- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #36.401
Güzel dileklerin için teşekkür ederim,kız oğlan hiç fark etmez benim için,kendim,eşim ve kızım için istiyorum tekrar,sağlık konularıda olunca istek daha çoğaldı,kızıma senin için istiyoruz diyemem ki ben ve eşimde çok istiyoruz,doğaldan olmadı ama aşk bebeği olur kesin,eşim çok yıprandığımı düşündüğü için bırakalım Olmasın Demişti,duygular depreştimi işte tekrar deneme isteği oluşuyor.
Yüzümde Açan gülücüklerin Sebebi Oldun. Tatil Adreslerini not Aldım. Belki Yazın Karşılşırız Da :) Güneşli Güzel Izmirden Sana ve Tüm Dostlara Selam..
Eki Görüntüle 1441941
Arkadaşlar fikrinizi ve tavsiyelerinizi almak istiyorum.
Ben 40 yaşındayım.
Birinci protokolum 2 yumurta alındı, 1si döllendi ve 2ci günde transfer edildi. sonuç Kim.Geb, tutmadı.
Şimdi 2ci protokolümdeyım, bu seferde az yumurta olursa havuz yapacağız dedik , ama 3 sağlam yumurta oluştu yarın alınacaklar,. Allahın izni ile hepsi döllenirse nasıl yapım : transfer edilsin mi bu ay yada gelecek ayda birkaç yumurta toplayıp havuz yapayımmı daha iyi seçim olsun diye.? Sizin fikriniz nedir bu konuda. yanlış haraket yapmak istemiyorum.....
Ben 40 yaşındayım.
Birinci protokolum 2 yumurta alındı, 1si döllendi ve 2ci günde transfer edildi. sonuç Kim.Geb, tutmadı.
Şimdi 2ci protokolümdeyım, bu seferde az yumurta olursa havuz yapacağız dedik , ama 3 sağlam yumurta oluştu yarın alınacaklar,. Allahın izni ile hepsi döllenirse nasıl yapım : transfer edilsin mi bu ay yada gelecek ayda birkaç yumurta toplayıp havuz yapayımmı daha iyi seçim olsun diye.? Sizin fikriniz nedir bu konuda. yanlış haraket yapmak istemiyorum.....
41 kere maşallah. Rabbim bahtını da yüzü kadar güzel kılsın
Maşallah maşallah çok tatlı ...Yüzümde Açan gülücüklerin Sebebi Oldun. Tatil Adreslerini not Aldım. Belki Yazın Karşılşırız Da :) Güneşli Güzel Izmirden Sana ve Tüm Dostlara Selam..
Eki Görüntüle 1441941
[QUOrtakales, post: 39776019, member: 629199"]Ekmek has olursa yemekte bir sakınca görmem aksine bağışıklık sistemi ve beyin için önemlidir..
Bilirsiniz kullanılan İmuneks bağışıklık güçlendirici ilaç sadece ekmek mayasından yapılır..
Yani her şeyi yeterli miktarda yemekten yanayım..
Hem bugün ve ya yarın elbet öleceksem 1 simit ve 1 dilim kızarmış ekmek ya da fırından çıkmış çıtır çıtır ekmegi kayısı yumurtaya batırıp yemeden ölmek istemem:)
Bilmem anlatabildim mi:)
Hahahahah
Maşallah maşallah çok tatlı ...Nazar boncuğu bulamadım ki
Merhaba, öncelikli inş. yarın sağlıklı şekilde yumoşların toplanır ve güzelce döllenirler. Ben olsam 2'sinin transferini yaptırıp 1'ni dondururdum. Diğer seçenekte; sonraki ayda inş. 3 folükül oluşursa 5.güne kadar gelenin transferinin yapılması. Ücret yönünden birinci seçenek daha akla yatkın gibi geliyor. Hakkında hayırlı olacak kararı almanı dilerim.Arkadaşlar fikrinizi ve tavsiyelerinizi almak istiyorum.
Ben 40 yaşındayım.
Canım iyiyim kardeşim de iyi. Ama hala ev tutmadıCanım nasılsın.. Kardeş nasıl her şey yolunda mı?
O zaman ben de mi 3 dondiriği 2 sefer için mi planlıyım acaba?Merhaba, öncelikli inş. yarın sağlıklı şekilde yumoşların toplanır ve güzelce döllenirler. Ben olsam 2'sinin transferini yaptırıp 1'ni dondururdum. Diğer seçenekte; sonraki ayda inş. 3 folükül oluşursa 5.güne kadar gelenin transferinin yapılması. Ücret yönünden birinci seçenek daha akla yatkın gibi geliyor. Hakkında hayırlı olacak kararı almanı dilerim.
Canım iyiyim kardeşim de iyi. Ama hala ev tutmadıdurumda bir değişiklik yok..
Torpil arıyoruz tayin için, bulamıyoruz
Kafamda tonla iş dolaşıyor Hiçbirini Yapmıyorum..
Bunların üstüne biraz önce dergiye yazı yazmam için rica etti arkadaşım kıramadım.. Ne ara ne yazacağım bilmiyorum.. Ben iyiyim de ben de Değilim Şekerim.. Allah'a Şükürler olsun.. Sen nasılsın tatlı minik arkadaşım
Teyzelerimizden kocamaaaaaan bir maşallah kızıma:)
Yüzümde Açan gülücüklerin Sebebi Oldun. Tatil Adreslerini not Aldım. Belki Yazın Karşılşırız Da :) Güneşli Güzel Izmirden Sana ve Tüm Dostlara Selam..
Eki Görüntüle 1441941
Ben 40 yaşındayım.
Güvenç by. 3.nü birden transferini önermişti, 1 yedekte kalınca psikolojik olarak rahatlıyorsun. Diğer taraftan da 3.nün birden tutmayacağı çok yüksek bir ihtimal olduğu için 1'i bile tutsa çok iyi olur. Hakkında hayırlı gelişmeler olur inş. arkadaşım.O zaman ben de mi 3 dondiriği 2 sefer için mi planlıyım acaba?
Ben 3'ünü de koydurmayı düşünüyordum, Doktır ne diyecek bakalım??
Amin aminHangi dergiye yazacaksınn acabaaa merak ettim:))
Allaha şükür bende iyiyim canım.. Yeni yaşını kutlarımm 41 kere maşallah ile anne olursun inşallah::):)
Bakalım ne diyecek Emre bey.. Önce bana kızacak diye düşünüyorum, şimdiye kadar gitmediğim ve adet düzenleyici kullanmadığım için., sonra tutunmana olası sebeplerini konuşur mu bilmem.. Ben zaten şimdi doondurulmuşları alayım tedavi başlasın diye gitmiyorum canlarım. Ben bana bakılmamış bişey, tedavi edilmesi gereken bir durum var mı, Öğrenmeye gidiyorum. Dondirikleri de sorarım ne tavsiye edecek bakalım..Güvenç by. 3.nü birden transferini önermişti, 1 yedekte kalınca psikolojik olarak rahatlıyorsun. Diğer taraftan da 3.nün birden tutmayacağı çok yüksek bir ihtimal olduğu için 1'i bile tutsa çok iyi olur. Hakkında hayırlı gelişmeler olur inş. arkadaşım.
Kızlar selam, bugun dr kontrolüm vardı, donmuşlarla 2. deneme öncesi erken erken bir gideyim önden ne gerekiyor ne ediyor bir bakayım demiştim. İyiki gitmişim. Benden Genetik testleri istedi dr. Yalnız bu genetik testler biraz tuzluymuş özellerde, eğitim araştırma hast. yaptırabilirsin ama uzun sürer dedi. Şimdiiii bende size bir sorayım dedim. Bu testleri İstanbul Avrupa yakasında en iyi ve uygun nerede yaptırabilirim? Araştırma hastanesinde yaptırmaya kalkarsam ne yapmam gerekiyor? Önce bir kadın doğumcuya mı görünmeliyim? vs. vs.
WishhDuygu cum kaçak değilim ki beennnn :)) buralardayım sayılır tek fark eskisi kadar çok sık girmiyorum. Siz ne zaman seslenirseniz bana ben hemen ce-e diyiveririm kiii :) mcx
kuaföre gittim masaya oturdum son anda vazgeçtim cnm..
benim yıllardır gittiğim evime uzakta başka bir kuaförüm vardı her konuda oradan çokda memnundum, bugün ilkkez bu sefer eve yakın farklı bir yere gidim dedim çok pahalı geldi gereksiz gördüm.. tüm saçımada gölge yapmayacak sadece dip gölge yapacak 380 tl dedi.. kafayı yemişler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?