada adetle gidebiliyorlar. Kist varken klomeni neden kullanacaksın ki? Kistlerin bu ay gitsin nisana bebiş yumurtası gelsin inş.
Ay ben bunun ağzıni burnunu yeriiimmmmHerkese günaydinEki Görüntüle 1441565
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?