Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

İnşallah hayırlısıyla olur canımm:)) Bu duygular pek acayıp zaten bittiği yerden aniden doğuyor..

Merhaba..
Canım öncelikle doktorun önerisi daha önemli tabi..
Havuz yöntemi yaparsan elbette sansın daha cok artar.. Ama öyle bi karar alırsan benim tavsiyem transfer olmadan 1 ay ara vermen olur. Rahim dinlensin diye..

Hayırlı olsun. İnşallah hepsi de döllenip yola devam edecek kadar kaliteli olur.
Benim 3 embriyom olsaydı, orta kalite bir tane transfer edilip diğer ikisinin dondurulmasını isterdim. Bebek olacaksa tek embriyo yeterli. Olmayacaksa tekrar tekrar ilaç yüklenmek yerine elimdekileri değerlendirirdim. Ayrıca çözülme sırasında bir aksilik olması ihtimaline karşı da kendimi daha iyi hissederdim.
Aslında bu herkes için farklı değerlendirilecek bir durum. Hepimizin farklı yaklaşımları olacaktır. Sorduğun için yazdım ama en doğruyu doktorunla birlikte sen bulacaksın.
Kaldı ki bunun programını yapmak için henüz erken. Görülen her folikül dolu olmayabilir. Her yumurta döllenmeyebilir. Bu tip kararları almak için adım adım ilerlemeni tavsiye ederim. Böylece gereksiz hayal kırıklığı ve stres yaşamazsın... Bence tabi...

portakales
Kız Kanıma giriyorsun bak bu ilk günüm simit ekmekten daha önemli benim icin[/QUOTE]
Bond007 im.. Inşallah tedavi çok iyi gelir ve en organiğinden hamile kalır ve doğurursun. Kaç yaşındasın canım. Ben 9 Şubat da 41 kere maşallahlık oldum..

Evden çıkıyorum şimdi ve doktora gidiyorum.. Acaba ne sorsam doktora?
D vitamini ölçülmedi bende..?
TSH 3.7 idi..? Bunları soracağım..
Beta-HCG 5.88 de. Düştü? Kimyasal gebelik dedikleri mi bu?

Merhaba, öncelikli inş. yarın sağlıklı şekilde yumoşların toplanır ve güzelce döllenirler. Ben olsam 2'sinin transferini yaptırıp 1'ni dondururdum. Diğer seçenekte; sonraki ayda inş. 3 folükül oluşursa 5.güne kadar gelenin transferinin yapılması. Ücret yönünden birinci seçenek daha akla yatkın gibi geliyor. Hakkında hayırlı olacak kararı almanı dilerim.

Canım nasılsın.. Kardeş nasıl her şey yolunda mı?
Canım iyiyim kardeşim de iyi. Ama hala ev tutmadı durumda bir değişiklik yok..
Torpil arıyoruz tayin için, bulamıyoruz
Kafamda tonla iş dolaşıyor Hiçbirini Yapmıyorum..
Bunların üstüne biraz önce dergiye yazı yazmam için rica etti arkadaşım kıramadım.. Ne ara ne yazacağım bilmiyorum.. Ben iyiyim de ben de Değilim Şekerim.. Allah'a Şükürler olsun.. Sen nasılsın tatlı minik arkadaşım

O zaman ben de mi 3 dondiriği 2 sefer için mi planlıyım acaba?
Ben 3'ünü de koydurmayı düşünüyordum, Doktır ne diyecek bakalım??

Hangi dergiye yazacaksınn acabaaa merak ettim:))
Allaha şükür bende iyiyim canım.. Yeni yaşını kutlarımm 41 kere maşallah ile anne olursun inşallah::):)

(Tükürük kısmını hallet bir zahmet :) )
Bahtı da, sağlığı da, şansı da, hayatı da, aşkları daaaaaa kendi gibi olsun...
İyi insanlar rast gelsin yoluna...

Teyzelerimizden kocamaaaaaan bir maşallah kızıma:)

Yüzümde Açan gülücüklerin Sebebi Oldun. Tatil Adreslerini not Aldım. Belki Yazın Karşılşırız Da :) Güneşli Güzel Izmirden Sana ve Tüm Dostlara Selam..
Eki Görüntüle 1441941

Fikir almak istemenden cüret alarak, nacizane öncelikle şunu söylemeliyim; "dereyi görmeden paçayı sıvamamalı" Bazen istemediğimiz şeyler oluyor sonra daha kötü hissediyoruz kendimizi... (Ah şunu da belirtmeliyim beni dikkate almayabilirsin çünkü ben dereyi görünce bile bir dur! belki sığdır diyerek sıvamadan durabilenlerdenim)

Sonrasında ise haklı endişelerin ve en doğruyu yapmak için fikir almak konusundaki isteğini çooooooook iyi anlıyorum. Akranız, benzer yollardan geçiyoruz, hepimiz aynı fikir alışverişini yaptık, yapıyoruz, yapacağız...

Opu bitmiş, foliküller dolu çıkmış, süpermenleri ile büyük bir aşk yaşamış, bölüm bölüm bölünmüş, günlerce iç içe geçip birer embriyo olmuş andaysak eğer;
Doktorumun görüşünü alırdım öncelikle...
Ondan sonra daben olsaydım; (ben olsaydım ama) eğer OPU'dan kalma herhangi bir sıkıntı veya başka bir engel yoksa 1 tanesini transfer ettirirdim, sıcağı sıcağına... (Bence böylesi daha heyecanlı)
Diğerlerini dondururdum... Olumlu sonuç alamazsan güvencen, olumlu sonuç olursa kardeş olurlar...
(Dondurulmuşu da denedim daha rahat ama diğeri kadar heyecanlı değil)

İstediğin olsun, gönlünden geçen gerçek olsun, şansın bol, yolun açık olsun...

Sevgiler

O zaman ben de mi 3 dondiriği 2 sefer için mi planlıyım acaba?
Ben 3'ünü de koydurmayı düşünüyordum, Doktır ne diyecek bakalım??
Güvenç by. 3.nü birden transferini önermişti, 1 yedekte kalınca psikolojik olarak rahatlıyorsun. Diğer taraftan da 3.nün birden tutmayacağı çok yüksek bir ihtimal olduğu için 1'i bile tutsa çok iyi olur. Hakkında hayırlı gelişmeler olur inş. arkadaşım.

Hangi dergiye yazacaksınn acabaaa merak ettim:))
Allaha şükür bende iyiyim canım.. Yeni yaşını kutlarımm 41 kere maşallah ile anne olursun inşallah::):)
Amin amin
Genel bir dergi değil canım.. Meslek dergisi :) hiç yazdın mı de, yazmadım.. Çok kez istediler başka başka mesleki dergiler ama ben kabul etmedim.. Bir cevher görüyorlarsa bunu da reddedemedim iste..

Bakalım ne diyecek Emre bey.. Önce bana kızacak diye düşünüyorum, şimdiye kadar gitmediğim ve adet düzenleyici kullanmadığım için., sonra tutunmana olası sebeplerini konuşur mu bilmem.. Ben zaten şimdi doondurulmuşları alayım tedavi başlasın diye gitmiyorum canlarım. Ben bana bakılmamış bişey, tedavi edilmesi gereken bir durum var mı, Öğrenmeye gidiyorum. Dondirikleri de sorarım ne tavsiye edecek bakalım..

Seslenmeden "Ceeeeeeee" deyin
(Kızım sana söylüyorum gelinler topunuz anlayın)

Transfer hazırlıkları için ilk adım atılmış, çok sevindim. Benim gibi erteleyeceksin sanmıştım, dondurucuda donacaklar :) Genetik testleri İst.Gen. Lab. Beşiktaş'ta yaptırmıştık biz... Hem trombofili hem de her ikimiz için kromozom... 15 gün kadar sürüyor. Çok fahiş fiyatlar hatırlamıyorum... Bütçe dosyalarına bakmam lazım. Ama kan testlerinden pahalı olsa kesin aklımda kalırdı, hala onlara takığım :) Ama biz en baştan istenmeden yapmıştık, 2013 yılında pek yapılmıyordu belki ondan uygundu, şimdi çoğunlukla isteniyor rağbet olunca zammı yemiştir.
Devlet hastanesinden hiç yaptırmadım muayene vs. o yüzden bilmiyorum ama o dönemde okuduğum şuydu düşüğüm ve negatif sonuçlanan tüp bebek tedavim var kan pıhtılaşmasına baktırmak istiyorum denilince muayene sonrası tetkik verdikleriydi. Bilmiyorum gerçekliğini maalesef...

Histeroskopi yapılmış mıydı? Ben kan testlerinden daha gerekli olduğunu düşünüyorum. Türkiye genelinde kadınların çoğunluğunda rahim dokusunda iltihap rastlanıyormuş... Gerçi bunun çaresi antibiyotik tedavisi, varmış gibi kullanılabilir transfer öncesindeki aylarda... Ancak HSG, ultrason vs. görülmeyen rahim için sineşi (yapışıklıklar) ve diğer durumlar onunla tespit ediliyor. Bu yüzden gerekli görüyorum kendi adıma...
Dondurucudan çıkıp seninle buluştuklarında sevginle öyle bir ısınsınlar ki mayışıp, yapışıp kalsınlar.... :)
Dondiriklerine kocaaaman sevgiler, sana nanik :)

Senin kuaför benim kuaför olabilir mi ki!!!!
İşime yakın, park sorunu yok diye genelde Levent civarındakilere gidiyorum...
Sanki ömürlük boyaymış gibi fiyatlar çıkıyor.
Bir de kesim,fön, manikür, pedikür falan de eklenirse eğer o paraya 2. el araba alırsın. Her seferinde de söylüyorum maşallah bir araba parası gitti diye, ama anlayan yok

yase07 geçmiş olsun, iyi olsun her şey. Dert edinme kistleri geldikleri gibi gidebiliyorlar...

Aybikeeee tecrübesi olanlar mutlaka paylaşacaktır, ama bebek üzerine tedavilerin olacaksa içerisinde tüp bebek merkezi olan bir yer her zaman daha iyidir diye düşünüyorum. Memorial bu anlamda doğru seçim olmuştur sanırım. Memorial ile ilgili en çok ensu bilgi sahibi, aktardığı yaklaşım ve yapılan uygulamalardan bende oluşan kanaat bu yönde...

kuddus görmelisin mutlaka :) monkey in dediği gibi öyle su pek az yerde var...
Gerçi tanıtımını yaptıkça orası da kalabalıklaşacak diyorum ama olsun... Siz de güzel yerin keyfini sürün... Başkaları bilmesin :))))

Kızlar doktora gidiyorum ya şimdi.. Metrodayım vs hayatımda ilk defa metro duruyor ve sinyal bozukluğu nedeniyle gecikiyor zar zor ikna etmişim kendimi..
Evren engel mi koyuyor dersiniz ?? ))
Tabii geyik ama durum gerçek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…