- 8 Eylül 2014
- 1.685
- 1.866
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #36.381
Masallah tatlim ben olsam 3 kilo garanti irade var sende .ben aksam esimin homidi grtlakligi yüzünden cok yiyorum adam ben ne verirsem yiyeceksin diyo ayolllll hahahahhhhSadece 1 kilo aldım canım. Doktorum çok memnrumdan. Ali de olması gereken kilo da, 176gr dı. Hatta doktor espri yaptı. Teknik olarak 800gr fazlasın diye:)
Ooooh nasıl yenilir şimdi
Delisiniz siz kızım yemek yemek için bahane arıyorsunuz amaHadi gir kanımaaaa şarkısı aklıma geldi şimdii:)
Kanına girmeyeyim canım ama yarım simitten zarar gelmez söyleyeyim:)
18 yaşında bir kız annesi bir kızı olsun daha ister tabii:))
Ben 2. çocuk oldugum için yani bi abim daha var.. O yüzden kardeş oldun diye yapılan çocuklara her zaman acırım..
Yani nasıl ilk çocugu olsun diye istiyorsa 2.sinide öyle aynı aşkla istemeli.. Bi kardeşi olsun yalnız kalmasın mantıgı duygusuz geliyor bana üzülüyor ve hatta alınıyorum
Eminim sen gene mükemmel bi anne olacaksındır bu eziyetlere katlandığına göre de çok istiyorsundur.. Ama ben olsam kızıma cocuk yapacagım ama bunu ben istiyorum senin için degil derim ahahahah
Bu konuda yaram varda ondan biraz katıyım sanırım..
Abim bana çocukken öyle şöylemişti hatta bi kere bana 'sıçtığım bok' demişti. Hiç unutmam
.. Şimdi konuşmuyoruz zaten ama öyle işteee
Güzel dileklerin için teşekkür ederim,kız oğlan hiç fark etmez benim için,kendim,eşim ve kızım için istiyorum tekrar,sağlık konularıda olunca istek daha çoğaldı,kızıma senin için istiyoruz diyemem ki ben ve eşimde çok istiyoruz,doğaldan olmadı ama aşk bebeği olur kesin,eşim çok yıprandığımı düşündüğü için bırakalım Olmasın Demişti,duygular depreştimi işte tekrar deneme isteği oluşuyor.18 yaşında bir kız annesi bir kızı olsun daha ister tabii:))
Ben 2. çocuk oldugum için yani bi abim daha var.. O yüzden kardeş oldun diye yapılan çocuklara her zaman acırım..
Yani nasıl ilk çocugu olsun diye istiyorsa 2.sinide öyle aynı aşkla istemeli.. Bi kardeşi olsun yalnız kalmasın mantıgı duygusuz geliyor bana üzülüyor ve hatta alınıyorum
Eminim sen gene mükemmel bi anne olacaksındır bu eziyetlere katlandığına göre de çok istiyorsundur.. Ama ben olsam kızıma cocuk yapacagım ama bunu ben istiyorum senin için degil derim ahahahah
Bu konuda yaram varda ondan biraz katıyım sanırım..
Abim bana çocukken öyle şöylemişti hatta bi kere bana 'sıçtığım bok' demişti. Hiç unutmam.. Şimdi konuşmuyoruz zaten ama öyle işteee
Yemekten öle olma sen,esaslı Gebeş ol e miEvet yaaa hemde ne güzel olur.. Yesek mi napsakbende böyleyim ama yemekten ahahahaha
Portakales baslatti ama ama istah guzel bisey rabbim eksik etmesin[/QUOTE]Delisiniz siz kızım yemek yemek için bahane arıyorsunuz amabenimde canım cekti
Portakales baslatti ama ama istah guzel bisey rabbim eksik etmesin
Evet canım Amerika kararım devam. Hastane belli. Doktorla bağlantıdayım. Testleri falan gönderiyorum. Ama buradaki doktorum 28. haftadan önce evi falan ayarlama dedi. Rahim ağzı durumu, bebeğin gidişâtına göre seyahat engeli olup olmadığına karar verecekmiş. O yüzden 2.5 ay sonra kesinleşecek aslında. Pazartesi günü konsolosluklar mulakatım var. Bakalım vize verecekler mi? Göbeği de saklamam lazım:)WAWWWW süpperr :))) Lolita bi lahusa olacaksın desene
Maşallah olsun sana
Amerika'ya karar verdin mi?
Canım şimdiye kadar iştah hiç yoktu. Tiksintilerden falan. Yeni yeni herşeyi yemeye başladım ama hala çok bayılacak değil. Yoksa iradeyle alakası yok valla:)Masallah tatlim ben olsam 3 kilo garanti irade var sende .ben aksam esimin homidi grtlakligi yüzünden cok yiyorum adam ben ne verirsem yiyeceksin diyo ayolllll hahahahhhh
Ah bu ben! Tek ayak üstünde dursam olur muuuu :))))))))))))))))))))
O kadar da Asya aklımda oysa ki... Geçen gün eski videolara denk geldim. Böyle olsun bilmiş, bıcır bıcır dedim...
Birlikte tatile gidecek yerler sormuştu detaylı yazayım dedim.
Bahar vurdu aklım bir karış havada aşk, meşk, tatil moodundayım, affolurum bilirim :)
Kumsalı olması önemli değilse, yoğun kalabalıklar olmasın istiyorsanız dingin, püfür püfür, mevsim sebzelerinin evinin mutfağında gibi piştiği yer arıyorsanız Palamutbükü (Badem Motel - yine gidersek 4. olacak o kadar sevdik) ve Ovabükü'ne (Gülbahar Pansiyon) Nefis deniz! bir orada var şu ara... Eskisi kadar iyi denizi kalmamış olsa da sakinliği ile Selimiye (BeyazGüvercinMotel-MaviBeyaz Pansiyon / ki şimdilerde bir sürü yer daha açıldı) bakmanı öneririm.
Yok kumsal olsun, sakin olsun dersen Alanya tarafını da seçebilirsin ama açık deniz sürekli dalgası var...
Bodrum, Çeşme, Antalya bizi boğuyor gidemiyoruz, ancak sapa yerlerine gidiyoruz :)
Bahar gibi kızların, sergilerin, vizöründeki gözlerin, evindeki mutlulukların daim olsun, sana da selam :))))))
MaşşşşşşşallllahhhhYüzümde Açan gülücüklerin Sebebi Oldun. Tatil Adreslerini not Aldım. Belki Yazın Karşılşırız Da :) Güneşli Güzel Izmirden Sana ve Tüm Dostlara Selam..
Eki Görüntüle 1441941
oyyyyyyyy kıyamam yaaa...
Hiç badem ağacını canlı canlı görmedim hele kokusunu bilmem.. Ne güzel bir şanss oo
Evet canım Amerika kararım devam. Hastane belli. Doktorla bağlantıdayım. Testleri falan gönderiyorum. Ama buradaki doktorum 28. haftadan önce evi falan ayarlama dedi. Rahim ağzı durumu, bebeğin gidişâtına göre seyahat engeli olup olmadığına karar verecekmiş. O yüzden 2.5 ay sonra kesinleşecek aslında. Pazartesi günü konsolosluklar mulakatım var. Bakalım vize verecekler mi? Göbeği de saklamam lazım:)
kızımın fotoğrafını az önce koydum teyzesiiiii :)
Canııım. Evimin önünde kocamaaan bir badem ağacı var. Şu aralar bol arılı. Izmire gel.. güzel bir kahvaltı yapalım altında:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?