Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Sadece 1 kilo aldım canım. Doktorum çok memnrumdan. Ali de olması gereken kilo da, 176gr dı. Hatta doktor espri yaptı. Teknik olarak 800gr fazlasın diye:)
Masallah tatlim ben olsam 3 kilo garanti irade var sende .ben aksam esimin homidi grtlakligi yüzünden cok yiyorum adam ben ne verirsem yiyeceksin diyo ayolllll hahahahhhh

portakales
Kız Kanıma giriyorsun bak bu ilk günüm simit ekmekten daha önemli benim icin

Hadi gir kanımaaaa şarkısı aklıma geldi şimdii:)
Kanına girmeyeyim canım ama yarım simitten zarar gelmez söyleyeyim:)[/QUOTE]
Delisiniz siz kızım yemek yemek için bahane arıyorsunuz ama benimde canım cekti

portakales, post: 39777031, member: 629199"] portakales
Kız Kanıma giriyorsun bak bu ilk günüm simit ekmekten daha önemli benim icin[/QUOTE]

Kanına girmeyeyim canım ama yarım simitten zarar gelmez söyleyeyim:)[/QUOTE]

Yarısını yedim yarısı nolcekkkk atılacak mı .....eee bide yanına börek derken gelsin kilo

Çıkıyorum ben ya yoksa simit aramaya başlayacağınım

Kanına girmeyeyim canım ama yarım simitten zarar gelmez söyleyeyim:)
Delisiniz siz kızım yemek yemek için bahane arıyorsunuz ama benimde canım cekti[/QUOTE]
Portakales baslatti ama ama istah guzel bisey rabbim eksik etmesin

Güzel dileklerin için teşekkür ederim,kız oğlan hiç fark etmez benim için,kendim,eşim ve kızım için istiyorum tekrar,sağlık konularıda olunca istek daha çoğaldı,kızıma senin için istiyoruz diyemem ki ben ve eşimde çok istiyoruz,doğaldan olmadı ama aşk bebeği olur kesin,eşim çok yıprandığımı düşündüğü için bırakalım Olmasın Demişti,duygular depreştimi işte tekrar deneme isteği oluşuyor.

WAWWWW süpperr :))) Lolita bi lahusa olacaksın desene
Maşallah olsun sana
Amerika'ya karar verdin mi?
Evet canım Amerika kararım devam. Hastane belli. Doktorla bağlantıdayım. Testleri falan gönderiyorum. Ama buradaki doktorum 28. haftadan önce evi falan ayarlama dedi. Rahim ağzı durumu, bebeğin gidişâtına göre seyahat engeli olup olmadığına karar verecekmiş. O yüzden 2.5 ay sonra kesinleşecek aslında. Pazartesi günü konsolosluklar mulakatım var. Bakalım vize verecekler mi? Göbeği de saklamam lazım:)

Masallah tatlim ben olsam 3 kilo garanti irade var sende .ben aksam esimin homidi grtlakligi yüzünden cok yiyorum adam ben ne verirsem yiyeceksin diyo ayolllll hahahahhhh
Canım şimdiye kadar iştah hiç yoktu. Tiksintilerden falan. Yeni yeni herşeyi yemeye başladım ama hala çok bayılacak değil. Yoksa iradeyle alakası yok valla:)

Yüzümde Açan gülücüklerin Sebebi Oldun. Tatil Adreslerini not Aldım. Belki Yazın Karşılşırız Da :) Güneşli Güzel Izmirden Sana ve Tüm Dostlara Selam..

Dİlerim her şey yolunda tıkır tıkır ilerler canım..
Bence belli olmaz göbeğin ALimiz annesini güzelleştiriyor baksana :)

kızımın fotoğrafını az önce koydum teyzesiiiii :)

Canııım. Evimin önünde kocamaaan bir badem ağacı var. Şu aralar bol arılı. Izmire gel.. güzel bir kahvaltı yapalım altında:)

Ayyyy elbetteki kocaman maşallah onaa:) Bizim içinde bol bol kokla bide bademi kokla canım hahahah:)
İnşallah belki birgün kısmet olur hemde ne güzel olur:)

Arkadaşlar fikrinizi ve tavsiyelerinizi almak istiyorum.
Ben 40 yaşındayım.
Birinci protokolum 2 yumurta alındı, 1si döllendi ve 2ci günde transfer edildi. sonuç Kim.Geb, tutmadı.
Şimdi 2ci protokolümdeyım, bu seferde az yumurta olursa havuz yapacağız dedik , ama 3 sağlam yumurta oluştu yarın alınacaklar,. Allahın izni ile hepsi döllenirse nasıl yapım : transfer edilsin mi bu ay yada gelecek ayda birkaç yumurta toplayıp havuz yapayımmı daha iyi seçim olsun diye.? Sizin fikriniz nedir bu konuda. yanlış haraket yapmak istemiyorum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…